JC_Denton

Diablo 3

Recommended Posts

Να χουμε και ένα thread για το uber game ε? :D

Οσοι είστε παρατηρητικοί, μπείτε http://www.blizzard.com/diablo3/

Τα φτερά του Tyrael είναι διαφορετικά από ότι τις προηγούμενες φορές....ή απλά το κάναν για εικαστικούς λόγους, ή αναμένεται Update σύντομα :D

Για να δούμε :D:D:D

Link to comment
Share on other sites

Απλά γιατί η Blizzard δεν έχει κυκλοφορήσει ΠΟΤΕ 2 παιχνίδια την ίδια χρονιά. Το 2009 (το νωρίτερο το καλοκαίρι, όπως φαίνεται) περιμένουμε το sc2. To diablo 3 πάει για 2010 ξεκάθαρα.

Link to comment
Share on other sites

Now let's get not carried away ... Όχι και ΠΟΤΕ :

gdpvq6.jpg

Από το 1999 και μετά ξεκίνησε το "χούι" αυτό ... ;)

Sorry μια διόρθωση, σε δύο περιπτώσεις πρόκειται για expansion packs και όχι για διαφορετικό τίτλο.

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ "βλέπω" το SC2 να μην το παίζουμε φέτος.

D3 όμως μέσα στο 2009 ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Δεν υπάρχει περίπτωση το development του D3 να ξεπέρασε σε ταχύτητα το SC2. Ακόμα δε μας έχουν δείξει όλους τους χαρακτήρες, δεν έχει ανακοινωθεί beta, τίποτα. Με την καμία μέχρι τον Αύγουστο να ακούσουμε ανακοίνωση για επικείμενη κυκλοφορία του D3.

Έχω κατεβάσει αρκετά καντήλια στη Blizzard για τη μη ανακοίνωση έως τώρα του SC2, (κάποια site τύπου play com μιλούν πλέον για 12/09 - φαντάσου ). Κατέληξα στο ότι η Blizzard επίτηδες καθυστερεί το SC2 γιατί μπορεί ακόμα και αρμέγει ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ ΠΟΣΑ από το WoW.

Εκτίμησή μου : SC2 ---> 2010

D3 ---> 2011-2012

Οπότε : sit back and enjoy the waiting...

Link to comment
Share on other sites

To PC Gamer UK γράφει για Winter 2009 - ήδη δοκίμασαν τη beta κάποιοι εκδότες τους (δεν την κράτησαν) και λένε ότι είναι....ακριβώς το ίδιο με το παλιό, αλλά παρόλα αυτά εξαιρετικό. Το Campaign έχει σημαντικές αλλαγές - όχι μόνο θα είναι μια φυλή ανά Expansion, αλλά θα μπορείς να αναβαθμίσεις το στρατό σου είτε με νέες μονάδες είτε με upgrades στις ήδη υπάρχουσες. Σκοπός είναι η δημιουργία ενός εντελώς "μοναδικού" στρατού για τον καθένα από εμάς, που δε θα μπορεί ούτε στο MP να τον έχει.

Λένε για πολύ βαθύ σενάριο, θα δείξει. Πάντως, ενώ σχεδόν σίγουρα θα το αγοράσω, ίσως να μην τρέξω κιόλας όπως θα έτρεχα για το Diablo.

Όσο για τα λεφτά που αρμέγονται, άκου σενάριο.

Θα βγει το τελευταίο expansion του WoW με τον Arthas. Θα έχουμε λοιπόν κατά σειρά (λογικά): SC2 - WoW exp - D3 - SC2 exp - D3 exp - SC2 exp. Αν αυτά όντως γίνουν μέσα στα τέλη 2009 μεχρι το 2012, απλά θα βγάζουν λεφτά με τα τσουβάλια πριν το καινούριο τους ΜΜΟ ;)

Μην ξεχνάς ότι θα βγει και ίσως ο WoW killer - το Star Wars The Old Republic, από την Bioware. Ίσως τους συμφέρει να λήξει κάπου εδώ το MMO τους προς το παρόν και να αρπαχτούν όλοι από τους άλλους τίτλους τους ;)

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν θυμάμαι κάτι λάθος ή στο Wrath είναι ο Arthas ο τελευταίος «κακός»? Συνεπώς το expansion που θα φαμε τον Arthas είναι είδη εδώ.

Και από ότι διάβαζα από ένα “blue poster” τις προάλλες, δεν θα αργήσουν και πάρα πολύ να βγάλουν το patch που θα μπει το συγκεκριμένο instance στο παιχνίδι.

Αλλά ούτε το D3 ούτε το SC2 είναι παιχνίδια που πάνε direct κόντρα στο wow σαν “genre” αλλά ταυτόχρονα θα πάρουν αναπόφευκτα κόσμο από το wow γιατί ποιος από εμάς δεν έχει μεγαλώσει με D1-D2, και SC?

Η blizz έχει ανακοινώσει πως ήδη δουλεύει στο επόμενο wow και προφανώς δεν λέγεται D3, ή SC2.

Απλά πάντα το κουράζουν με τα deadlines τους. Ήδη με 11,000,000 συνδρομητές το wow έχει ξεπεράσει χ10+ τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις του χαλαζιού, οπότε κανείς δεν έχει παράπονο, από την στιγμή που είδη είναι cash cow το παιχνίδι, θα βγάλουν και το τελευταίο μεγάλο patch και μετά σιγά σιγά θα το αφήσουν στάσιμο για το επόμενο.

Φέτος και καλά θα παίξουμε Teran campaign… άντε να δούμε. Για D3 πάντως όπως είχα γράψει κιόλας late 2010 και αν...

Link to comment
Share on other sites

Ναι, κάτι τέτοιο παίζει με το Wrath - ακόμα δεν τον έχουν βγάλει, αλλά λένε θα κάνουν ένα μεγάλο update και θα μπει. Who knows τι ακριβώς σκέφτονται, πάντως σίγουρα πάνε για "mass damage" (τώρα που έγιναν επίσημα και co-Publishers).

Link to comment
Share on other sites

http://www.blizzard.com/blizzcon/

Σε μια εβδομάδα...

Για να δούμε τι θα μας δείξουν...

(paladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladinpaladin)

:hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now