MetallicGR

Η EKWB στην αγορά των AIO υδροψύξεων με το EK-Predator

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η EKWB στην αγορά των AIO υδροψύξεων με το EK-Predator]http://www.hwbox.gr/images/news_images/ek.jpg[/NEWS_IMG] Η Σλοβένικη εταιρεία ετοιμάζει ένα όλα σε ένα σύστημα υδρόψυξης του επεξεργαστή σε δύο μεγέθη, με τη γνωστή ποιότητα της EKWB.

Η νέα σειρά προϊόντων αποτελείται αρχικά από το EK-Predator 240 και 360, με τους αριθμούς να αναφέρονται στο μέγεθος των ψυγείων που μετριέται σε mm. Τα δύο κομμάτια συνοδεύονται από τους κορυφαίους EK-Vardar ανεμιστήρες που προσφέρουν υψηλή στατική πίεση, ιδανική για να διαπεράσει τα fins του συγκεκριμένου ψυγείου ψύχοντας αποτελεσματικά το υγρό. Το AIO έρχεται με κοινά G1/4 fittings και λαστιχένιες σωληνώσεις EK-ZMT που δεν χρειάζονται οποιαδήποτε "περιποίηση" από τον χρήστη.

Μερικές από τις τεχνολογίες και χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τις εν λόγω λύσεις της EK WaterBlocks είναι η Hovercore και αναφέρεται στην σχεδίαση του ψυγείου, το Supremacy CPU Block, αλλά και το Quick Disconnect σωλήνα, μόνο για το μοντέλο των 360mm, στο οποίο υπάρχει αρκετή ψυκτική ικανότητα για να παρεμβάλετε ένα ακόμη υποσύστημα στην λούπα. Η έκδοση 240 θα γίνει διαθέσιμη αρχικά μέσα στον μήνα από το site της EK για προπαραγγελία και αργότερα τον Σεπτέμβρη σε ολόκληρη την αγορά με προτεινόμενη τιμή 199?. Η μεγαλύτερη υλοποίηση με το ψυγείο των 360mm θα βρεθεί στα καταστήματα στα μέσα Οκτωβρίου και θα έρχεται με τιμή 239?. Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία θα δημοσιεύσει τα συμβατά κουτιά της αγοράς πριν την κυκλοφορία τους.

https://shop.ekwb.com/ek-predator

[img_alt=Η EKWB στην αγορά των AIO υδροψύξεων με το EK-Predator]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums625-picture51082.jpg[/img_alt]

[img_alt=Η EKWB στην αγορά των AIO υδροψύξεων με το EK-Predator]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums625-picture51081.jpg[/img_alt]

[img_alt=Η EKWB στην αγορά των AIO υδροψύξεων με το EK-Predator]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums625-picture51083.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Τρομερά νέα για όσους ψάχνουν έτοιμες λύσεις υδρόψυξης!! Και προφανώς χωρίς την αναξιοπιστία που διακρίνει τις άλλες εταιρείες σε αυτό τον τομέα!!

Link to comment
Share on other sites

Σπύρο ψάξε να δεις πόσο κάνει το block η αντλία και το ψυγείο και θα δεις γιατί κοστίζει τόσο.

στην ουσία τροποποίησαν το ψυγείο ώστε να κουμπώνει πάνω η αντλία και στο έχουν γεμίσει με υγρό είναι μια έτοιμη custom υδροψυξη στην ουσία .

Link to comment
Share on other sites

Με την τροποποίηση όμως δεν το λες και κλασσικό AIO που χωράει εύκολα σε πολλά κουτιά. (Από το πάχος και μόνο, αλλά και στο ότι "δεν μπορείς" να διαχωρίσεις τους ανεμιστήρες) Οπότε είναι ναι μεν αξιοπρεπές σύστημα υδρόψυξης, αλλά έχει νόημα σαν kit και όχι σαν AIO ready out of the box. Για μένα εκεί το έχασε. Έκανε πολύ ακριβό και πολύ δύσχρηστο κάτι που έχουμε συνηθίσει να είναι σχετικά φθηνό και εύχρηστο. Σίγουρα τα components είναι ακριβά και καλά και δεν μπορούν να κάνουν κάτι για αυτό εφόσον αυτά διάλεξαν, αλλά γιατί; Just why?

Link to comment
Share on other sites

Ο καθένας στήνει την στρατηγική του και κάνει το branding του.

Εάν ο EK στην ουσία πουλάει κάτι τόσο ακριβά, λογικά σε λίγο καιρό θα βγάλει και φθηνότερες λύσεις.

Είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί και η τιμή η μεγαλύτερη που κυκλοφορεί.

IMO ο κόσμος δεν έχει πλέον γνώση για τα parts και οι εταιρίες πάνε να κάνουν τον όρο "Kit"

και τον όρο "AIO" το ένα και το αυτό.

Πόσα άτομα μπαίνουν εδώ και θέλουν υδρόψυξη και εννοούν τις έτοιμες?

Link to comment
Share on other sites

Λόγω ποιότητας και εξαρτημάτων , θα μπορούσα (μέχρι ένα βαθμό) να δικαιολογήσω το αυξημένο κόστος (στα 240) συγκριτικά με τις τιμές των υπόλοιπων επώνυμων ΑΙΟ.

Αλλά άν όντως η τελική τιμή του με το ΦΠΑ , είναι 292,00 ... δέν παίζει με ΤΙΠΟΤΑ !!!

Link to comment
Share on other sites

https://shop.ekwb.com/ek-xlc-predator-240

?243.94 λέει και οι Αγγλικές τιμές συμφωνούν, αλλά στο ^ review αναφέρει ?199. Το 200άρι καταπίνεται είναι η αλήθεια, αλλά δεν καταπίνεται εύκολα που την κερδίζει η H220-x.

Είναι πλέον τόσο τερματισμένα τα 240άρια που απλά δεν βγάζει νόημα το predator imho.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now