MetallicGR

Το "μικρό" iPhone 6 τρώει το μεγάλο!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Το "μικρό" iPhone 6 τρώει το μεγάλο!]http://www.hwbox.gr/images/news_images/apple2.jpg[/NEWS_IMG] Ενδιαφέροντα στοιχεία προκύπτουν από τις πωλήσεις των δύο iPhone της Apple.

Κοιτάζοντας τις πωλήσεις των δύο νέων smartphones της Apple ερχόμαστε στο συμπέρασμα πως το iPhone 6 (το μικρό) των 4.7 ιντσών πουλάει αρκετά περισσότερα κομμάτια, όπως θα περίμενε κανείς. Η μεγάλη έκδοση του iPhone 6 με την επωνυμία "Plus" μένει αρκετά πίσω κυρίως λόγω του "υπερβολικού μεγέθους", που το κάνει αδύνατο να χειριστεί με το ένα χέρι. Όσον αφορά τα ποσοστά των πωλήσεων iPhone 6 για τις 30 πρώτες ημέρες, βλέπουμε πως η έκδοση των 4.7" αποτελούσε το 68% των πωληθέντων συσκευών, με το Plus να καταλαμβάνει μόλις 24%. Στο υπόλοιπο ποσοστό που απομένει βρίσκουμε τα iPhone 5S και 5C τα οποία συνεχίζουν να πωλούνται σε μειωμένους βέβαια αριθμούς.

[img_alt=Το "μικρό" iPhone 6 τρώει το μεγάλο!]http://www.hwbox.gr/members/4651-albums466-picture33198.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Το αγοραστικό κοινό των iPhones δεν είναι συνηθισμένο σε μεγάλες οθόνες που αγγίζουν το phablet, χώρια την μεγάλη διαφορά στην τιμή. Πιστεύω πως είναι και τα 2.

Αναμενόμενη η εξέλιξη.

Edited by Astalavista
Link to comment
Share on other sites

To plus δεν χρειαζόταν, ένα 6 1080p iphone θα ήταν αρκετό..του χρόνου θα διπλασιάσουν τις επιδόσεις του 6 και θα ανακαλύψουν το τηλ απο την αρχή..και του παραχρόνου θα βάλουν 1080p στο 7 και θα ανακαλύψουν πάλι το τηλ απο την αρχή....

Link to comment
Share on other sites

...του χρόνου θα διπλασιάσουν τις επιδόσεις του 6 και θα ανακαλύψουν το τηλ απο την αρχή...
Επιδόσεις είναι τα 1080p οθόνη?

Είχα iPhone, έχει η γυναίκα μου. Το τηλέφωνο με 2 cores και 1GB, πατάει κάτω άλλα με 8 και 3 αντίστοιχα.

Αυτό λέω. Δεν έχει ανάγκη να πουλήσει specs, αυτά τα κοιτάνε άλλοι, όχι αυτοί που αγοράζουν iPhone. Αν είχα τα 700? που ζητάει για το 6, θα το έπαιρνα και δε θα ήξερα πόσους πυρήνες έχει, γιατί ποτέ δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να το ελέγξω, ποτέ δεν ήταν αργό. Αντίθετα, τώρα που πήρα Android, το κοιτάω, γιατί είναι τόσο optimized που με 2 πυρήνες και 1GB, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο ως Nokia 3310.

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά τώρα ρε Γιώργο...κάθεσαι και εξηγείς στον [MENTION=1118]venisk[/MENTION] που διαβάζει τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου για να αποφασίσει πιο θα πάρει και εν τέλει η μόνη εφαρμογή που χρησιμοποιεί είναι το FB?

Και μετά αγοράζει τηλέφωνο βάσει οθόνης για να έχει Full HD λές και θα δει ποτέ ταινία στο τηλέφωνο?

Λογικό να έχεις θέμματα με το Android..είναι ένα και το φοράνε 100 κατασκευαστές και 10.000 διαφορετικά τηλέφωνα...τι optimization περιμένεις?

[MENTION=1118]venisk[/MENTION] δεν σε χάλασεεεεε :hehe:)

Link to comment
Share on other sites

εγω το βρισκω λογικο να πουλαει το μικρο περισοτερο. επισης στη πρωτη μερα προπαραγγελιων εκανε 100.000 vs 30.000 του note4 στην εδρα της samsung.

goal απο τ' αποδυτηρια.:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now