Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/14/2017 in all areas

  1. Με το gaming ξεκινά η Alienware για το οποίο είναι ούτως η άλλως γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο και λανσάρει ένα πληκτρολόγιο καθώς και ένα ποντίκι. Η αγορά των περιφερειακών είναι σίγουρα μια από τις πιο επικερδής και γι' αυτόν τον σκοπό πολλές μεγάλες εταιρίες επενδύουν σε αυτήν με στόχο να χτίσουν και εκεί ένα όνομα. Η Dell και το υποbrand της Alienware δεν ξέφυγε και η εταιρία μπαίνει στην αγορά κυκλοφορώντας ένα gaming πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι με πασιφανή την gaming αισθητική. Εν αρχή είναι τα AW568 Advanced και το AW768 Pro, δύο πληκτρολόγια με RGB πλήκτρα καθώς και τα AW558 Advanced και AW598 Elite, δύο ποντίκια, όλα τους με ασημί απόχρωση, On-the-fly DPI switching, εννιά συνολικά πλήκτρα και σαφώς RGB φωτισμό. Μερικά από τα περιφερειακά, όπως το AW568 Advanced πληκτρολόγιο έρχεται με all black εμφάνιση, και RGB LED με το λογότυπο της Alienware στην πάνω δεξιά γωνία να χαρακτηρίζει τον κατασκευαστή. Οι διακόπτες των πληκτρολογίων είναι οι Kailh Brown και RGB, ανάλογα με την έκδοση, μια ενδιαφέρουσα προσθήκη από την Alienware η οποία δε βαδίζει στη πεπατημένη που είναι οι Cherry MX. Αυτό ενδέχεται να έχει και επίπτωση στη τιμή, όπου το AW568 έρχεται στα $90 ενώ το AW768 θα κοστίζει περί τα $120. Η διαθεσιμότητά τους σύμφωνα με την Alienware ξεκινά από σήμερα στην αγορά. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    3 points
  2. Βγήκαν και τα πρώτα βιντεάκια
    2 points
  3. Καλημέρα, 1. Προσωπικά ιδίως σε αυτη την κατηγορία τιμής θα πήγαινα σε ryzen πλατφορμα της amd. Ενδεχομένως να έχει ελαφρώς χαμηλότερη απόδοση συγκριτικά με τους intel (κυρίως λόγω χαμηλότερης συχνότητας), όμως είναι ήδη υπέραρκετη και όχι ελλειμματική για τις απαιτήσεις των παιχνιδιών (μιλώντας για τα οποία, το lol που αναφέρεις σε άλλο θέμα δεν έχει απαιτήσεις). Απο εκεί και πέρα έχεις μόνο ουσιαστικό πλεονέκτημα. Δηλαδή στην υπάρχουσα πλατφόρμα μπορείς στο μέλλον να βάλεις 8πύρηνο επεξεργαστή (έχοντας έτσι 16 threads), εν αντιθέσει με την πρόταση της intel που μπορείς να φτάσεις μέχρι 4πυρήνες(cores)/8νήματα(threads). Αυτή η διαφορά σου προσφέρει, καλύτερη επεκτασιμότητα = μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του μηχανήματος, γενικευμένη χρήση = μπορείς αργότερα να το χρησιμοποιείς για να κάνεις επεξεργασία εικόνας/βίντεο, όπου εκεί οι πολλοί πυρήνες βοηθούν πολύ, μεγαλύτερη διαθεσιμότητα επεξεργαστικών πόρων = χρησιμοποιείς πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα. καλύτερη κάλυψη απαιτήσεων σε μελλοντικά παιχνίδια, που θα γράφονται για πολλούς πυρήνες. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που η intel στην επερχόμενη γενιά πλατφορμών θα ακολουθήσει μια ανάλογη τακτική. 2. Τι μέγεθος οθόνης θα χρησιμοποιείς, με τι ανάλυση? Τι ποιότητα απεικόνισης (medium, high, ultra) σε καλύπτει? 3. Θα έχεις οπτικό μέσο (dvd, blu ray) ή δεν το χρειάζεσαι? Αν το χρειάζεσαι, βολεύεσαι με εξωτερικό ή πρέπει να είναι οπωσδήποτε εσωτερικό? 4. Ο υπερχρονισμός (overclocking) είναι κάτι που σε ενδιαφέρει ή όχι? Το χτίσιμο ενος υπολογιστή σε απαίτηση δεξιοτήτων, είναι σαν να συναρμολογείς lego (τα απλά). Αν σε προβληματίζει στην αρχή, πες στο μαγαζί που θα το αγοράσεις να στο χτίσει, αλλιώς βρες ενα φίλο σου που το έχει ξανακάνει. Θα διαπιστώσεις, όπως είπαν και τα παιδιά, οτι είναι εύκολο.
    2 points
  4. Ένας από τους βασικούς μηχανικούς που είχε η Apple υπό τη στέγη της για περισσότερο από 7 χρόνια μεταβαίνει στη Google για να συνεχίσει αυτό που ξέρει να κάνει καλά, να δημιουργεί chip. Ο λόγος για τον Manu Gulati, ο οποίος έφυγε από την Apple πριν μερικές εβδομάδες και πλέον η σελίδα του στο LinkedIn αναγράφει πως εργάζεται στο SoC development της Google από τον Μάιο του τρέχοντος έτους. Ο Gulati ήταν στην Apple για σχεδόν οκτώ χρόνια και αποτέλεσε έναν από τους ανθρώπους κλειδιά στην ανάπτυξη πολλών από των SoC της εταιρίας που χαρακτηρίστηκαν για πολλούς λόγους, τόσο για τις επιδόσεις τους όσο και από τις ενεργειακές απαιτήσεις τους. Με αυτά κατά νου και με τις πρόσφατες φήμες πως η Google ετοιμάζει κάτι νέο στον κόσμο των smartphones, έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα ως προς τα σχέδια της Google στο άμεσο μέλλον. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  5. Απο την πρωτη φορα εγινε η αλλαγη, οχι μονο bios & μητρικη αλλα και μοντελο . Αφου στειλανε και το ιδιο brand παλι καλα
    1 point
  6. Οταν με το καλο σου ερθει πισω να τσεκαρεις το sn.
    1 point
  7. Παιδιά οι άνθρωποι δεν πάνε καλα! Μου έστειλαν πίσω μια gigabyte z170m hd3 ddr3 Την μητρική την αγόρασα από το pc1. Εγώ την έστειλα σε αυτούς και αυτοί στο servis της gigabyte. Μετα απο επικοινωνία μαζί τους μου είπαν έγινε λάθος και θα το διορθώσουν.. Μου μυρίζετε λαμογια δεν ξέρω
    1 point
  8. Ο Phil Spencer απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε πως θέλει ο κόσμος να παίζει παιχνίδια και γι' αυτόν τον λόγο η ομάδα του Xbox ίσως φέρει κάποιον emulator για να τρέχει τα games της πρώτης της κονσόλας. Όλα αυτά συνέβησαν στην φετινή E3 2017, όπου και το PC Gamer έκατσε με τον Phil Spencer που ηγείται της ομάδας ανάπτυξης του Xbox ο οποίος είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Αρχικά, αναφέρθηκε στο γεγονός πως όλη η ομάδα θέλει με κάποιον τρόπο να φέρει τα παιχνίδια της πρώτης κονσόλας τόσο στο επερχόμενο Xbox One X όσο και στο PC. Μάλιστα δήλωσε πως το emulation από το 360 είναι αρχιτεκτονικά πιο δύσκολο, λόγω του PowerPC επεξεργαστή που είχε στο εσωτερικό, όμως τα πράγματα δείχνουν ελαφρώς πιο απλά με τη περίπτωση του πρώτου Xbox, το οποίο βασιζόταν στην τωρινή x86 αρχιτεκτονική, οπότε και το emulation του δε θα χρειαστεί πολύ κόπο, libraries και χρήματα από τη πλευρά της Microsoft. Οι φήμες βέβαια οργιάζουν και με το δίκιο τους, αφού εάν επιβεβαιωθούν, θα έχουμε πλήθος από retro πλέον τίτλους της πρώτης κονσόλας της Microsoft ξανά στο PC. In other news, το χειριστήριο του πρώτου Xbox, το οποίο άφησε πολλούς έφηβους δυσαρεστημένους με τις διαστάσεις του ενδέχεται να επιστρέψει τιμητικά μέσα στο έτος για το Xbox One. Η εταιρία που θα το επαναφέρει στη ζωή είναι η Hyperkin Games Inc. η οποία βλέποντας το αρχικό σχέδιο του χειριστηρίου διατηρεί πολλά από τα στοιχεία του για να το φέρει στη νέα κονσόλα της Microsoft με τη κωδική ονομασία Duke. Το Duke δεν έμεινε στην αγορά αρκετό καιρό αφού η πιο μαζεμένη έκδοσή του, το Controller S έγινε το default που στην ουσία έμεινε μέχρι και το τέλος της κυκλοφορίας της κονσόλας. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  9. Ακόμη και τα Windows XP λαμβάνουν το σχετικό patch που τα προστατεύει από επιθέσεις τύπου ransomware οι οποίες έχουν εκτιναχθεί τη τελευταία περίοδο όπως δηλώνουν. Οι πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο της ασφάλειας έχουν κάνει την Microsoft να τρέχει χωρίς σταματημό για να καλύψει τις τρύπες ασφαλείας στο λειτουργικό της σύστημα ακόμη και σε παλιές εκδόσεις όπως τα Windows XP. Η κίνηση αυτή χαρακτηρίστηκε αρκετά από πολλά μέσα που αμφισβητούν τα κίνητρα που είχε η Microsoft ακόμη και αν πρόκειται για την ασφάλεια των χρηστών, μιας και ως γνωστόν υπάρχουν ακόμη αρκετά PC με Windows XP εγκατεστημένα, κυρίως όμως σε επαγγελματικά περιβάλλοντα ενώ έχουν περάσει και μερικοί μήνες από την παύση της επίσημης υποστήριξης. Τα patch έρχονται με διάφορες μορφές και καλύπτουν τον Internet Explorer 8 για τα Windows XP όπου είναι και το βασικότερο κομμάτι που πρέπει να προστατευθεί από πιθανές επιθέσεις ransomware όπως το WannaCry malware μεταξύ άλλων που αξιοποιούν λιγότερο γνωστά exploits για να αποκτήσουν πρόσβαση στα αρχεία του χρήστη. Παλιές εκδόσεις όπως τα Windows 7 θα αναβαθμιστούν εφόσον έχετε τις αυτόματες ενημερώσεις ενεργές, όμως οι χρήστες των XP θα πρέπει να μεταβούν στον online κατάλογο των updates της Microsoft και να κατεβάσουν το fix τους. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  10. Η Logitech προχωρά ένα βήμα παραπέρα και αποκαλύπτει ένα ζευγάρι ποντικιών που εφοδιάζονται με μια τεχνολογία για ασύρματη φόρτιση από απόσταση. Ο λόγος για τη τεχνολογία POWERPLAY που έχει αναπτύξει in house η Logitech και η οποία επιτρέπει στο ποντίκι να φορτίζει εξ αποστάσεως έχοντας μεγάλη διαφορά ακόμη και από τα τυπικά wireless charging συστήματα. Συγκεκριμένα, το ποντίκι σε αντίθεση με άλλα που θα πρέπει να παραμείνουν σταθερά κατά τη φόρτιση, μπορεί να χρησιμοποιείται την ίδια στιγμή. Όσοι ανησυχούν για τις παρεμβολές που μπορεί να έχει και τις επιπτώσεις στο gaming, η Logitech έρχεται δηλώνοντας πως έχει βελτιώσει το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που δημιουργείται γύρω από τα ποντίκια, ενώ τέλος η διαδικασία φόρτισης γίνεται μέσω του POWERCORE Module. Μαζί με αυτά η Logitech μας δείχνει και τις μετρήσεις ακριβείας που έχει πραγματοποιήσει τόσο στα νέα Logitech G903 και G703 όσο και σε ποντίκια του ανταγωνισμού βλέποντας στην ουσία ποιος κυριαρχεί στον χώρο. Το ασύρματο σύστημα φόρτισης θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους με προτεινόμενη τιμή $99.99. Τα δύο ποντίκια, G903 & G703 θα έχουν προτεινόμενες τιμές $149.99 και $99.99 αντίστοιχα με τη διαθεσιμότητά τους να ξεκινά από τον Ιούνιο. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  11. Η LG ίσως βρίσκεται για άλλη μια φορά πίσω από την ανάπτυξη του νέου Nexus μιας και η Google φαίνεται πως εγκαταλείπει τις προσπάθειες για να φτιάξει το δικό της. Η κωδική ονομασία του handset είναι Muskie και όπως δηλώνουν νέες πληροφορίες θα κατασκευάζεται για άλλη μια φορά από την LG. Οι φήμες για το Pixel 2 XL αναφέρουν πως θα έχει οθόνη με διαγώνιο 5.5 ίντσες ενώ θα υπάρξει και ένα Pixel 2 με διαγώνιο οθόνης 5 ίντσες. Τα πρώτα Pixel smartphones της εταιρίας κατασκευάζονταν από την HTC, όμως μιας και η LG αποτελεί παλιό συνεργάτη της Google από το Nexus 4 αλλά και αργότερα με το Nexus 5X. Ένας άλλος λόγος είναι ίσως τα διάφορα προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η εταιρία κυρίως κατασκευαστικής φύσεως με το πρώτο Pixel. Επίσης λέγεται πως ο λόγος για την ακύρωση του project ήταν η χαμηλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Muskie καθώς και άλλοι κατασκευαστικοί παράγοντες. Τέλος, η οθόνη του ενδέχεται να είναι παρόμοια με αυτή των Galaxy S8 και του LG G6, δηλαδή με πιο άνετο form factor. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  12. Επιτέλους αποφάσισαν αν φύγουν από την μεμβράνη.Πολύ όμορφα και στιβαρά απ ότι φαίνονται.
    1 point
  13. Εάν έχεις κάποιον γνωστό που ξέρει, φώναξέ τον να σε βλέπει όσο το στήνεις.
    1 point
  14. Τα copper shim που λες, ειναι ειδικα για καθε καρτα, ή παιρνεις με το μετρο πχ και το βαζεις πανω? Παει στη gpu ή στη βαση της ψυκτρας? Θα ξαναπροσπαθησω με την ελευση της νεας παστας, δεν εχει νοημα να προσπαθω αλλο με τη νοκτουα.... Ευχαριστω, φιλε
    1 point
  15. να σε πω ρε μαν δεν περνεις ενα σφουγκαρακι να καθαρισεις (ξυσεις) την βαση της ψυχτρας καλα? να μην εχει υποληματα παστας βαλε λιγο οινοπνευμα να διαλυθουν... μπορεις να δοκιμασεις να βαλεις και κανα copper shim μπας και κανει καλυτερη επαφη , αν το βιαζεσαι πολυ
    1 point
  16. Θα είναι η πρώτη φορά που θα φτιάξω pc . Θα τα καταφέρω ή να ζητήσω βοήθεια απο κάποιον που ξέρει??
    1 point
  17. Έχουν περάσει μόλις λίγες ημέρες από την δημοσίευση του παρακάτω βίντεο στο YouTube και κανείς ακόμη δε γνωρίζει περί τίνος πρόκειται, really! Στο τίτλο η εταιρία χρησιμοποιεί τη φράση "ένα ολοκαίνουριο προϊόν της Atari που βρισκόταν επί χρόνια σε ανάπτυξη" μαζί με ένα εξίσου μυστήριο website έχουν κάνει τους απανταχού φαν της εταιρίας να παραμιλούν. Στο βίντεο εμφανίζονται ορισμένες γωνίες από κάτι που θυμίζει κονσόλα όμως για την ώρα οι πληροφορίες είναι πολύ περιορισμένες. Οι πρώτες σκέψεις οδηγούν σε κάποια συσκευή, πανομοιότυπη με το NES Classic, ή μια μικρή ρέπλικα κάποιας θρυλικής κονσόλας του παρελθόντος, κάτι που μένει να μάθουμε, ελπίζουμε σύντομα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  18. Με το παρακάτω μοιάζει. Και ελπίζω να κάνω λάθος.
    1 point
  19. Λογικά αύριο η μεθαύριο θα τιν έχω. Ναι θα κάνω δόκιμες να δω πως πάει και θα ενημερώσω πάλι
    1 point
  20. Η Dell θα λανσάρει έτοιμα συστήματα για workstation και extreme gaming χρήση με επεξεργαστές AMD Threadripper αναφέρουν νέες πληροφορίες. Η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος Ιουλίου σε άγνωστες μέχρι στιγμής τιμές, όπως μας είπαν επίσημες πηγές όμως η κίνηση από τη Dell δείχνει πως είναι έτοιμη για τη νέα high end desktop γενιά επεξεργαστών της AMD που αποκαλύφθηκε και επίσημα στη φετινή Computex. Ένα από τα πιο σημαντικά gaming συστήματα της εταιρίας είναι το Alienware Area-51 desktop το οποίο σύντομα θα αναβαθμιστεί με τους AMD Threadripper για έως 16 πυρήνες και 32 threads. Για την ώρα τα Inspiron Gaming Desktop PC εφοδιάζονται άλλα με Ryzen CPUs και άλλα με τους 7ης γενιάς APUs οι οποίοι διατίθενται μόνο σε OEMs και βασίζονται σε παλιότερη αρχιτεκτονική οπότε και δεν αξίζουν τον κόπο. Μιας και τα PC όπως το Alienware Area-51 θα προορίζονται για την high end αγορά θα δούμε να εφοδιάζονται και με M.2 SSD έως 1TB μαζί με μηχανικούς για αποθήκη, 64GB quad channel μνήμη και έως δύο GTX 1080 Ti σε SLI για απόλυτες επιδόσεις σε games και όχι μόνο. Αξίζει βέβαια να τονίσουμε πως εκτός από τους Threadripper, η Dell θα διαθέσει και εκδόσεις του συγκεκριμένου με Intel X299 πλατφόρμες για να ικανοποιήσει όσους οδεύουν προς το μπλε στρατόπεδο. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  21. Ναι, αλλά δεν έκλεινε εύκολα
    1 point
  22. χώραγε στο χερι σου?
    1 point
  23. Η εκδήλωση της Bethesda την φετινή Ε3 υπόσχεται πολλά, μεταξύ των οποίων και VR παραλλαγές των δύο πιο γνωστών παιχνιδιών της. Στην περσινή E3 είχαμε την ευκαιρία να βιώσουμε το DOOM σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας, aka VR, αλλά φέτος η εταιρία ανακοίνωσε και επίσημα το DOOM VFR, που προσφέρει μια μοναδική και σίγουρα διαφορετική εμπειρία από το βασικό παιχνίδι. Οι... δαίμονες παραμένουν ίδιοι αλλά στο παιχνίδι έχουν προστεθεί και περισσότερα στοιχεία teleporting και πιο έντονου fighting. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας του, αλλά θα διατεθεί για το PlayStation VR καθώς και για το HTC Vive. Επίσης, είδαμε και πάλι το Fallout 4 VR Edition, το οποίο αν και δεν θα διαφέρει από το βασικό παιχνίδι, το κάνει μέσω μικρο-αλλαγών για την καλύτερη εμπειρία στο VR Gaming. Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο για το HTC Vive ενώ δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει υποστήριξη για άλλες VR πλατφόρμες. Και τα δύο παιχνίδια δεν καλύφθηκαν στο έπακρο, αφού κυριάρχησαν οι non-VR τίτλοι της εταιρίας, όπως το Skyrim για το Nintedo Switch, το νέο Dishonored : Death of Outsider και το Wolfenstein II : The New Colossus. Πηγή Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  24. Φίλοι της PC Master Race ενωθείτε, μιας και το Digital Foundry έδειξε ένα απολαυστικό gameplay video από το επερχόμενο Star Wars Battlefront 2 να τρέχει στο PC σε ανάλυση 4K. Μερικές φορές υπάρχουν κάποιοι που μας δίνουν το συναίσθημα που ίσως να μη ζήσουμε ποτέ. Μιλάμε φυσικά για το gaming και την εκτέλεση ενός από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του έτους, το Star Wars Battlefront 2. Το Digital Foundry πήρε στα χέρια του την PC έκδοση και κατέγραψε gameplay σε ανάλυση 4K για να συγκινήσει και τους πιο σκληροπυρηνικούς. Το Battlefront 2 θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου και το παρακάτω βίντεο θα σας κάνει να το περιμένετε με ακόμη μεγαλύτερη ανυπομονησία. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  25. Η Logitech λανσάρει ακόμη ένα προϊόν για την ασφάλεια του σπιτιού και χάρη στην ασύρματη σύνδεση και την αδιάβροχη φύση της μπορεί να τοποθετηθεί πιο εύκολα και εκτός σπιτιού. Μιας και με την ασφάλεια του σπιτιού δεν παίζουμε, η Logitech λανσάρει την Circle 2, μια νέα και ενδιαφέρουσα κάμερα ασφαλείας η οποία είναι και αδιάβροχη ούτως ώστε να μπορεί με ευκολία να τοποθετηθεί και σε εξωτερικούς χώρους. Η δεύτερη γενιά έρχεται με ελαφρώς περισσότερα features και το βασικότερο όλων είναι η αδιάβροχη φύση της και η προαιρετική ασύρματη σύνδεση μαζί με το FOV των 180 μοιρών. Η Logitech προσφέρει επίσης και 24 ώρες δωρεάν cloud αποθηκευτικού χώρου στους servers της με timelapse feature για να δείτε σε γρήγορη κίνηση το βίντεο που έχει καταγράψει. Στο ασύρματο μοντέλο η μπαταρία αφαιρείται και προσφέρει μέχρι και τρεις μήνες συνεχούς λειτουργίας ενώ θα πωλούνται και έξτρα μπαταρίες, για να φορτίζετε στο background όσο η κάμερα λειτουργεί. Εκτός από αυτά θα υπάρχει και σύνδεση με το έξυπνο σπίτι μιας και η κάμερα θα συνδέεται με την Alexa και κάποιο Amazon Echo, το οποίο και θα την ελέγχει ασύρματα με φωνητικές εντολές. Η προτεινόμενη τιμή της ενσύρματης είναι $179.99 και της ασύρματης $199.99. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  26. Καπως ναι...γενικα απ ολα και πιο πολυ like τα γρηγορα. Αλλα αυτο μου φανερωνει οτι το game δεν θα ειναι αργο, καλο αυτο. Εχει και ωραιο μελε.
    1 point
  27. Είμαι από τους τυχερούς που έπιασαν ένα
    1 point
  28. From the dark to the light side .
    1 point
  29. Gesendet von iPad mit Tapatalk
    1 point