Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/02/2017 in all areas

  1. Βαρεθηκα να περιμενω την 1080ti (αν βγει ποτε) και πηρα αυτην γιατι θεωρητικως εχει καλυτερο συστημα ψυξης (ψυχει και τις VRM) και 4 χρονια εγγυηση.Για να δουμε..
    10 points
  2. Διαβάστε το review εδώ.
    5 points
  3. Στα τελικά του League of Legends Greek Championship, τα μέλη του HwBox και η GIGABYTE πραγματοποίησαν ένα overclocking demo με τις νέες μητρικές με το Z270 chipset. Οι overclockers είχαν στη διάθεσή τους όλο το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιανουαρίου για τη πραγματοποίηση αξιόλογων θέσεων στη παγκόσμια κατάταξη, δοκιμάζοντας παράλληλα τη νέα μητρική Z270X Gaming SOC (Super Overclock) της GIGABYTE σε συνθήκες extreme ψύξης με υγρό άζωτο. Μερικά από τα scores που ξεχώρισαν είναι το HWBOT Prime του Mortisboy με 8351.66 pps, καθώς και μερικά 3D του Demac με τη χρήση της GTX 980 Ti Kingpin edition της EVGA. Επιπλέον ο OGS με τον Core i3 7350K άγγιξε την 6η θέση στο Cinebench R15 με σκορ 733cb. Φωτογραφίες από το γεγονός μπορείτε να δείτε παρακάτω αλλά πιο πολλές υπάρχουν στο public photo album μας στο Facebook!
    5 points
  4. 4 points
  5. Δύο 5870 reference ράτσας gigabyte. Και waterblocks μαζί, οπότε όλο και κάτι θα κανομεν
    3 points
  6. Η γνωστή (πλέον) εταιρία cloud backup με τις συνεχείς δοκιμές της δημοσίευσε την ανανεωμένη λίστα των σκληρών δίσκων της, στην οποία η HGST διατηρεί την κορυφή! Πιο ειδικά, η εταιρία δοκιμάζει δεκάδες χιλιάδες consumer σκληρούς δίσκους σε server περιβάλλον χρήσης και βγάζει τα δικά της συμπεράσματα όσον αφορά την αντοχή τους. Συνολικά, οι απώλειες σκληρών δίσκων μειώθηκαν κατά το 2016 στο 1,95% από 2,47% κάτι που δείχνει μερικών πως οι κατασκευαστές κυκλοφορούν πιο αξιόπιστα προϊόντα. Εάν κοιτάξουμε το 2014 θα δούμε πως οι απώλειες βρίσκονταν στο 6,39% κάτι που επιβεβαιώνει τη θεωρία μας. Επιπρόσθετα, όσον αφορά τους κατασκευαστές, η HGST βρίσκεται στη κορυφή των πιο αξιόπιστων δίσκων της αγοράς, ενώ η Seagate που είχε κακή φήμη εδώ και μερικά χρόνια, φαίνεται πως έχει επιστρέψει με τεράστια βελτίωση κατά το 2015. Δεύτερη στη λίστα μετά την HGST όμως βρίσκεται η Toshiba με ποσοστό 1,27%, αρκετά μακριά από το 0.60% της HGST! Η βελτίωση της Seagate ξεπέρασε τις 6 ποσοστιαίες μονάδες από το 2015 στο 2016, που είναι αρκετά σημαντικό. Παράλληλα και η WD δείχνει βελτιωμένη σε σχέση με το παρελθόν όπως φαίνεται και στα παρακάτω charts. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    3 points
  7. Τα HyperX έχουνε δωθεί καιρό τώρα στο thelab κάπου αν θυμάμαι καλά. Πλέον λόγω δουλειάς το έχω γυρίσει σε πολυπύρηνα. Με τρώει βεβαίως να πάρω έναν 7700K έτσι για το χαβαλέ, αλλά πρός το παρών επενδύω σε 2 μηχανήματα που έστησα με Xeon πάνω σε Asus Z10PE-D8 WS ( αυτό της υπογραφής, και ένα άλλο με 2 8πύρηνους που είναι πιο υψηλών συχνοτήτων που βολεύουν για photoshop, after effects, gaming + audio encoding (dbpoweramp και 16 ταυτόχρονα flac encodings)
    3 points
  8. 3 points
  9. καλημερες σε ολους! @stavros με εφτιαξες με το τραγουδι πρωινιατικα, με εβαλες να βαλω headphones @ work
    3 points
  10. Η ASUS ισχυρίζεται πως έχει τη μαγική συνταγή για overclocking στη πλατφόρμα του AM4 socket και με τους νέους Ryzen επεξεργαστές της AMD. Από τα μέχρι στιγμής leaks και ανεπίσημες πληροφορίες, οι επεξεργαστές της AMD θα μπορούν να τρέξουν σε συχνότητες έως 4.3 με 4.4GHz με συμβατική ψύξη αέρα ενώ για τα 5GHz θα πρέπει να επιστρατευτούν πιο ισχυρές μέθοδοι όπως υγρό άζωτο μιας και οι τάσεις σε συνδυασμό με τη παραπάνω συχνότητα δημιουργούν αρκετά υψηλές θερμοκρασίες, απαγορευτικές για τα δεδομένα μιας αερόψυξης ή υδρόψυξης. Σε αυτές τις πληροφορίες έρχεται να προστεθεί και αυτή της ASUS που υποστηρίζει πως για μέγιστο overclocking (δεν αναφέρονται περισσότερα) δε χρειάζονται περισσότερες από 10 φάσεις τροφοδοσίας, οπότε περιμένουμε κάτι αντίστοιχο στα προϊόντα της. Όπως είδαμε πριν από λίγο, οι επεξεργαστές θα υποστηρίζουν Windows 7 και αυτό λόγω των Bristol Ridge APUs, ενώ όσον αφορά τους επερχόμενους Raven Ridge (APUs), θα φέρουν τέσσερις Zen πυρήνες και οκτώ συνολικά threads χάρη στο SMT feature. Τέλος, το γαλλικό Canard PC Hardware επιβεβαιώνει την ύπαρξη και εξαπύρηνων Ryzen επεξεργαστών με 12 threads που θα καλύψουν το κενό που δημιουργείται μεταξύ των 8πύρηνων και των 4πύρηνων μοντέλων. Τα εν λόγω chips τρέχουν για την ώρα στα 3.3GHz ενώ θα έχουν ενδιαφέρον μιας και λέγεται πως πρόκειται για 8πύρηνα μοντέλα με απενεργοποιημένους πυρήνες. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  11. Οι drivers για τη πλατφόρμα θα υπάρχουν σύμφωνα με νέες πληροφορίες, όμως όπως δηλώνουν πηγές η χρήση ενός τόσο απαρχαιωμένου λειτουργικού συστήματος θα απενεργοποιήσει πολλά από τα features της πλατφόρμας. Η Intel από την άλλη με τους Kaby Lake υποστηρίζει (επίσημα) μόνο τα Windows 8.1 και 10 όμως υπάρχουν ανεπίσημοι τρόποι για εγκατάσταση των 7 αλλά και των XP για πιο ειδικές περιστάσεις όπως το extreme overclocking. Όσον αφορά τους drivers για τα επερχόμενα Ryzen chips της AMD, λέγεται πως θα υπάρχουν για λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows 7 κάτι που έχει επιβεβαιωθεί και από την ίδια την εταιρία, όμως είναι κάτι που δεν προτείνεται μιας και αρκετά features δε θα αξιοποιηθούν πλήρως. Μερικά από αυτά τρέχουν σε kernel επίπεδο εντός του software και για τη σωστή λειτουργία απαιτείται κάποια νεότερη έκδοση των Windows. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  12. Όταν στις περισσότερες οθόνες οι κατασκευαστές αφαιρούν τα bezels δύο μόνο πλευρών, η AOC προσφέρει στην αγορά μοντέλα όπως η Q2781PQ η οποία έρχεται με πραγματικά frameless σχεδίαση και στις τέσσερις πλευρές της! Το πάχος του frame (όσο υπάρχει τουλάχιστον) ανέρχεται σε μόλις 2mm ενώ το panel είναι τύπου AH IPS. Παράλληλα η διαγώνιος των 27 ιντσών σε συνδυασμό με την ανάλυση των 2560 x 1440 pixels προσφέρει μια άνετη θέαση διάφορου περιεχομένου ενώ η φωτεινότητα μετριέται στα 350cd/m2. Η οθόνη έρχεται με πλούσια χαρακτηριστικά για ακόμη πιο άνετη θέαση όπως flicker-free technology και ένα άνετο σύστημα οπίσθιου φωτισμού. Εκτός από τη συγκεκριμένη έκδοση, η AOC θα δίνει και μια με πολυτελή εμφάνιση με κρύσταλλα Swarovski στο πίσω μέρος της. Η MSRP του απλού μοντέλου ανέρχεται στα $499 ενώ η luxury έκδοση τα πωλείται με $100 επιπλέον. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  13. Ωραίες οι photos στο FB album παίδες, μπράβο μια χαρά περάσατε!
    2 points
  14. Μωρέ ας δίνουν καλό performance για τα χρήματά τους, κι ας μην κάνουν 5GHz αέρα.
    2 points
  15. Είδηση θα ήταν να μην είναι μπροστά.
    2 points
  16. Καλημέρα, Χθεσινοβραδινό ήταν για τα "κέφια" του Big G
    2 points
  17. ηρθε και το shifter....αυριο φτανει και το χειροφρενο....
    2 points
  18. 1 point
  19. Με ημερομηνία έναρξης την 1η Φεβρουαρίου, το Challenger Division δίνει την δυνατότητα σε όλους να πάρουν μέρος. Είτε μακροχρόνιος χρήστης του HWBOT είτε απλά ένας rookie που θέλει να αγωνιστεί, τα divisions παρέχουν διαφορετικούς όρους για όλο το διαθέσιμο hardware, από desktop έως και laptop. Επίσης για τους extreme και elite overclockers υπάρχει το Road To Pro, με ειδικά διαμορφωμένους κανονισμούς, οπότε περιμένουμε να δούμε πολλά νέα ρεκόρ/παγκόσμιες πρωτιές κατά τη διάρκειά του. Τα divisions καθώς και το Road To Pro έχουν διάρκεια 2 μήνες, και χωρίζονται σε τρία στάδια με διαφορετικά μετροπρογράμματα κάθε φορά. Παρακάτω υπάρχουν όλα τα stages ενώ πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο link της πηγής. Τα hardware limitations για τα divisions του 2017: Pro OC: Open Platform (single GPU only) Division I: Non-HEDT Intel Core i7 plus single GTX 1080/Vega Division II: Intel Core i5 plus GTX 1070/Fury Division III: Intel Core i3 plus GTX 1060/RX480 Division IV: AMD FX plus any AMD GPU Division V: AMD APU (IGP only) Division VI: Mobile Intel CPU (Haswell - Kaby Lake)(IGP only) Division VII: Legacy Hardware Τα μετροπρογράμματα που απαιτούνται σε κάθε στάδιο είναι τα εξής: Division I Stage1: XTU Stage2: GPUPI for CPU 1B Stage3: 3DMark06 Stage4: HWBOT x265 1080p Stage5: 3DMark Time Spy Division II Stage1: XTU Stage2: HWBOT Prime Stage3: 3DMark05 Stage4: HWBOT x265 1080p Stage5: 3DMark Time Spy Division III Stage1: XTU Stage2: GPUPI 1B for CPU 1B Stage3: Fire strike Stage4: 3DM 11 physics Stage5: 3Dmark Time Spy Division IV Stage1: GPUPI 1B for CPU Stage2: Geekbench 3 Multi Core Stage3: Unigine Heaven Extreme Stage4: Cinebench 11.5 Stage5: 3Dmark Time Spy Division V Stage1: Super Pi 32M Stage2: GPUPI 1B for GPU Stage3: Unigine Heaven Extreme Stage4: HWBOT Prime Stage5: Catzilla 720p Division VI Stage1: XTU Stage2: HWBOT Prime Stage3: wPrime 32M Stage4: 3DMark Firestrike Stage5: 3DMark Ice storm Division VII (Socket AM2 + Radeon HD3XX) Stage1: CPU frequency Stage2: SuperPi 32M Stage3: 3DMark03 Stage4: DDR2 Memory frequency Stage5: Aquamark 3 Ενώ οι extreme και elite θα πρέπει να ανταγωνιστούν στα: Stage1: wPrime 32M Stage2: SuperPi 32M Stage3: 3DMark03 Stage4: HWBOT x265 1080p Stage5: 3DMark Time Spy Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  20. Κρέπα πρωτεΐνης!
    1 point
  21. Άμα δεν ήταν RGB θα είχα αρχίσει να ανησυχώ....
    1 point
  22. Εμείς venisk στην αναμονή... και γω πήρα χτες 1070 amp Γιατί 2 μήνες ακόμη μέχρι να βγει η 1080ti είναι πολύ Ή 970 ζοριζεται σε 2560χ1440
    1 point
  23. Θα επενδύσω σύντομα σε ένα πολύ μεγάλο δίσκο της hgst γιατί ο 6ρης έχει στουμπώσει στις remux Μπράβο και στην seagate που έφτιαξε τους δίσκους της!!
    1 point
  24. Κλασικοί επιχειρηματίες τύπου κακομαθημένων νεοΕλλήνων... θέλω την καλύτερη αστακομακαρονάδα... με τα φθηνότερα και συνήθως ελλιπή υλικά
    1 point
  25. Εύγε, γιατί εμένα στη δουλειά με έχουν αφήσει με έναν Q9400 από το 2008, στον οποίο αναγκάστηκα να αγοράσω με δικά μου έξοδα επιπλέον 2GB DDR2 για να φτάσω στα 6GB. Και έρχεται ο άλλος και σου λέει .... ακόμα, δεν είναι έτοιμο το σχέδιο ? (σχέδιο - σεντόνι 4Χ0,9) και ας έχει δεκάδες υπόβαθρα tiff & jpeg από κάτω. Έχω πήξει στο unload/reload. Και το καλύτερο όλων είναι ότι σε ρωτάει αν θα κάνουμε 3d τα 175 χλμ αυτοκινητοδρόμου, μα τι λένε ? Μεγάλες εταιρείες της Ελλάδας...ο,τι να 'ναι.
    1 point
  26. Τα 5ghz με αέρα έγιναν 5ghz με άζωτο ? εκτός αν ήταν ακόμα μια φήμη
    1 point
  27. Bill τα έσκασες αδρά για τα CPUs ε? Καλοδούλευτο το τούμπανο, τώρα παρατήρησα την καινούρια σου υπογραφή. Τι τα έκανες τα Hyper που είχες στο 980Χ, τα κρατάς ακόμα;
    1 point
  28. o α' παγκοσμιος φημιζοταν για την ακινησια του και για τα αργα οχηματα.
    1 point
  29. Μετά τους unlock CPU άλλο ένα εύγε, από τη στιγμή που και η Microsoft θα υποστηρίζει μέχρι το 2020 ποιος ο λόγος να μην το κάνουν και αυτοί ? Μϊζες παίρνουν οι άλλοι ? https://www.statista.com/statistics/218089/global-market-share-of-windows-7/
    1 point
  30. Last Leak το αρχικό, new Leak και αυτό. Leak vs Leak. Της Leak το κάγκελο.
    1 point
  31. Μια χαρά πάνε ότι δοκίμασα ( έχω κόψει χρόνια τα games, αλλά έβαλα το Star Wars BattleFront για να δοκιμάσω το Dolby Atmos ). Εντάξει, μπορεί στα 1080p αντί για 90fps min - 130fps avg - 250fps max να έχω 80fps min - 118fps avg - 224fps max, but who cares ?
    1 point
  32. Οι αληθινοί άντρες χρησιμοποιούν shortcuts και όχι gay-macro.
    1 point
  33. η καθημερινή μου μετακίνηση... thinkpad (εταιρικό) (+ φορτιστή αν θα είμαι σε άλλο γραφείο, στο δικό μου γραφείο έχω dockstation) ασύρματο mouse κινητό πολλές φορές tablet (για να μην ανοίγουμε αυτά "που δεν πρέπει" από το εταιρικό) xiaomi powerbank 10K κινητό ακουστικά usb stick (αν και σπάνια το χρησιμοποιώ) xiaomi usb led light (!!!) για κάποιο καιρό και το xiaomi flexible usb fan... :-P
    1 point
  34. Κουβαλάς και τέτοια μήπως και χρειαστεί κανένας βοήθεια στον δρόμο; Ένα laptop έναν φορτιστή και 2 τετράδια και (10^5 χαρτιά) και βαριέμαι να τα πηγαινοφέρνω.
    1 point
  35. Laptop, In-Ear, HDD, USB Sticks x5, 40.000mAh powerbanks, ποντίκι, τετράδιο, στυλό, χατρομάντηλα υγρά και κάτι άλλα πραγματάκια
    1 point
  36. Τώρα με τις 50άρες τις γραμμές δεν είναι πρόβλημα αυτό ρε! Εκτός εάν έχεις μέσα δικό σου υλικό homemade!
    1 point
  37. Τι θα γίνει άμα χτυπήσει ο δίσκος αυτός και χάσεις όλο το VR Porn σου από μέσα;
    1 point
  38. Στα system specs ενός νέου HD Texture pack για το παιχνίδι Fallout 4 συναντάμε high end hardware αλλά και την επερχόμενη, Vega 10 GPU της AMD, RX 490 με 8GB μνήμη HBM! Αν και το όνομα μας είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό, όταν η AMD αποκάλυψε η ίδια κατά λάθος στο επίσημο site της την ονομασία της κάρτας, πλέον γίνεται το ίδιο και δια στόματος της Bethesda, η οποία αναπτύσσει AAA τίτλους όπως το Fallout 4. Στα system specs ενός επερχόμενου μοντέλου βρίσκουμε την Radeon RX 490 ενώ παράλληλα επιβεβαιώνεται πως θα φέρει 8GB αποκλειστική μνήμη. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η SK Hynix, που αναπτύσσει τις next gen μνήμες HBM2 ανανέωσε τον κατάλογο προϊόντων στο site της. Σύμφωνα με το VideoCardz που μεταφέρει τις πληροφορίες, η εταιρία επιβεβαιώνει την ύπαρξη και τη διάθεση στους συνεργάτες της, HBM2 stacks με χωρητικότητα 4GB (32Gbit) ήδη από το πρώτο τρίμηνο του έτους. Η SK Hynix θα διαθέσει δύο αρχικά μοντέλα με ταχύτητες 1.6 Gbps και 2.0 Gbps για bandwidth που ξεκινά από τα 204GB/s και φτάνει τα 256GB/s. Κάθε package θα αποτελείται από τέσσερα stacks που θα τοποθετούνται επάνω σε ένα ειδικό interposer με δικό τους interface για να "μιλά" απευθείας με τον πυρήνα, όπως γίνεται και στη περίπτωση της Fiji. Στη προκειμένη περίπτωση, γνωρίζουμε πως η AMD θα τοποθετήσει και μνήμη HBM ως cache των δεδομένων κάτι που ενδεχομένως θα βοηθήσει στις επιδόσεις. Εκτός της RX 490, υπάρχουν φήμες για ανακοίνωση και του RX 500 lineup εκτός εάν η Bethesda δεν έχει ενημερώσει το παραπάνω μοντέλο. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  39. Εννοείται αργό, πόσο θέλεις να τρέχουν τα μπαρμπαδάκια με τον βαρύ εξοπλισμό ή τα μηχανοκίνητα ή τα κανόνια του 1ουΠΠ, λαμβάνοντας υπόψη το "ρεαλιστικό" του παιχνιδιού. Με την ίδια ευκολία άλλαζες δεσμίδα στα όπλα του 1ου ΠΠ όσο στα σημερινά ή στα μελλοντικά (επιστημονικής φαντασίας) ?
    1 point