Kriskapsis

Αγορά Οθόνης

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.Θέλω να αλλάξω την οθόνη μου (19΄΄) και να πάω σε μεγαλύτερη και πιο ποιοτική.Θα ήθελα να μου πείτε τις γνώμη σας για το τι να προσέξω(χαρακτηριστικά).Διαθέτω μέχρι 300ε.Επίσης στο σπίτι που μένω στην Καβάλα ως φοιτητής δεν έχω και καλή τηλεόραση και θα ήθελα να έχει και θύρα για καλωδιακή.Είδα κάποιες οθόνες οι οποίες είναι αυτές:

LG 27MA43D | Skroutz.gr

LG M2752D | Skroutz.gr

Περιμένω και περισσότερες γνώμες.Ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites

ποιοτιτα = dell,asus,benQ,eizo οποτε γι αρχη ξεχνα lg,samsung!

Στα 250-300Ε 8α σου ελεγα να δεις κατι τετοιο

Dell UltraSharp U2412M | Skroutz.gr ips panel

Dell S2440L | Skroutz.gr amva panel

Asus PA238Q | Skroutz.gr ips panel

oι αλλες πανε πανω απο 300Ε οποτε σ αυτα τα ευρω ειναι οτι καλυτερο μπορεις να παρεις.

Προσωπικα οπως εχω και στην υπογραφη μου πηρα την s2440l με amva panel γιατι κατασκευαστρια εταιρια ειναι η AUoptronics απο Ταίβαν (οπως η asus,AUoptronics,BenQ,C-media,chimei innolux,D-link κι αλλες), ενω lg ειναι Κορεα κι οπου Κορεα hyundai,samsung και gangnam style ;P..

Aν και η lg ειναι η μονη αξιολογη Κορεατικι εταιρια με ποιοτικα panel η AUO ειναι αρκετα καλυτερη (φτιαχνει panel για τις sony,LG,apple,viewsonic για τα top μοντελα τις καθε εταιριας, οπως επισεις εχει συμμετοχη και στο panel της sharp το IGZO).

Οποια απ τις 3 παντως κ να παρεις το σιγουρο ειναι δεν θα θες να ξανακατσεις σε tn panel και γενικα οι υπολοιπες οθονες δεν θα σου κανουν τοσo αισθηση!

Edited by khetzal
Link to comment
Share on other sites

Κι εγω θα προτεινα να πας σε μια ποιοτικη οθονη με IPS panel για να βρεις το χρωμα σου,

και να παρεις μια απλη καρτα TV για το pc. Θα εισαι πολυ καλυτερα ετσι.

Link to comment
Share on other sites

Η επιλογές του khetzal είναι τρομερές και φυσικά προτεινόμενες και από εμένα, αλλά υπάρχει κάτι που πρέπει να ζυγίσεις. Σε αυτή την κατηγορία, είτε πας σε 24 ίντσες αλλά σε πολύ καλύτερα πάνελ, είτε συμβιβάζεσαι με την ποιότητα των κλασσικών (περίπου ΤΝ αλλά λίγο καλύτερο πάνελ) και πας σε περισσότερες ίντσες - 27+.

Αν ήταν ήταν καθαρά για desktop χρήση θα σου πρότεινα μια από τις τρεις του khetzal, αλλά θες να την χρησιμοποιήσεις και σαν TV απ' ότι βλέπω οπότε έχουμε διαφορετικά δεδομένα. Μπορείς να πας σε κάποια από αυτές + κάποιο tv tuner.

Τι εννοείς καλωδιακή; Αν ο δέκτης συνδέεται μόνο με composite, τότε δυστυχώς πρέπει να πας σε τηλεοράσεις που έχουν τέτοια είσοδο.

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον θα πάω στην Dell UltraSharp U2412M και θα πάρω και μια κάρτα TV όπως είπε ο Έλληνας. Πιστεύω ότι θα δω τεράστια διαφορα από την LCD που είμαι τώρα

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now