Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/10/2016 in all areas

  1. Εγκαινιάζω την αναβάθμιση με κυδώνι και παγωτό!
    5 points
  2. Καλησπέρα σας!! Δεν έχω μεγάλη εμπειρία στα tablet μόλις 2 έχω αγοράσει το ipad mini 3 και τώρα το 4, το πρώτο το κράτησα μόλις 2 μήνες γιατί ήταν πραγματικά αργό για τα γούστα μου και η οθόνη του ήταν μέτρια, στο 4 όμως φαίνεται ότι αλλάξαν πολύ τα πράγματα! Η έκδοση του είναι η απλή wifi με 16gb storage. Μερικές φωτογραφίες της συσκευής.. παρακάω με τις θήκες της apple.. Και εδώ η οθόνη του.. Συνεχίζω με ένα benchmark, το ipad φοράει τον επεξεργαστή του iphone 6 χρονισμένο 100mhz παραπάνω και 2gb ram. και τέλος η γνώμη μου για την συσκευή. Το tablet πάει αρκετά γρήγορα και δεν κολλάει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πάει τάπα. Το δαχτυλικό αποτύπωμα έιναι λίγο της υπομονής γιατί ειναι από την πρώτη γενια. Η μπαταρία είναι θεική είναι μια κατηγορία μόνης, βγάζει άνετα 6-7 ώρες παιχνιδιού και φορτίζει γρήγορα. Η οθόνη είναι πολύ καλή, πολύ ανώτερη από το ipad mini 3. Θα το πρότεινα, είναι μια ωραία συσκευή που μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη όπως πχ σε ένα ταξίδι οι χάρτες από το gps φαίνονται πολύ πιο άνετα στο tablet.
    3 points
  3. Καλησπέρα παίδες, σήμερα ήταν benchομέρα και πήγαν καλά όλα http://valid.x86.fr/xqfv8h
    2 points
  4. Το HRC Shop επανέρχεται με μια νέα δημιουργία βασισμένη στο SilverStone PM01 "TAMIL" το οποίο έχει μαύρη απόχρωση ενώ πλαισιώνεται από κορυφαίο hardware, για απαιτητικούς. Η ASUS δίνει το παρών στο συγκεκριμένο build τόσο στη λιτή μητρική H170 Pro Gaming όσο και στην ιδιαίτερη GTX 1080 υλοποίηση με την επωνυμία STRIX που την τοποθετεί ανάμεσα στις γρηγορότερες της αγοράς. Για τον λόγο αυτό ο modder αφήνει το εργοστασιακό σύστημα ψύξης επάνω στη κάρτα ενώ δουλεύει σε ένα custom κύκλωμα επάνω στον Core i7 6700K, Skylake αρχιτεκτονικής της Intel. Το αποτέλεσμα ανταμείβει από οπτικής πλευράς, ενώ είμαστε σίγουροι πως οποιοσδήποτε έρθει σε επαφή με το μηχάνημα από λειτουργικής άποψης θα μείνει και εκεί πλήρως ικανοποιημένος με τις υψηλές επιδόσεις του υπολογιστή. Στο εσωτερικό, συναντάμε επίσης και ένα kit από τέσσερις VENGEANCE LPX μνήμες της Corsair χρονισμένες στα 2400MHz. Η υδρόψυξη υλοποιείται από τμήματα της EK Water Blocks και όπως επιβεβαιώνουν οι φωτογραφίες ολοκληρώνουν το αποτέλεσμα. Βέβαια, η SilverStone βρίσκεται και στο υποσύστημα του τροφοδοτικού με το STRIDER των 700W να ικανοποιεί όχι μόνο τις τωρινές, αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες του χρήστη σε ισχύ. Πηγή.
    2 points
  5. 2 points
  6. Καλημέρα σε όλους!
    2 points
  7. Καλημέρα παιδιά!!!
    2 points
  8. Πρέπει να μαζευτούμε όλοι μια ημέρα για φαγητό Τέλος Γενάρη θα έρθω για μερικές ημέρες. Θα αναστενάξουν τα σουβλάκια
    2 points
  9. Άκουσα ότι έγινα αλλαγές και μπήκα να τσεκάρω.
    2 points
  10. Ξεθάβω και φέρνω στην επιφάνεια πάλι αυτό το όμορφο thread !! Μερικές φωτογραφίες από Rome.
    2 points
  11. Οι φίλοι της σειράς θα χαρούν να μάθουν πως ένα νέο παιχνίδι θα προστεθεί στη δημοφιλή σειρά. Πιο ειδικά, το Metro 2035, όπως θα ονομάζεται θα συνεχίζει την ιστορία του εκεί που τελείωσαν τα βιβλία (σ.σ. αξίζει να τα περιεργαστείτε) αποκαλύπτοντας έτσι νέες ιστορίες, τουλάχιστον αυτά αναφέρει η δημιουργός του, Deep Silver! Αν και αρχικά η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού ήταν "μέσα στο 2017" το studio ανάπτυξης πήρε θέση και "απέκρουσε" τα λεγόμενα δηλώνοντας πως όταν έχει περισσότερα, θα τα μοιραστεί με τη κοινότητα. Όπως και να έχει, η σειρά μέτρο έχει αγαπηθεί τόσο για την ιδιαίτερη μεταποκαλυπτική και πικρή ατμόσφαιρα που αφήνει στον παίκτη όσο για τη καθηλωτική ιστορία που τοποθετεί τον gamer πραγματικά στο επίκεντρο των πραγμάτων. Πηγή.
    1 point
  12. Δεν είναι ακριβώς steam deal αλλά το Humble Bundle δίνει δωρεάν το DiRT 3 Complete Edition. Διάρκεια προσφοράς, ακόμα 1 μέρα 21 ώρες. -> DiRT 3 Complete Edition
    1 point
  13. Πώς σου φαίνεται το σημερινό score Λουκά; Με το που βάλω 7άρια θα πάρει ακόμα περισσότερο και θα σε περάσω Να ξέρεις 20.51 έκανα, αλλά δεν το αποθήκευσα γιατί δεν έχει νόημα με windows 10, έψαχνα το νέο CPU μόνο
    1 point
  14. Ανακάλυψα bug στο δικό μου pc λοιπόν, η δικιά μου helvetica στα fonts είχε πρόβλημα! Τώρα εμφανίζονται όλα τέλεια!
    1 point
  15. Ούτως ή άλλως θα κάνω υπομονή να μαζέψω και χρήματα για τη μετάβαση. έχεις δίκιο απλά με έπιασε η τρέλα για κάτι extreme
    1 point
  16. Και γω θα περίμενα τους zen. Ένας μήνας έμεινε για να δούμε πως τα πανε. Βέβαια δε κυκλοφορούν στις αρχές αλλά στα μέσα του 17.
    1 point
  17. Η ASUS λανσάρει ακόμη μια GTX 1060 κάρτα γραφικών με τα 6GB GDDR5 και με το DirectCU II σύστημα ψύξης. Η υλοποίηση συγκαταλέγεται στις mainstream προτάσεις που έχει να δείξει η εταιρία με τη νέα γενιά καρτών γραφικών και προορίζεται για τυπική gaming χρήση μέχρι και τα 1080p, όπου μπορεί να παίξει κάθε σύγχρονο τίτλο με υψηλές ρυθμίσεις λεπτομέρειας. Η κάρτα εφοδιάζεται με κοντύτερο PCB (πιο κοντό και από το σύστημα ψύξης των 4 heatpipes) και αντλεί ρεύμα από μια σύνδεση 6-pin PCIe. Οι χρονισμοί της ξεκινούν από τα 1569MHz σε base και φτάνουν μέχρι και τα 1785 MHz σε κατάσταση GPU Boost (1811 MHz στο OC mode της). Οι χρήστες που επιθυμούν περισσότερες επιδόσεις έχουν στη διάθεσή τους το πρόγραμμα GPUTweak II μέσω του οποίου μπορούν να αυξήσουν κι άλλο τους χρονισμούς της κάρτας. Η μνήμη τρέχει στα 8.00 GHz ενώ από πλευράς εξόδων, εφοδιάζεται με 3 DisplayPort 1.4, μια HDMI 2.0b και μια dual-link DVI. Διαθεσιμότητα και τιμή παραμένουν για την ώρα άγνωστα. Πηγή.
    1 point
  18. Όχι δεν είναι και δεν ισχύει για μας τους gamers αυτό, δλδ θα πάρεις cpu 700 ευρώ και μετά απο 2 χρόνια στο ιδιο socket θα δώσεις ξανά 700 ευρώ για το επόμενο cpu? Και θα μέινεις με την ίδια κάρτα? Νομίζω ότι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω... Αν έκανες video editing και γενικά κάτι πραγματικά βαρύ, έπερνες έναν απλό 6 core και μετά απο 2 χρόνια έναν 10 core θα ήταν feature proof γιατί θα γινόταν η δουλειά σου γρηγορότερα, στα games δεν ισχύει αυτό φίλε, ένας τότε 7700k.. 8700κ κλπ των 350 ευρω θα σε πατάει
    1 point
  19. Από τη σειρά οδηγών σχετικό με το overclocking στη που ετοιμάζουμε, πρώτη έρχεται η MSI. Σε αυτό το guide θα ασχοληθούμε με το BIOS ενός Z170 μοντέλου της εταιρείας και σκοπός μας, η πλήρης κατανόηση των επιλογών που θα μας επιτρέψουν τη σωστή παραμετροποίηση του συστήματος για βέλτιστη και αποδοτική λειτουργία. Εκτός από τις επιλογές για overclocking που έχει μια μητρική, συνήθως συναντάμε πολλές επιλογές για παραμετροποίηση των συσκευών που συνδέονται σε αυτή, αλλά και για τη ρύθμιση όσων είναι onboard. Πολλές από τις επιλογές τις έχουμε συναντήσει και στο παρελθόν και γνωρίζουμε ακριβώς τι κάνουν, όμως οι σύγχρονες μητρικές περιπλέκουν τους χρήστες με δεκάδες επιλογές που ίσως να μην χρησιμοποιήσουν και ποτέ στη διάρκεια ζωής της μητρικής. Στόχος του άρθρου/guide είναι η αποσαφήνιση κάθε επιλογής και κατηγορίας ενώ σε νέο κεφάλαιο θα αναφερθούμε στο overclocking στη συγκεκριμένη πλατφόρμα του ίδιου κατασκευαστή. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ
    1 point
  20. Αν δεν έχεις διάθεση για streaming - video editing κλπ, πιστεύω ότι είναι too much η πλατφόρμα αυτή. Ένα αυτό. Το δεύτερο είναι πως πως σε κανα χρόνο από τώρα περίπου να φτάνει και η X99 στο τέλος της ζωής της. Στην θέση σου, θα περίμενα και τους Zen, μπας και έχουν καλή προσφορά σε πυρήνες/τιμή.
    1 point
  21. Καλησπέρα, σε 7-8 μήνες θα έχουμε skylake-e και καινούριο chipset είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλάμε γι αυτό. Σου προτείνω να πάρεις τον Γενάρη 7700k που είναι kabylake θα είσαι πάνω από οποιονδήποτε broadwell-e επεξεργαστή στα παιχνίδια και από τον 6900k φυσικά. Επίσης θα κάνεις πολύ πιο εύκολα oc. Κράτησε τα λεφτά σου για να αγοράζεις κάρτες γραφικών.
    1 point
  22. Σύστημα με μικροσκοπικές διαστάσεις φέρει μια από τις πιο γνωστές mainstream κάρτες γραφικών της AMD για ατελείωτο παιχνίδι! Ο λόγος για το ERX480, ένα μικρό σύστημα της σειράς Magnus που ενσωματώνει τη κάρτα γραφικών Radeon RX 480, με τον πυρήνα Polarsi 10 της AMD για mainstream επιδόσεις σε πλήθος τίτλων. Το μικρό σε διαστάσεις σύστημα περιλαμβάνει επίσης και έναν Core i5-6400T στο εσωτερικό ο οποίος καλύπτει πολλές ανάγκες ενώ μπορεί να οδηγήσει άνετα τη παραπάνω GPU για επιδόσεις που συγκρίνονται και με gaming μηχανήματα. Το CPU χρονίζεται στα 2.2 GHz με boost στα 2.8GHz. Ο επεξεργαστής που είναι Skylake αρχιτεκτονικής φέρει υποστήριξη μνημών DDR4, πλήθος USB 2.0, 3.0 και 3.1 Type-C, δύο gigabit ethernet και SD card slot. Επιπλέον οι δύο HDMI 2.0 και DisplayPorts 1.3 που τρέχουν από τη GPU ολοκληρώνουν τις διαθέσιμες θύρες του συστήματος. Ασύρματες συνδέσεις είναι παρούσες και υλοποιούνται με τη μορφή ενός combo PCB που φέρει WiFi και Bluetooth 4.2. Τέλος, η Zotac δεν έχει ανακοινώσει τη προτεινόμενη τιμή αλλά ούτε και την ημερομηνία διάθεσης του εν λόγω συστήματος στην αγορά. Πηγή.
    1 point
  23. Η καμπάνια αναφέρεται σε ένα αιωρούμενο φωτιστικό το οποίο μπορούμε να τοποθετήσουμε σε κάποια περίοπτη θέση στο σπίτι! Όταν αναφερόμαστε στο έξυπνο σπίτι ο αναγνώστης περιμένει σίγουρα κάποια καινοτομία που θα βελτιώσει τον τρόπο ζωής ή κάτι που θα τονίσει την αισθητική του χώρου. Το LIGHTEST είναι κάτι που κατατάσσεται σίγουρα στη δεύτερη κατηγορία προϊόντων, μιας και ουσιαστικά η λάμπα αιωρείται από τη βάση της όπως μας δείχνει και το επίσημο βίντεο. Στα χαρακτηριστικά της υπάρχει και ένα χειριστήριο με το οποίο μπορούμε να ελέγξουμε τη λάμπα, που εκτός από το "άναψε - σβήσε" έχει και ρύθμιση έντασης του φωτός αλλά και του χρώματος, φτιάχνοντας έτσι την ατμόσφαιρα του χώρου ανάλογα με το mood του χρήστη. Κάθε λάμπα σύμφωνα με τον κατασκευαστή είναι χειροποίητη από ανακυκλωμένο ξύλο ενώ όσον αφορά το κύκλωμα στο εσωτερικό η εταιρία υπόσχεται premium υλικά, χωρίς όμως να γίνεται συγκεκριμένη. Λεπτομέρειες στο Kickstarter. Πηγή.
    1 point
  24. 1 point
  25. Δοκίμαζα λίγο την 980 σε 3D, καλά τα πάει. Αυτά ήταν τα μέγιστα ρολόγια που παίζει Cloud Gate (δοκίμαζα αυτό επειδή είναι πιο γρήγορο). Λογικά λίγο πιο κάτω θα βγάζει catzilla και firestrike, θα τσεκάρω αύριο.
    1 point
  26. αμα μιλαει ο νορντ, εσυ λές σιγα την διαφορα με το 1080π...... .... ... ... ....
    1 point
  27. Χρειάζεται 7άρια επειγόντως. Μπανάνα το CPU, αλλά νταξ μην τα θέλουμε και όλα δικά μας
    1 point
  28. Τι ωραία να γυρίζεις σπίτι και να σε περiμένει το box!!!
    1 point
  29. Επιτέλους, μας έλειψε το κουτάκι! Πολύ ωραίο το νέο site, θέλει να το συνηθίσουμε λίγο αλλά με μια γρήγορη ματιά φαίνεται πολύ καλή δουλειά!
    1 point
  30. Όλα καλά όλα ωραία και ρομαντικά πάνω απ'όλα με αυτή την οθόνη, αλλά 35 ίντσες σε αυτή την ανάλυση.....;;;
    1 point
  31. Να κάνω κ εγώ δοκιμές πάνω σου άμα είναι ρε..ξέρω και που μένεις!
    1 point
  32. Καλημέρα και από μένα στη παρέα ! Φτου φτου μη το ματιάσω τόσο ωραίο που έγινε το site !
    1 point