Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/17/2017 in all areas

  1. Μιας και δεν υπάρχει ανάγκη να ανοίξω καινούριο θέμα, θα γράψω εδώ που γνωστοί σουλατσάρετε και διαβάζετε αυτό το thread. Ανακοινώνω λοιπόν την αποχώρηση μου από την Δημιουργική Ομάδα του HwBox. Αυτό σημαίνει πως εφ' εξής, δεν θα συμμετέχω ενεργά στα επερχόμενα projects του παρόντος site. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους ανεξαιρέτως (από μέλη έως administrators) για την συμμετοχή σας συνολικά στο φόρουμ αλλά και στα reviews, για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε, για τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν, για τις συζητήσεις και την παρέα που κάναμε, καθώς και τις φιλίες που απέκτησα από εδώ. Έβαλα το λιθαράκι μου για να φτάσουμε μέχρι το σήμερα. Καλώς ή κακώς, ο κύκλος μου έκλεισε. Αφήνω το hwbox σε καλά και έμπειρα χέρια που στόχο έχουν να το πάνε ακόμα πιο ψηλά και εκεί που του αξίζει. Κρούω όμως ένα μικρό "καμπανάκι", γιατί η φλόγα της hardware κοινότητας έχει αρχίσει σιγά σιγά να πέφτει. Γι' αυτό, όσοι αγαπάτε το hardware ακόμα, προσπαθήστε να συνδράμετε σε αυτές τις κοινότητες, ώστε το μεράκι πάνω στο PC να παραμείνει ζωντανό. Όσο για εμένα, λόγω προσωπικών θεμάτων, θα περνάω να χαιρετώ την παρέα αλλά ως επί το πλείστο θα υπάρξει "σιγή ασυρμάτου" για λίγο καιρό. Όσοι με ξέρετε προσωπικά, ξέρετε και που θα με βρείτε επίσης. Yours truly - and signing off, Astalavista
    5 points
  2. και η δική σου 10χUSB έχει. 4 X USB GAMEPAD, γιατί με τον νέο 8C/16T μπορούμε και εμείς πλέον να παίζουμε PES/FIFA χωρίς κολλήματα. 1x keyboard gaming 1x τιμονιέρα 1x wireless keyboard mouse set 2x external HDD 1X για να φορτίζεις το κινητό σου .... 1χ joystick , γιατί πλέον μπορούμε και εμείς να παίζουμε fly simulator ..... Πέρα από την πλάκα, η HEDET της AMD σαν ανωτερότητα σε σχέση με την AM4 για εμάς τους κοινούς θνητούς, έχει: 1) Κανένα Crossfire 2) Μ2 NVME σε RAID . 3) Οι Ryzen φαίνεται να διψάνε για memory bandwidth , οπότε το Quad channel ίσως να δώσει κάτι. Αν δεν την δώσουν σε τρελες τιμές υπάρχει περίπτωση να περπατησει με τους πολλούς να πηγαίνουν σε κανέναν 10/20 ή 12/24, υψηλών χρονισμών. Με βάση το ότι δίνουν 480€ τον 1800χ πλέον με ένα 600€ ίσως να δούμε 10/20T στην αγορά. Το ότι το κλόκι θα είναι σε επίπεδα έως 4Ghz το γνωρίζουμε νομίζω ήδη.
    3 points
  3. Ρε, καλές οι 3 M.2 αλλά το σημαντικό είναι..." RAID θα κάνουν?" ή θα τις έχουμε να τις κοιτάμε πάλι;
    3 points
  4. Πρέπει δηλαδή να είσαι σφτίχτης αλλιώς δεν δουλεύουν κάποια features?
    3 points
  5. Τι είναι καλύτερο απο μια gtx 1080?
    3 points
  6. Η AMD μεταβαίνει σε μια νέα εποχή με την ενσωμάτωση και του chipset για server συστήματα και ο πρώτος επεξεργαστής που θα αντικαταστήσει τους Opteron θα είναι ο EPYC! Πρόκειται για chip με 32 πυρήνες και χάρη στο simultaneous multi threading θα παρέχει διπλάσιο αριθμό λογικών πυρήνων για ακόμη μεγαλύτερη απόδοση σε πολυνηματικές εφαρμογές. Στόχος του είναι η server φυσικά πλατφόρμα και θα είναι ο πρώτος της με τη λιθογραφία των 14nm FinFET. H πλατφόρμα Naples αποκτά έτσι τον πρώτο της επεξεργαστή ο οποίος θα αρχίσει να διατίθεται αρχικά στους συνεργάτες της εταιρίας. Στα σημαντικά specs που θα πρέπει να κρατήσουμε είναι πως το CPU που θα είναι το μεγαλύτερο από πλευράς πυρήνων ολόκληρου του lineup θα φέρει PCIe ελεγκτή 3ης γενιάς με συνολικά 128 λωρίδες, κάτι αρκετά σημαντικό για server συστήματα. Η εταιρία κατασκευάζοντας ένα SoC που επί της ουσίας περικλείει μέσα του πολλά υποσυστήματα όπως και το I/O (USB, SATA και άλλες σχετικές θύρες της μητρικής) κατάφερε να μειώσει το μέγεθος των μητρικών, σε σχέση με τις αντίστοιχες της Intel. Αναφερόμενη στις επιδόσεις, η AMD φαίνεται πως κερδίζει κατά κράτος τις αντίστοιχες υλοποιήσεις της Intel στον χώρο ενώ θα υπάρχουν και 2 socket διαρρυθμίσεις για συνολικά 64 cores per rack, που αποτελεί το όνειρο κάθε αϊτά (IT). Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  7. Το ελβετικό Eaucooling δημιουργεί συχνά builds από ξύλινα enclosures και αυτή τη φορά δείχνει να εντυπωσιάζει με ένα μοναδικό scratch build! Το αποτέλεσμα έχει κατασκευαστεί εξ' ολοκλήρου από ξύλο και στο εσωτερικό στήθηκε ένα σύστημα με μια μητρική Z170 της GIGABYTE, πιο συγκεκριμένα το μοντέλο Ultra Gaming. Ο επεξεργαστής σύμφωνα με τον δημιουργό είναι Skylake αρχιτεκτονικής και η GPU που χρησιμοποιήθηκε είναι μια Radeon HD 7990, που μπορεί να δείχνει παλιά, όμως εξακολουθεί να στέκεται επιβλητικά μέσα σε ένα case σαν και αυτό. Τα πολύγωνα στο front panel και στο ένα μέρος του πλαϊνού δημιουργούν ένα αρκετά όμορφο αποτέλεσμα και διακόπτονται από το διαγώνιο γυάλινο πλαϊνό. Πρόσοψη και κορυφή καλύπτονται από ένα κόκκινα συμπληρωματικά panel ενώ το εσωτερικό διατηρεί τον ίδιο ξύλινο τόνο. Το Eaucooling τοποθέτησε και ακρυλικές σωληνώσεις στον επεξεργαστή και στην κάρτα γραφικών, ενώ όλα τους επικοινωνούν με ένα radiator 360mm. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  8. Όταν τα Windows σου δε ξέρουν να μετράνε:
    2 points
  9. Να το βάλουν εκεί που ξέρουν. Με το καλό να βρούν κορόιδα να τους δίνουν και 2000 για την υπό περιορισμόν συσκευή τους.
    2 points
  10. Είναι για καλυψη ολων των αναγκών...
    2 points
  11. Μέχρι σήμερα μεγάλο μέρος των chip της AMD κατασκευάζεται στα εργοστάσια της GlobalFoundries που αποτελούσε κάποτε ιδιοκτησία της, όμως θέλοντας να γίνει πιο ανταγωνιστική ίσως μεταβεί στα 7nm της TSMC σε βάθος χρόνου. Η CEO Lisa Su απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο QnA session του φετινού Financial Analyst Day η εταιρία ενδέχεται να προωθήσει περισσότερο τα σχέδιά της για τα 7nm και λέγεται ότι η επόμενη φουρνιά Zen (για την ώρα Zen 2) θα κατασκευάζονται σε αυτή τη λιθογραφία. Λαμβάνοντας υπόψιν τις δυσκολίες της GlobalFoundries για την ώρα να ξεπεράσει τον εαυτό της - αλλά και τα 14nm FinFET που διαθέτει στο κοινό για λίγο καιρό - ο πρώτος κατασκευαστής που έρχεται στο νου είναι ίσως η TSMC, η οποία μάλιστα έχει και στα σύντομα σχέδιά της να υλοποιήσει τα 7nm σε chips μαζικής παραγωγής. Η AMD όμως εξακολουθεί να έχει συνεργασία για wafers από την GlobalFoundries μέχρι και το 2020 κάτι που σημαίνει πως εάν διακόψει, ίσως χρειαστεί να επωμιστεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που θα "βαρύνει" τα οικονομικά της. https://www.techpowerup.com/233389/amd-to-continue-working-with-tsmc-globalfoundries-on-7-nm-ryzen Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  12. 500mb είχε εκεί. Το χω ξαναδεί, κάνεις ένα chdsk και στρώνει, απλά για το lolz
    1 point
  13. Τα windows κοιτάνε καμιά 15 ριά χρόνια μπροστά! Ήδη οι drivers της nvidia φτάνουν σιγά σιγά το μισο gb....
    1 point
  14. Τι εννοεις, οτι ειναι μικροτερος ο ethernet controller driver ? Μηπως αν πας να κανεις disk cleanup (+system files) σου βγαζει κατι τρελα του τυπου 20+GB?
    1 point
  15. Και γω έχω κινητό xiaomi και είμαι απόλυτα ευχαριστιμένος.Αλλά δέχομαι να δώσει κάποιος να δώσει μέχρι και 600 για ένα κινητό το οποίο θα είναι αδιάβροχο μέχρι ένα βαθμό και θα είναι κατασκευασμένο από premium και ανθεκτικά υλικά,p.x κεραμικό , αλλά και features όπως wireless charging. Και εντελώς τυχαία το i phone δεν έχει τπτ από τα 2 τελευταία.
    1 point
  16. Οι καλοκαιρινές προσφορές του Steam πλησιάζουν και οι πληροφορίες μέχρι στιγμής δείχνουν πως θα είμαστε σε θέση να πάρουμε μεγάλες εκπτώσεις σε πλήθος τίτλων στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου. Η Valve έστειλε ειδοποιήσεις σε πολλούς developers σχετικά με τις ημερομηνίες του φετινού Summer Sale 2017, οπότε κατά εκείνη την περίοδο θα φροντίσουν να μειώσουν τις τιμές τους. Τα καλοκαιρινά Steam sales δείχνουν πως θα ξεκινήσει στις 22 Ιουνίου και θα ολοκληρωθούν στις 5 Ιουλίου, κάτι που δημοσίευσε χρήστης με πληροφορίες από κάποιο studio ανάπτυξης στο reddit. Τελευταία, με την Valve να δίνει περισσότερες επιλογές στους ανερχόμενους developers και inside info όπως το παραπάνω, είναι λογικό οι ημερομηνίες που διαρρέουν να είναι πάντοτε σωστές, τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια όπου γίνεται αυτό. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  17. Για τον "απλό" χρήστη αυτό με τους 2,3,4 "κολλημένους" πυρήνες δεν θα βγεί σε καλό για αρκετές εφαρμογές και κυρίως games. Είναι σαν multi-CPU ( multi CPU socket ) setup... και αρκετά games λαμακίζονται με αυτό. Έκανα μια δοκιμή εχθές σε dual LGA2011-3 setup, μόλις έβγαλα τον ένα επεξεργαστή είχα περί τα 30% αύξηση επιδόσεων στα 2 games που δοκίμασα.
    1 point
  18. τις γεφυρουλες να τις αλλαξεις. Χανεις...
    1 point
  19. Διαφωνώ κάθετα οριζόντια διαγώνια και ότι άλλο θες, ο λόγος είναι ότι έχω δώσει αυτά τα λεφτά λιγότερα και περισσότερα, έχω redmi note 4 και iphone 7 plus, με το note 4 150 ευρώ προσφορά από gearbest μπορείς να κάνεις ειλικρινά τα πάντα και πολύ άνετα με τεράστια μπαταρια, ωραία οθόνη που δεν μασάει από τον ήλιο, καλο δυνατό ηχείο απίστευτα γρήγορο fingerprint κλπ. Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι δεν χρειάζεσαι τόσα λεφτά για ούτε high end κινητό, και 600 ευρώ έιναι παρανοικά πολλά χρήματα για κινητό με τόσα παίρνεις laptop κλπ κλπ Και καταλήγω στο συμπέρασμα, πιάσε το iphone μετά το redmi.............................................
    1 point
  20. Βρε παιδιά, sorry κιόλας γιατί δεν έχω κάποια ανάμιξη αλλά έχουν περάσει 7 μήνες. Αυτούς τους 7 μήνες τι έχει γίνει; Γιατί μετά από 7 μήνες βγαίνει αυτό στην φόρα; Επίσης, ο άνθρωπος αυτός δουλέυει για την Inno3D ή έχει δική του εταιρεία και απλά συνεργάζεται μαζί τους ή δεν ξέρει κανείς; Κάπου διάβασα ότι στείλατε email στην Inno3D, αν δεν κάνω λάθος. Τι απάντησαν; Τον ξέρουν; Αν τον ήξεραν δεν έπρεπε να "καλύψουν" το γεγονός; Ένα thread εναντίον τους στο reddit θα τους κοστίσει αρκετά για να μην το έκαναν. Επίσης, περιμένετε να πάρετε κάρτες ή λεφτά(most likely τίποτα από τα 2 μετά από τόσο καιρό); Αν είναι κάρτες πάλι χαμένοι δεν είστε; Εννοώ και να τις πουλήσετε όταν τις πάρετε για λιγότερα χρήματα θα τις δώσετε. Δεν υπάρχει κανείς που να τον ξέρει τον άνθρωπο αυτόν; Να μπορεί κάπως να το συναντήσει και δεν εννοώ με κακό σκοπό απλά να ανταλλάξουν ότι στοιχεία έχουν και να σας πει τι αλήθεια συμβαίνει στο παρασκήνιο. Λογικά, κι αυτός κάποιο πρόβλημα θα έχει με κάποιον άλλον για να μην παραδίδει ούτε κάρτες ούτε λεφτά μετά από τόσο καιρό αλλά χωρίς να σας δίνει στοιχεία(όχι δημόσια αλλά στους εμπλεκόμενους μόνο) τότε νομίζω πως χάνει το δικαιό του. Είναι πολύ "κουλό" το να έχετε ξαναγοράσει από τον ίδιο και να πήγαν όλα οκ και τώρα να είναι όλα εντελώς ανάποδα. Αν ήθελε να "φάει" τα χρήματα δεν θα έγραφε εδώ ή δεν θα σήκωνε τηλέφωνα αλλά και πάλι χωρίς να σας δίνει στοιχεία του τι έχει κάνει και τι συμβαίνει είναι φαύλος κύκλος. @Trabakoulas δεν λέω για εσένα προσωπικά αλλά κάπου ειπώθηκε κάτι για 20-30 άτομα/κάρτες. Τους έχετε βρει όλους αυτούς; Έχει πάρει κανείς λεφτά ή κάρτα so far; Οι άλλοι έχουν κάνει τίποτα ή μόνο εσείς(2-3-4) άτομα προσπαθείτε;
    1 point
  21. Δεν θα υπάρχουν λογικές αγορές σε intel πλατφόρμα όταν βγουν Zen με quad channel support και πολλά lanes.Όσο για τις τιμές δεν προβλέπεται να γίνουν μεγάλες πτώσεις όσο αναφορά την ιντελ.Και όσο αναφορά τον πιο γρήγορο enthusiast cpu δεν θα είναι intel.Πολυ κακή χρονιά να επενδύσει κάποιος χρήματα σε αυτή την πλατφόρμα!!
    1 point
  22. Ρίγη συγκίνησης για τους απανταχού ιντελάδες, θα αγοράζουμε φτηνούς intel επεξεργαστές.. μπράβο μωρή amd πίεσε τους κι άλλο!
    1 point
  23. Ήδη με τους προηγούμενους Ryzen κάτι πάει να γίνει. Να δω όμως τρελό comeback από την AMD και μιλάμε δεν θα το πιστεύω Μετά από τόσα χρόνια! Κι ας είμαι intelάς.
    1 point
  24. 27 Ιουλίου θα κλαίει η Intel
    1 point
  25. Και μια sebring βάλε και είσαι κομπλέ
    1 point
  26. Οτι πρεπει για την πεθερα μου, που πηρε 1500 ευρω laptop για να παιζει παιχνιδια στο Facebook. Τωρα θα μπορει να τα παιζει και σε desktop
    1 point
  27. χαχαχαχαχαχα...ναι αλλά αν θες να βλέπεις και κανα stream παράλληλα πρέπει να πας στον 12 πύρηνο.Αλλιώς πολύ lag ρε παιδί μου !
    1 point
  28. Αυτή είναι η αγορά στην οποία πρέπει να ανακτήσουν έδαφος.Αν τα καταφέρουν θα μπορέσουν να αποκτήσουν πολλά περισσότερα χρήματα για να διαθέσουν στην ανάπτυξη!
    1 point
  29. Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk
    1 point
  30. Μέχρι πρόσφατα ήμουν μεγάλος φαν της Asus παρόλα αυτά η Msi έχει φτάσει σε εξίσου καλό επίπεδο.
    1 point
  31. Θα έστρωνε καλύτερα το 24πινο θαρρώ αν το πέρναγες από το grommet που έχει το κουτί, Θα ήταν και ευθυγραμμισμένο. Όπως και να έχει, άξιος! Έως το επόμενο..
    1 point