esdee

Offtopic Συζητήσεις

Recommended Posts

Φοράτε πάντα ζώνη! 3 άτομα είμασταν μέσα δεν πάθαμε τίποτα! Έκανε αναστροφή ο Γερμανός μόλις πέρναγα από δίπλα του!

Σκίσ'τον!!! Για τα λεφτά που μας φάγανε!!! Πλάκα κάνω. Πάλι καλά που είστε οκ. Εγώ το 2007 διέλυσα μια Ε230 ολοσχερώς... 6 άτομα μέσα.

Link to comment
Share on other sites

Θα τα πληρώσει η ασφαλιστική ετσι κ αλλιως το γιαρις μου το κατάστρεψε..Τώρα το θέμα είναι πόσα λεφτά θα μου δώσει μέση τιμή κάνει 3 χιλιάρικα....Πώς δεν μας σκότωσε..

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρες! Γραφείο σήμερα και χωρίς μηχανή μέχρι το βράδυ (έπρεπε να πάει για service).

[MENTION=1118]venisk[/MENTION], αφού εσείς είστε καλά, τα σίδερα ξαναφτιάχνονται. Πάντα ζώνη/κράνος ακόμα και για 50m απόσταση.

Link to comment
Share on other sites

Χτες σκοτώθηκε ένας 52χρονος στα Χανιά με μηχανή και φορούσε κράνος..δυστυχώς δεν μας θέλει όλους αλλά δεν πρέπει να παίζουμε με την ζωή μας ποτέ! Το αυτοκίνητο μου πάει για ολική φτιάχνει όλα φτιάχνουν αλλά δεν με συμφέρει σε καμία περίπτωση..δουλειά μου είναι κ γνωρίζω οτι το αμάξι για να γίνει όπως πριν θέλει πάνω από 5-6 χιλιάρικα και τώρα στην αγορά κάνει 3! Περιμένω από Δευτέρα εμπειρογνώμονα να δούμε τι θα γίνει..

Link to comment
Share on other sites

σε φαση αν μπω αμαξι και κανω ενα βημα χωρις ζωνη νιωθω οτι κατι δεν παει καλα.... μπραβο που την γλυτωσατε , καποιος δεν σας γουσταρε εκει ψηλα και ειπε να σας αφησει εδω κατω !!! [γερμανικη παιδεια σου λενε μετα - π@π@ρια αμα ειναι λαλακας ο ανθρωπος ]

Link to comment
Share on other sites

:hehe:..Και έλεγε στο αστυνομικό ότι έχασε το δρόμο κ ήθελε να γυρίσει πίσω αλλά το είπε ότι έκανε αναστροφή....ας το κανε αυτό στην Γερμανία...
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now