Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/08/2017 in all areas

  1. Θα βρήκε καλό κομμάτι και δεν του κάνει spikes στις θερμοκρασίες. Μπραβο παπάκια.
    5 points
  2. Η ιστορία λέει πως ο τύπος έψαχνε για συλλεκτικά πράγματα που έχουν να κάνουν με το Starcraft, και πέτυχε αυτή την ευκαιρία απ' το ebay, όπου μέσα σε αυτά ήταν και αυτή η κόπια. Που σημαίνει ότι ο τύπος είναι φανατικός με το Starcraft. Και η Blizzard δεν του δίνει τίποτα σχετικό με το παιχνίδι; Αυτό που βρήκε ήταν πραγματικός θησαυρός, και η Blizzard έπρεπε να τον είχε αποζημιώσει με κάτι εξίσου μοναδικό. Αντ' αυτού, πάρε άσχετες τρέντυ Overwatch βλακείες και είμαστε εντάξει. Lame PR move.
    3 points
  3. Ο Έλληνας overclocker της HwBox Hellas O/C είναι και ο πρώτος που σπάει το φράγμα των 8500 πόντων στο συγκεκριμένο benchmark με τη χρήση τετραπύρηνου επεξεργαστή. Με τη βοήθεια ενός Core i7 7700K καθώς και μιας μητρικής ASUS Maximus IX Apex με το Z270 chipset ο $@39@ σημείωσε τη πρώτη θέση με 8514.5 πόντους με τον επεξεργαστή του να τρέχει μια ανάσα πριν τα 7 GHz! Το επίτευγμα πραγματοποιήθηκε φυσικά με τη χρήση υγρού αζώτου, ενώ από την φωτογραφία του setup βλέπουμε πως το session διήρκεσε αρκετή ώρα μέχρι να βγει το πολυπόθητο score. Κάπως έτσι με τα πρόσφατα αποτελέσματά του ο $@39@ βρίσκεται στη κορυφή της κατάταξης των overclockers της HwBox Hellas O/C team αλλά και του extreme league. Μαζί με το παραπάνω αποτέλεσμα, ανάρτησε και μερικά ακόμα στο wPrime 32/1024m και στο GPUPI for CPU 1B παίρνοντας σε όλα χρυσά κυπελλάκια. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    3 points
  4. Ωραίο το όλο το σκηνικό με το RGB δε λέω, αλλά καλό θα ήταν: 1) Να χρησιμοποιείται σωστά, δηλαδή να μην κάνει ο καθένας το πισί του καρναβάλι με διαφορετικούς χρωματισμούς 2) Να είναι σωστός ο φωτισμός. Η μητρική που έχω, η κάρτα γραφικών και το κουτί έχουν RGB φωτισμό. Έχω επιλεγμένο το λευκό σε όλα και μόνο ίδιο δεν είναι. Το κουτί βγάζει λευκό, η μητρική ένα λευκό-θαλασσί και η κάρτα γραφικών θαλασσί σκέτο. Μια χαρά τα κατάφεραν. Ενημερωτικά, μητρική και κάρτα γραφικών είναι της ίδιας εταιρείας - Asus.
    3 points
  5. υπηρχε αλλα καταργηθηκε ηταν στα 165 ευρο
    2 points
  6. Διαβάστε το Review εδώ...
    2 points
  7. Σπύρο, δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να καταργηθεί αυτό, αν θέλουμε να έχουμε τα σχόλια και στο forum και στην αρχική σελίδα - και θέλουμε να τα έχουμε έτσι.
    2 points
  8. Το πρόβλημα είναι ότι το RGB δεν πρόκειται ποτέ να πετύχει καθαρό λευκό - αλλού θα είναι άσπρο-θαλασσί, αλλού άσπρο-μωβ, αναλόγως με τα led που έχει χρησιμοποιήσει ο καθένας. Γι' αυτό έχει βγει το RGBW.
    2 points
  9. Κοροϊδεύουμε την amd στα γραφικά όμως η intel 3 χρόνια τώρα δίνει τους ίδιους επεξεργαστές.Και όσο για το +26% performance δεν είναι ούτε κατα φαντασία αντιπροσοπευτικό της πραγματικότητας!Μπορεί να έχει πιο efficient laptop επεξεργαστές αλλά μέχρι εκεί.
    2 points
  10. Ε είναι λίγο εκνευριστικό να μπαίνεις στο άρθρο και μετά να πρέπει να ξανακλικάρεις και να πας σε άλλη σελίδα. Τα σχόλια επίσης μετά φαίνονται περίεργα, σαν να υπάρχει ασυνέχεια. Sent from my A0001 using Tapatalk
    2 points
  11. Ναι, πέρασαν κιόλας τέσσερα χρόνια σχεδόν από τότε που σας ρωτήσαμε κάτι αντίστοιχο, αλλά πολλά έγιναν στο διάστημα που μεσολάβησε. Είδαμε το HTML5 να επεκτείνεται σε όλο και περισσότερα websites και το δυναμικό content να εμφανίζεται σε όλο και πιο πολλές ιστοσελίδες. Στον χώρο, εκτός από τους δύο πιο γνωστούς browsers όπως τον Chrome της Google και τον Firefox της Mozilla έχουμε και άλλον έναν δυνατό παίκτη, αυτή τη φορά από την Microsoft. Ο Edge έχει λάβει καλές συνολικά κριτικές από πολλούς χρήστες κυρίως για την ταχύτητά του όμως είναι δεμένος με τα Windows 10 και έτσι τον βρίσκουμε προεγκατεστημένο μόνο στο εν λόγω λειτουργικό σύστημα. Βέβαια στο παιχνίδι έχουν μπει και άλλες ενδιαφέρουσες προτάσεις όπως για παράδειγμα ο Opera Neon εκπροσωπεί μια διαφορετική άποψη στον χώρο βλέποντας τον κόσμο του διαδικτύου, κάπως διαφορετικά! Εσάς ποιος είναι ο αγαπημένος σας; Πείτε μας παρακάτω!
    1 point
  12. Η εταιρία απαντάει σε όλα τα σχόλια και προτείνει οι χρήστες να σταματήσουν το overclocking! Οι κάτοχοι των πιο πρόσφατων, Kaby Lake επεξεργαστών της Intel παρατήρησαν κάτι αξιοσημείωτο με τις θερμοκρασίες τους, κάτι που έγινε γνωστό 5 μήνες μετά την κυκλοφορία τους, για κάποιον λόγο. Όπως πάντα πρόκειται για 4-πύρηνα chip με HyperThreading και έτσι 8 threads με base frequency στα 3.6 GHz για τον 7700 και 4.2 GHz για τον 7700Κ, ό οποίος ώντας της σειράς "K", δέχεται υπερχρονισμό και αύξηση των ρευμάτων λειτουργίας του προς αύξηση των τελικών επιδόσεων. Ακόμα και οι χρήστες μη υπερχρονισμένων επεξεργαστών όμως φαίνεται να αντιμετωπίζουν το πρόβλημα, σύμφωνα με πηγή του The Register, από το οποίο και ξεκίνησε το θέμα. Πολλοί χρήστες δηλώνουν θερμοκρασίες μέχρι και στους 90+ βαθμούς, το οποίο είναι πολύ κοντά στο όριο (TJMAX) των 100 βαθμών που έχει θέσει η Intel για τα συγκεκριμένα chip. Μετά από 37 σελίδες παραπόνων στο επίσημο forum της Intel, εκπρόσωπος ανακοίνωσε πως για το θέμα ευθύνεται η αύξηση της συχνότητας καθώς και του ρεύματος του επεξεργαστή η ακόμα και η αφαίρεση του Intergrated Heat Spreader, πράξη γνωστή ως "de-lidding" στον extreme κόσμο, κάτι που μαζί με την αύξηση της συχνότητας και του ρεύματος, σίγουρα θα "σπάσουν" θεωρητικά την εγγύηση του CPU. Η μόνη λύση που πρότεινε η εταιρία είναι η αλλαγή του fan speed curve ώστε ο ανεμιστήρας να ανεβάζει στροφές πιο γρήγορα. Όμως το θέμα δεν είναι εκεί. Πολλά non-"K" chips επηρεάζονται επίσης, ενώ ποιά η έννοια της ύπαρξης ξεκλείδωτων επεξεργαστών όταν δεν υποστηρίζεται το overclocking; Η όλη κατάσταση έχει δημιουργήσει πολλά ερωτήματα, ενώ ήδη πολλοί σκέφτονται να αλλάξουν στροτόπεδο και να αγοράσουν AMD Ryzen συστήματα. Από την άλλη το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται σε αρκετούς παράγοντες, όπως την λανθασμένη τοποθέτηση της πάστας κάτω από το heatspreader, κάτι που έχουμε συναντήσει και σε δικό μας delid 7700K στα εργαστήρια, ακόμη και σε κατασκευαστικό λάθος του αισθητήρα, ο οποίος είναι ακριβής στις idle θερμοκρασίες, αλλά παρουσιάζει απόκλιση στις πιο υψηλές. Όπως και να έχει το θέμα έχει αναφερθεί σε αρκετά tech sites και περιμένουμε εξελίξεις. Πηγή Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  13. Ένα scratch build ειδικά για όσους έχουν μανία με τα αυτοκίνητα και τα simulators κάτι που χρειάζεται σίγουρα αρκετό χρόνο, κόπο και χρήματα για να γίνει! Το συγκεκριμένο στήθηκε ειδικά για τον διαγωνισμό case modding που διοργανώνει κάθε χρόνο η Cooler Master και βασίζεται σε ένα high end σύστημα ενσωματωμένο σε μια μεταλλική κατασκευή - καρέκλα για ατελείωτο racing! Το πιο χρονοβόρο κομμάτι έπειτα από συνομιλία με τον modder Dejan, ήταν η μεταλλική κατασκευή, αφού χρειάστηκαν αρκετές ώρες για τη συγκόλληση του κάθε τμήματος, δημιουργώντας όμως αυτό το όμορφο τελικό αποτέλεσμα. Το βαμμένο μέταλλο δίνει την εντύπωση μιας aftermarket κατασκευής στην οποία στήθηκε το hardware καθώς και πρακτικά κάθε πτυχή του υπολογιστή. Το PC που βλέπουμε στη πίσω πλευρά αποτελείται από έναν Core i7 6800K επάνω σε μια μητρική X99 Rampage V Edition 10 με monoblock της EK Water Blocks, RGB μνήμες της Avexir και μια κάρτα γραφικών ASUS STRIX GTX 1070. Στο σασί εγκαταστάθηκε και μια οθόνη Dell 34" U3417W Ultrawide για μοναδικές εμπειρίες εάν επάνω του συνδεθεί κάποια τιμονιέρα. Βέβαια, η μεγάλη επιφάνεια μπροστά από την θέση του χρήστη υποστηρίζει τη τοποθέτηση πληκτρολογίου και ποντικιού, όμως η θέση για παιχνίδια όπως τύπου FPS ίσως να μην είναι η ιδανικότερη. Περί ορέξεως όμως... οπότε χαζέψτε τις παρακάτω φωτογραφίες αλλά και το σχετικό βίντεο του Project Evolution. ] Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  14. Δηλαδή στο τρίτο rebrand του Skylake που έρχεται θα λανσάρουν την καλύτερη πάστα ως feature;
    1 point
  15. Σαν να βλέπω το συρτάρι του γραφείου του... 34 κόπιες σε διαφορετικής μάρκας cd και άλλες τόσες σε διάφορες cloud storage υπηρεσίες "για να μαστε σίγουροι"
    1 point
  16. Firefox μετά από το dark mode που προσθέσανε.
    1 point
  17. να δεις που σε κοντο μακρύ διάστημα θα τους καλεσουν για αλλαγη παστας
    1 point
  18. Ξαναδιαβάζοντας το παραπάνω post μου εξηγούμαι για να μην παρεξηγηθώ. Την πατάτα δεν τη λες εσύ αλλά την κάνουν οι εταιρείες. Εσύ μια χαρά τα λες.
    1 point
  19. Δεν υπαρχει καμια προσφορα απο 185 ξεκιναει στο Skroutz
    1 point
  20. Σε ένα νέο 3DMark FireStrike run, η επερχόμενη high end GPU της AMD δείχνει τη δύναμή της σκοράροντας 14412 πόντους ενώ στοιχεία έχουμε και για τους χρονισμούς της. Η GPU με device id 687F:C1 εμφανίστηκε για άλλη μια φορά στο 3DMark FireStrike benchmark, αυτή τη φορά σημειώνοντας GPU score 17800 πόντους, ελαφρώς λιγότερους από μια GTX 1070. Η GPU θα αποτελέσει μια από τις κορυφαίες που έχει να δείξει η AMD μιας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα δούμε περισσότερες από μια κάρτες γραφικών μέσα στο καλοκαίρι. Ο νέος Vega πυρήνας της συγκεκριμένης χρονίζεται στα 1200 MHz όπως μαρτυρά το benchmark ενώ οι μνήμες, πιθανόν HBM2 λειτουργούν στα 700 MHz με χωρητικότητά που δε ξεπερνάει τα 8GB. Τα υπόλοιπα μοντέλα για τα οποία δε γνωρίζουμε κάτι αυτή τη στιγμή ίσως χρονίζονται απλά ψηλότερα, ενώ φήμες αναφέρουν πως το μεγάλο Vega SKU θα έχει και υδρόψυξη. Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη είναι η ίδια GPU που είδαμε στην CES να τρέχει το Star Wars Battlefront σε 4K αλλά και το DOOM με Vulkan API και framerates που βρίσκονταν πάνω από τα 60 καρέ το δευτερόλεπτο σε πολλές σκηνές. Με βάση στατιστικά της κοινότητας της Futuremark η "μικρή" Vega θα βρίσκεται από πλευράς επιδόσεων ελαφρώς πίσω από την GTX 1070 ενώ οι υπόλοιπες ενδέχεται να χτυπούν ή και να ξεπερνούν τις GTX 1080 (Ti). Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  21. Ο Core i7 8650U για laptops που εμφανίστηκε στο GFXBench benchmark δείχνει πως κατά πάσα πιθανότητα θα είναι rebrand των τωρινών επεξεργαστών με πιθανόν μια μικρή αύξηση στους χρονισμούς. Ο λόγος για τον Core i7 8650U, ο τετραπύρηνος επεξεργαστής που προορίζεται κυρίως για ultrabooks και άλλες αντίστοιχες φορητές συσκευές που εμφανίστηκε στο GFXBench μαζί με μερικά από τα specs του. Το CPU τρέχει στα 1.9 GHz με τη turbo συχνότητα να μην αναγράφεται όμως ενδέχεται να είναι και η διπλάσια, δεδομένου ότι η εταιρία έχει βελτιώσει σε σημαντικό βαθμό την λιθογραφία των 14nm FinFET στην οποία και βασίζεται. Στο ίδιο package θα βρίσκεται και η ενσωματωμένη μονάδα γραφικών HD Graphics 620 που μπορεί να μη συναρπάζει από πλευράς επιδόσεων, όμως είναι ιδανική για τη διατήρηση του πάχους του συστήματος σε λεπτά επίπεδα μαζί με support για panels υψηλής ανάλυσης. Περισσότερα σχετικά με τη νέα γενιά ίσως μάθουμε μέσα στο καλοκαίρι. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  22. Το Travis μοιάζει με μια μικρή μαύρη πέτρα όμως μπορεί πρακτικά να μεταφράσει ότι ακούει σε 80 γλώσσες και μόλις τελείωσε επιτυχώς την καμπάνια του στο Indiegogo. Η ομάδα ανάπτυξης συγκέντρωσε συνολικά 630.000 δολάρια ολοκληρώνοντας έτσι τη καμπάνια σε χρόνο ρεκόρ και οι πρώτοι backers θα ξεκινήσουν να λαμβάνουν τις πρώτες μονάδες από τον ερχόμενο χειμώνα. Το Travis είναι πρακτικά ένα μικρό gadget μετάφρασης, το οποίο έχει τη δυνατότητα να μεταφράσει ότι ακούει σε 80 γλώσσες όντας συνδεδεμένο με το διαδίκτυο - και σε 20 γλώσσες, όντας offline. Η ομάδα αναφέρει πως συνολικά στον κόσμο υπάρχουν 6500 γλώσσες συνολικά και 7 δις άνθρωποι που τις μιλούν, όμως μέσα από προσεκτική διαλογή, επιλέχθηκαν οι 80 πιο γνωστές για να μπουν στη συσκευή. Η συσκευή έχει αυτονομία 12 ωρών (6 ώρες σε online mode) ενώ υποστηρίζει και 3G δίκτυα. Ενσωματώνει έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή ενώ όπως δηλώνουν οι δημιουργοί του, το Travis μαθαίνει όσο περισσότερο το χρησιμοποιούμε. Η συσκευή έρχεται με οθόνη 240 x 240 pixels, Bluetooth και μια περιοχή αφής. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  23. Καλά το delid δεν το κάνεις για να βάλεις καλύτερη πάστα και να έχεις χαμηλότερες θερμοκρασίες ? Πως μπορεί αυτό θα ευθύνεται για τις υψηλές θερμοκρασίες ? Μου φαίνονται γελοίες οι δικαιολογίες της Intel.
    1 point
  24. Γιατί να καταργηθεί ρε;
    1 point
  25. Είμαι τυχερός που έχω αρκετά μεγάλη υπόγεια αποθήκη. Εκεί δεν πρόκειται (ή μάλλον ελπίζω) να με κουνήσει κανείς. Αυτό είναι κατάντια @MetallicGR από τα ψηλά (4ος) στα τάρταρα .
    1 point
  26. Nice review. Όντως, στο δικό μου πληκτρολόγιο (Sharkoon Skiller PRO) παρόλο που τα πλαϊνά πλήκτρα (προγραμματιζόμενα) νομίζω πως βρίσκονται πιο μακριά από τα default keys σε σχέση με το Κ95, πολλές φορές μπερδεύω τα G1 & G6 με τα esc & ctrl αντίστοιχα. Μια διαφορετική χωροθέτηση ίσως να ήταν καλύτερα.
    1 point
  27. http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-rog-strix-z270h-gaming-retail-p-PER.524518?utm_campaign=newsletter170428&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=5-mitriki+karta&utm_content=5.2-mitriki+asus+rog+strix+z270h+gaming+retail
    1 point
  28. Ωραίο το review και το keyboard αλλά επειδή τα πλαϊνά πλήκτρα πέραν του TAB τα σιχαίνομαι, πήγα στο K70 RGB.
    1 point
  29. Τούμπανο! Μ'αρέσει και κάνει το Filco δείχνει τα χρόνια του ΥΓ. Αυτό με το "Διαβάστε το review εδώ" θα καταργηθεί κάποτεςςςςς; Τώτα που πήραμε φόρα με ταπατόκια κλπ κλπ
    1 point
  30. xi χι χι..που ειναι το παραξενο; Ενα PC μουρλια θα μαγειρέψουμε !!!
    1 point
  31. Logik με φαινεται να θα εβαζε κανα 6950X Extreme Edition
    1 point
  32. Αφού τον πλησίασε πρώτα ο δικηγόρος της Blizzard , ήπαν να την βγάλουν με λίγα ψιλά και να φανούν και καλοί. Γιατί αν το πουλούσε αλλού θα έβγαζε ΠΟΛΛΑ περισσότερα όμως θα είχε να κάνει με δικαστικές διαδικασίες.
    1 point
  33. Δωρεάν εξ αποστάσεως μαθήματα από το Κέντρο Ανοικτών Διαδικτυακών Μαθημάτων Mathesis Εισαγωγή στην Python http://mathesis.cup.gr/courses/course-v1:ComputerScience+CS1.1+2017_T2/about
    1 point