katsu

Battlefield 4 - Minimun και Recommended PC requierements

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Battlefield 4 - Minimun και Recommended PC requierements]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4615069034cf2a63.png[/NEWS_IMG]Εν όψη της έλευσης του νέου instalment της επιτυχημένης FPS σειράς, Battlefield, κυκλοφόρησαν τα system requirements. Θα το σηκώνει το σύστημά μας; Για να δούμε.

Μέχρι τώρα, μάθαμε πάνω κάτω τι θα αντιμετωπίσουμε στο single player, είδαμε στην E3 στο multiplayer να κατεδαφίζουμε ουρανοξύστες, είδαμε trailer για το gun customisation, το Battlefield premium καθώς και για το mobile app. Φυσικά το μεγάλο ερώτημα είναι εάν ένα τέτοιο game, που φαίνεται τόσο όμορφο εμφανισιακά, με τη Frostbite engine της DICE, και παράλληλα τόσο βαρύ, είναι εάν πρόκειται να χρειαστούμε κάποια μικρή αναβάθμιση στο σύστημα ή όχι. Για να μην πολυλογώ, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις ελάχιστες και τις προτεινόμενες απαιτήσεις για να σηκώσει το σύστημα μας το θηρίο που λέγεται Battlefield 4!

<center>Και για να μην ξεχνιόμαστε, το Battlefield 4 πρόκειται να κυκλοφορήσει σε PC, PlayStaion 3 και Xbox 360 την 1η Νοεμβρίου 2013!

[img_ALT=Battlefield 4 - Minimun και Recommended PC requierements]http://www.hwbox.gr/members/2140-albums89-picture15023.jpg[/img_ALT]<center>

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

</center></center>

Link to comment
Share on other sites

Δεν είμαι και πολύ σίγουρος αλλά αν ισχύει είναι fail. Οι εκδόσεις για τις κονσόλες δεν θα έχουν την καινούρια frostbite engine αλλά την πιο παλιά.

Τα recommended specs για το pc δείχνουν ότι δεν είναι και τόσο απαιτητικός τίτλος πάντως, παρόλο που τα demo δείχνουν εντυπωσιακά. Ίδωμεν!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now