George_o/c

Dell Admire: Προσθήκη έκπληξη στην σειρά Adamo!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Dell Admire: Προσθήκη έκπληξη στην σειρά Adamo!]http://reviews.hwbox.gr/news/dell.jpg[/NEWS_IMG]Η Dell ανακοίνωσε την κυκλοφορία του λεπτού μοντέλου Admire που θα ανήκει στην εντυπωσιακά όμορφη Ultra Portable σειρά Adamo της γνωστής εταιρείας, με τιμή που ανέρχεται στα $999. Ναι καλά ακούσατε. Πλέον μπορείτε να αποκτήσετε ένα Adamo laptop στο μισό της τιμής που έκανε το ντεμπούτο του! Η συγκεκριμένη φθηνότερη έκδοση έρχεται με backlit screen, επεξεργαστή Intel Core 2 Duo @ 1.4GHz, 2GB μνήμης RAM, 128GB Solid-State Drive (SSD), ενσωματωμένη κάρτα γραφικών Intel GMA 4500 και προ-εγκατεστημένο λειτουργικό Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit.

Το εκπληκτικό πακέτο ολοκληρώνεται με 1.3 MegaPixel webcam, Gigabit Ethernet, WiFi, Bluetooth και μπαταρία που δύναται να προσφέρει μέχρι και πέντε ολόκληρες ώρες αυτονομίας.

[img_alt=Dell Admire: Προσθήκη έκπληξη στην σειρά Adamo!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b627fcc3c5f2.jpg[/img_alt]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Το αρχικό μοντέλο που άρεσε πιο πολύ να πω την αλήθεια, αλλά η τιμή του ήταν εξαιρετικά δυσπρόσιτη για την πλειοψηφία των καταναλωτών. Νομίζω ότι το Admire, απλά και μόνο φέροντας το όνομα DELL και την ελκυστική τιμούλα θα κάνει καλές πωλήσεις... ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now