Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/12/2016 in all areas

  1. Τα καλύτερα 370€ που έχω ξοδέψει ever. Dell U2515H! Από κάτω φαίνεται το μηχανικό πληκτρολόγιο της Genesis, το πήρα 60€ από eshop να το δοκιμάσω, έχει μαύρους διακόπτες και είναι αρκετά καλό για τα χρήματά του. Καμία σχέση με το Quickfire MX Brown που έχω στη δουλειά, αλλά μια χαρά κάνει τη δουλείτσα του
    3 points
  2. Anker powerport speed 5 και μερικά καλώδια σε διαφορετικά μεγέθη Μεγάλο παράπονο ότι η συσκευασία ήρθε από το amazon uk ανοιγμένη ευτηχώς τα προιόντα μέσα ήταν άθικτα..
    2 points
  3. στην κεντρική με firefox, το logo εμφανιζεται μονο όταν σκρολάρω, μπορει αν ειναι feature βεβαια και οχι bug
    2 points
  4. Καλώς ήρθατε στο νέο HwBox! Επειδή τίποτα δεν είναι τέλειο, σε αυτό το thread παρακαλείστε να γράφετε πιθανά προβλήματα που μπορεί να συναντήσετε κατά την περιήγησή σας στο site. Ευπρόσδεκτα τα screenshot αν βοηθούν σε καλύτερη κατανόηση του προβλήματος. Ευχαριστούμε για την συμβολή σας! ------------------------------------------ Γνωστά θέματα Δεν γίνεται sign out
    1 point
  5. Η DeepCool λανσάρει μια ειδική έκδοση του GamerStorm Genome στα χρώματα της ASUS και του brand Republic of Gamers. Το ιδιαίτερα μοναδικό κουτί με τη εκκεντρική σχεδίαση κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους στην αγορά και έρχεται λίγο μετά τη κυκλοφορία και της δεύτερης έκδοσης. Χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης έκδοσης είναι το μαύρο matte χρώμα που επέλεξε η DeepCool φέρνοντας έτσι πιο πολυ στην εμφάνιση των περισσότερων ROG προϊόντων της ASUS. Το Genome ενσωματώνει επίσης και ένα λευκό-κόκκινο LED με το logo της ASUS ROG ενώ τα LED τρέχουν από έναν ASUS Aura compatible controller για σύνδεση με μητρικές που υποστηρίζουν το εν λόγω feature δίνοντας έτσι στον χρήστη πλήρη έλεγχο για τα χρώματα που εκπέμπονται! Τα λοιπά features που συναντάμε στο κουτί περνούν αναλλοίωτα και σε αυτή την έκδοση όπως η παρεχόμενη υδρόψυξη αλλά και η ιδιαίτερη γωνία που σχηματίζεται πίσω ακριβώς από το front panel του. Πηγή.
    1 point
  6. Η εταιρία θα αποκαλύψει σύντομα τον επεξεργαστή Snapdragon 830 και μαζί του θα δούμε και τη νέα τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Quick Charge 4.0. Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο Fudzilla η τέταρτη έκδοση της τεχνολογίας θα προσφέρει ακόμη πιο γρήγορη φόρτιση, φτάνοντας σε ισχύ μέχρι και τα 28W. Η τρίτη εκδοχή τερμάτιζε στα 18W και ήταν ικανή να φορτίσει μια μπαταρία χωρητικότητας 2,750mAh πάνω από το 70% σε μόλις 30 λεπτά. Τα 10 παραπάνω W της 4ης έκδοσης που θα πρέπει να υποστηρίζει τόσο ο φορτιστής όσο και φυσικά η συσκευή θα έχει specs 5V με ένταση ρεύματος 4.7 και 5.6A ή 9V με 3A. Ένας αλγόριθμος στο εσωτερικό μπορεί να αναγνωρίσει τα ποσοστά ενέργειας που μπορεί να αντέξει η μπαταρία ανά πάσα στιγμή ρυθμίζοντας τη φόρτιση σε πραγματικό χρόνο, βελτιστοποιώντας έτσι τη φόρτιση μειώνοντας έτσι και οποιαδήποτε περίπτωση υπερθέρμανσης. Η τεχνολογία μπορεί να μην έχει ακόμη κυκλοφορήσει όμως έχει ήδη ανταγωνιστές, όπως το Super Charge της Huawei ή το VOOC της Oppo που προσφέρουν 22.5 και 20W αντίστοιχα. Πηγή.
    1 point
  7. Μετά το πρώτο μου κινέζικο κινητό ήρθε η ώρα για κάτι λίγο πιο καλό, εδώ και λίγες εβδομάδες έχω στα χέρια μου το xiaomi redmi note 4. Το κινητό φοράει τον heliο x20 της MediaTek με 64gb χώρου, 3gb ram 4100mah μπαταρία και κάμερα 13mp της samsung. Μερικές φωτογραφίες της συσκευής!! Φωτογραφίες με τα link τους ώστε να δείτε περισσότερα. Link 1 Μέρα , Link 2 Νύχτα Νομίζω ότι είναι πολύ καλές για ένα κινητό που κοστίζει λιγότερα από 200 ευρώ Παρακάω score από το geekbench 4. Τα νούμερα μιλάνε απο μόνα τους το κινητό χτυπάει τον 820 της qualcom σε επιδόσεις cpu δυστηχώς από θέμα γραφικών δεν τα πάει και τόσο καλά... Και ένα τελευταίο για την ταχύτητα του storage του. Δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο εδώ μια πολύ απλή μνήμη φαντάζομαι... Το κινητό πάει τάπα, οι εφαρμογές ανοίγουν γρήγορα τα app και το λειτουργικό δεν κολλάνε ποτέ και γενικά όλο το feeling της συσκευής είναι άριστο, η ποιότητα κατασκευής του είναι κορυφαία, η μπαταρία του κρατάει πολύ, η κάμερα του τα καταφέρνει πολύ καλά, το ηχείο τού είναι δυνατό και καθαρο, η οθόνη του επίσης πολύ καλή! Το fingerprint του είναι όσο γρήγορο είναι και στο s7 edge μου και δεν κάνει λάθος. Το μοναδικό πράγμα που με "χάλασε" είναι η vga του, δεν παίζω παιχνίδια στο κινητό αλλά για παράδειγμα στο goo saga το κινητό πήγαινε απίστευτα αργα. Κάνει άνετα για πρώτη συσκευή και αξίζει τα 180 ευρώ που έδωσα μέχρι το τελευταίο λεπτό.
    1 point
  8. Το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους του 2017 κλείνει με σημαντική άνοδο για την NVIDIA. Πιο ειδικά, τα ακαθάριστα έσοδα για το τρίμηνο άγγιξαν τα 2 δις δολάρια, περίπου 54% υψηλότερα από την ίδια εποχή πέρυσι με τον ιδρυτή και CEO της NVIDIA Jen-Hsun Huang να δηλώνει πως η επιτυχία οδηγήθηκε από "αύξηση των πωλήσεων σε όλους τους τομείς". Η γενιά Pascal καρτών γραφικών χαίρει μεγάλης αποδοχής στο κοινό των gamers, του VR gaming της αυτοκίνησης καθώς και στον τομέα του AI Computing στον οποίο η εταιρία πραγματοποιεί άνοιγμα τη τελευταία περίοδο. Ανάμεσα στις επιτυχίες της NVIDIA συγκαταλέγεται και η άνοδος του τομέα του Datacenter μετά τη κυκλοφορία νέων καρτών γραφικών της σειράς Tesla (P40 και P4) μαζί με ειδικό software για developers, επιστήμονες και πολλές ακόμη ειδικότητες. Την ίδια στιγμή, με τη πλατφόρμα DRIVE™ PX 2 η NVIDIA εισέρχεται και στην αγορά της αυτοκίνησης με την αρχή να γίνεται χάρη στη συνεργασία της με τη Tesla. Πηγή.
    1 point
  9. Extreme προσπάθεια του Έλληνα overclocker ο οποίος κατάκτησε την ίδια στιγμή τη κορυφή του benchmark 3DMark - Fire Strike Extreme. Ο overclocker που αυτή την ώρα διαγωνίζεται στο GALAX GOC 2016 Worldwide Qualifier ξεπέρασε τους αντιπάλους του κατακτώντας τη κορυφή του Fire Strike Extreme με 8846 marks. Η GeForce GTX 1060 της GALAX αποτέλεσε την ατραξιόν του συστήματος αφού χάρη στο custom PCB και τις πολλές ευκολίες στην ρύθμιση της τάσης, κατάφερε να λειτουργήσει στα 2,860MHz φυσικά υπό ψύξη υγρού αζώτου με τις μνήμες της να τρέχουν στα 2,650MHz. Ο επεξεργαστής του συστήματος Core i7 6700K της Intel ήταν "περιορισμένος" στα 6000MHz, όπως ορίζουν οι κανονισμοί όμως και πάλι ο Έλληνας overclocker της HwBox Hellas O/C Team άγγιξε τη πρωτιά. Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η τελική συχνότητα που μπορεί να φτάσει η συγκεκριμένη GPU και θα ανανεώσουμε σύντομα! Πηγή.
    1 point
  10. Καλησπέρα.. Κάνε ένα rollback σε προηγούμενη έκδοση των Windows από τα νέα setting κάτω δεξιά.. λογικά δεν θα πέρασε κάποιο Update σωστά οπότε θα το περάσει ξανά και θα διορθωθεί το πρόβλημα σου.
    1 point
  11. Fire strike ultra με την 5670, έκανε κάνα 10λεπτο να τελειώσει Και μια photo του καγκούρικου PCιού μου
    1 point
  12. Δεν λες όμως ποιος σου είπε να την πάρεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    1 point
  13. Καλο ΣουΚου παιδες!!
    1 point
  14. Αυτά είναι πράγματα που απασχολούν κάτι τεντυ μπόιδες σαν και σένα.
    1 point
  15. Αν και το έβαλα στο performance mode δεν είδα καμία απολύτως διαφορά απ ότι στο balanced...όπως είπα απλά πάει τάπα
    1 point
  16. Καλορίζικο το νεο site, η αναμονή μου φάνηκε όπως του Diablo 3 πως βλέπουμε τα νεα posts?
    1 point
  17. Τι διαφορά έχει ο σοιμπλε με τον μπαρμπαστρουμφ?.... . Ο μπαρμπαστρουμφ έχει σόι μπλε, ο σοιμπλε δεν έχει μπαρμπα στρουμφ..
    1 point
  18. Αυτό ακριβώς... Αστεία ανάλυση για τόσες ίντσες.
    1 point
  19. Πανέμορφο κουτί και ωραίο review, μπράβο παίδες
    1 point
  20. Μια λεπτομέρεια για τη γραμματοσειρά. Το "μ" και οι λατινικοί χαρακτήρες είναι πιο εντονοι απο τα υπόλοιπα γράμματα. Ισως λόγω της helvetica ή μπορεί σε μένα να είναι μονο ... Αν φαίνεται και σε άλλους τελικά, ίσως μια roboto που είναι παρόμοια και υποστηριζει και ελληνικά θα 'ηταν καλύτερη. Να ξαναπώ ότι το site είναι πολύ ωραίο!
    1 point
  21. Δεν είναι bug αλλά σχεδιαστικό το πρώτο που είδα εγώ. Όσα είναι πάνω δεξιά στην οθόνη (πχ Sign in, ειδοποιήσεις κλπ), είναι άσπρα και δεν φαίνονται καθόλου με το συγκεκριμένο background.
    1 point
  22. Η τιμή χτυπάει άσχημα ακολουθώντας τα χνάρια του Horus.
    1 point
  23. Πλέον το logo του forum πηγαίνει στην αρχική σελίδα.
    1 point
  24. Όσο γρήγορα και να είναι, ΠΟΣΟ μεγάλη διαφορά να έχουν πλέον από τον 5960Χ; Ακόμα και ο 4960Χ που έχω στο PC της δουλειάς είναι υπεραρκετός για οτιδήποτε θέλει να κάνει κάποιος. Όσο για το ten-core 2016 ας το αφήσω ασχολίαστο, ξέρω τουλάχιστον καμιά 15αριά άτομα με 6950X, μη σας πω 20 άτομα Δε προλαβαίνουν να στοκάρουν τα καταστήματα και εξαφανίζεται από τα ράφια με ιλιγγιώδη ταχύτης
    1 point
  25. Yo yo yo τα μπέρδεψα με τον κωδικό, μου έκανε lock το account, δεν μου ήρθε recovery email οπότε περίμενα υπομονετικά να περάσουν τα 15 λεπτά. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ Nice one boys job well done @venisk Νίκο φίλε σόρρυ που θα σου έρθει ένα -1 στο reputation, αλλά δοκιμάζω διάφορα Ποιος μου έβαλε user title μοδίστρα?
    1 point
  26. Αντε καλορίζικο ρε!!! ....όσο είσαι στο φόρουμ, με ποιον τρόπο επιστρέφεις στην αρχική με τις ειδήσεις?? ( χωρίς να σβήσω το /forum/ από το url)
    1 point
  27. Έγινε erase των στοιχείων των προφίλ; :Ο
    1 point
  28. Μπράβο ρε μαν...σκίστηκε η κάρτα λέμε
    1 point
  29. Σε αυτό μπορείς είτε να συναινέσεις ή να το απορρίψεις για να σταματήσει να εμφανίζεται. Είναι ανάλογο feature του Facebook. Για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση πατάς αριστερά από το url. Θα το δούμε και αυτό. Noted.
    1 point
  30. Περιμένουμε και ένα "τσικ" καλύτερο, ε @FireKiller; Grats
    1 point
  31. Α, γύρισε το box και λογικά θα βγει και ο Trump για POTUS...σημαντική ημέρα @AN7 χρειαζόμαστε και νέο offtopic!
    1 point
  32. Καλορίζικο το νέο site. Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, πολύ πιο ξεκούραστο και τακτοποιημένο. Το scaling ειδικά δείχνει να δουλεύει πολύ καλά (site που δεν αυτοπροσαρμόζονται ήταν πόνος στην οθόνη του surface). Απο bug μόνο που μου κάνει διπλό κενό κάθε φορά που θέλω να αφήσω μία γραμμή σε μήνυμα, όπως τώρα.
    1 point
  33. Καλώς το. Με γειές παίδες, λείψατε από πολύ κόσμο (me too). Nice job.
    1 point
  34. Καλησπέρα!Πολύ ωραίο το νέο site, συγχαρητήρια!! Το περιμέναμε καιρό...! Μια προταση, οταν μπαινεις στη σελιδα του φορουμ να εχει επιλογή για επιστροφη και στο κανονικό site.
    1 point
  35. ειναι ακομα νωρις και δεν εχουν μπει οι παλιες φωτο;;
    1 point
  36. Μια τρύπα ασφαλείας στη περασμένη γενιά επεξεργαστών της Intel είναι ικανή για να δώσει τη δυνατότητα σε hackers να τοποθετήσουν κακόβουλο κώδικα στη κεντρική μνήμη του συστήματος. Το exploit βρέθηκε από τρεις ερευνητές του State University of New York στο Binghamton και του University of California στο Riverside οι οποίοι βρέθηκαν στο 49ο ετήσιο IEEE/ACM International Symposium on Microarchitecture στη Ταϊπέι. Η ευάλωτη τεχνολογία που εντοπίστηκε το exploit είναι η address space layout randomization (ASLR) και ουσιαστικά πρόκειται για έναν σύγχρονο μηχανισμό που λειτουργεί σε επίπεδο OS ο οποίος δημιουργεί τυχαίες διευθύνσεις στη μνήμη, διευθύνσεις που είναι ως επί το πλείστον κατειλημμένες από εφαρμογές, κάνοντας έτσι την "έκχυση" του κακόβουλου κώδικα δύσκολη υπόθεση για τους hackers. Το exploit εντοπίστηκε στο branch target buffer (BTB) ούτως ώστε να γίνουν γνωστές οι "masked" διευθύνσεις στη μνήμη. Τέλος, η Intel δεν έχει ακόμα κάνει δηλώσεις επάνω στο θέμα. Πηγή.
    -1 points