Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/19/2017 in all areas

  1. μετα απο χρονια παλι στο τιμονι...
    6 points
  2. τα μνημόνια δέρνουν άσχημα
    4 points
  3. Άλλο ένα ξεχωριστό build από τον Γάλλο Snef γίνεται πραγματικότητα με κομμάτια της Corsair, πλούσιο hardware βασισμένο στη πλατφόρμα των Kaby Lake και εκθαμβωτικό λευκό και μπλε χρώμα! Στο σύστημα έχει τοποθετηθεί μια TUF μητρική της ASUS με το Z170 chipset της Intel ενώ το όλο σύστημα έχει τοποθετηθεί στο κουτί Corsair 570X. Τα ακρυλικά side panels μαζί με τις λευκές λεπτομέρειες τονίζουν το εσωτερικό και ο modder τοποθέτησε στο εσωτερικό μπλε φωτισμό. Το κουτί στήθηκε ειδικά για την Corsair από τον Snef και πήγε στα κεντρικά της εταιρίας σε μια ειδικά διαμορφωμένη βαλίτσα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    4 points
  4. Η εταιρία θα φέρει στην αγορά την Z270X Gaming 8 αλλά και τη Gaming K5 για τα χαμηλότερα στρώματα της αγοράς και θα έχουν πλήρη υποστήριξη για 6ης και 7ης γενιάς επεξεργαστές της Intel. Η Gaming 8 μοιάζει αρκετά σε features με την Gaming 9, που είδαμε και πριν λίγες εβδομάδες μέσα από τη σχετική παρουσίασή μας. Η μητρική δεν διαθέτει PLX chip για τις κάρτες επέκτασης PCI Express όμως φέρει water block στα VRM, δύο U.2 υποδοχές και πλούσιο I/O όπως και η μεγάλη αδερφή της. Η μεγαλύτερη όμως διαφορά όμως εντοπίζεται στο χρώμα αφού η Gaming 8 έρχεται σε μαύρο και δεν ενσωματώνει το λευκό της σειράς. Η Gaming K5 από την άλλη βρίσκεται περισσότερο κοντά με την Gaming 5 η οποία είναι και η λευκή παραλλαγή της. Και εδώ βλέπουμε μια all black μητρική, με τρεις ενισχυμένες PCIe υποδοχές, μια U.2 και δύο M.2 με υποστήριξη triple RAID 0 για τους απαιτητικούς της αποθήκευσης. GIGABYTE Press Release Βρείτε μας στα Social:
    3 points
  5. Πως να επαναφέρετε εντελώς το Windows Update (γνωστο ως και παρθενοποίηση) Εάν τα δεδομένα του Windows Update καταστραφεί και το σύνολο των συστατικών της Ενημέρωσης μέσου του Windows Update δεν είναι πλέον δυνατόν ο παρακάτω τρόπος ίσως να είναι η λύση. 1. Ξεκινήστε τη γραμμή εντολών με δικαιώματα διαχειριστή (Εκτέλεση ως διαχειριστής). 2. Πληκτρολογήστε τις ακόλουθες οδηγίες στο παράθυρο της γραμμής εντολών. net stop wuauserv net stop cryptSvc net stop bits net stop msiserver ren C:\Windows\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old ren C:\Windows\System32\catroot2 catroot2.old net start wuauserv net start cryptSvc net start bits net start msiserver Προσοχή: Κάθε εντολή πρέπει να επιβεβαιωθεί από το πλήκτρο Enter. Στη συνέχεια κλείστε το παράθυρο γραμμής εντολών. Προαιρετικά: Στα Windows θα πρέπει να γίνει επανεκκίνηση.
    3 points
  6. 2 points
  7. Η εταιρία Tross με έδρα τη Ν. Υόρκη ανέπτυξε ένα σύστημα αρωμάτων που ελέγχεται από το smartphone και αποτελεί το next big thing σε ένα smart home. Γεμίζοντας τα σχετικά cardridges με έως και τέσσερις κάψουλες, έχουμε τη δυνατότητα να ρυθμίσουμε το άρωμα του χώρου, ενώ η παρεχόμενη εφαρμογή έχει μερικά έτοιμα presets για να "καλλωπίσουμε" τον χώρο. Το σύστημα βρίσκεται για την ώρα στη πλατφόρμα crowdfunding του Indiegogo και η καμπάνια του φαίνεται να πηγαίνει περίφημα. Αρκετά σημαντικό χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης είναι και η δυνατότητα ενσωμάτωσης με άλλες συσκευές του smart home όπως το ξυπνητήρι, ή άλλες εφαρμογές ούτως ώστε να λαμβάνοντας μια συγκεκριμένη μυρωδιά να ξέρουμε πως έχουμε ένα νέο email! Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  8. καλημερες αλανια
    2 points
  9. Τώρα είναι όλα σωστά!! @jax7480
    2 points
  10. Trabakoulas και ξεχασα. Κανε ττις αναβαθμισεις των App απο το Windows Store. Καμια φορα φταινε κι αυτα.
    1 point
  11. Ακούγοντας το feedback των χρηστών, η Leica λανσάρει την M10, μια mirrorless φωτογραφική μηχανή με διαστάσεις που θυμίζουν τα αναλογικά μοντέλα της εταιρίας ενώ έρχεται με πλήθος features για τον σημερινό φωτογράφο! Είτε σαν χόμπυ είτε σαν επάγγελμα, η φωτογραφία είναι μια ασχολία που ξυπνάει τα ένστικτα του ανθρώπου για δημιουργία και το πάθος για την διατήρηση της στιγμής. Η Leica, με τη μακροχρόνια εμπειρία έχει βάλει και αυτή το λιθαράκι της και πλέον έχει εξελιχθεί και στον χώρο της ψηφιακής πληροφορίας με τη κυκλοφορία της M10, μιας mirrorless φωτογραφικής μηχανής με πάχος μόλις 33.75-mm, που θυμίζει την κλασική M4. Παράλληλα, υπάρχει ένα αποκλειστικό πλήκτρο για το ISO ενώ η Leica επισημαίνει πως η ευαισθησία του ανέρχεται μέχρι και το 50.000. Ο αισθητήρας σύμφωνα με την εταιρία χειρίζεται καλύτερα το φως που έρχεται από μεγάλες γωνίες και έτσι δεν επηρεάζει τις μετατοπίσεις των χρωμάτων στις άκρες. Η μηχανή φέρει και WiFi για σύνδεση με το iOS app ενώ όσοι έχουν Android θα πρέπει να περιμένουν μερικές εβδομάδες. Φυσικά, όλα αυτά έχουν το κόστος τους και έτσι το συγκεκριμένο gadget θα σας στοιχίσει περί τα $6,595. Σημειώνεται ότι είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα, μαύρο αλλά και χρωμίου. Πηγή.
    1 point
  12. 1 point
  13. Στο Reddit AMA του, ο συνιδρυτής και προστάτης του PC Gaming, Gabe Newell απάντησε σε μερικές ενδιαφέρουσες ερωτήσεις από τους απανταχού fans τόσο της υπηρεσίας Steam, όσο και του στούντιο ανάπτυξης της Valve. Η υπηρεσία αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες στον χώρο του gaming με δεκάδες δωρεάν τίτλους και επί πληρωμή για Windows, Linux και macOS συστήματα. Ο λόρδος GabeN απάντησε σε ερωτήσεις στο προγραμματισμένο του AMA (Ask Me Anything) και μια από τις ερωτήσεις αναφερόταν στην ανάπτυξη νέων παιχνιδιών. Ο Newell απάντησε θετικά λέγοντας πως όλα τα παιχνίδια της Valve "πατάνε" επάνω στην Source 2 μηχανή γραφικών και εκτός από το Dota 2, η ίδια μηχανή αποτελεί θεμέλιο και σε μερικούς ακυκλοφόρητους τίτλους! (3) Παράλληλα το VR είναι σημαντικό για τη Valve και πως ίσως βρεθεί σε περισσότερα παιχνίδια με τον καιρό. Τέλος, αναφέρθηκε στις αλλαγές που έχουν γίνει στο Store το τελευταίο διάστημα, όπως η αφαίρεση των flash sales δίνοντας έτσι καθαρότερο τοπίο στην επιλογή ενός παιχνιδιού που βρίσκεται σε έκπτωση. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  14. Όσοι ασχολούνται με την ανάπτυξη παιχνιδιών θα γνωρίζουν πως το optimization αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της διαδικασίας και σίγουρα ένα από τα δυσκολότερα στην επίτευξη. Η Microsoft γνωρίζοντας τα παραπάνω λανσάρει στους developers ένα εργαλείο αποκλειστικά για τα Windows 10 με το όνομα PIX. Το πρόγραμμα θα προσφέρει πέντε βασικά χαρακτηριστικά όπως GPU captures για Direct3D 12 γραφικά και ότι συμβαίνει στην ουρά επεξεργασίας, ανάλυση των απαιτήσεων του παιχνιδιού από πλευράς επεξεργαστή και κάρτας γραφικών, καθώς και ένα feature που ελέγχει τη διαχείριση της μνήμης από το game. Μαζί με αυτά, στο blog της παρέχονται περισσότερες πληροφορίες ενώ η Microsoft έχει δημοσιεύσει και μια σειρά από video tutorials για τους developers. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  15. Assassins creed. Παρα πολυ καλο το πετύχανε. Πρωτη φορα βλεπουμε και ubisoft στην αρχη μιας ταινίας στο σινεμα
    1 point
  16. Μου αρέσει που αποκλείεις να φταίει το Λειτουργικό το ίδιο.
    1 point
  17. @Nickzzz χερογραφοπληκτρολογος. Νταξ το διωρθωσα και έβαλα και τους τόνους
    1 point
  18. Ο χρήστης των forums της Cooler Master Megadeblow, πραγματοποίησε το πρώτο του PC Mod το 2003 έχοντας θέμα την ταινία TRON, όμως μια δεκαετία μετά ξαναπροσπαθεί με το MasterCase5. Η δεύτερη προσπάθεια μπορεί να χαρακτηριστεί ως επαγγελματικού τύπου έχοντας ισχυρό hardware και όμορφες πινελιές σε κάθε έκταση του κουτιού. Σημαντικό γεγονός είναι πως το εσωτερικό είναι λευκό και "κλινικά καθαρό" ενώ το hardware ψύχεται από ένα custom κύκλωμα υδρύψυξης με κομμάτια της EK. Στο σύστημα έχουμε μια X99 μητρική της GIGABYTE, μια reference GTX 1080, aka Founders Edition, ένα quad channel memory kit της Crucial, όλα αυτά τοποθετημένα στο MasterCase Maker5 κουτί της Cooler Master. Το glossy εξωτερικό και το μοναδικό χρώμα στο εσωτερικό "θυμίζουν" έντονα σκηνές από τη ταινία, τόσο τη παλιά όσο και τη καινούρια. Το μπλε ιριδίζων φως και το χαρακτηριστικό TRON στη πρόσοψη φέρνουν στο μυαλό ακόμη περισσότερες σκηνές. Έτσι, το Project TRON γίνεται ένα από τα πιο clean builds που έχουμε δει μέχρι και σήμερα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  19. Η κάρτα βρίσκεται στην αγορά και σε αντίθεση με το reference μοντέλο που κυκλοφορεί με 896 Stream Processors, αυτή εφοδιάζεται με 1024, όσους δηλαδή έχει και το πλήρες chip της AMD. Η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη μιας και το μοντέλο εθεάθη αρχικά στην αγορά της Κίνας. Η AMD διέθετε τις περισσότερες low end RX 460 της με 896 Stream Processors στην αγορά όμως στη πραγματικότητα ο πυρήνας Polaris 11 και κωδικής ονομασίας Baffin ενσωματώνει άλλους 128! Μέχρι στιγμής, η μόνη μέθοδος για το ξεκλείδωμα είναι το ανεπίσημο φλασάρισμα του BIOS της κάρτας, όμως η Sapphire, όντας μια από τους πιο πιστούς κατασκευαστές GPU της AMD αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα μοντέλο με τον πλήρη πυρήνα. Η GPU φέρει custom PCB αλλά και σύστημα ψύξης με δύο ανεμιστήρες 80mm ενώ τροφοδοτείται από ένα 6-pin PCIe βύσμα. Όπως αναφέρουν πηγές το μοντέλο τρέχει στα 1250MHz για τον πυρήνα ενώ εφοδιάζεται με 4GB GDDR5 μνήμη RAM. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  20. Βέβαια η κανονική rx470 έχει 2048 stream processors και αυτή εδώ έχει 1024. Πιο πολύ για rx465 ταιριάζει.
    1 point
  21. Η Κορεάτικη εταιρία έδειξε το συγκεκριμένο μόνιτορ στην έκθεση CES 2017 και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ανάπτυξή του έχει ολοκληρωθεί ενώ θα βρεθεί στην αγορά στις αρχές του Q2. Ο λόγος για την 32UD99, ένα monitor με διαγώνιο οθόνης 32 ίντσες, άφθονη ανάλυση 4K αλλά και μοντέρνα χαρακτηριστικά όπως το HDR10, το νέο standard που έκανε την εμφάνισή του σε πολλά προϊόντα της έκθεσης. Το HDR10 αποτελεί ένα από τα πιο αναμενόμενα χαρακτηριστικά του 2017 κυρίως λόγω των βελτιωμένων χρωμάτων που εκπέμπουν τα συμβατά monitors. Η 32UD99 θα καλύπτει πλήρως το νέο πρότυπο έχοντας ένα IPS panel ενώ θα προορίζεται τόσο για gaming όσο και για επαγγελματική χρήση. Η χρήση συνδέσεων όπως Type C από την οποία μπορούμε να περάσουμε 4K περιεχόμενο είναι και αυτό ένα από τα features του μέλλοντος. Η κυκλοφορία της τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους θα συνοδευτεί και από μια προτεινόμενη τιμή που στην Ευρώπη θα είναι περίπου στα 1100€. Τέλος, έχει επιβεβαιωθεί πως η συγκεκριμένη θα φέρει και υποστήριξη του AMD FreeSync. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  22. Διαβάστε το review εδώ.
    1 point
  23. Έφτασα ήδη Σαλονικα. Την επόμενη που θα ανέβω σκέφτομαι να κάνω στάση στην Αθήνα κανα 5ωρο. Θα είναι ή Σάββατο ή Κυριακή. Αν βολευεστε να τα πούμε.
    1 point
  24. Μερεεεεεεεες Γιατι τις καθημερινές οι juniors μου δεν ξυπνανε με τπτ και το Σ/Κ 8 ειναι στο πόδι? Και κοιμηθηκανε κ αργα γμτ...... Νυσταζωωωωωωωωω
    1 point
  25. Gordon Ramsay Pub & Grlll στο Las Vegas. Δεν πεινούσα τόσο και πήρα ένα club. Τίποτα το φανταστικό απλά ένα καλό club.
    1 point
  26. νταξ ειναι η μεγαλύτερη μ@λ@κι@ που έχω κάνει απο τοτε που ασχόλουμε με web/forum
    1 point
  27. νταξ ειναι η μεγαλύτεη μ@λ@κι@ που έχω κάνει απο τοτε που ασχολουμε με web/forum
    1 point
  28. Ακόμη και η Intel τη πολιτική της τη λέει PAO και σεις ακόμη ψάχνεστε Καλημέρες!
    1 point
  29. Παίδες, πάμε όλοι μαζί ένα χειροκρότημα στον @mortisboy που έσβησε όλο το θέμα κατα λάθος και το επαναφέραμε μέχρι εδώ!
    1 point
  30. Γιιιια δώστε μας input
    1 point