Recommended Posts

Καλησπερα στο forum! παιδια πηγα και πηρα το ΜS Sidewinder X8 [http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1223380&page=11&category=69978174&catalog=23&MSCSProfile=DCCDF22EB27065BE12C6F42F5763BD06AAF62E63F2C2308817FA2913DBEE8969518BBDF651F523BC86B9B912E5C6A84A34A61117DAA49CB1F77B7E27AF91A70B29CF68DC8EE1AC9F630E2EC1C7E683B2D2326A1FE0FADD811D4FACA0AC3F312A3F06077BF61D754B29A15F8904FDB753E26580F4B794C3C79809B474A873C48A

] το οποιο σαν ποντικι δεν μπορω να πω τιποτα κακο! και ποιοτικα τα πλαστικα του ειναι τελεια,και η ολισθηση του ειναι φανταστικη,και αυτη η τεχνολογια BLUETRACK ειναι οντως εκπληκτικη! και το κουτι του εντυποσιακοτατο,και και και...ειναι TOP το ποντικι!

παιδια το εχω δουλεψει 5 ωρες counter strike,5 ωρες browsing...ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ!!! και σκεφτομαι να παω να παρω το RAZER MAMBA το οποιο απο οσο το βλεπω...ειναι πιο ακριβο,ειναι χειροτερο ποιοτικα,ειναι απλο LAZER και οχι BLUETRACK αλλα]

εργονομικα το βλεπω καλητερο απο το MS! Το ξερει ρε παιδια κανεις το εν λογω ποντικι να μου πει την αποψη του???

Link to comment
Share on other sites

Στο στειλα στα περιφερειακα το θεματακι για να μη χαθει μεσα στο off topic ;)

Για μένα αν θες ποντίκι για παιχνίδια, ή απλά πας και παίρνεις το MX518 της Logitech που ειναι κλασικη αξια και παντα φοβερο, η αν θες κατι πιο "extreme" δες το G9. Το Mamba...δεν ξερω. Γενικα τα Razer εχουν πεσει πολυ σε σχεση με αυτο που ηταν στις αρχες.

Ασε που πιστευω ακραδαντα οτι ο καλος gamer δε θελει τρελο εξοπλισμο - ενα ΜΧ518 αρκει για να δειξεις ποιος εισαι και τι κανεις ;)

Link to comment
Share on other sites

Και εμενα δεν μου πολυ αρεσει αλλα απο οσο το βλεπω πρεπει να ειναι πολυ εργονομικο!

γιαυτο ρωταω εαν το εχει κανεις η εαν το εχει παιξει και ξερει να μου πει!

Link to comment
Share on other sites

Φιλαρακι μολις ηρθα απο το πλαισιο με το G9 και ουτε και αυτο με αφηνει ικανοποιημενο!!!

Καταπληκτικο mouse και αυτο οπως και το MS X8 με φοβερα setting αλλα...δεν μου καθετε στο χερι! μαλλον καλητερα να αλλαξω χερι μου φενετε!:P

Θα τα βαλω και τα 2 store να φιγουνε και θα παρω το RAZER...και ο θεος βοηθος!

Link to comment
Share on other sites

Φιλε εχω ακουσει και εγω οτι ειναι πολυ καλο...αλλα εμενα δεν με ενδιαφερουν τα super setting,με ενδιαφερει να καθετε στο χερι μου τελεια,να εχει αντιστιχισεις πληκτρων και να μην κανει "χαζα" το βελακι και γενικοτερα τα κουμπια του!

οσο για το G9 το εχω βαλει σε αυτο το mouse pad http://static.squidoo.com/resize/squidoo_images/-1/draft_lens2340994module13094143photo_1229609333razer-exactmat.jpg

και πρεπει να σου πω οτι...το φυσας και μετακινιτε! γλιστραει τελεια! εχει πολυ μαλακα feet απο κατω. αν ητανε λιγο πιο στραβοκομενο για το χερι μου θα ηταν αυτο που θελω! αλλα δεν ειναι!:( τα εχω βαλει shop και τα 2,οποιος ενδιαφερετε μου το λεει και τα βρισκουμε!

Εdit: Ηatzakis το razer γλιστραει καλα? εχει καθολου προβληματα με το reciever του και γενικοτερα με το wireless?

Link to comment
Share on other sites

Το g5 ειναι το mouse που εχει αφησει ολους ικανοποιημενους σε 8εμα βολικοτητας!!!!αλλιως περιμενεις για το g500 που ειναι το ιδιο σε 8εμα βολικοτητας και με ΠΟΛΥ περισσοτερα dpi!!!

Link to comment
Share on other sites

Ναι οντως ειναι λιγο "βαρυ" το MX πως να το πω, αλλα ενταξει, πολυ εξειδικευμενα παραπονα ειναι αυτα. Γενικοτερα σαν ποντικι ειναι εκπληκτικο, πραγματικο εργαλειο! Δεν το αλλαζω, γιατι συνδιαζει εργονομια, ανεση κ λειτουργικοτητα!

Link to comment
Share on other sites

Denton δεν παιζω πολυ FPS,περισσοτερο ΜΜΟ παιζω,και για πες μου γιατι το θεωρεις τοσο TOP για ΜΜΟ το REVOLUTION? εμενα παλι μου εχει κολλησει το RAZER MAMBA επιδη ειναι οπως λενε και τα παιδια πιο πανω το σχημα του ALL TIME classic και οχι πετσοκομμενο somthing like G9 και X8!

Link to comment
Share on other sites

Denton περισσοτερο ΜΜΟ παιζω και οχι FPS,αλλα θα μου πεις γιατι το θεωρεις τοσο TOP για ΜΜΟ? παντος αυτο που λενε τα παιδια πιο πανω για ενα ALL TIME classic mousε μου φενετε η λυση! εχω βρει και αλλο ενα mouse,ayto http://www.roccat.org/Products/Gaming-Mice/ROCCAT-Kone/

το οποιο ειναι somthing like G5-518-MAMBA και οχι πετσοκομμενο σαν G9-X8

Link to comment
Share on other sites

Στα MMORPG δε θες απολυτη ακριβεια οπως τα FPS, αλλα περισσοτερα κουμπια και ελεγχο. Το Rev εχει τοσα πολλα, μαζι και τον πλαινο τροχο που τον ρυθμιζεις οπως εσυ θες...απλα τα σπαει π.χ. στο Supreme Commander ή όποιο άλλο RTS/MMO παίζεις. Ειχα φτασει στο σημειο να κανω σχεδον τα παντα απο το ποντικι, τοσο καλος ελεγχος. Το θεμα ειναι οτι ειναι βαρυ για gaming mouse, θελει να το συνηθισεις και ισως να μη σου κανει.

Εκεινα που ειχαν βγει για το WoW δε σ αρεσαν?

Link to comment
Share on other sites

φιλε το ραζερ ειναι γρηγορο ελαφρυ κ το καλο ειναι οτι καθεται παρα πολυ καλα στο χερι κ εγω εχω αλλαξει πολλα ποντικια αλλα εχω κολλησει εκει

το ξερω πολλοι (οπως κ εγω την αρχη) δεν ξερουν την razer κ δν την εμπιστευονται οτι εχει βγαλε ι ειναι φοβερο

Link to comment
Share on other sites

Εγω hatzakis εχω ενα μετταλικο mouse pad της razer το οποιο εχω μεινει full του full ευχαριστιμενος με την παρτυ του! λοιπον θα το παραγγειλω τωρα απο το πλαισιο γιατι ειναι δεν ειναι καλο το ποντικι μου εχει κανει ιδιετερη εντυποση...δεν το εχω παρει ηδη και πηρα το G9 γιατι μου το προτεινε ο Denton που του εχω πολυ εμπιστοσηνη του παιδιου γιατι οπως και στο παρελθον μου ειχε προτηνει κατι αλλο,με το οποιο εμεινα υπερευχαριστημενος! βεβαια δεν μπορω να πω και για το G9...ειναι φανταστικο mouse! δεν μου καθετε ομως! οσο για το Χ8 της MS...αυτο φιλε εαν και δεν με βολευει...πιστευω οτι 93 ευρο που το πουλαει το πλαισιο,ειναι υπερκαλη τιμη! ειναι φοβερα ποιοτικο! κατι αλλο για το RAZER,μπορεις να αντιστιχεισεις κουμπια απο το keyboard σε mouse buttons ετσι?

Link to comment
Share on other sites

xaxaxa δεν πειραζει...ειναι πολυ ωραιο παντος! αλλα εγω οταν εχω πανο απο 2 κουμπια στο πλαει δεν μπορω να χρισιμοποιησω ουτε ενα!:P ελπιζω μονο να μου βγει...εργονομικο!

ρε Denton να σε ρωτησω κατι αλλο? το bluetrack που εχει το Χ8 σε σχεση με ενα gaming grade laser οπως του G9 και του razer εχει καμια διαφορα? η @@?

Link to comment
Share on other sites

Να σου πω κάτι που πιστεύω ειλικρινά - πάνω από τα 1800dpi, δε νομίζω να καταλαβαίνει κανείς τη διαφορά. Πολύ περισσότερη θα κάνει μια καλή επιφάνεια ενός mousepad, παρά ένας σένσορας με 5000dpi.

Link to comment
Share on other sites

καλα ναι αυτο δεν το σηζητω...εγω το δουλευω στα 1000DPI,εκει μου αρεσει! το bluetrack υποτθετε οτι ειναι μια τεχνολογια η οποια παιζει καλητερα σε ποιο πολλες και δυσκολες επιφανιες! αυτο διαβασα για το bluetrack! απο κατω παντος δεν εχει lazer,εχει μονο ενα μπλε φως. anyway πιο πολυ σαλτσα στα μακαρονια μου φενετε εμενα!

Link to comment
Share on other sites

Το παρηγγειλες το Μα(μ)πα e???

δυστυχως δεν σε προλαβα.

Σημερα το πρωι το παρελαβα κι εγω.

Αυριο το επιστρεφω...

Το ποντικι για τα λεφτα του ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ....

Κορυφαιο σε επιδοσεις-ακριβεια-ευαισθησια

ΑΘΛΙΟ σε ποιοτητα κατασκευης και εργονομια.

Αθλιοι drivers (εβαλα τους τελευταιους απο το site).

Για 120? ηθελα οχι μονο να ειναι το ΚΟΡΥΦΑΙΟ σε ολα... αλλα να πηγαινει και τα παιδια στο σχολειο. Οταν θελεις να εισαι ο πρωτος και ΧΡΕΩΝΕΙΣ το προϊον σαν πρωτος, πρεπει να το αποδεικνυεις παντου.

Ατελειες σε μια τετοια περιπτωση δεν πρεπει να υφισταται.

-1000 απο εμενα στην Razer. Τσαμπα μπηκα και στον κοπο. Σε καμια 3-4 χρονια ισως ξαναδοκιμασω.

Link to comment
Share on other sites

Παιδια μετα την logi δεν υπαρχει αλλη εταιρια για mouse και keyboard!!!επειδι παιζω ολιγον τη επαγγελματικα εχω το dinovo edge που ειναι ΤΡΕΛΟ και ειχα και το προηγουμενο πριν και το g9 σε ποιοτητα ασφαλεια και ολα τα σχετικα δεν πιανεται!!!! Το επομενο μου mouse μετα το g9 8α ειναι το g900 αν βγει!! Τα dpi εννοειται οτι παιζουν τα πολυ μεγαλο ρολο ειδικα στα fps games και γι αυτο ολοι παιζουν με τα full dpi απο το mouse και παιζεις απο το sens της consolas του game!

οσο περισσοτερα dpi τοσο πιο απολυτη,σιγουρη, η κινιση του παιχτη και ποιο αμεση αντιδραση στις κινισεις του χεριου σου!

Link to comment
Share on other sites

jax αν και δεν σε πιστευω φιλε γιατι αλλοι λενε τα χειροτερα,και αλλοι τα καλητερα!

και να σου πω,πως θα το στειλεις πισω? επιδη δεν σου αρεσει? γινετε με το "δεν μου αρεσει" να το πας πισω? γιατι εχω παρει 2 mouse που δεν μου αρεσουν αμα ειναι να τα παω και εγω πισω!

οσο για τα λεφτα του θα συμφωνησω μαζι σου ειναι πολυ ακριβο οντως!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now