Astalavista

HwBox v4.0 - Bug & Error Reporting

64 posts in this topic

Καλώς ήρθατε στο νέο HwBox!

Επειδή τίποτα δεν είναι τέλειο, σε αυτό το thread παρακαλείστε να γράφετε πιθανά προβλήματα που μπορεί να συναντήσετε κατά την περιήγησή σας στο site. 

Ευπρόσδεκτα τα screenshot αν βοηθούν σε καλύτερη κατανόηση του προβλήματος.

Ευχαριστούμε για την συμβολή σας!

------------------------------------------

Γνωστά θέματα

  • Δεν γίνεται sign out

 

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

ειναι ακομα νωρις και δεν εχουν μπει οι παλιες φωτο;;

bug.PNG

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλησπέρα!Πολύ ωραίο το νέο site, συγχαρητήρια!! Το περιμέναμε καιρό...! Μια προταση, οταν μπαινεις στη σελιδα του φορουμ να εχει επιλογή για επιστροφη και στο κανονικό site. 

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, kabatzas2 said:

Καλησπέρα!Πολύ ωραίο το νέο site, συγχαρητήρια!! Το περιμέναμε καιρό...! Μια προταση, οταν μπαινεις στη σελιδα του φορουμ να εχει επιλογή για επιστροφη και στο κανονικό site. 

Είναι κάτι που το διερευνάμε, θα λυθεί σύντομα πιστεύω.

 

1 hour ago, GreeKpHantom said:

ειναι ακομα νωρις και δεν εχουν μπει οι παλιες φωτο;;

bug.PNG

Γενικά, τα παλιά post έχουν αλλοιωθεί. Μην δίνετε σημασία σε παλιά νέα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ωωωωωωω....κουκλί το νέο site! Άξιζε η αναμονή. Πολύ ξεκούραστο για τα μάτια (τουλάχιστον για τα δικά μου) το theme. Σε Firefox πετάει μήνυμα "Would you like to receive notifications from this site?" σε κάθε αλλαγή σελίδας.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλορίζικο το νέο site. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, πολύ πιο ξεκούραστο και τακτοποιημένο. Το scaling ειδικά δείχνει να δουλεύει πολύ καλά (site που δεν αυτοπροσαρμόζονται ήταν πόνος στην οθόνη του surface).

 

Απο bug μόνο που μου κάνει διπλό κενό κάθε φορά που θέλω να αφήσω μία γραμμή σε μήνυμα, όπως τώρα. :)

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν μπορώ να στείλω PM " Your inbox is full. You must delete some messages before you can send any more. " Έχω 20 μηνύματα, αυτό είναι το όριο?

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, spider220075 said:

Ωωωωωωω....κουκλί το νέο site! Άξιζε η αναμονή. Πολύ ξεκούραστο για τα μάτια (τουλάχιστον για τα δικά μου) το theme. Σε Firefox πετάει μήνυμα "Would you like to receive notifications from this site?" σε κάθε αλλαγή σελίδας.

Σε αυτό μπορείς είτε να συναινέσεις ή να το απορρίψεις για να σταματήσει να εμφανίζεται. Είναι ανάλογο feature του Facebook. Για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση πατάς αριστερά από το url. 

notifications.jpg

 

8 hours ago, Gr_God said:

Καλορίζικο το νέο site. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, πολύ πιο ξεκούραστο και τακτοποιημένο. Το scaling ειδικά δείχνει να δουλεύει πολύ καλά (site που δεν αυτοπροσαρμόζονται ήταν πόνος στην οθόνη του surface).

 

Απο bug μόνο που μου κάνει διπλό κενό κάθε φορά που θέλω να αφήσω μία γραμμή σε μήνυμα, όπως τώρα. :)

 

Θα το δούμε και αυτό. :T:

 

8 hours ago, stavros said:

Δεν μπορώ να στείλω PM " Your inbox is full. You must delete some messages before you can send any more. " Έχω 20 μηνύματα, αυτό είναι το όριο?

Noted. ;) 

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

στην κεντρική με firefox, το logo εμφανιζεται μονο όταν σκρολάρω, μπορει αν ειναι feature βεβαια και οχι bug :P

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, George Pan said:

Είναι κάτι που το διερευνάμε, θα λυθεί σύντομα πιστεύω.

 

Γενικά, τα παλιά post έχουν αλλοιωθεί. Μην δίνετε σημασία σε παλιά νέα.

επισης σε καποια ποστ φωτογραφιες εχουν μπει πολλαπλες φορες

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, GreeKpHantom said:

επισης σε καποια ποστ φωτογραφιες εχουν μπει πολλαπλες φορες

be specific please :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αυτό είναι γιατί έγινε μεταφορά των φωτογραφιών από το παλιό στο νέο. Στο παλιό τις είχε ανεβάσει ως απλά attatchments και έτσι μεταφέρθηκαν για δεύτερη φορά στο νέο. Στο καθάρισα. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αντε καλορίζικο ρε!!! 

....όσο είσαι στο φόρουμ, με ποιον τρόπο επιστρέφεις στην αρχική με τις ειδήσεις?? ( χωρίς να σβήσω το /forum/ από το url)

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, PanicOnArt said:

Έγινε erase των στοιχείων των προφίλ; :Ο

Δεν θα έπρεπε. Μέχρι στιγμής τα περισσότερα προφίλ έχουν μεταφερθεί ακέραια. 

 

2 minutes ago, Boton said:

Αντε καλορίζικο ρε!!! 

....όσο είσαι στο φόρουμ, με ποιον τρόπο επιστρέφεις στην αρχική με τις ειδήσεις?? ( χωρίς να σβήσω το /forum/ από το url)

We are working on that :)

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μάλιστα...και ήχος στα notifications :P

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • Πλέον το logo του forum πηγαίνει στην αρχική σελίδα. :)
3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, mortisboy said:

στην κεντρική με firefox, το logo εμφανιζεται μονο όταν σκρολάρω, μπορει αν ειναι feature βεβαια και οχι bug :P

"Feature" Fixed :P 

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Πρόβλημα υπάρχει στο θέμα με το benchmarking tool/riva tuner. Κάποια μηνύματα είναι άσπρα και δε διαβάζονται παραμόνο αν τα επιλέξεις με το mouse:

Capture.PNG

Επίσης έχω παρατηρήσει πως σε κάποια θέματα οι εικόνες που έχουν μπει από παλιά δε φαίνονται, όπως και στο συγκεκριμένο post που είχε το θέμα υπάρχουν εικόνες που δε φαίνονται.

Edited by La_MoRt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δεν είναι bug αλλά σχεδιαστικό το πρώτο που είδα εγώ.
Όσα είναι πάνω δεξιά στην οθόνη (πχ Sign in, ειδοποιήσεις κλπ), είναι άσπρα και δεν φαίνονται καθόλου με το συγκεκριμένο background.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μια λεπτομέρεια για τη γραμματοσειρά.  Το "μ" και οι λατινικοί χαρακτήρες είναι πιο εντονοι απο τα υπόλοιπα γράμματα. Ισως λόγω της helvetica ή μπορεί σε μένα να είναι μονο ... Αν φαίνεται και σε άλλους τελικά, ίσως μια roboto που είναι παρόμοια και υποστηριζει και ελληνικά θα 'ηταν καλύτερη. Να ξαναπώ ότι το site είναι πολύ ωραίο!

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, La_MoRt said:

Πρόβλημα υπάρχει στο θέμα με το benchmarking tool/riva tuner. Κάποια μηνύματα είναι άσπρα και δε διαβάζονται παραμόνο αν τα επιλέξεις με το mouse:

Capture.PNG

Επίσης έχω παρατηρήσει πως σε κάποια θέματα οι εικόνες που έχουν μπει από παλιά δε φαίνονται, όπως και στο συγκεκριμένο post που είχε το θέμα υπάρχουν εικόνες που δε φαίνονται.

Το ποστ ειναι απο το 2008, τοτε που το background ηταν μαυρο και η γραμματοσειρά λευκη. :P για τις εικόνες, σωσαμε μονο τα πιο προσφατα.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όσον αφορά το double space μπορεί να ελεγχθεί κρατώντας πατημένο το shift + enter. Εάν ενοχλεί πολύ θα το κοιτάξουμε.

πχ:
Test
Test

 

9 hours ago, kabatzas2 said:

Μια λεπτομέρεια για τη γραμματοσειρά.  Το "μ" και οι λατινικοί χαρακτήρες είναι πιο εντονοι απο τα υπόλοιπα γράμματα. Ισως λόγω της helvetica ή μπορεί σε μένα να είναι μονο ... Αν φαίνεται και σε άλλους τελικά, ίσως μια roboto που είναι παρόμοια και υποστηριζει και ελληνικά θα 'ηταν καλύτερη. Να ξαναπώ ότι το site είναι πολύ ωραίο!

Εδώ φαίνεται μια χαρά το "μ" (Windows), double check pls @kabatzas2:) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now