Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/18/2017 in all areas

  1. Τι είναι καλύτερο απο μια gtx 1080?
    3 points
  2. Μου αρέσει το γλαστράκι δίπλα στην κουτάρα Πάνο. Ζεν φάση κι έτσι Το 'βαλες για να κολλάει με το Ry-Ζεν ε;
    2 points
  3. Το ελβετικό Eaucooling δημιουργεί συχνά builds από ξύλινα enclosures και αυτή τη φορά δείχνει να εντυπωσιάζει με ένα μοναδικό scratch build! Το αποτέλεσμα έχει κατασκευαστεί εξ' ολοκλήρου από ξύλο και στο εσωτερικό στήθηκε ένα σύστημα με μια μητρική Z170 της GIGABYTE, πιο συγκεκριμένα το μοντέλο Ultra Gaming. Ο επεξεργαστής σύμφωνα με τον δημιουργό είναι Skylake αρχιτεκτονικής και η GPU που χρησιμοποιήθηκε είναι μια Radeon HD 7990, που μπορεί να δείχνει παλιά, όμως εξακολουθεί να στέκεται επιβλητικά μέσα σε ένα case σαν και αυτό. Τα πολύγωνα στο front panel και στο ένα μέρος του πλαϊνού δημιουργούν ένα αρκετά όμορφο αποτέλεσμα και διακόπτονται από το διαγώνιο γυάλινο πλαϊνό. Πρόσοψη και κορυφή καλύπτονται από ένα κόκκινα συμπληρωματικά panel ενώ το εσωτερικό διατηρεί τον ίδιο ξύλινο τόνο. Το Eaucooling τοποθέτησε και ακρυλικές σωληνώσεις στον επεξεργαστή και στην κάρτα γραφικών, ενώ όλα τους επικοινωνούν με ένα radiator 360mm. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  4. Δεν είναι το θέμα μόνο ο θόρυβος, που ακόμα και idle κάνει πολύ, είναι η ζέστη που βγάζει όταν ζοριζει λίγο. Που να κλοκαρω κιόλας.. λίγο που δοκίμασα ακούει ο επεξεργαστής. Θέλω τριπλό ψυγείο σίγουρα. Πήρα άλλα φουρφουρια κάποια στιγμή θα τα αλλάξω. Τα μπι κουαιετ είναι ψοφια έχω 5-6 αλλά ούτε για δροσίζουν εμένα δεν είναι αυτά.. κάπου ανέβασα μία φώτο. Δεν έχω τελειώσει ακόμα τα μαζεματα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    2 points
  5. καλημερες αλανια!
    2 points
  6. άμα έχεις έμπνευση!
    2 points
  7. Κατά το τρίτο τρίμηνο αναμένονται οι Ryzen 3 επεξεργαστές της ενώ η AMD ανέφερε και την ημερομηνία κυκλοφορίας των πρώτων φορητών υπολογιστών με επεξεργαστές αρχιτεκτονικής Zen! Η σειρά επεξεργαστών Ryzen 3 είναι αυτή που στοχεύει στις μάζες, εκεί όπου σύμφωνα με την AMD αλλά και με τις διεθνής πωλήσεις υπάρχει ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο καταναλωτών. Μπορεί και οι Ryzen 5 να θεωρούνται ήδη προσιτοί έχοντας αρκετά υψηλές επιδόσεις σε πλήθος εφαρμογών, όμως οι Ryzen 3 θα τα καταφέρουν ακόμα καλύτερα χτυπώντας στα ίσια αντίστοιχους Intel. Η κυκλοφορία των πρώτων CPU που θα έχουν τέσσερα cores και με SMT για 8 συνολικά threads. Παράλληλα, επιβεβαίωσε και την κυκλοφορία αντίστοιχων, Zen based συστημάτων δηλαδή, για notebooks κατά το πρώτο μισό του 2018. Ο τομέας του mobile δείχνει να είναι αρκετά βασικός για την AMD και έτσι θα τη δούμε να πιέζει για περισσότερο market share εκείνη την περίοδο, με τη βοήθεια φυσικά των συνεργατών της. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  8. Στην αρχή μου φαίνοταν σαν μια σκια με τεράστια μύτη.Αλλά πολύ ωραίο να βλέπουμε ότι θα μπορουν να μπουν σε "gaming" laptop!
    1 point
  9. 'Οι πειρατές της Καραϊβικής: Η εκδίκηση του Σαλαζάρ' είναι η ταινία που φαίνεται πως υπέκλεψαν hackers όπως δήλωσε και ο CEO της Disney, Bob Iger. Ο Iger δεν αναφέρθηκε στον τίτλο της ταινίας όμως οι πρόσφατες πληροφορίες κάνουν λόγο για τους 'πειρατές της Καραϊβικής' με τους hackers να απειλούν πως θα την δημοσιεύσουν εάν δεν πληρωθούν. Οι hackers που παραμένουν άγνωστοι για την ώρα όμως για αντάλλαγμα ζητούν Bitcoins. Η Disney δε θα ενδώσει καθώς πιστεύει πως μια τέτοια πράξη θα ενδυναμώσει την σκηνή των πειρατών (irony) και θα δώσει κίνητρο για παρόμοιες επιθέσεις στο μέλλον. Η ταινία έχει προγραμματισμένη πρεμιέρα στις 26 Μαΐου. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  10. Not bad not bad Amd.Από όσο φαίνεται δεν επέστρεψαν για να πάρουν μόνο τα desktop επέστρεψαν για να τα πάρουν όλα!
    1 point
  11. Καλημερούδια σας!! Το σκ κάναμε μπάνιο και τώρα βρέχει το σπιτάκι του για καιρός!
    1 point
  12. Που να δεις τι έγινε στην Ελλάδα... είμαστε ένα κλικ πριν της νοτιοαμερικάνικες χώρες.... ούγκα μπούγκα!
    1 point
  13. Έχω 4 bequiet στο μεγάλο και 2 στο μικρό pc, μόνο τα πολύ ακριβά είναι αθόρυβα τα κανονικά τους είναι έτσι κ έτσι... στο ψυγείο έχω noiseblockers που είναι απλά καλά....επόμενη λύση μένει μόνο η noctua μου φαίνεται...
    1 point
  14. ασχετο αλλα εδω δεν ειναι το offtopic; λοιπον μετα απο 2 ωρες άνισου αγώνα - βλεπε οτι αυτη παταγε και εγω ειμουν σαν ερπτετο λογου γερμανικης θερμης -μεταξυ εμου και της μυγας ο αγωνας έληξε με νοκαουτ στην γωνια του γραφειου.
    1 point
  15. Τις είχε μέσα η μητρική και τις έβαλα προσωρινά!!!!!
    1 point
  16. Πολύ μεγάλο jump και πιθανόν να βοηθήσει περεταίρω με την κατανάλωση και το πλήθος των πυρήνων στα επερχόμενα dies.
    1 point
  17. Όλα πλέον είναι έξυπνα. Το τηλέφωνο, πολλές συσκευές του σπιτιού, σύντομα το αυτοκίνητό μας, οι συναγερμοί αλλά και κάθετι σχετίζεται με αυτούς, όπως το... λουκέτο CHEN. Ο μοντέρνος ταξιδιώτης κουβαλάει μαζί του πολλά χρήσιμα αλλά και ακριβά πολλές φορές gadgets, και η γαλλική Veau de Lanouvelle γνωρίζοντας πως κάποιο από αυτά μπορεί ανά πάσα στιγμή να κλαπεί δημιούργησε το CHEN, μια λέξη που ηχεί όπως το chain που σημαίνει αλυσίδα. Το λουκέτο που σχεδίασε είναι αρκετά λιτό με κυρτές γωνίες και σίγουρα δε δείχνει αδιάφορο όταν τοποθετείται σε κάποια αποσκευή. Το βασικό χαρακτηριστικό του είναι η ασύρματη σύνδεση Bluetooth που διαθέτει και η οποία του επιτρέπει να συνδεθεί με κάποιο smartphone για περαιτέρω έλεγχο από απόσταση υποστηρίζοντας τόσο iOS όσο και Android. Η κατασκευή του δείχνει ποιοτική με ατσάλινα κομμάτια, δικό του servo μοτέρ, logic board ενώ είναι και αδιάβροχη, μιας και όπως θα περίμενε κανείς, μια αποσκευή μπορεί να ταλαιπωρηθεί αρκετά σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η τιμή της για το Kickstarter campaign ξεκινά από τα 89€ ενώ η εταιρία που το αναπτύσσει περιμένει να μαζέψει 60.000€ εντός ενός μήνα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  18. 500mb είχε εκεί. Το χω ξαναδεί, κάνεις ένα chdsk και στρώνει, απλά για το lolz
    1 point
  19. Τα windows κοιτάνε καμιά 15 ριά χρόνια μπροστά! Ήδη οι drivers της nvidia φτάνουν σιγά σιγά το μισο gb....
    1 point
  20. Όταν τα Windows σου δε ξέρουν να μετράνε:
    1 point
  21. Μιας και δεν υπάρχει ανάγκη να ανοίξω καινούριο θέμα, θα γράψω εδώ που γνωστοί σουλατσάρετε και διαβάζετε αυτό το thread. Ανακοινώνω λοιπόν την αποχώρηση μου από την Δημιουργική Ομάδα του HwBox. Αυτό σημαίνει πως εφ' εξής, δεν θα συμμετέχω ενεργά στα επερχόμενα projects του παρόντος site. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους ανεξαιρέτως (από μέλη έως administrators) για την συμμετοχή σας συνολικά στο φόρουμ αλλά και στα reviews, για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε, για τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν, για τις συζητήσεις και την παρέα που κάναμε, καθώς και τις φιλίες που απέκτησα από εδώ. Έβαλα το λιθαράκι μου για να φτάσουμε μέχρι το σήμερα. Καλώς ή κακώς, ο κύκλος μου έκλεισε. Αφήνω το hwbox σε καλά και έμπειρα χέρια που στόχο έχουν να το πάνε ακόμα πιο ψηλά και εκεί που του αξίζει. Κρούω όμως ένα μικρό "καμπανάκι", γιατί η φλόγα της hardware κοινότητας έχει αρχίσει σιγά σιγά να πέφτει. Γι' αυτό, όσοι αγαπάτε το hardware ακόμα, προσπαθήστε να συνδράμετε σε αυτές τις κοινότητες, ώστε το μεράκι πάνω στο PC να παραμείνει ζωντανό. Όσο για εμένα, λόγω προσωπικών θεμάτων, θα περνάω να χαιρετώ την παρέα αλλά ως επί το πλείστο θα υπάρξει "σιγή ασυρμάτου" για λίγο καιρό. Όσοι με ξέρετε προσωπικά, ξέρετε και που θα με βρείτε επίσης. Yours truly - and signing off, Astalavista
    1 point
  22. Ρε 5960X έχω στην 140XL και δουλεύει μια χαρά το PC.
    1 point
  23. Ανάλογα τι cpu, ησυχία και o/c θέλεις! Το ότι τρέχει νερό εκεί μέσα δεν σημαίνει και πολλά πράγματα αν δεν ξέρεις τι χρειάζεσαι! Μην τσιγκουνεύεστε τα fans!! Θέλει μεγάλα πτερύγια για στατική πίεση και πολύ συχνό καθάρισμα το ψυγείο.. Είχα και h50 και h100 όσο είχα 4core cpu ήταν καλά, όταν πήγα στ 4930k η κακομοίρα η h100 τα είδε όλα..
    1 point
  24. Αρχές του '13 πήγα για πρώτη φορά σε AiO υδρόψυξη (Corsair H60) και από τότε δεν έχω γυρίσει ποτέ ξανά πίσω σε αερόψυξη. Σε όποιον προτείνω να βάλειο AiO, είναι πλέον της ίδιας άποψης. Πήγαινε άφοβα. Προσωπικά προτιμώ βέβαια αυτές με τα μονά ψυγεία, όπως η Nepton 140XL. Είναι υπεραρκτές ακόμη και για τέρατα CPUs, αλλά όπως θέλει ο καθένας
    1 point
  25. msi και "best" motherboard ever.. αυτά δεν τα γράφει ούτε η gigabyte!!
    1 point
  26. Θα βρήκε καλό κομμάτι και δεν του κάνει spikes στις θερμοκρασίες. Μπραβο παπάκια.
    1 point
  27. Αυτά παθαίνεις άμα γράφεις από το κινητό και έχεις εμπιστοσύνη στο τ9.
    1 point
  28. Θα έστρωνε καλύτερα το 24πινο θαρρώ αν το πέρναγες από το grommet που έχει το κουτί, Θα ήταν και ευθυγραμμισμένο. Όπως και να έχει, άξιος! Έως το επόμενο..
    1 point