Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/28/2017 in all areas

  1. Ο Ronnie Hara δημιουργεί επάνω στο νέο του Crystal 570X της Corsair και το αποτέλεσμα είναι ένα ιδιαίτερο build dubbed Red Samurai. Επάνω του βρίσκουμε πλήθος από προϊόντα της Corsair με FORCE SERIES SSDs, VENGEANCE LED μνήμες, το Fully-Modular HX750 τροφοδοτικό καθώς και ML120 PRO LED ανεμιστήρες PWM τύπου. Στο εσωτερικό συναντάμε ένα X99 σύστημα παρέα με μητρική της MSI αλλά και κάρτα γραφικών της MSI, φαινομενικά η GAMING X GTX 1080 της. Πλήθος από λεπτομέρειες στο εσωτερικό όπως επάνω στο PSU cover δίνουν μια ξεχωριστή νότα στο σύστημα. Τον Samurai χαρακτήρα του τον αντλεί και από τα γράμματα στη πρόσοψη και το εσωτερικό ενώ τα sleeved καλώδια φυσικά, δεν περνούν απαρατήρητα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    7 points
  2. Ένα νέο set ηχείων με αρκετά επιβλητική εμφάνιση λανσάρει η Edifier με πιστοποίηση της THX αλλά και 2.1 διαρρύθμιση και Bluetooth για ασύρματη σύνδεση όλων των gadgets σας! Η εταιρία επιστρέφει με τα νέα Luna E, ένα νέο set 2.1 ηχείων με πιστοποίηση της THX καθώς και δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω Bluetooth 4.0. Το subwoofer συνδέεται ασύρματα μέσω της συχνότητας των 5.8G στους δορυφόρους ενώ περιλαμβάνει μεγάφωνο 8 ιντσών. Ενσωματωμένος, υπάρχει ένας ενισχυτής 160 watt που υπόσχεται απολαυστικό ήχο. Παράλληλα η Edifier αναφέρεται και στην ποιότητα κατασκευής των συγκεκριμένων ηχείων που καλούνται να πλαισιώσουν το σαλόνι. Τόσο οι δορυφόροι όσο και το subwoofer ενσωματώνουν dual layer housing για αρκετά ικανοποιητική απορρόφηση του ήχου ενώ οι δορυφόροι διαθέτουν μεγάφωνα 3" και tweeter 3/4". Τα διαθέσιμα χρώματα είναι κόκκινο αλλά και κλασικό μαύρο. Το σύστημα θα βρεθεί στην αγορά με προτεινόμενη τιμή Αγγλίας 399 λίρες. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  3. Ελπίζω να μπορείς στις dual socket να μπορείς να βάλεις δυο απλούς 1700 και να στείλεις το performance / value στο Θεό.
    2 points
  4. 2 points
  5. Ταΐτσι όχι αλλά κάποια άλλη
    2 points
  6. Τρικαλη και αυτη, οχι απλα καλη. Θελω να δω όμως και μια lightning edition!
    2 points
  7. Ο Jozh Eusebio στήνει ένα εκθαμβωτικό σύστημα για την Corsair με custom υδρόψυξη της EK Water Blocks και δε μπορούμε παρά να πούμε μερικά λόγια! Το συγκεκριμένο build βασίζεται στο γνωστό πλέον Corsair 570X της Corsair, ένα midi κουτί με ιδιαίτερη σχεδίαση που αποτελείται από γυάλινα panels, όχι μόνο στα πλαϊνά αλλά και στην οροφή και τη πρόσοψη κάτι που το ξεχωρίζει από το πλήθος στην αγορά. Το σύστημα έχει ένα έντονο πορτοκαλί χρώμα που το έχει πάρει από έναν από τους χορηγούς του, την EK. Η EK διέθεσε στον Jozh άφθονα "υλικά" για να ντύσει το PC του και συγκεκριμένα τις δύο GTX 1080 του οι οποίες έχουν και ακρυλικές σωληνώσεις που διαγράφουν "σχέδια" στο εσωτερικό του κουτιού. Η μητρική είναι της EVGA και για την X99 πλατφόρμα για το LGA 2011-3 με μνήμες της Corsair, Vengeance LED. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  8. Διαβάστε το Guide από εδώ...
    1 point
  9. Αλλαγή σκηνικού όπως επιβεβαίωσε πέρυσι η Activision θα δούμε στο επόμενο Call of Duty και η σημερινή φήμη δείχνει ακριβώς αυτό, με μια επιστροφή στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Αφού η Activision δοκίμασε την τύχη της με ένα παιχνίδι που λεγόταν Call of Duty: Infinite Warfare σύμφωνα με promo υλικό που διέρρευσε θα επιστρέψει το franchise στις ρίζες του. Έτσι μετά από το Call of Duty 2 του 2005 η σειρά επιστρέφει στο ίδιο σκηνικό, αυτό του Β' Παγκοσμίου πολέμου. Η παραδοσιακή μάχη θα είναι το βασικό στοιχείο του επόμενου CoD ήλωσε επίσης πριν από μερικούς μήνες και ο Thomas Tippl, ο COO της Activision. Το promo υλικό που βρέθηκε στο Reddit πάντως δείχνει αληθινό, σίγουρα όμως θα πρέπει να περιμένουμε κάποια επίσημη τοποθέτηση. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  10. Η αναβάθμιση του PC είναι ένα κομμάτι που φαίνεται πως συζητάμε αρκετά στα forums. Γνώστες και μη πάντοτε έχουν αμφιβολίες και έτσι ψάχνονται αρκετά πριν οποιαδήποτε αγορά έχει να κάνει με το αγαπημένο τους χόμπι. Οι επιλογές που κάνει ο καθένας καθορίζουν μάλιστα το εάν το υποσύστημα που θα διαδεχτεί το υπάρχον δείχνουν εάν πρόκειται για μια αναβάθμιση που θα κρατήσει καιρό, ή θα αλλάξει αμέσως σε κάτι άλλο στο άμεσο μέλλον. Η πρώτη περίπτωση θεωρείται και επένδυση μιας και ο χρήστης αφήνει το hardware να παλιώσει και να το εκμεταλλευτεί (τις περισσότερες φορές) πλήρως. Άλλος μπορεί να αλλάζει αρκετά συχνά σε ότι καλύτερο κυκλοφορεί με ότι και αν συνεπάγεται αυτό όπως extra ώρες για την εγκατάσταση και το σετάρισμα. Η GPU είναι αρκετά βασική για τον συγκεκριμένο σκοπό και οι "παιχνιδιάρηδες" της παρέας το γνωρίζουν αρκετά καλά. Οι τελευταίοι τίτλοι μπορούν να γίνουν αρκετά απαιτητικοί και έτσι η χρήση καλύτερου hardware είναι επιβεβλημένη εάν θέλουμε να κρατήσουμε τις λεπτομέρειες στο maximum! Γι' αυτό λοιπόν ρωτάμε εσάς, κάθε πότε αναβαθμίζετε αυτό το υπέροχο υποσύστημα που ονομάζεται GPU; Πείτε μας στα σχόλια!
    1 point
  11. σαν της αυτόματες ηλεκτρικές σκούπες είναι
    1 point
  12. Έχουν πουλήσει μπόλικες απ αυτές τις κάρτες και δεν νομίζω να αλλάξουν σχέδιο σύντομα. Μόνο να το βελτιώσουν ελαφρώς. Κατά καιρούς πετάνε μερικά teaser από διάφορες παραλλαγές στα χρώματα, αλλά η φιλοσοφία παραμένει η ίδια. Και για μένα καλά κάνουν, έχει πιάσει το σχέδιο. Νομίζω πως πλέον αυτά τα προϊόντα δεν βγάζουν νόημα. Ήδη από εποχής Kepler τα πιθανά performance gains από "σπέσιαλ" oc κάρτες είναι τόσο μικρά που δεν δικαιολογούσαν το έξτρα κόστος. Οι πυρήνες δεν είχαν εγγυημένα καλύτερο ASIC. Και γενικά όσο εντυπωσιακές φαινόντουσαν, άλλο τόσο δεν ήταν. Θαρρώ πως ήταν κάρτες με μπόλικο PCB για τους κλοκάδες που ψηνόντουσαν να την μοντάρουν (και να χάσουν την εγγύηση).
    1 point
  13. Μου φαίνεται τελείως παράδοξο η flagship κάρτα να παίζει σε 4GB. Δεν είναι λογικό, από την στιγμή που ο ανταγωνισμός βρίσκεται στα 8 (1070 & 1080) και 11 GB (1080 Ti). Ειδικά δε από μια εταιρία η οποία α) τζογάρει γενικότερα στο 4Κ gaming και β) είναι "μαστόρισσα" στο να παίζει το παιχνίδι των GB. Κάποιο λάκο έχει η φάβα, αλλά καλύτερα να περιμένουμε να δούμε.
    1 point
  14. Ξεκινώντας φυσικά από την Ευρώπη, τα Ikea θα ξεκινήσουν τη διάθεση αρκετών connected προϊόντων για το σύγχρονο έξυπνο σπίτι. Πιο ειδικά, τα Ikea ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν μια πλήρη γκάμα προϊόντων connected λαμπών που έχουν σχεδιαστεί για να είναι προσιτά, εύχρηστα και προσβάσιμα από παντού. Για τον λόγο αυτό, ήδη στο Σουηδικό κατάστημα μπορούμε να βρούμε πλήθος από λάμπες σε διάφορα σχέδια οι οποίες ελέγχονται ασύρματα μέσω ZigBee radios, με παρόμοιο τρόπο όπως το Hue της Philips. Έτσι λάμπες των 950 lumen δίνονται προς $25 ενώ υπάρχουν και ολόκληρα LED panels για οροφές ή τοίχους με τιμή $90 (για 30x30 εκατοστά). Αυτά τα panel όπως και τις λάμπες μπορούμε να τις συνδέσουμε στο δίκτυο και ν τις ελέγξουμε από τη παρεχόμενη εφαρμογή των Ikea μέσα από τις φορητές συσκευές μας. Σημειώνεται ότι αρχικά η διάθεσή τους θα γίνεται μόνο στη Σουηδία όμως ενδεχομένως θα επεκταθεί σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η Ikea είναι μια εταιρία γνωστή για τον DIY χαρακτήρα της και πλέον φαίνεται πως ψάχνει την εναλλακτική αυτή αγορά του έξυπνου σπιτιού με τις νέες της κυκλοφορίες. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  15. Με OC η Ti και η Titan X πιάνουνε περί τα 530GB/s... Αλλά δεν λέει κάτι αυτό, το bandwidth είναι υπεραρκετό και στα 450GB/s... το ζήτημα είναι να υπάρχει χωρητικότητα και να είναι επαρκώς γρήγορος ο πυρήνας.
    1 point
  16. Η Team Group λανσάρει μια κάρτα μνήμης ειδικά για action cameras και rated UHS-I Speed Class 3 για Full HD και 4K εγγραφή βίντεο. Για ανθρώπους που λατρεύουν τα extreme sports και θέλουν να γράψουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα από τα gadgets και τις action cameras της αγοράς, η Team Group λανσάρει μια ειδική κάρτα μνήμης UHS-I Speed Class 3 κατασκευασμένη για χρήση σε extreme περιβάλλοντα χρήσης. Παράλληλα είναι ανθεκτικό στο νερό της σκόνη και τις x-rays (?) αλλά και το κρύο, γιατί φυσικά δε θέλουμε η κάρτα μνήμης μας να παγώσει και να χάσουμε όλα τα δεδομένα. Η κάρτα μνήμης με αυτό το εντυπωσιακό φινίρισμα έρχεται σε δύο χωρητικότητες, με 32 και 64GB ενώ υπόσχεται ταχύτητες 90 MB/s σε ανάγνωση και έως 45 MB/s σε κατάσταση εγγραφής δεδομένων. Παράλληλα καλύπτεται από lifetime εγγύηση καλής λειτουργίας, ενώ για όσους ενδιαφέρονται, ζυγίζει ένα γραμμάριο. Team Group Press Release Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  17. Πανέμορφο build σε ένα από τα πιο εκνευριστικά κουτικά για cable management.Πολύ έξυπνο το μοντ στα πλάγια.
    1 point
  18. Καλά μην το λες, σχετικά καινούργια είναι η εμφάνιση του cooler θα μείνει άνετα και του χρόνου
    1 point
  19. Signature tempered glass chassis με χαρακτήρα και έμφαση στον φωτισμό, ακόμα και όταν το σύστημα στο εσωτερικό του είναι κλειστό! Το κουτί αποτελεί τη νέα απόπειρα της In Win για κάτι διαφορετικό στον συγκεκριμένο τομέα και το tòu 2.0 κατασκευάζεται από αλουμίνιο στο μεγαλύτερο κομμάτι του, αλλά και tempered glass σε πολλές πλευρές του. Η In Win δίνει έμφαση στην διαφάνεια κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα κοιτάζοντας μερικές μόνο από τις παρεχόμενες φωτογραφίες του. Το γυαλί έχει πάχος 3mm ενώ το αλουμινένιο frame έχει πάχος 2.4mm. Η διάφανη φύση του το κάνει αρκετά ξεχωριστό όταν φωτιστεί από το hardware στο εσωτερικό - ένας βασικός λόγος που κάποιος θα προτιμήσει κάποιο από τα κουτιά της εταιρίας. Δέχεται μητρικές ATX, mATX και mITX, 7 κάρτες επέκτασης PCI και αρκετό χώρο για τοποθέτηση υδρόψυξης με ψυγεία έως 360mm. Το τελικό κόστος θα βρίσκεται κοντά στα US$799, τιμή που είχε ανακοινωθεί από την εταιρία στην περασμένη Computex. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  20. Αν δεν κάνω λάθος ανέφεραν ότι το ποσοστό της vram θα εξαρτάται από τους 3rd partners.Άρα μπορεί και να δούμε 16gb rx vega.
    1 point
  21. Bungie και Activision αποκάλυψαν και επίσημα το νέο Destiny 2 το οποίο ήταν το βασικό θέμα της gaming επικαιρότητας τα τελευταία 24ωρα χάρη σε ένα... leak ενός promo poster. Πλέον οι φήμες επιβεβαιώνονται αφού η Bungie με tweet ανάρτησε τη πρώτη φωτογραφία που έχει να κάνει με το δεύτερο παιχνίδι της σειράς Destiny. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες, όμως λογικά θα μάθουμε περισσότερα στην E3 το καλοκαίρι. Παράλληλα η ανάπτυξη του δεύτερου μέρους ξεκίνησε σύμφωνα με πληροφορίες αμέσως μετά τη κυκλοφορία του The Taken King expansion. Τέλος, ανάμεσα στις φήμες υπήρχε και η πιθανότητα εμφάνισης στο PC, όμως αυτό το σενάριο μάλλον εγκαταλείπεται - εκτός αν το δούμε ως UWP τίτλο μόνο στα Windows 10. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και μέσα στον Ιούνιο θα υπάρξει μια Beta περίοδος. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  22. απο βδομαδα παιρνω την tuf z270 mark 1 και επειδη επικοινωνησα με το καταστημα που πηρα τη μητρικη μπορει να καλυφθει με την εγγυηση,ο τεχνικος μου ειπε οτι η asus μπορει και τις επισκευαζει,μαλλον παει στο εξωτερικο σε εξουσιοδοτημενο service center της asus,αντικατασταση χλωμο γιατι την εχει αποσυρει η asus απο την αγορα,για να δουμε.. οσο για την ιντελ την ξερουμε,την εχουμε ζησει τοσα χρονια,απλα απαραδεκτη και δε νομιζω οτι η αλλαγη πλατφορμας γινεται λογω των ryzen της amd,απλα ειναι εντος πλανου να γινει,οπως ξεκινησε με το 1156 πηγαμε στο 1155 μετα στο 1150 και τωρα απο το 1151 παμε σε νεα,.δεν υπαρχει λογικη εδω οι νεοι kabylake εχουν διαφορες του 2% με τους skylake,νεα πλατφορμα σημαινει ασυμβατοτητα παλιων επεξεργαστων,νεες μητρικες και νεοι επεξεργαστες στην αγορα και παει λεγοντας,δεν υπαρχει λογος καθε εξαμηνο να αλλαζεις το μηχανημα σου επειδη η intel αλλαζει καθε χρονο τα τσιπακια,θα παω 5 χρονια με skylake οπως πηγα 5 χρονια με i5-760..
    1 point
  23. Ο 1600 θα πουλαει σαν ζεστό ψωμί! Θελω πολυ να δω τι ψαρια θα πιάνει. Εχει κανει καλη πρόοδο στους επεξεργαστές μπράβο. Και η τιμής τους ειναι οπως πρέπει, για τις επιδόσεις που ισως έχουν. Μιλάω εκ του ασφαλούς βλέποντας τους 7.
    1 point
  24. Το gadget για το smart home της Google αναβαθμίζεται με περισσότερες λειτουργίες για όσους θέλουν ένα πιο connected σπίτι! Συγκεκριμένα υπάρχει δυνατότητα από έλεγχο των ημερομηνιών λήξης ορισμένων τροφίμων μέσω του Chefling μέχρι ημερήσια quotes από τον mighty Jaden Smith. Παράλληλα υπάρχει εφαρμογή Computer Builder - όχι δε στήνει έναν υπολογιστή μόνη της, αλλά σας δείχνει πως να το κάνετε εσείς δείχνοντας τα απαραίτητα βήματα. Επιπλέον, εάν θελήσετε να μάθετε ratings ταινιών από το IMDB δε θα χρειαστεί να ψάξετε πιο μακριά από το Movie Maestro που πλέον υπάρχει στο νεότερο update του Google Home. Αξίζει να αναφέρουμε πως ανάμεσα στις προσθήκες μπορείτε να μάθετε και τον καιρό στον Άρη, για παν ενδεχόμενο. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  25. Sorry κιόλας αλλά το κάζο που έπαθες το έπαθες από το κούφιο σου το κεφάλι (με όλο το σεβασμό). Ποιός χώνει κατσαβίδι σε μηχάνημα που δουλεύει; Δεν σου φταίει η μητρική. Σαν να λες " εκεί που πήγαινα με το ποδήλατο, έχωσα ένα ξύλο στις ακτίνες και έφερα 10 τούμπες. Μα καλά αφού το ποδήλατο ήταν από ανθρακόνημα, γιατί έπεσα". Η Intel θα πάει σε νέα πλατφόρμα για το Χ99 η οποία μάλλον θα λέγεται Χ299.
    1 point
  26. Αν πάρετε και την X370 Taichi συμπληρώστε τα Bios Settings αν μπορείτε. Πολύ καλό Guide πάντως
    1 point
  27. Αυτός που σχεδίασε το κουτί θέλει, απόλυση, μαστίγωμα σε δημόσιο χώρο και μετά κρέμασμα.
    1 point
  28. Την ίδια παρατήρηση κάναμε με τον @Astalavista που συνοδεύτηκε και από το wtf face
    1 point
  29. το μόνο παράπωνο μου είναι η απουσία 2ης gigabit στην ΙΤΧ η πιο φτηνη ληση μη-gaming εχει...
    1 point
  30. -155c πήγε ο 4670k που έχω στο μαγαζί.......
    1 point
  31. Μέσα σε τέσσερις μέρες ups από γερμανία(mindfactory), για τον αδελφό μου...
    1 point
  32. Μετά από καιρό επιστροφή σε headphones. Είναι closed κατά 80% θα έλεγα για μόνωση ήχου. Επίσης είναι fashion style, αλλά επειδή είναι τα over ear XL έκδοση δεν θα τα φορούσα στο δρόμο με τίποτα. Σε ταξίδι ΚΤΕΛ, τραίνο, αεροπλάνο θα είναι μια χαρά νομίζω. Επιτέλους θυμήθηκα τι είναι stereo imaging, sound stage και καθαρός ήχος. Παρεπιπτόντως ήταν και η πρώτη ever αγορά από amazon λόγω τιμής φυσικά. Αλλά ταχυδρομείο DHL μη συστημένο ρε amazon.de? Είναι σοβαροί; Υπάρχει τρόπος να διαλέξω signed postage με το amazon; Δεν θυμάμαι να είχα επιλογές για το postage and shipping στο checkout.
    1 point