Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/05/2017 in all areas

  1. Εννοείς ότι θα έκανε παπάδες ο Τσίπρας με το συγκεκριμένο στα χέρια του?
    3 points
  2. Καλησπερα σε ολους ες σας ο υπολογιστης στηθηκε βημα βημα προσεκτικα με την δικη μ συνθηκη παραπανω. Οριστε να δειτε φωτογραφιες πως τον εστησα βημα βημα κομματι κομματι με τα δυο μου τα χερακια: Πρωτα εβαλα ενα Celeron που ειχε εκει το παιδι για να μπορεσω να κανω αναβαθμιση το BIOS μου για να μπορεσει να μπει πανω ο επεξεργαστης της 7ης γενιας και να τον υποστηρηξη η μητρικη μου πλακετα. Σας το λεω για να μην παρεξηγηθω οτι πηγα σε celeron.
    2 points
  3. Μέσα από μια τυπική αγορά μερικών αναμνηστικών από παιχνίδια της Blizzard τα οποία αγόρασε από το eBay, ο Khemist49 βρήκε κάτι αρκετά κάτι σημαντικό για την ίδια την Blizzard. Ανάμεσα στα πράγματα που του ήρθαν βρισκόταν και ένα CD με τον πηγαίο κώδικα του παιχνιδιού που αποτελεί ιδιοκτησία της Blizzard και συνήθως περιλαμβάνει με απλή και μη εκτελέσιμη μορφή όλο το παιχνίδι. Μετά από πολλές σκέψεις και συνομιλίες με άλλους redditors, ο Khemist49 αποφάσισε να το επιστρέψει στην Blizzard μιας και εκτός του ότι δεν του ανήκει, θα πρέπει να το κάνει compile με κάποιον τρόπο για να το παίξει. Όπως αποφάνθηκε η κίνηση κάθε άλλο παρά κακή ήταν, αφού η Blizzard μετά την επικοινωνία του του έδωσε μια δωρεάν κόπια του Overwatch μαζί με $250 in game credit από το Blizzard Store. Αρκετά καλά για κάτι που ούτως ή άλλως δε μπορούσε να αξιοποιήσει! Βέβαια, τα καλούδια δεν ήταν μόνο αυτά, αφού η Blizzard του έστειλε και μερικά περιφερειακά της Razer για να χαρεί όσο το δυνατόν περισσότερο το νέο του παιχνίδι. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  4. Η AMD προτείνει τη χρήση μνημών με b-die chips της Samsung, όπου σε πολλές περιπτώσεις μπορούν να τρέξουν μέχρι και τα 3700 MHz σε ορισμένες μητρικές, κάτι που επιβεβαιώνει και η TeamGroup. Στον λογαριασμό της στο Twitter ανάρτησε ένα αποτέλεσμα ενός χρήστη της κοινότητας που επιβεβαιώνει πως χρησιμοποίησε τις T-Force Xtreem, σε διάταξη 2 x 8GB επάνω σε μια μητρική ASUS Crosshair VI Hero με το X370 chipset. Παράλληλα, αυτές τις μέρες η εταιρία τρέχει αρκετές προσφορές σε kit για DDR4 και DDR3 πλατφόρμες στο Newegg. Η AMD προ λίγων ημερών, είχε δεχτεί επισκέψεις στα γραφεία της στο Austin του Texas όπου άνθρωποι κλειδιά της εταιρίας είχαν αναφέρει τις βελτιώσεις που θα δούμε σύντομα να έρχονται με τη μορφή νέων BIOS στις μητρικές. Μάλιστα το νέο AGESA microcode 1.0.0.6 θα κυκλοφορήσει σύντομα στις συνεργαζόμενες εταιρίες και στόχο έχει να βελτιώσει την υποστήριξη σε μνήμες με συχνότητα πάνω από τα 2666 MHz ενώ παράλληλα έχει βλέψεις για περαιτέρω μείωση του latency μεταξύ του CPU. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  5. χμμ δεν παιζει κοπια εεεεεεε???????????
    1 point
  6. Μεγειά φίλε καλορίζικο!!
    1 point
  7. Να στε καλα παιδια παρτε και αλλες φωτογραφιες:
    1 point
  8. Καλοριζικο και καλοδουλευτο.
    1 point
  9. Το High Resolution Computers Shop σε άλλη μια δημιουργία, αυτή τη φορά με το Corsair 600C σε κεντρικό ρόλο μαζί με ένα Skylake based σύστημα και δύο GTX 1080 Ti! Ο βασικός χρωματικός συνδυασμός του συστήματος είναι το μαύρο και το χρυσό όπου ζει στους ανεμιστήρες, στα fittings αλλά και στα sleeved καλώδια του τροφοδοτικού της Corsair. Η Maximus VIII Hero της ASUS μαζί με το OC panel που τοποθετήθηκε στο front panel του κουτιού προσθέτουν σε χρηστικότητα και εμφάνιση την ίδια στιγμή που η custom υδρόψυξη με κομμάτια της EK κρατάει το hardware δροσερό. Onboard συναντάμε έναν Core i7 6700K καθώς και δύο GTX 1080 Ti Founders Edition κάρτες γραφικών σε διάταξη SLI με τα δικά τους waterblocks. Το σύστημα ενσωματώνει επίσης και μνήμες Dominator Platinum επίσης της Corsair που ξεχωρίζουν με τα ασημί heatspreaders τους. Η συνέχεια στις πολύ αποκαλυπτικές εικόνες που ακολουθούν. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  10. Ρε Σταυρε δεν την βιδωσες καλα...δεν φταιει ο σκυλος
    1 point
  11. με γες και καλη απόλαυση
    1 point
  12. ROG has 4 new cooling solutions for M.2 https://rog.asus.com/articles/maximus-motherboards/whats-the-best-m2-cooling-solution-rog-has-4-new-solutions/
    1 point
  13. Η εταιρία λανσάρει δύο χαμηλών επιδόσεων κάρτες γραφικών με μνήμη 2GB και αυξημένα ρολόγια ενώ εκτός του ότι είναι από τις λίγες που κυκλοφορούν, δεν απαιτούν και εξωτερική τροφοδοσία από το PSU. Η Radeon RX 550 κυκλοφόρησε για όσους χρησιμοποιούν ακόμα την ενσωματωμένη GPU του επεξεργαστή τους, είτε πρόκειται για κάποιον Intel, είτε για κάποιον APU της AMD. Η εταιρία έτσι ευελπιστεί να δώσει κίνητρο σε αυτούς τους χρήστες να τρέξουν παιχνίδια σε χαμηλές μεν ρυθμίσεις, αλλά σαφώς καλύτερα από τις iGPUs των επεξεργαστών τους. Η GIGABYTE λανσάρει δύο τέτοιες υλοποιήσεις που έρχονται με το Windforce cooler το οποίο προσφέρει μέχρι και 23% χαμηλότερες θερμοκρασίες από το reference χάρη στο Blade Fan design ενώ διαθέτει και semi passive λειτουργία. Οι χρονισμοί τους φτάνουν μέχρι και τα 1,219MHz για την OC έκδοση και τα 1195 MHz για την απλή ενώ συνοδεύονται από 2GB μνήμη VRAM συνδεδεμένη σε έναν δίαυλο 128-bit. Το PCB τους είναι επίσης custom με ποιοτικά υλικά της GIGABYTE ενώ οι προτεινόμενες τιμές τους στην αγορά δε θα ξεπεράσουν τα 90€ σε πολλές περιπτώσεις. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  14. Πάρα πολύ όμορφο ,λεπτό και με καλύτερα noise levels σε σχέση με το razer blade.Ακομα έχει και δυνατότητα για αλλαγή των μνημων και των 2 σκληρων.Αντιστοιχα λάπτοπ δεν κυκλοφορούν στην αγορά!
    1 point
  15. Ισως αλλα Δεν θυμαμε ακριβως..το ψαχνω και θα σε πω
    1 point
  16. μου φαίνεται καλό ντήλ. https://www.you.gr/telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-xiaomi-redmi-4a-32gb-2gb-grey?ref_a=11983102&ref_b=389007
    1 point
  17. επιτελους....βγηκα απο το μεσαιωνα...
    1 point
  18. Ένα μικρό review μετά από 24 ώρες εχω να πω ότι καμία σχέση με τα προηγούμενα galaxy πολύ διαφορετικό, το fingerprint είναι όντος περίεργο εκεί πάνω αλλά το iris είναι spot on. Και η μπαταρία του απλά τερας
    1 point
  19. τουτο εδω παλι για αλλου το προόριζα στο Pc το εβαλα.. SAMSUNG HW-J8500, 9.1 Homekino-System, 350 Watt
    1 point
  20. να παμε καμια ποδηλατοβολτίτσα με το ΚΤΜ ... ειναι και αδιαβροχο
    1 point
  21. Ps4 με uncharted 4 να περνάει η ώρα στο σαλόνι... Και δίσκο για το κατεβαστηρι.
    1 point
  22. Πόσο πήρες την κάρτα?Τι μεταφορικά πλήρωσες?
    1 point
  23. Μέσα σε τέσσερις μέρες ups από γερμανία(mindfactory), για τον αδελφό μου...
    1 point
  24. Μετά από καιρό επιστροφή σε headphones. Είναι closed κατά 80% θα έλεγα για μόνωση ήχου. Επίσης είναι fashion style, αλλά επειδή είναι τα over ear XL έκδοση δεν θα τα φορούσα στο δρόμο με τίποτα. Σε ταξίδι ΚΤΕΛ, τραίνο, αεροπλάνο θα είναι μια χαρά νομίζω. Επιτέλους θυμήθηκα τι είναι stereo imaging, sound stage και καθαρός ήχος. Παρεπιπτόντως ήταν και η πρώτη ever αγορά από amazon λόγω τιμής φυσικά. Αλλά ταχυδρομείο DHL μη συστημένο ρε amazon.de? Είναι σοβαροί; Υπάρχει τρόπος να διαλέξω signed postage με το amazon; Δεν θυμάμαι να είχα επιλογές για το postage and shipping στο checkout.
    1 point
  25. ZENFONE 2 ZE551ML από τους κινέζους του Gearbest! Αν και το μοντέλο των 4 γιγαβάητ έχει των επεξεργαστή των 1.8 δις. κύκλων! Ελληνικη τιμή όχι κάτω από 280 ευρωπουλα το πήρα 128 το συγκεκριμένο έχει 120 και το μοντέλο με τον z3580 2.3 gHz στα 32 γιγαβαητ εσωτερικής μνήμης έχει 135! Δεν κολλάει για κανένα λόγο (μέχρι στιγμης με νορμαλ χρήση) και το βασικότερο οτι οι 2 SIM είναι dual active! (πήρα τηλέφωνο απο το ένα νούμερο στο άλλο και θα δοκιμάσω να μιλάω στο ένα και να πάρω τηλέφωνο απο το σταθερο στο άλλο)
    1 point
  26. επιτελους χρονια την εψαχνα κουτατη παρακαλω
    1 point
  27. Ήτανε ώρα να φύγουν οι HDDs από το main Rig... Full ssd jacket
    1 point
  28. 1 point
  29. Τα reebok που προτεινα(τρομαρα μου) σε προηγουμενες σελιδες ''χαλασαν'' μολις σε 1.5-2 μηνες.Ελπιζω αυτα να κρατησουν 3.
    1 point
  30. Παναλαφρος σκελετος. Καθησαν γάντι στο χοντροκεφαλο μου.
    1 point
  31. My new eyefinity setup!!! Σας αρεσει παιδες?
    1 point
  32. Αχαχαχα ε ναι υπαρχουνε αγροτικά και λιμο-αγροτικά Mazda του 97 σκυλι Επί του θέματος... Μέχρι να ρθει η 1080ti
    1 point
  33. Δύο 5870 reference ράτσας gigabyte. Και waterblocks μαζί, οπότε όλο και κάτι θα κανομεν
    1 point
  34. Βαρεθηκα να περιμενω την 1080ti (αν βγει ποτε) και πηρα αυτην γιατι θεωρητικως εχει καλυτερο συστημα ψυξης (ψυχει και τις VRM) και 4 χρονια εγγυηση.Για να δουμε..
    1 point
  35. 1 point
  36. ηρθε και το shifter....αυριο φτανει και το χειροφρενο....
    1 point
  37. σεσουαρ too weak... πρεπει να εισαι απο πανω και τρως τη καπνα... με αυτο καθομαι αραχτος στα 2 μετρα και κανω πυροτεχνηματα... καπου εχω και φωτο... επι του θεματος... για τα λεφτα του πολυ καλο... αντε να ρθει λεβιες και χειροφρενο να αρχισω το καψιμο...
    1 point
  38. Πήρα μερικά πραγματάκια σήμερα... Έχουμε και λέμε..λέμε και έχουμε... 1. Χειριστήριο xbox γιατί το ηρωικο logitech rumblepad 2 πέθανε σε ατύχημα... 2. Ups cyberpower 1500 γιατί η ΔΕΗ και ο καιρος μας μαμησε. 3. Φυσητηρας γιατί το παλιό που είχα κοντά 10 χρόνια και πρέπει να το χα πάρει 10 ευρα..το σπάσε η μάνα μου 4. θερμό πιστολο για να βρίσκετε... 5. Παστα για επικείμενη συντήρηση στη λουπα. Bonus το ρουτερ του οτε που στείλανε για να το βλέπω...γιατί ένα μήνα περιμένω μια 50αρα...φεεεεττταααααα.....
    1 point