Recommended Posts

[NEWS_IMG=Samsung Galaxy Grand 2 επίσημη αποκάλυψη]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/samsung4.png[/NEWS_IMG] Η Samsung αποκάλυψε την επόμενη high end συσκευή της, το Galaxy Grand 2!

Το smartphone έρχεται με οθόνη 5,25" HD και τρέχει Android 4.3 JB. Στα σωθικά του, βρίσκουμε έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1,2GHz, 1.5GB RAM, Bluetooth 4 καθώς και μια μεγάλη μπαταρία 2600 mAH. Στα λοιπά χαρακτηριστικά του ενσωματώνει κάμερα 8 MP στο πίσω μέρος καθώς και μια 1,9MP στην πρόσοψη. Η ενσωματωμένη χωρητικότητα ανέρχεται στα 8GΒ, και μπορεί εύκολα να επεκταθεί στα 64GB μέσω της microSD θύρας. Η Samsung θα λανσάρει επίσης και dual SIM παραλλαγές της συσκευής χωρίς όμως να αναφερθεί στην τιμή τους αλλά ούτε και στην διαθεσιμότητά τους.

[img_ALT=Samsung Galaxy Grand 2 επίσημη αποκάλυψη]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums258-picture18416.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Σε λίγο καιρό 4 άτομα δεν θα μπορούν να πάνε για καφέ μαζί, γιατί δεν θα μπορούν να μοστράρουν και οι 4 ταυτόχρονα τα κινητά στο τραπέζι. Δε θα υπάρχει χώρος...

Δεν θα πω ότι δεν απολαμβάνω τη συνύπαρξή μου με τις 4.8" του νεοαποκτειθέντος S3. Είμαι έτοιμος να καταργήσω και το tablet που έπαιρνα στη δουλειά για πρόσβαση σε pdf που χρειαζόμουν και excel.

Το θέμα είναι ότι τώρα που είναι χειμώνας, υπάρχει τσέπη στο μπουφάν/σακάκι κτλ. To καλοκαίρι τι κάνουμε; Και το γράφω αυτό, απλά για να επισημάνω ότι κάπου τα πράγματα ξεφεύγουν μετά τις 5"... Θα πρέπει οι εταιρείες να κρατήσουν τις ναυαρχίδες τους μεταξύ 4 και 5" και όχι να "αναγκάζουν" τον κόσμο που θέλει να αγοράσει high-end κινητό υποχρεωτικά να πάει στις 5+ ίντσες

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now