GeorgeMan

Intel Server Board S4600LH: Με υποστήριξη 1TB RAM και τεσσάρων 8-core επεξεργαστών!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Intel Server Board S4600LH: Με υποστήριξη 1TB RAM και τεσσάρων 8-core επεξεργαστών!]http://reviews.hwbox.gr/news/intel.jpg[/NEWS_IMG]H Intel εργάζεται πάνω σε μια νέα μητρική-τέρας, προορισμένη αυτή τη φορά για την αγορά των servers. Πρόκειται για την Intel Server Board S4600LH, η οποία είναι ικανή να υποστηρίξει το... αμύθητο ποσό του ενός terabyte μνήμης ram! Ναι καλά διαβάσατε, 1TB RAM! Η ποσότητα αυτή είναι δυνατόν να υποστηριχθεί, καθώς περιλαμβάνονται ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα socket 2011 για επεξεργαστές! Ο κάθε ένας από αυτούς διαθέτει quad channel ελεγκτή μνήμης, με την intel να έχει διαθέσει δώδεκα slots για μνήμη για τον κάθε επεξεργαστή. Συνολικά λοιπόν μπορούν να συνδεθούν έως 48 dimms DDR3 RAM!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στους υποστηριζόμενους επεξεργαστές περιλαμβάνονται οι οκταπύρηνοι Xeon E5-4600, που είναι βασισμένοι στην αρχιτεκτονική Sandy Bridge, ενώ το chipset με όνομα Intel C600 διαθέτει δύο SATA III και οκτώ SCU θύρες. Φυσικά υπάρχουν δύο pci-express 3.0 x48 risers, οι οποίοι μπορούν να συνδεθούν με άλλες πλακέτες και να παρέχουν συνολικά έξι pci-express 3.0 x16 θύρες, ενώ από το όλο "πακέτο" δεν θα μπορούσε να λείπει ο διπλός ελεγκτής Gigabit LAN της Intel με υποστήριξη VT.

Η μητρική θα ξεκινήσει να διατίθεται το δεύτερο τρίμηνο του 2012, ενώ είναι μάλλον καλύτερα που δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικά με την τιμή της...

[img_ALT=Intel Server Board S4600LH: Με υποστήριξη 1TB RAM και τεσσάρων 8-core επεξεργαστών!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/7784efb56d698092.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Απο τις πιο σταθερες μητρικες κατα γενικη ομολογια. Απλα καμια δυνατοτητα υπερχρονισμου μεχρι πολυ προσφατα, ακομα και στις high end.

Αν ξερεις κατι αντιθετο, prove it. Δωσε κανα λινκ...

Link to comment
Share on other sites

Λογικό είναι να είναι άσχημη και χωρίς Oc δυνατότητες, αφού προορίζεται για επαγγελματίες και όχι για gamers και hard overclocking τύπους...Και stock όλα να τα έχεις σε αυτό το πράμα,δεν καταλαβαίνει τίποτα με 4 επεξεργαστές...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now