MetallicGR

CES 2015: Δύο νέα ZenFones λανσάρει η ASUS

Recommended Posts

[NEWS_IMG=CES 2015: Δύο νέα ZenFones λανσάρει η ASUS]http://www.hwbox.gr/images/news_images/asus6.jpg[/NEWS_IMG] Με επιθετικές τιμές για την mid to high end αγορά.

Η ASUS η οποία βρίσκεται και αυτή στην CES αποκαλύπτει δύο νέα smartphones, το ZenFone Zoom και το ZenFone 2 με το πρώτο να στοχεύει κυρίως στους λάτρεις της φωτογραφίας όπως δηλώνει και το όνομά του, ενώ το δεύτερο είναι λιγότερο "high end" με προσεγμένη όμως εμφάνιση αλλά και 4GB RAM.

Το Zoom διαθέτει κάμερα 13MP (και μια στην 5MP πρόσοψη) με x3 zoom, οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080p (ίδια με το ZenFone 2) με το συνολικό πάχος να είναι 11.95mm. Εφοδιάζεται με True Tone LED flash και τρέχει Android 5 Lollipop με το ZenUI.

Πηγαίνοντας στο ZenFone 2, το smartphone εξοπλίζεται με τον 64-bit 2.3GHz Intel Atom Z3580 επεξεργαστή στο εσωτερικό του, ενώ οι διαθέσιμες εκδόσεις του θα έρχονται σε 16GB/ 32GB αλλά και 64GB, χώρος που μπορεί να επεκταθεί με microSD κάρτες μνήμης. Το ZenFone Zoom Θα έρθει στο Q2 του 2015 με προτεινόμενη τιμή $399 με το ZenFone 2 να έρχεται την ίδια περίοδο στην τιμή των $199.

[img_alt=CES 2015: Δύο νέα ZenFones λανσάρει η ASUS]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39515.jpg[/img_alt]

[img_alt=CES 2015: Δύο νέα ZenFones λανσάρει η ASUS]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture39516.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Τώρα που θα μείνουν οι υπόλοιποι όχι μια, αλλά δυο κλίμακες κατασκευής πίσω από την intel, θα αρχίσουμε να την βλέπουμε ακόμα συχνότερα. Είναι η μόνη που μπορεί να "διαφημίσει" χαρακτηριστικά όπως power savings και τα συναφή.

Δεν γνωρίζω όμως τι γίνεται όμως με το θέμα του app compatibility.

Link to comment
Share on other sites

Αν πας να βάλεις app για arm cpu σε x86 προφανώς δεν θα παίξει. Είναι διαφορετική τελείως η αρχιτεκτονική.

Αν θυμάμαι καλά έχει βρει η Intel μια "μόντα" όσον αφορά το compiling -> Intel confronts a big mobile challenge: Native compatibility | Network World - αλλά είναι διαφορετικό το emulation από το να είναι η εφαρμογή native.

Apps that use the ARM instruction set still run on Intel mobile devices because Intel-specific Android versions have a compatibility layer called Houdini that maps ARM instructions into X86 instructions.

Απάντησα στον εαυτό μου :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now