Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/14/2017 in all areas

  1. Μερεεεεεεεες Γιατι τις καθημερινές οι juniors μου δεν ξυπνανε με τπτ και το Σ/Κ 8 ειναι στο πόδι? Και κοιμηθηκανε κ αργα γμτ...... Νυσταζωωωωωωωωω
    5 points
  2. Είναι λίγο υπερβολή ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για να καθαρίζεις το cpu αλλά πολύ ωραία και μεγειά!
    4 points
  3. Καλημέρες. Επιστροφή στο Ελλαντα σήμερα.
    4 points
  4. Διαβάστε το review εδώ.
    3 points
  5. Τέλεια παρουσίαση παιδες!
    3 points
  6. Έφτασα ήδη Σαλονικα. Την επόμενη που θα ανέβω σκέφτομαι να κάνω στάση στην Αθήνα κανα 5ωρο. Θα είναι ή Σάββατο ή Κυριακή. Αν βολευεστε να τα πούμε.
    2 points
  7. Σπεράααααα! Όλοι καλα? Ζάχο, σαλόνικα πάς ή θα κατέβεις σε εμάς?
    2 points
  8. Τοτε πάρε τον ποιο φθηνό που θα βρεις και καλό θα ηταν σε μικρούς SSD πάντα να προσπάθησε να εχεις ελεύθερο χώρο στον SSD, γιατί αν τον εχεις γεμάτο η ταχύτητα εγγραφής παίρνει τον κατήφορο.
    2 points
  9. Μην αφήνετε έξω τα ζωάκια να κρυώνουν...Βάλτε τα μέσα στην ζέστη!
    2 points
  10. Το κουτί της CaseLabs, Nova x2m βρίσκεται στο νέο build του Faggan και εντυπωσιάζει με το καθαρό cable management που έχει κάνει ειδικά στη πλάτη της μητρικής. Το Skylake based σύστημα στο εσωτερικό αποτελείται από έναν Core i5 6600K καθώς και μια μητρική Asus Z170i Pro Gaming με μνήμες της Corsair, και πιο ειδικά τις Dominator Platinum χρονισμένες στα 3200MHz. Ο M.2 SSD Samsung 950 PRO πλαισιώνεται από έναν 850 Pro SATA για αποθήκη. Η κάρτα γραφικών του συστήματος είναι η GeForce GTX 1080 Sea Hawk της αναγνωρισμένης στον χώρο MSI και καλύπτεται από ένα full cover water block της EK. Τα πλαϊνά του κουτιού είναι καθαρά και έτσι η "πρόσβαση" στο εσωτερικό με τα μάτια κεντρίζει το ενδιαφέρον καθώς όσοι το κοιτούν προσπαθούν να αντιληφθούν το hardware στο εσωτερικό Πηγή.
    2 points
  11. βίτς πλήζ http://www.ebay.co.uk/itm/Battery-Bathroom-Automatic-LED-Motion-Sensor-Night-Toilet-Bowl-Lighting-RGB-Lamp-/252478620611
    2 points
  12. Μετά την ανακοίνωσή του πριν από μερικούς μήνες, η Acer δίνει περισσότερα στοιχεία για το hardware του καθώς και τη τιμή του, με κίνητρο την έκθεση CES που έλαβε χώρα πριν μερικές ημέρες. Ο λόγος για το Predator 21 X, ένα Curved Gaming notebook με φρέσκο και ισχυρό hardware, κυρτή οθόνη 21 ολόκληρων ιντσών, eye-tracking τεχνολογία και πολλά ακόμη. Η Acer βασίστηκε σε ένα custom σασί με αρκετά παχύ προφίλ κάτι που ήταν μονόδρομος λόγω του hardware των υψηλών προδιαγραφών. Στη CES η εταιρία αναφέρει πως στο εσωτερικό υπάρχει ένας επεξεργαστής Kaby Lake Core i7-7820HK με δυνατότητα υπερχρονισμού μέσω software, δύο GeForce GTX 1080 σε διάταξη SLI και έως 64GB DDR4 RAM χρονισμένες στα 2400MHz! Αυτός ο συνδυασμός αποτελεί σίγουρα ότι κορυφαίο υπάρχει στην αγορά όμως τα specs δεν τελειώνουν εδώ μιας και η οθόνη του μηχανήματος είναι ένα από τα εξίσου highlights. Με διαγώνιο 21 ίντσες και λόγο πλευρών 21:9, κατατάσσεται στην Wide-FullHD κατηγορία έχοντας ανάλυση 2560 x 1080 pixels και ρυθμό ανανέωσης 120Hz με πλήρη υποστήριξη του G-Sync. Όλα αυτά συμβάλλουν στο "χοντροκομμένο" σασί των εικόνων οπότε και η Acer αποφάσισε να προσθέσει μερικά ακόμη χαρακτηριστικά κάνοντας το σύστημα, υπερπαραγωγή! Η τιμή του; $8,999 μετά φόρων στις ΗΠΑ με τη διαθεσιμότητα να ξεκινά τον Φεβρουάριο! Πηγή.
    1 point
  13. Με 8.999$ φτιάχνεις το playroom των ονείρων σου με 65" TV 4k τοπ hardware pc, τοπ Surround ήχοσύστημα, leather θερμενομενο καναπέ και τοπ quality προβιά στο πάτωμα. Πεταμένα λεφτά το συγκεκριμένο.
    1 point
  14. Όντως πάρε τον πιο φτηνό που θα βρεις. Πριν κανένα 6 μηνο έβαλα τον Kingston SSDNow UV400 240GB και τον Transcend SSD220S 240GB σε δυο παλιά μηχανήματα χωρίς κανένα θέμα . Και με απλή χρήση θα περάσουν πολλά χρόνια για να έχεις θέμα . @vroom Ακομη και γεμάτος να είναι δύσκολα νομιζω θα δει ταχύτητες κάτω απο sata 2.
    1 point
  15. Δε φαίνεται καν το face σου μπρο.
    1 point
  16. Λόγω τιμής είσαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο ή γι'άλλον λόγο? Σε Samsung 750 EVO θα πήγαινα εγώ
    1 point
  17. Νέο τροφοδοτικό αποκάλυψε η Cooler Master το οποίο κατασκευάζεται όπως και η ίδια αναφέρει εξ' ολοκλήρου στην Ιαπωνία, με ποιοτικά υλικά και εξωπραγματική τιμή! Ο κρυφός ήρωας σε ένα high end PC είναι σίγουρα το τροφοδοτικό, μια συσκευή που αναλαμβάνει να τροφοδοτήσει όλα τα υποσυστήματα και κάτι που δεν είναι όσο εύκολο όσο ακούγεται. Πολλά τροφοδοτικά έρχονται με μια Χ ισχύ και μια πιστοποίηση η οποία τα κατατάσσει σε μια κλίμακα, ανάλογα με το πόσο ικανά είναι να αγγίξουν την ονομαστική ισχύ τους. Η Cooler Master αποφάσισε να πάει ένα βήμα παραπέρα με την ανακοίνωση ενός overprices μεν αλλά άκρως ποιοτικού και high end δε τροφοδοτικού, το MasterWatt Maker MIJ 1200W. Τα τρία τελευταία γράμματα πηγάζουν από το Made in Japan ενώ η ισχύς του ανέρχεται στα 1200W! Η τιμή που καλείται ο τελικός χρήστης να πληρώσει για τα high end χαρακτηριστικά καθώς και τη κορυφαία ποιότητα κατασκευής ξεπερνά τα $1000 και αυτή είναι και η προτεινόμενη τιμή. Από τις πληροφορίες μας το τροφοδοτικό θα εφοδιάζεται με πιστοποίηση 80 Plus Titanium για πάνω από 94% αποδοτικότητα με τη CM να δηλώνει πως η μονάδα της αγγίζει το 95% ενώ χρειάστηκαν επίσης 40 μηχανικοί και τρία χρόνια ανάπτυξης! Σημαντικό στοιχείο είναι πως το MasterWatt Maker 1200W MIJ διαθέτει και σχετικό app για την παρακολούθηση και τον έλεγχο του ανεμιστήρα ανά πάσα στιγμή. Το μόνο αρνητικό είναι πως μόνο μερικά θα κατασκευαστούν κατατάσσοντας έτσι το μοντέλο στα "limited edition" της εταιρίας. Πηγή.
    1 point
  18. Club είχα καιρό να φάω!
    1 point
  19. Gordon Ramsay Pub & Grlll στο Las Vegas. Δεν πεινούσα τόσο και πήρα ένα club. Τίποτα το φανταστικό απλά ένα καλό club.
    1 point
  20. Διαβάστε το review εδώ.
    1 point
  21. Η αγαπημένη μου από την σειρά. Μέσα σε κουτί φαίνεται φοβερά ωραία και αν ρυθμίσεις τα RGB σε ωραίους χρωματισμούς δεν είναι ουράνιο τόξο. Το RGB Fusion παίζει σωστά. Και στο performance δεν χάνει πουθενά. 4x8GB 4000Mhz XMP 100% Memtest 5G prime95 27.9 με AVX instructions, no AVX offset.
    1 point
  22. 1 point
  23. Ο Stuart του GGF Lan Party δημιουργεί και πάλι ένα σύστημα που μαγνητίζει τα βλέμματα των παρατηρητών του διαδικτύου, με έντονες κυανές αποχρώσεις και "καθαρό" εσωτερικό. Το κουτί είναι το δημοφιλές για τη κατηγορία του Define Nano S της Fractal Design ενώ το hardware στο εσωτερικό βασίζεται στην Skylake πλατφόρμα της Intel, χωρίς όμως υπερβολές, κυρίως λόγω του τετραπύρηνου Core i5 6600K. το σύστημα πλαισιώνεται από 16 συνολικά GB DDR4 μνήμες Trident Z στα 3200MHz αλλά και τη κάρτα γραφικών Radeon R9 Fury X που προσφέρει αξιοπρεπείς επιδόσεις ακόμη και για το μέγεθος του συστήματος. Η υδρόψυξη έρχεται στη ζωή με κομμάτια της EK Water Blocks καθώς και της Bitspower και όπως επιβεβαιώνουν οι φωτογραφίες, το αποτέλεσμα είναι καθηλωτικό! Πηγή.
    1 point
  24. Κρίμα το χρόνο που χάσανε... με τα ίδια λεφτά που ζητάει η superflower αύριο το πρωί θα βγάλει psu με 105% efficiency
    1 point
  25. Παίδες, πάμε όλοι μαζί ένα χειροκρότημα στον @mortisboy που έσβησε όλο το θέμα κατα λάθος και το επαναφέραμε μέχρι εδώ!
    1 point
  26. Διαβάστε το review εδώ.
    1 point
  27. Διαβάστε το review εδώ.
    1 point
  28. Διαβάστε το review εδώ.
    1 point
  29. Μόνο σε λεκάνες μένει να βάλουν RGB τελικά...
    1 point
  30. η χωρα μια χαρα ειναι. απλα δεν εχει ευκαιριες
    1 point
  31. Πάμε πάλι.... ζούμε σε λάθος χώρα.
    1 point