Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/19/2017 in all areas

  1. Με επιμονή και υπομονή... Μετά από αλλεπάλληλα απειλητικά μηνύματα στα στελέχη, δεκάδες μηνύματα στο offtopic, 2 emails στο tapatalk, μια απόπειρα απαγωγής του Λουκά με λύτρα το tapatalk ...έγινε το θαύμα. Επιμονή και υπομονή. Sent from my iPhone using Tapatalk
    5 points
  2. Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω ότι το Ταπαταλκ αποσύρθηκε Υπήρξε μια τεχνική δυσκολία αλλά τελικά τα καταφέραμε. Αμαν, 4-5 σελίδες στο offtopic τώρα η κυρίαρχη λέξη είναι το Tapatalk.
    3 points
  3. Κλείστε το tapatalk.
    2 points
  4. Οχι μαζι του, εγω εχω καο διαμαντάκι στο ονομα [emoji23][emoji23] Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
    2 points
  5. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι το Tapatalk λειτουργεί κανονικότατα. Για οποιαδήποτε errors και bug reports παρακαλώ επικοινωνείτε μαζί μου.
    2 points
  6. 1 point
  7. Η Xiaomi ανακοίνωσε πριν από λίγο το νέο της flagship smartphone το οποίο εφοδιάζεται με πλούσιο hardware και τιμή που σίγουρα θα δημιουργήσει προβλήματα σε συσκευές του χώρου με πολλαπλάσιο κόστος! Στη σχετική παρουσίαση που πραγματοποίησε πριν μερικές ώρες η Xiaomi στο Πεκίνο αναφέρθηκε στο νέο της Flagship smartphone το οποίο θα βρεθεί στην αγορά αρκετά σύντομα. Τα specs του είναι σίγουρα εντυπωσιακά αφού φέρει τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835, τον κορυφαίο επεξεργαστή της εταιρίας που βρίσκουμε και στο Galaxy S8, ενώ μαζί του... συζούν και 6GB μνήμης RAM. Το κέλυφος της συσκευής έχει διαγώνιο οθόνης 5,15 ίντσες και ανάλυση που φτάνει τα 1080x1920 pixels παράλληλα με μια διπλή κάμερα 12MP στο πίσω μέρος. Η μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 3350 mAh. Μερικά στοιχεία για την ποιότητα κατασκευής έρχονται και αυτά στο φως όπως το ατσάλινο frame στη περίμετρο της συσκευής, τα ξεχωριστά χρώματα από τα οποία λείπει το χρυσό, όμως το συναντάμε ελαφρώς στην Navy Blue έκδοση. Η ύπαρξη USB Type C δείχνει προς το μέλλον των συνδέσεων ενώ δε γνωρίζουμε εάν είναι τύπου 3.1 Gen2 για μέγιστες επιδόσεις. Στις σημαντικές... απουσίες αξίζει να συμπεριλάβουμε και το headphone jack που δε δίνει το παρών ενώ παρά την απουσία του η συσκευή είναι μόνο splash resistant χωρίς αντοχή στη βύθιση του στο νερό. Τέλος, όλα αυτά έρχονται με προτεινόμενη τιμή τα $360 για την έκδοση των 64GB ενώ αυτή με τα 128GB Θα πωλείται προς $420. Έκδοση με κεραμική επίστρωση υπάρχει στο μενού και θα τη δούμε μόνο στην έκδσοη των 128GB και προτεινόμενη τιμή τα $435. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  8. ειναι και οι καταναλωτές μουυυυυυυυ...οχι οι δικοι μου...τα βοδια παιδι μου
    1 point
  9. Το νέο κουτί της NZXT θα κατασκευαστεί σε μόλις 1337 κομμάτια (που υποσυνείδητα αναφέρονται στη λέξη Leet) και εκτός αυτών, "φοράει" ένα ξεχωριστό και σίγουρα ψυχεδελικό σχέδιο! Μετά τη κυκλοφορία του παραπλήσιας εμφάνισης H440 Hyper Beast, η NZXT λανσάρει και μια αντίστοιχη έκδοση του S340 Elite Hyper Beast το οποίο ήρθε στη ζωή με τη βοήθεια του καλλιτέχνη Brock Hofer που επιστράτευσε ουσιαστικά η NZXT για τη δημιουργία του κουτιού. To Hyper Beast βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως προκύπτει από το ομώνυμο skin του AWP sniper rifle που βρίσκουμε στο Counter Strike: Global Offensive. Σε κάθε περίπτωση, το συγκεκριμένο είναι μια Limited Edition εκδοχή του S340 Elite και εκτός από το σχέδιο στην εξωτερική του εμφάνιση διαθέτει και αντίστοιχου χρώματος πινελιές στο εσωτερικό, ενώ συνοδεύεται από κόκκινο LED και πλαϊνό tempered glass παράθυρο πάχους 4mm. Τα λοιπά specs του φυσικά ακολουθούν αυτά του απλού S340 Elite. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  10. Σε περιπτωση που καποιος το σκεφτεται να το αγορασει
    1 point
  11. και τωρα που το λες/ μην νομιζεις οτι και οι μισθοι εδω μπορουν να σε ζησουν ..φυτοζωείς
    1 point
  12. Μιλάς για το μισθό ενός χρόνου εδώ φίλε, βασικά πάνω από χρόνο.... επικές βλακείες από μιά εταιρεία που ήταν πάντα η "φτηνή" λύση...
    1 point
  13. Ο καράφλας έχει πολύ καλό κανάλι! Δεν τα σπάει για πλάκα σου δείχνει κάτι.
    1 point
  14. Η amd μας κάνει τέτοια πράγματα?? Είμαι συγκλονισμένος........ rx480 cards can successfully be flashed to rx580 γελάνε και οι πέτρες!!!!!!
    1 point
  15. Ακόμη ένα ξεχωριστό build βασισμένο σε ένα όχι τόσο διαδεδομένο κουτί στη κοινότητα των modders με την υπογραφή του MisterT.Design. Η σκούρα απόχρωση αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες του build το οποίο στήθηκε σε ένα Dark Base της BeQuiet. Με προϊόντα της Alphacool και της EK Water Blocks στον τομέα της υδρόψυξης, ένα high end setup με διπλές κάρτες γραφικών της NVIDIA, το project Bane εντυπωσιάζει καθώς έχει σκούρα εμφάνιση με βαθύ πράσινο ψυκτικό υγρό που κρατά αρκετά καλή ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και cool αισθητικής. Από το build φαίνεται να λείπουν οι έντονοι φωτισμοί που συναντάμε τις περισσότερες φορές, μιας και δεν αρέσκονται όλοι οι χρήστες σε ένα RGB, ή γεμάτο με LED σύστημα, κάτι που βλέπουμε στις παρακάτω εικόνες. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  16. Q3 2017 η καλύτερη περίοδος να κάνεις upgrade και Q4 2016 - Η1 2017 η χειρότερη. Μετά τους Coffee (Αύγουστο 2017) έρχεται και η πράσινη νωρίτερα.
    1 point
  17. Είναι προσόν να ξέρεις να σπας μπάλες Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    1 point
  18. 1 point
  19. Bump. https://images.nvidia.com/mac/pkg/378/WebDriver-378.05.05.05f01.pkg Θέλει την τελευταία build του Sierra, 10.12.4.
    1 point
  20. ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ φτιάχνει δλδ..
    1 point
  21. Αααααααααα δουλεύει το ταπαταλκ!! Sent from my A0001 using Tapatalk
    1 point
  22. Η πιο πιστή ίσως συνεργάτης της AMD, Sapphire λανσάρει τις δικές της κάρτες γραφικών βασισμένες στον νέο Polaris πυρήνα έχοντας παράλληλα νέας σχεδίασης heatsink με αφαιρούμενους ανεμιστήρες. Συγκεκριμένα η εταιρία λανσάρει τόσο την κορυφαία της σειράς RX 580 όσο και την RX 570 στην NITRO+ παραλλαγή τους με χρονισμούς πάνω από τα 1400MHz (1411 MHz για την απλή έκδοση), ενώ η Limited edition αγγίζει και τα 1450 MHz στη Boost συχνότητα. Παράλληλα είναι διαθέσιμες με έως 8GB μνήμη για gaming που καλύπτει μέχρι και την 1440p ανάλυση σε πολλές περιπτώσεις. Στο επίκεντρο με τις νέες κυκλοφορίες μπαίνει το σύστημα ψύξης Dual X με την Sapphire να στοχεύει στην ίδια θερμική συμπεριφορά όμως με 12 dbA θορύβου λιγότερα. Επίσης στη Limited edition κάρτα η Sapphire δίνει τη δυνατότητα αλλαγής των stock μαύρων ανεμιστήρων με τους παρεχόμενους ημιδιαφανείς ανεμιστήρες της οι οποίοι συνοδεύονται από ένα απαλό μπλε LED και αφαιρούνται εύκολα χωρίς να χαθεί η εγγύηση του προϊόντος. Βέβαια, στο πλάι τους υπάρχει και ένα RGB LED ενώ μέσα από το StriXX πρόγραμμα της εταιρίας μπορούμε όχι μόνο να παραμετροποιήουμε τον φωτισμό, αλλά και να υπερχρονίσουμε την κάρτα γραφικών σε ακόμη υψηλότερα MHz. Τέλος, η κυκλοφορία τους αναμένεται άμεσα στην αγορά. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  23. Πάρα πολύ όμορφη η υλοποίηση της sapphire όπως πάντα έχει τις καλύτερη αναλογία σε features και εμφάνιση!!
    1 point
  24. Κάθε χρόνο και καλύτερα! Ωραίο το μπλε αλλά προτιμώ το μαύρο.... χτύπησα από gearbest ένα κατάμαυρο note 4 ελπίζω να έρθει κάποτε
    1 point
  25. Είμαστε εδώ οι φανατικοί μαζί με @sofos1990 και @jax7480 να κάνουμε support!!
    1 point
  26. Η έξυπνη κλειδαριά Teodoor λειτουργεί τόσο με Bluetooth σύνδεση όσο και χειροκίνητα σε περίπτωση που έχουμε ξεχάσει κάπου το smartphone μας! Το νέο ενδιαφέρον project του Kickstarter ακούει στο όνομα Teodoor και είναι επί της ουσίας μια έξυπνη κλειδαριά για το smart home. Η κλειδαριά υποστηρίζει πολλούς τύπου κλειδαριών στις πόρτες είτε του σπιτιού είτε του γραφείου ενώ κύριο χαρακτηριστικό της είναι πως λειτουργεί τόσο μέσω της παρεχόμενης εφαρμογής με σύνδεση μέσω Bluetooth όσο και χειροκίνητα απλά περιστρέφοντας το knob. Η ομάδα ανάπτυξης του project έχει δώσει έμφαση στην εμφάνιση του συγκεκριμένου και έτσι παρέχεται σε τρία χρώματα, όπως μαύρο, ασημί και χρυσό φινίρισμα για να ταιριάξει σε κάθε σχεδόν χώρο. Το Bluetooth 5 chip που ενσωματώνει είναι συμβατό και με Bluetooth 4 συσκευές ενώ ενσωματώνει και αποκλειστικό συνεπεξεργαστή για κρυπτογράφηση με τον μοναδικό κωδικό να βρίσκεται στη κλειδαριά και την εφαρμογή του smartphone και μόνο. Παράλληλα με τη χρήση του ειδικού WiFi αντάπτορα για τη πρίζα μπορούμε να ξεκλειδώσουν τη πόρτα από κάθε γωνιά του κόσμου, ένα ακόμη ιδιαίτερο στοιχείο του Teodoor. Μέχρι στιγμής η καμπάνια έχει συγκεντρώσει πάνω από το 1/3 των 90 χιλιάδων δολαρίων. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  27. Όχι βέβαια, γι αυτό γελάω επειδή ρωτάς αν είναι καινούρια η κάρτα..
    1 point
  28. Η 550 είναι μια κομμένη 460 με 512 cores και η 560 είναι μια ξεκλείδωτη 460 με 1024 από 896 cores.
    1 point
  29. Για το ταπαταλκ γιατι δεν λετε τπτ;
    1 point
  30. kati se r7 250 μου κανει εμενα...τελειως entry level. το βιντεακι που υπόσχεται χ1,8 καλύτερες επιδόσεις από την 380 δεν το έβαλες να γελάσει λίγο το χειλάκι μας
    1 point
  31. Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν πως η επερχόμενη Radeon RX 580 που αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στην αγορά, μπορεί να τρέξει με συχνότητες πυρήνα κοντά στα 1500 MHz και οι μετρήσεις το επιβεβαιώνουν. Η κάρτα βρέθηκε στα χέρια ενός Ασιάτη ο οποίος μοιράστηκε με τη κοινότητα τα αποτελέσματά του. Οι εργοστασιακοί χρονισμοί της GPU ήταν 1360 MHz, αρκετά υψηλότερα απ' ότι είχαμε συνηθίσει στην RX 480 ακόμη και σε OC κατάσταση, κάτι που οφείλεται κατά βάση στη βελτιωμένη λιθογραφία του Polaris 20 πυρήνα της κάρτας. Αν και η συγκεκριμένη υλοποίηση προορίζεται για κυκλοφορία μόνο στη Κίνα, είναι αρκετά ασφαλές να πούμε πως η RX 580 θα αποδίδει παραπλήσια. Benchmarks όπως το Time Spy έδειξαν το αποτέλεσμα των 4323 το οποίο βελτιώθηκε κατά 300 περίπου πόντους αγγίζοντας τα 4622 έχοντας την κάρτα χρονισμένη στα 1480 MHz. Ο χρήστη μάλιστα ανέφερε πως τα 1500MHz με ψύξη custom υδρόψυξης (όπως έγινε και με τα 1480) ήταν εξίσου σταθερά όμως όχι σε όλες τις εφαρμογές και τα παιχνίδια οπότε παρέμεινε στα 1480 MHz για περισσότερη ασφάλεια. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  32. Καλημέρα και χρόνια πολλά. Χριστός Ανέστη. Υγεία, αγάπη, ευτυχία και τύχη σε όλους σας και σε όσους αγαπάτε. @junior-21- Χρόνια πολλά φίλος. Να σε χαίρεται η οικογένειά σου.
    1 point