Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/31/2017 in all areas

  1. ηρθε και το shifter....αυριο φτανει και το χειροφρενο....
    8 points
  2. 7 points
  3. Το benchmark που βρισκόταν σε ανάπτυξη εδώ και αρκετό καιρό γίνεται και επίσημα διαθέσιμο από την Basemark, μια εταιρία που ειδικεύεται σε μετροπρογράμματα για smartphones και browsers. Μιας και η αγορά του Virtual Reality πραγματοποιεί συνεχώς μεγάλα βήματα μπροστά, και οι απαιτήσεις κατασταλάζουν σε χαμηλότερα επίπεδα, το μόνο που μένει είναι να δούμε εάν το hardware που έχουμε στη κατοχή μας είναι συμβατό με αντίστοιχο περιεχόμενο. Αυτόν τον σκοπό εξυπηρετούσαν εδώ και χρόνια τα διάφορα 3D benchmarks που κυκλοφορούσαν. Το νέο VRScore της Φιλανδικής εταιρίας έρχεται με υποστήριξη του DirectX 12 API καθώς και άλλων renderers ενώ μπορεί να μετρήσει αξιόπιστα και το latency του hardware δίνοντας έτσι ακριβή αποτελέσματα στον χρήστη. Για την αποτελεσματικότητα η Basemark έχει συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο των υπολογιστών όπως τις Intel, AMD, NVIDIA και πολλές ακόμη που σχετίζονται με το hardware. Το μετροπρόγραμμα χρησιμοποιεί την CryEngine και έτσι προσθέτει αρκετά υψηλό φόρτο εργασίας στο hardware, με στόχο να δείξει τις δυνατότητές του και σε μελλοντικά παιχνίδια. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    4 points
  4. αυτα τα ....."κατα λαθος" πολυ μου αρεσουν......!!!!!!!!
    4 points
  5. Σε όσους κολλάει ο επεξεργαστής στη ψυχτρα υπάρχει λύση...
    4 points
  6. Η εταιρία δε θα διαθέσει στην αγορά Ryzen επεξεργαστές με έξι πυρήνες, τουλάχιστον στην αρχή μιας και νέα αναφορά δηλώνει πως το κόστος δεν "συμφέρει" στην ανάπτυξη 6-πύρηνων μοντέλων. Αναφορές από την ανατολή μιλούν για απουσία εξαπύρηνων SKUs από το επερχόμενο lineup των Ryzen επεξεργαστών της AMD. Αν και θα υπάρξουν κανονικά τετραπύρηνα και φυσικά οκταπύρηνα μοντέλα, λέγεται πως λόγω της σχεδίασης ενός quad-core CCX (CPU Complex - συστοιχίας πυρήνων) κάνει τη κατασκευή ενός αντίστοιχου επεξεργαστή πιο δύσκολη υπόθεση, με επιπλέον κόστος. Η αγορά θα υποδεχτεί αρκετά σύντομα τρεις σειρές επεξεργαστών Ryzen, την entry level SR3, την midrange SR5 καθώς και την high end SR7. Η SR7 σειρά θα διαθέτει τη πλήρη διάταξη με δύο τετραπύρηνα CPU Complexes με 8 συνολικά πυρήνες και μέσω του χαρακτηριστικού SMT, 16 threads εντός του λειτουργικού συστήματος. Η midrange αγορά με τους SR5 θα ικανοποιηθεί με τους οκταπύρηνους και χωρίς SMT CPUs για maximum 8 πυρήνες ενώ οι SR3 θα φέρουν τέσσερις πυρήνες με συνολικά οκτώ threads, πάλι χάρη στο SMT. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    3 points
  7. Πολυ καλο wrist για γυμναστικη παιδια για τα λεφτα του 24 ευρω ειναι τελειο.. Σύνδεση με κινητό εύχρηστη εφαρμογή κρατάει ιστορικό, έχει δόνηση για τις ειδοποιήσεις, τραβάει φωτογραφίες καλή μπαταρία (2ημέρες) συμβατό με android & IOS.
    3 points
  8. Δεν μπορώ να καταλάβω την αγορά των smart ρολογιών. Μα καθόλου όμως.
    3 points
  9. Πήρα την πρωτιά του riska, 8 χρόνια την είχε το παλικάρι Μου την έκανε η τάναααα η 3η κάρτα, παίζει 925/1000 με το ζόρι και πολλά artifacts ενώ η καλή παίζει 1020/1070MHz
    3 points
  10. Ώρες ώρες ζηλεύω όσους έχουν έτσι όμορφα PC, ενώ τα δικά μου είναι πάντα σαν αχταρμάς μέσα
    2 points
  11. εμεις δεν εχουμε προβλημα....! η μικρη κατηγορια καλυπτεται ανετα απο τους 4c/8t.. η μεσαια κατηγορια μπορει να καλυφθει με τους 8c/8t η υψηλοτερη με τους 8c/16t, και.......... αφου ο σχεδιασμος παει ανα quad, δεν εχουμε προβλημα αργοτερα (μην πιεστει και η INTEL....πολυ..!!! ), να βγει κι ενας 12c/24t......!!!!!
    2 points
  12. sennheiser momentum, sony mdr-1r, ipad mini 4, xiaomi note 4 και powerbank 10000 type c, kingston 128gb, macbook pro 13, d5500, anker powerport speed 5. Αυτά που πάνε παντα μαζί μου σε ταξίδι είναι τα momentum το macbook το xiaomi powerbank και h d5500. Εδώ μια θήκη από το amazon για καλώδια κλπ με αρκετό χώρο αλλά δεν βολεύει στο backpack με ρούχα για πάνω απο 2 ημέρες... οπότε δύσκολα έρχεται μαζί...
    2 points
  13. Όλο για την Στικούδη λέτε και από φωτογραφίες ... 0 . Αρκουδέηδες
    2 points
  14. Φοβερή μητρική αλλά οι τιμές έχουν ξεφύγει τελείως. Εκτός αυτού δεν υπάρχει λόγος να την αγοράσει κάποιος για το καθημερινό του απλό ή gaming σύστημα γιατί δεν του προσφέρει κάποια διαφορά στις επιδόσεις. Απευθύνονται σε πολύ πολύ συγκεκριμένο κοινό και βγαίνουν για να τονώνουν το γόητρο της κάθε εταιρείας. Υπάρχουν όμως άτομα που τις αγοράζουν. Δεν λέω, ακόμη και επί εποχής X58 θυμάμαι ότι υπήρχαν κάποιες μητρικές όπως οι WS της ASUS που έκαναν 450-500€. Όμως τότε έδινες ~350€ και έπαιρνες την Rampage III Extreme και 450€ σχεδόν για την R3E Black Edition που ήταν ερωτεύσιμη. Δεν κατάλαβα πως κατέληξε έτσι η κατάσταση. Δεν πειράζει και οι Hero καλές είναι Ωραίο review @Astalavista Μου αρέσει που τα motherboard reviews με την καινούρια μεθοδολογία έγιναν πολύ πιο to the point.
    2 points
  15. Είναι λίγες οι φορές που τυγχάνει να σκαλώνεις με κάποιο featured build, ένα build που θα σε κάνει να πεις "w00t" και θα σε κάνει να χαζέψεις τις σωληνώσεις και το hardware. Κάπως έτσι νιώθουμε με το Tikki w00t! Το σύστημα βασίζεται σε ένα Nanoxia CoolForce 2 κουτί με αλλαγμένο side panel που δίνει μια καλύτερη εικόνα για το hardware στο εσωτερικό. Όσον αφορά το τελευταίο, αξίζει να αναφέρουμε πως βασίζεται σε έναν Skylake Core i7 6700K, και μια μητρική Sabertooth Z170 Mark 1 της ASUS. Παρά το γεγονός ότι το PC χρησιμοποιεί δύο GTX 780 της NVIDIA σε διάταξη SLI, οι επιδόσεις που μπορεί να περιμένει κάποιος είναι αρκετές για gaming σε 1080p ενώ σημαντικό feature είναι πως ψύχονται από custom υδρόψυξη και waterblocks της Alphacool. Οι μνήμες είναι της premium εταιρίας Klevv (CRAS) και τρέχουν στα 3000MHz. Οι SSDs είναι της ίδιας εταιρίας και χωρητικότητας 480GB. Το έντονο μαύρο του κουτιού της Nanoxia σε συνδυασμό με τις ασύμμετρες και μωβ χρώματος σωληνώσεις της custom υδρόψυξης δημιουργούν ένα αρκετά όμορφο αποτέλεσμα. Οι τελευταίες φωτογραφίες μάλιστα είναι "πνιγμένες" στο πράσινο χρώμα που εκπέμπουν τα φυτά και έρχονται για να ταιριάξουν απόλυτα με τις πράσινες πινελιές στο πλαϊνό του κουτιού. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  16. Γεια σας κοπέλια, ήντα γίνεται Από μικρός πάντα έβλεπα συστήματα με 3 και 4 κάρτες και πορωνόμουν. Στην Αθήνα είχα τύχει μια φορά που παίζαμε 4 κάρτες με άζωτο, αλλά άλλο να είσαι μόνος σου, κι ας είναι κι αεράτες οι κάρτες. Έψαχνα βέβαια κάρτες με τις οποίες δεν έχει παίξει κανείς άλλος απ' την ομάδα ώστε να δώσω πόντους + να κάνω το χαβαλέ μου, οπότε αγόρασα σε πολύ καλή τιμή 4 x 4770 και 4 x 5770. Χθες κάθισα και δοκίμασα όλες τις 4770 μία μία για να βρω την καλύτερη και μετά τα 'παιξε το λειτουργικό με τόσους AMD Drivers που η κατάσταση δεν σωνόταν με τίποτα Οπότε πέρασα φρέσκια εγκατάσταση ΞΑΝΑ, έβαλα τους 11.4 που βρήκα ότι είναι οι καλύτεροι με τις 4770 και βεβαιώθηκα ξανά ότι μια μια κάρτα δουλεύουν. Σήμερα πήρα ένα ακόμα bridge, έβαλα πάνω και τις 4, πέρασα ξανά τους drivers και όλα πήγαν τέλεια Να και το πρώτο σκορ με όλα stock, έτσι για δοκιμή.
    2 points
  17. Από τα χρώματα αυτού του build θυμήθηκα και αυτό το τρομερό build Δεν ξέρω αν είναι από τον ίδιο modder ή απλά ανέβασε εικόνα στο facebook για το τζέρτζελο.
    2 points
  18. Αν δεν έχει έγκριση τύπου Μηχανήματος Έργου (ΜΕ) σύμφωνα με την Υ.Α. οικ. 21867/2016 "Όροι, προϋποθέσεις και διαδικασίες εγκρίσεων τύπου και αδειών κυκλοφορίας που αφορούν τα Μηχανήματα Έργων (Μ.Ε.) και τα οχήματα ειδικής κατηγορίας", δεν πάει πουθενά. Επίσης, πρέπει να είναι εντός των οριακών τιμών στάθμης θορύβου μηχανημάτων και συσκευών εργοταξίου, όπως αυτές ορίζονται στην Υ.Α. οικ. 69001/1921/1988 και να έχει την αντίστοιχη βεβαίωση . Τέλος, με χαλάσανε τα ροδάκια... περίμενα ερπύστριες και τουλάχιστον έναν μικρό φάρο.
    2 points
  19. σεσουαρ too weak... πρεπει να εισαι απο πανω και τρως τη καπνα... με αυτο καθομαι αραχτος στα 2 μετρα και κανω πυροτεχνηματα... καπου εχω και φωτο... επι του θεματος... για τα λεφτα του πολυ καλο... αντε να ρθει λεβιες και χειροφρενο να αρχισω το καψιμο...
    2 points
  20. Το κρασί Château La Louvière που στολίζει το σημερινό build, προσφέρει ένα μεθυστικό οπτικό θέαμα ενώ το high end hardware στο εσωτερικό μπορεί να ζαλίσει και νηφάλιους enthusiasts! Το κόκκινο χρώμα του build δε θα μπορούσε να συνδυαστεί με κάτι άλλο από την Maximus VIII Formula της ASUS. Η matte μαύρη απόχρωση με τις ελάχιστες μπορντό πινελιές (καμία λέξη δεν είναι τυχαία στο παρών κείμενο), δένουν όμορφα με αυτό που θα ακολουθήσει. Ο καταρράκτης από το κόκκινο ψυκτικό υγρό που ρέει στο εσωτερικό συνδέεται με ένα επιπλέον μπουκάλι κρασιού Château La Louvière που δρα ως το reservoir, ενώ υπάρχει και ένα Château Maucaillou στο πίσω μέρος. Ο modder έχει τοποθετήσει επιπλέον πινελιές στο hardware ούτως ώστε να το φέρει εντός του θέματος, που είναι φυσικά το κρασί. Έτσι στο εσωτερικό βρίσκουμε custom backplates στις κάρτες γραφικών και το SLI bridge, κάλυμμα στο I/O της μητρικής αλλά και μερικά εσωτερικά panels του κουτιού. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  21. Καλή φάση! Αλκοόλες όλοι σας!
    1 point
  22. Με τη συμβολή της Thermaltake, ο JP Modified δημιουργεί ξανά και σχεδιάζει ένα "βαρέων βαρών" σύστημα με high end hardware και θέμα... ένα Caterpillar! Σημαντική βοήθεια έδωσε και η ASUS με την Maximus VIII Hero αλλά και πολλαπλές κάρτες γραφικών, όπως γίνεται με ένα... βαρέων βαρών σύστημα. Βέβαια, "βαρέων βαρών" είναι και το θέμα του συστήματος είναι η Caterpillar aka CAT και έτσι το PC έχει κιτρινόμαυρο χρωματικό συνδυασμό και πολλές αντίστοιχες λεπτομέρειες στο εσωτερικό. Τα μαύρα hardtubes προσθέτουν στο θέμα του κουτιού και θυμίζουν τις σωληνώσεις μιας heavy duty μηχανής από αντίστοιχο επαγγελματικό όχημα/εκσκαφέα. Στο Core WP100 έχει δοθεί και ιδιαίτερη έμφαση στη σχεδίαση και πρακτικά έχει γίνει "αγνώριστο" στο βλέμμα ενός που δεν έχει ιδιαίτερη επαφή με τα κουτιά της Thermaltake. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  23. Στα system specs ενός νέου HD Texture pack για το παιχνίδι Fallout 4 συναντάμε high end hardware αλλά και την επερχόμενη, Vega 10 GPU της AMD, RX 490 με 8GB μνήμη HBM! Αν και το όνομα μας είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό, όταν η AMD αποκάλυψε η ίδια κατά λάθος στο επίσημο site της την ονομασία της κάρτας, πλέον γίνεται το ίδιο και δια στόματος της Bethesda, η οποία αναπτύσσει AAA τίτλους όπως το Fallout 4. Στα system specs ενός επερχόμενου μοντέλου βρίσκουμε την Radeon RX 490 ενώ παράλληλα επιβεβαιώνεται πως θα φέρει 8GB αποκλειστική μνήμη. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η SK Hynix, που αναπτύσσει τις next gen μνήμες HBM2 ανανέωσε τον κατάλογο προϊόντων στο site της. Σύμφωνα με το VideoCardz που μεταφέρει τις πληροφορίες, η εταιρία επιβεβαιώνει την ύπαρξη και τη διάθεση στους συνεργάτες της, HBM2 stacks με χωρητικότητα 4GB (32Gbit) ήδη από το πρώτο τρίμηνο του έτους. Η SK Hynix θα διαθέσει δύο αρχικά μοντέλα με ταχύτητες 1.6 Gbps και 2.0 Gbps για bandwidth που ξεκινά από τα 204GB/s και φτάνει τα 256GB/s. Κάθε package θα αποτελείται από τέσσερα stacks που θα τοποθετούνται επάνω σε ένα ειδικό interposer με δικό τους interface για να "μιλά" απευθείας με τον πυρήνα, όπως γίνεται και στη περίπτωση της Fiji. Στη προκειμένη περίπτωση, γνωρίζουμε πως η AMD θα τοποθετήσει και μνήμη HBM ως cache των δεδομένων κάτι που ενδεχομένως θα βοηθήσει στις επιδόσεις. Εκτός της RX 490, υπάρχουν φήμες για ανακοίνωση και του RX 500 lineup εκτός εάν η Bethesda δεν έχει ενημερώσει το παραπάνω μοντέλο. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  24. Ρώτα τον @MetallicGR αυτός ξέρει γιατί υπάρχουν
    1 point
  25. Νομίζω σε αυτά τα χρήματα πας για RX 460 ή GTX 1050. Ή ψάχνεσαι σε αγγελίες, δίνεις κατιτίς παραπάνω (~180€) και παίρνεις μια 290 και αράζεις
    1 point
  26. Φτου φτου φτου μακριά μου...
    1 point
  27. Την έχω. Καλή μητρικουλα.
    1 point
  28. 1 point
  29. 300 έυρα για 24 fhd δε τα έδινα... Πρόσφατα πήρα αυτή http://www.e-shop.gr/othoni-lg-23mp68vq-p23-led-full-hd-black-p-PER.155877 Sta 138 crazy Sunday. Για δεύτερη οθόνη και είναι ταμαμ Την έχω και σε βάση στο τοίχο. Την βάζει συχνά πυκνά σε προσφορά το eshop
    1 point
  30. Το Resident Evil 7: Biohazard της Capcom βρίσκεται στην αγορά για λιγότερο από πέντε ημέρες και hackers κατάφεραν να προσπεράσουν τη προστασία Denuvo που έρχεται με τους περισσότερους τωρινούς AAA τίτλους. Η Capcom που αναπτύσσει το Resident Evil 7: Biohazard θα πρέπει να είναι εμφανώς απογοητευμένη από τη προστασία Denuvo η οποία "υπέκυψε" τη 5η κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας του τίτλου στην αγορά. Το Resident Evil 7: Biohazard έχει ήδη αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές κάτι που πιθανότατα οδήγησε στο ταχύτερο σπάσιμο από τη διεθνή warez scene. Το Denuvo DRM που χρησιμοποιήθηκε δείχνει την ηλικία του μιας και οι hackers έχουν βρει τα περισσότερα μειονεκτήματά της με τα games που ήδη βρίσκονται στην αγορά. Έτσι με τη κυκλοφορία του "κρακ" σε γνωστά warez sites οι πωλήσεις του game ενδέχεται να πληγούν. Ο αρχικός στόχος της Denuvo είναι απλά να καθυστερήσει το σπάσιμο μεγάλων AAA games στη κυκλοφορία τους, ούτως ώστε οι πωλήσεις τους να αυξηθούν. Με τον καιρό να περνά και οι hackers να βρίσκουν συνεχώς διέξοδο, φαίνεται πως η προστασία μοιάζει αναποτελεσματική, ή απλά η σύμπτωση ήταν αρκετά μεγάλη! Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  31. Η αγορά των μνημών θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα καθώς η μεγάλη κατασκευάστρια μνημών SK Hynix θα προσθέσει έναν προηγμένο τύπο DRAM στο portfolio της με νέα χαρακτηριστικά. Η μικρότερη λιθογραφία των DRAM, κλάσης 10nm θα μπει σε τροχιά κατά το δεύτερο μισό του 2017 για να αντικαταστήσει αυτή των 21nm. Η εταιρία κατασκευάζει στα 21nm DRAM για consumer RAM για desktops, laptops μέχρι και smartphones ενώ η νέα 10nm-class που λέγεται ότι έχει ως βάση τα 18nm θα μπει σε μαζική παραγωγή κάποια στιγμή μετά το μισό του 2017. Αναλυτές πιστεύουν πως η ζήτηση DRAM το 2017 θα ξεπεράσει το 20% αναφερόμενοι στα δεδομένα από έτος σε έτος. Εκτός από αυτά, την αγορά οδηγούν και άλλοι παράγοντες, όπως οι νέοι Xeon επεξεργαστές της Intel και της πλατφόρμας Purley αλλά και τα μελλοντικά smartphones. Τα επερχόμενα Android smartphones θα φέρουν μέχρι και 8GB LPDDR4 ή LPDDR4X μνήμες και η ζήτηση θα αυξηθεί προς το τέλος του έτους σύμφωνα και με τις προβλέψεις. Παράλληλα η εταιρία ετοιμάζει τη μαζική παραγωγή μνημών 72-layer 3D TLC NAND για μονάδες αποθήκευσης. Κατά το Q2 η εταιρία θα προσφέρει μνήμες 256Gb, όμως μέχρι το τελευταίο τρίμηνο του έτους, αναμένεται να δούμε και NAND 512Gb. Αυτό θα δώσει το έναυσμα για υψηλότερης χωρητικότητας SSD χάρη στη διπλάσια πυκνότητα του εκάστοτε IC. Το εργοστάσιο που θα κατασκευάσει αυτού του τύπου της μνήμες Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  32. πολυ καλη φαση! αυτο που μου αρεσε πιο πολυ ειναι που βλεπω 4 χρονια εγγυηση
    1 point
  33. Αν ήταν SSD θα ήταν καλό νέο. Τώρα, ούτε και που χεστηκ@με.
    1 point
  34. Η συσκευή έγινε διαθέσιμη στη Κίνα προ λίγων ημερών από την online υπηρεσία της Nokia και εξαφανίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ σημειώνεται πως πρόκειται για το δεύτερο κύμα πωλήσεων. Νωρίτερα μέσα στον μήνα η Nokia αποκάλυψε το πρώτο της smartphone μετά από αρκετό καιρό απουσίας από την αγορά. Το πρώτο κύμα πωλήσεων του Nokia 6 - όπως ονομάζεται - ξεκίνησε πριν περίπου μια εβδομάδα και η εταιρία "ξεπούλησε" μέσα σε 60 δευτερόλεπτα. Πριν από λίγες ώρες έληξε και το δεύτερο ηλεκτρονικό flash sale του τηλεφώνου και η προσέλευση του κόσμου ήταν ακόμη μεγαλύτερη όπως δηλώνουν οι πηγές μιας και το stock ήταν υψηλότερο. Και πάλι όμως μέσα σε ένα λεπτό όλα τα κομμάτια έγιναν ανάρπαστα ενώ έγιναν περίπου 1.4 εκατομμύρια κρατήσεις. Το smartphone έχει mainstream χαρακτηριστικά και αποτελεί έναν από τους βασικότερους λόγους για τον οποίο η εταιρία δέχτηκε τόσο μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό. Η τιμή του, ανέρχεται στα $245 και είναι διαθέσιμο αρχικά μόνο στην αγορά της Κίνας με βλέψεις για λανσάρισμα και σε άλλες αγορές. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  35. Μια νέα αποκάλυψη ισχυρίζεται πως δεκάδες εφαρμογές VPN από το Play Store της Google όχι μόνο δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους αλλά ενδέχεται να περιέχουν και κακόβουλο λογισμικό! Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι πως οι εφαρμογές έχουν ως επί το πλείστον δημιουργηθεί για να προστατεύουν την ανωνυμότητα του χρήστη κάτι που με μερικές δε συμβαίνει ούτε στο ελάχιστο. Έρευνα από ειδικούς στην Αμερική και την Αυστραλία δείχνει πως πάνω από 100 εφαρμογές VPN για το Android μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά ζητήματα ασφαλείας, ενώ άλλες όχι μόνο δεν κάνουν για τον σκοπό που έχουν δημιουργηθεί, αλλά περιέχουν και κακόβουλο λογισμικό, όπως spyware. Το malware ενδεχομένως μπορεί να δει τα δεδομένα που περνούν μέσα από το ασφαλές δίκτυο, κάτι που αυτομάτως ακυρώνει την όλη διαδικασία. Εκτός αυτών, η διαφημιζόμενη "κρυπτογράφηση" μερικών εφαρμογών δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο, αφήνοντας έτσι μια τεράστια τρύπα ασφαλείας "ανοικτή" για όσους θέλουν να την εκμεταλλευτούν. Πολλές από τις εφαρμογές που αναφέρεται η έρευνα έχουν βγει εκτός του Play Store, λίγο μετά την αποκάλυψη, ενώ άλλες που παραμένουν ενεργές έχουν μάλιστα αρκετά εκατομμύρια downloads. Εάν χρησιμοποιείτε κάποια, καλό είναι να ρίξετε μια ματιά στο PDF της έρευνας - και να αναθεωρήσετε κατάλληλα τις διαθέσιμες επιλογές. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  36. Μετά την Noctua και την EK Waterblocks για αεροψύξεις και custom υδροψύξεις αντίστοιχα, δωρεάν brackets για τις επερχόμενες μητρικές με το AM4 socket θα προσφέρουν και οι Cryorig, Phanteks και Cooler Master. Το νέο socket της AMD που θα στεγάσει τους πρώτους Ryzen επεξεργαστές της, καθώς και επερχόμενα APU chips αναμένεται σύντομα να εμφανιστεί μέσα από νέες μητρικές των συνεργατών της εταιρίας. Το σύστημα mounting βέβαια δε θα μείνει το ίδιο με το AM3+ και έτσι οι κατασκευαστές θα πρέπει να επωμιστούν μέρος του βάρους λανσάροντας νέα bracket για υπάρχουσες λύσεις ψύξης. Μαζί με την Noctua, που παρουσίασε τα δικά της Brackets στη περασμένη Computex 2016, έρχονται και άλλες γνωστές εταιρίες του χώρου. Πιο ειδικά η Cryorig αποκάλυψε το δικό της free upgrade kit για σχεδόν δέκα μοντέλα της, κάτι που καλύπτει μεγάλο μέρος του lineup της. Το bracket θα δοθεί χωρίς χρέωση όμως απαιτείται η απόδειξη αγοράς μιας AM4 μητρικής για το claim. Παράλληλα, η Cooler Master ανακοίνωσε πως πολλά από τα μοντέλα της θα λάβουν δωρεάν AM4 upgrade kit ενώ άλλες θα αναβαθμιστούν και θα επανα-κυκλοφορήσουν στην αγορά με υποστήριξη του νέου socket. Την ίδια στιγμή η Cooler Master αναφέρει πως όλα τα συστήματα ψύξης της είναι συμβατά με τους επεξεργαστές Intel Kaby Lake όμως αξίζει να τονίσουμε ότι το socket παραμένει το LGA 1151, που έχει ίδιες διαστάσεις με το LGA 1150 κοκ. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  37. Γκαντεμιάαααααα..............
    1 point