Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/12/2017 in all areas

  1. νταξ ειναι η μεγαλύτερη μ@λ@κι@ που έχω κάνει απο τοτε που ασχόλουμε με web/forum
    6 points
  2. Παίδες, πάμε όλοι μαζί ένα χειροκρότημα στον @mortisboy που έσβησε όλο το θέμα κατα λάθος και το επαναφέραμε μέχρι εδώ!
    5 points
  3. Περιμένω την μέρα που θα πει το ίδιο η amd για τις μπουλντόζες
    4 points
  4. Έχει κάτι διαμάντια εκεί μέσα Θεούλης
    4 points
  5. Διαβάστε το review εδώ.
    3 points
  6. Η πλάκα είναι στο απενεργοποιήσατε. Αν δεν εγκαταστίσεις άλλο antivirus, το Defender αυτό-ενεργοποιείται πάλι μόνο του μετά από κάποιες μέρες ( Microsoft knows better than you mode hahaha )
    3 points
  7. Μετά το πρώτο GR8 "Console PC" της, η ASUS συνεχίζει τη προσπάθεια με την ανακοίνωση της δεύτερης έκδοσης με τη συμβολή και των Republic of Gamers! Στο σύστημα μπορούμε να τοποθετήσουμε mainstream hardware όπως μια GTX 1060 3GB στο κουτί των 4 λίτρων με βάρος που δεν αναμένεται να ξεπεράσει τα 4 kg. Η ASUS ισχυρίζεται πως το ROG GR8 II είναι το μικρότερο VR Ready σύστημα που υπάρχει στην αγορά ενώ η εταιρία έχει πραγματοποιήσει σημαντικές τροποποιήσεις στο σύστημα ψύξης, βελτιώνοντας την αποδοτικότητά του με heatpipes και blower type ανεμιστήρες να φροντίζουν για τις θερμοκρασίες. Στα επίσημα specs του συστήματος, η ASUS προσθέτει υποστήριξη για τους νέους Kaby Lake επεξεργαστές και πιο ειδικά του energy efficient των 45W παρέα με Windows 10 OS, GeForce GTX 1060 GPUs που αποτελούν τη βάση για το VR spec της αγοράς, με υποστήριξη DDR4 μνημών. Η ASUS προτείνει μαζί με το σύστημα, τη χρήση κάποιου συμβατού G-Sync monitor από το lineup της για πιο απολαυστικό gaming. Πηγή.
    3 points
  8. Το PC σου φταίει, στον AMD παίζουν όλα κομπλε.
    3 points
  9. Μετρήσεις με blender δεν βλέπω.
    3 points
  10. Ο κόσμος φαίνεται πως "σνομπάρει" πλέον τα "πολλά γραπτά". Θα φτιάξουμε ένα θέμα που θα αναλύουμε γιατί μετράμε τι και τι σημαίνει το καθένα και θα το λινκάρουμε κάθε φορά στα reviews. Ο κόσμος θέλει video και εικόνες. Όποιος έχει απορία ρωτάει αν και με το θέμα που θα φτιάξουμε δεν θα έχει απορίες άμα το διαβάσει. Σε λίγο καιρό θα περάσουμε σε μια σελίδα όλο το review που είναι περισσότερο 2017 και λιγότερο πολλές σελίδες που θυμίζει 2010.
    3 points
  11. Γλυκάκι! Glykaki.mp4
    3 points
  12. Διαβάστε το review εδώ.
    2 points
  13. Νέο τροφοδοτικό αποκάλυψε η Cooler Master το οποίο κατασκευάζεται όπως και η ίδια αναφέρει εξ' ολοκλήρου στην Ιαπωνία, με ποιοτικά υλικά και εξωπραγματική τιμή! Ο κρυφός ήρωας σε ένα high end PC είναι σίγουρα το τροφοδοτικό, μια συσκευή που αναλαμβάνει να τροφοδοτήσει όλα τα υποσυστήματα και κάτι που δεν είναι όσο εύκολο όσο ακούγεται. Πολλά τροφοδοτικά έρχονται με μια Χ ισχύ και μια πιστοποίηση η οποία τα κατατάσσει σε μια κλίμακα, ανάλογα με το πόσο ικανά είναι να αγγίξουν την ονομαστική ισχύ τους. Η Cooler Master αποφάσισε να πάει ένα βήμα παραπέρα με την ανακοίνωση ενός overprices μεν αλλά άκρως ποιοτικού και high end δε τροφοδοτικού, το MasterWatt Maker MIJ 1200W. Τα τρία τελευταία γράμματα πηγάζουν από το Made in Japan ενώ η ισχύς του ανέρχεται στα 1200W! Η τιμή που καλείται ο τελικός χρήστης να πληρώσει για τα high end χαρακτηριστικά καθώς και τη κορυφαία ποιότητα κατασκευής ξεπερνά τα $1000 και αυτή είναι και η προτεινόμενη τιμή. Από τις πληροφορίες μας το τροφοδοτικό θα εφοδιάζεται με πιστοποίηση 80 Plus Titanium για πάνω από 94% αποδοτικότητα με τη CM να δηλώνει πως η μονάδα της αγγίζει το 95% ενώ χρειάστηκαν επίσης 40 μηχανικοί και τρία χρόνια ανάπτυξης! Σημαντικό στοιχείο είναι πως το MasterWatt Maker 1200W MIJ διαθέτει και σχετικό app για την παρακολούθηση και τον έλεγχο του ανεμιστήρα ανά πάσα στιγμή. Το μόνο αρνητικό είναι πως μόνο μερικά θα κατασκευαστούν κατατάσσοντας έτσι το μοντέλο στα "limited edition" της εταιρίας. Πηγή.
    2 points
  14. Ένα μικρό σε διαστάσεις σύστημα βασισμένο στη νέα πλατφόρμα Apollo Lake της Intel και με άφθονες θύρες σύνδεσης και LAN ετοιμάζει η γνωστή GIGABYTE. Το passive PC που εμφανίστηκε και στα πλαίσια της CES 2017 εφοδιάζεται διαθέτει ένα σασί με fins και μπορεί να ψύξει το hardware στο εσωτερικό με σχετική ευκολία, μιας και οι απαιτήσεις του SoC είναι ούτως ή άλλως χαμηλές. Onboard, υπάρχουν δύο DDR3L-1866 SO DIMM υποδοχές και μια θέση για M.2 SSD μαζί με μια mPCIe για 3G/WLAN module. Το σασί περιλαμβάνει τρεις κεραίες για το WiFi ac module προσφέροντας όσο το δυνατόν πιο υψηλές ταχύτητες στην ασύρματη σύνδεση. Το Anandtech βρέθηκε πολύ κοντά στο σύστημα και κατάφερε να τραβήξει μερικές φωτογραφίες από το σασί. Η HD Graphics 505 βρίσκεται στο εσωτερικό του ίδιου die και είναι ικανή για 4K αναπαραγωγή βίντεο μέσω hardware acceleration ενώ στο πίσω μέρος βρίσκουμε δύο εξόδους HDMI 1.4 και τέσσερις USB 3.0 με μια MicroSD υποδοχή να συμπληρώνει τα specs. Υποστήριξη για VESA έχει επίσης προστεθεί και έτσι το GB-EAPD-4200 BRIX, όπως είναι και το επίσημο όνομά του, θα κρύβεται πίσω από τηλεοράσεις και οθόνες! Πηγή.
    2 points
  15. νταξ ειναι η μεγαλύτεη μ@λ@κι@ που έχω κάνει απο τοτε που ασχολουμε με web/forum
    2 points
  16. Δεν ξέρω κατα πόσο μπορείς να δείς διαφορές με δυνατότερο σύστημα. Έχω δοκιμάσει με αυτό και έχω δοκιμάσει και με 6600Κ+1070+16GB Ram και μου φάνηκε το ίδιο σε οπτική εμπειρία, αλλά επίσης είδα πως όλες οι εφαρμογές είναι γραμμένες σαν να είμαστε μια 10ετία πίσω σε γραφικά εκτός από τα video που δεν κάνεις τίποτα και απλά κοιτάς. - Μετά το 15λεπτο εγώ κουράστηκα γιατί συνέχεια κουνιόμουν. Με τα μάτια δεν αντιμετώπισα πρόβλημα προσωπικά αλλά άλλοι που το δοκίμασαν μαζί μου είχαν πρόβλημα ακόμα και στο 5λεπτο. - Πιξέλιασμα εντόπισα και εγώ μετά από ώρα αλλά επειδή η μάσκα έπεφτε από εκεί που την έιχα στερεωμένη με τις κινήσεις που έκανα. - Ασύρματο μακάρι να βγεί γιατί και εγώ είχα μπλεχτεί σε κάποια φάση με τα καλώδια. - Πρέπει να βάλουν και κανέναν ανεμιστήρα στο κεφάλι να μην ιδρώνεις.
    2 points
  17. Οι SimpleModz ξαναχτυπούν και αυτή τη φορά παίρνουν το γνωστό Corsair 570X και στήνουν ένα ολόφρεσκο Kaby Lake σύστημα! Χρυσές πινελιές και high end hardware είναι ο συνδυασμός που επιλέγει για άλλη μια φορά το γνωστό SimpleModz. Το σύστημα με βάση το καινούριο κουτί της Corsair, 570X μας προϊδεάζει με τον aggressive χαρακτήρα του και το υψηλής ποιότητας hardware στο εσωτερικό. Ο Core i7 7700K αναλαμβάνει να καλύψει τις απαιτήσεις του χρήστη και ψύχεται από μια H100i AIO υδρόψυξη της Corsair. Κεντρικό ρόλο παίζει και η ROG STRIX Z270E μητρική της ASUS και ενώ δεν έχουν γίνει σε αυτή τροποποιήσεις, το κουτί δείχνει ελαφρώς διαφοροποιημένο με τα χρυσά πολύγωνα στο εσωτερικό και τις απαλές "κλωστές" στο κάλυμμα του τροφοδοτικού. Όπως αναφέρει και το SimpleModz, μένουν μερικές πολύ μικρές αλλαγές όμως το build είναο περα για πέρα έτοιμο για επίδειξη! Πηγή.
    2 points
  18. https://www.car.gr/parts/view/7796108/ Σπεράαα....!
    2 points
  19. Ακούς intel ΌΛΟΙ χωρίς k και χαζομάρες!!!
    2 points
  20. Έχουμε τέτοια ρε κάνουν ίου ίου και σε κυνηγάνε
    2 points
  21. Έφυγε ο jobs έφυγε και η καινοτομία όμως.... αφού φτάσαμε στην εποχή που ο @jax7480 έχει iphone τι άλλο θα δούμε!!!
    2 points
  22. Παναθηναικός εδώ αλλά δεν πολυασχολούμε. Κάθησα και είδα λίγο το ΠΑΟ-ΚΕΡΚΥΡΑ με τόσα παλτά και κερδίσαμε μόνο με 1-0 τα λέει όλα
    2 points
  23. Αυτοι εδω ειναι ρε συ (ΠΑΟΚι εδω ) Οι Αριανοι ερχονται
    2 points
  24. Νωρίς είναι ακόμα πάντως. Δώστε τους λίγο χρόνο να εξαφανιστούν οι παλιοί, να παίξει λίγο κόντρα σε τιμή. Δυστυχώς τότε το δολάριο ήταν στο 1.20, πέρυσι στο 1.10 και τώρα παίζει από 1 έως 1.04. Λογική η αύξηση για την ώρα κατ'εμέ!
    2 points
  25. Και είχαμε έτοιμο Banner για την 1080Ti και μας είπαν postpone for March beacuse No Vega, no Party...
    2 points
  26. Το πρώτο build της χρονιάς από τον J.P. Modified και αυτό βασίζεται στη νέα πλατφόρμα των 200 Series chipsets της Intel παρέα με έναν επεξεργαστή Kaby Lake γενιάς. Σε κεντρικό πλάνο δε θα μπορούσε παρά να βρίσκεται η νέα watercooling friendly μητρική της ASUS, Maximus IX Formula με το φρέσκο Z270 chipset. Το ενσωματωμένο water block που ψύχει επεξεργαστή και VRM κάνει σίγουρα τη δουλειά του γνωστού modder αρκετά πιο εύκολη υπόθεση. Η επιλογή του κουτιού ήταν σχετικά εύκολη. Η InWin πλησίασε τον modder και του προσέφερε ένα 805, από τα νέα με το εντυπωσιακό LED στη πρόσοψη το οποπίο και διατήρησε στη τελική έκδοση! Τα LED φωτίζουν με κόκκινο χρώμα το hardware στο εσωτερικό υποδηλώνοντας πως μέσα βρίσκεται hardware με τη στάμπα των Republuic of Gamers μεταξύ άλλων. Η κάρτα γραφικών που αναλαμβάνει να ζωγραφίσει την οθόνη είναι NVIDIA GTX 1080 STRIX (υπάρχουν πολλές φαίνεται μιας και το 80% των builds έχει και από μια τέτοια) για απόλυτες πρακτικά επιδόσεις σε κάθε (σχεδόν) ανάλυση. Πηγή.
    2 points
  27. Χθες το βράδυ οτι έμεινε απο το μεσημέρι το κατανάλωσα το βράδυ.
    2 points
  28. Oh my ^. Λουκάνικα φρανκφούρτης με σαλάτα επάνω σε πίτα με ζαμπόν τυριά. αυτά
    2 points
  29. Διαβάστε το review εδώ.
    1 point
  30. Η Steadicam, κατάφερε να ξεπεράσει τον στόχο της στο Kickstarter, και έτσι βγάζει στην αγορά το Volt, ένα σταθεροποιητή για το smartphone σας. Μίας και οι κάμερες στα κινητά πλέον είναι ικανές να αποδώσουν εξαιρετική ποιότητα video, η συσκευή θα προσφέρει επιπλέον ομαλότητα σε οποιαδήποτε σκηνή. Κατασκευασμένο σε συνεργασία με την εταιρία κατασκευής drone Yuneec, η συσκευή έχει ένα μηχανικό gimbal καθώς και ένα σύστημα με ηλεκτρονικό κινητήρα για την συνεχή σταθεροποίηση του κινητού. Ο εφευρέτης του Steadicam, το αποκαλεί το gyro-augmented Steadicam για smartphone, που ενώ ζυγίζει κάτι λιγότερο από ένα κιλό, έχει την αίσθηση ακριβού εξοπλισμού κινηματογράφησης. Το Volt μπορεί να δεχτεί συσκευές μέχρι και 200 γραμμάρια, ενώ δουλεύει με iOS και Android. Η lithium-ion μπαταρία του διαρκεί μέχρι και 8 ώρες με μια μόλις φόρτιση, ενώ η συσκευή θα πρέπει να είναι από 58 έως 80 mm σε πλάτος για να υποστηρίζεται από το Volt. Η καμπάνια της εταιρίας στο Kickstarter ξεπέρασε το στόχο των 100,000 δολαρίων, συγκεντρώνοντας το ποσό των 212,685 δολαρίων μέσα σε μερικές εβδομάδες. Η αποστολή των πρώτων μονάδων θα ξεκινήσει τον Ιούνιο, ενώ η τιμή του ανέρχεται στα 199 δολάρια, με early-bird price στα 139$ για όσους ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν πρώτοι. \ Πηγή
    1 point
  31. Το απλό έχει 399€ στο CM Store εδώ. Δεν νομίζω το MIJ πως θα κοστίζει $1000, άντε κανα 100άρικο διαφορά να έχουν. imo #υπερβολή
    1 point
  32. Νέες πληροφορίες θέλουν την LG να ενσωματώνει στο σασί του επερχόμενου G6 εντυπωσιακή οθόνη ανάλυσης 1440x2880 pixel με λόγο πλευρών που θα ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Η εν λόγω πληροφορία μας έρχεται από τον κατασκευαστή της οθόνης που είναι φυσικά η LG Display ενώ δήλωσε επίσης πως το smartphone θα ανακοινωθεί κάποια στιγμή τον επόμενο μήνα. Η οθόνη θα φέρει την ονομασία "QHD+" και θα είναι η πρώτη με λόγο πλευρών 18:9 για πιο ευρεία εικόνα από το τυπικό 16:9 κάτι που φαίνεται και από τον "τροποποιημένο" αριθμό των pixel στον κάθετο άξονα. Η οθόνη θα αποτελέσει βασικό χαρακτηριστικό του τηλεφώνου και θα βοηθήσει στο καλύτερο multitasking, ένα feature που ήρθε με το Android 6 από τη Google. Παράλληλα, η LG θα ενσωματώσει και τη νέα της τεχνολογία in-TOUCH που επιτρέπει καλύτερες επιδόσεις του ενσωματωμένου digitizer, κάτι που ίσως σημαίνει και αυξημένο κόστος επισκευής. Κατά κύριο λόγο, το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό του G6 θα είναι η οθόνη του, πάχους μόλις 1mm και φέτος θα δούμε τη συσκευή και με λεπτότερα bezels. Out of the box το G6 θα έρχεται με Nougat (7) και αναμένουμε περισσότερα μέσα στον επόμενο μήνα. Πηγή.
    1 point
  33. Έγιναν και μόδα οι "κονσόλες" στα desktop συστήματα!! Δεν μ αρέσει...
    1 point
  34. Μπορώ να του κάνω μεγάλη ζημιά Πες σε όλους πόσο μ αγαπάς αλλιώς.... Κάτι έχει το site και δεν καταλαβαίνει αμέσως τα emoticons....
    1 point
  35. Ενδιαφέρον review αν και άποψη μου είναι ότι με τέτοιο entry level hardware χάνεται αρκετή από την εμπειρία που μπορεί να προσφέρει η αλληλοεπίδραση με VR συστήματα. Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω,στο γραφείο , ένα αρκετά δυνατό σύστημα με το rift,το οποίο προοριζόταν για αρχιτεκτονικό γραφείο. -Σε σύστημα με 6900Κ , 128GB Ram & 1080 είναι στιγμές που νιώθεις ότι χρειάζεται και άλλη επεξεργαστική ισχύς. -Μετά το 20 λεπτο αρχίζει και ζορίζεται η κατάσταση με τα μάτια. - Πιξελιασμα όταν βρίσκεσαι πολύ κοντά σε κάποιο αντικείμενο -Στο εξωτερικό το έχουν πάρει σχετικά ζεστά (πχ http://www.nba.com/vr , http://truvisionvr.com/ κτλ),εδώ σε καμιά 10αρια χρόνια -Κάποια στιγμή ευελπιστώ τo oculus helmet να γίνει wireless ,μπας και εξαφανιστούν τα αναθεματισμένα καλώδια!
    1 point
  36. Ακόμη και η Intel τη πολιτική της τη λέει PAO και σεις ακόμη ψάχνεστε Καλημέρες!
    1 point
  37. Καλημέρα σε όλους, επιτελούς και λίγος ήλιος.
    1 point
  38. Δεν σε ενοχλεί, γιατί δεν θα οδηγείς εσύ, αλλά η nVidia...
    1 point
  39. Που'στε ΡΕ? Καιρό έχω να πειράξω Βάζελους, Παόκια και Χανούμισες? Ερχόσαστε όλοι μαζί ρε?
    1 point
  40. Τον επόμενο μήνα πιστεύω θα του δούμε στην αγορά.Αντε να ταράξουν λίγο τα λιμνάζοντα νερά που βρίσκεται η αγορά των cpu!
    1 point
  41. Δε σε θέλει το χιόνι το πιάσαμε νίγκα
    1 point
  42. ...μόλις κυκλοφόρησε στο ιντερνετ το βύσμα που κρύβεται κάτω απο τις ταινίες για την τροφοδοσία της Vega GPU.
    1 point