Nickzzz

To νέο Razer Blade έχει τις πιο ακριβές USB 3.0 υποδοχές

Recommended Posts

[NEWS_IMG=To νέο Razer Blade έχει τις πιο ακριβές USB 3.0 υποδοχές]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/general2.png[/NEWS_IMG]Το έντονο πράσινο χρώμα των υποδοχών έπρεπε να δημιουργηθεί από το μηδέν.

Όπως είδαμε, παρουσιάστηκε πρόσφατα η φετινή ανανεωμένη έκδοση του Razer Blade που παρά το μικρό του μέγεθος έχει αρκετά μεγάλες δυνατότητες. Και προκειμένου οι USB 3.0 υποδοχές να ταιριάζουν με το design του laptop, η εταιρία ξόδεψε $380.000 για τον επανασχεδιασμό τους.

Εκτός από τις δυνατότητες και τις επιδόσεις του νέου laptop, η Razer ξόδεψε αρκετό χρόνο και στην εμφάνιση του. Και οι υποδοχές USB ήταν αυτές που κατανάλωσαν από οτι φαίνεται τον περισσότερο χρόνο και χρήμα. Φαίνεται οτι η εμφάνιση του μηχανήματος είναι από τις μεγαλύτερες προτεραιότητες της εταιρίας γιατί δεν βελτίωσε κάτι σχετικό με το USB 3.0, αλλά χρησιμοποίησε όλα τα χρήματα για να δημιουργήσει το πράσινο χρώμα που έχουν. Αν κάποιος κάτσει και παρατηρήσει τις υποδοχές usb, θα δει οτι υπάρχει ένα πλαστικό κομμάτι που λίγο πολύ έχει ένα συγκεκριμένο χρώμα. Έτσι οι υποδοχές USB 3.0 είναι σχεδόν πάντα μπλε, ενώ οι USB 2.0 είναι είτε μαύρες είτε άσπρες. Λίγες εταιρίες χρησιμοποιούν κάτι διαφορετικό, όπως η Apple που χρησιμοποιεί κάποια απόχρωση του άσπρου, ενώ μπορούμε να βρούμε και κόκκινες και κίτρινες υποδοχές που δηλώνουν οτι μπορούν να φορτίσουν συσκευές με τον υπολογιστή κλειστό.

Επειδή λοιπόν το χαρακτηριστικό χρώμα της Razer είναι το έντονο πράσινο, η εταιρία αποφάσισε να κάνει τις υποδοχές USB στο ίδιο χρώμα και εδώ εμφανίζεται το πρόβλημα διότι απλά δεν υπάρχουν διαθέσιμα κομμάτια πουθενά. Παράλληλα ο κατασκευαστής των usb υποδοχών δεν θα κάτσει να κατασκευάσει κάτι μόνο για έναν πελάτη, που δεν θα μπορεί να το πουλήσει κάπου αλλού παράλληλα, οπότε η Razer έπρεπε να στείλει τους ειδικούς της στο εργοστάσιο να αναλάβουν τον σχεδιασμό από το μηδέν. Αυτό που κάναν τελικά είναι παρόμοιο με το R&D που κάνει κάθε εταιρία όταν θέλει να παρουσιάσει ένα καινούργιο προϊόν στην αγορά και κόστισε $380.000. Έτσι ώστε η πράσινη usb 3.0 υποδοχή να δένει αισθητικά με το υπόλοιπο μηχάνημα.

[img_ALT=To νέο Razer Blade έχει τις πιο ακριβές USB 3.0 υποδοχές]http://www.hwbox.gr/members/4651-albums153-picture23715.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=To νέο Razer Blade έχει τις πιο ακριβές USB 3.0 υποδοχές]http://www.hwbox.gr/members/4651-albums153-picture23714.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

υπάρχει κόσμος που πεινάει, και αυτοί έδωσαν 380.000 για να ταιριάξει το usb στο λογότυπο τους.... And the award for the most inconsiderate company towards the entrie human race goes to.... RAZER!

Link to comment
Share on other sites

Με την ιδια λογικη φιλε μου εμεις τα δινουμε πολλες φορες σε πραγματα που δεν χρειαζομαστε. Περνουμε τους επεξεργαστες και τις καρτες απο τις ακριβες σειρες ενω μπορουμε να κανουμε τη δουλεια μας με τα μισα λεφτα!

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

υπάρχει κόσμος που πεινάει, και αυτοί έδωσαν 380.000 για να ταιριάξει το usb στο λογότυπο τους.... And the award for the most inconsiderate company towards the entrie human race goes to.... RAZER!

Δηλ εσύ ήθελες να στείλει τα λεφτά στα παιδιά? Δεν είναι υποκριτικό? Πότε πέταξες φαγητό τελευταία φορά?...Αυτή η ψιλικατζίδικη νοοτροπία δεν ταιριάζει σε μεγάλες εταιρίες και είναι ο λόγος που κι εσύ δεν έχεις μία τέτοια (Ούτε εγώ). Δεν είναι το νοικοκυριό σου όπου με 380 χιλ θα σου πέφταν τα σαγόνια και θα σου τρέχαν τα σάλια (κι εμένα), είναι κολλοσοί που επενδύουν για να υπάρχει εξέλιξη και η νοοτροπία αυτού του τύπου (εδώ πεινάμε..) είναι σκοταδιστική και υποκριτική

Edited by kaRAmeLA
Link to comment
Share on other sites

ε καλά δεν το λες και εξέλιξη το πράσινο usb :hehe:

Πως δεν είναι ...όλη η οικουμένη μιλά για "πράσινο". Η οικολογική νοοτροπία είναι το αύριο (και το σήμερα) . :devilish:

Link to comment
Share on other sites

υπάρχει κόσμος που πεινάει, και αυτοί έδωσαν 380.000 για να ταιριάξει το usb στο λογότυπο τους.... And the award for the most inconsiderate company towards the entrie human race goes to.... RAZER!

Κερδοσκοπική επιχείρηση είναι, όχι φιλανθρωπική οργάνωση. Εξάλλου και η τιμή του εν λόγω φορητού υπολογιστή είναι εξωφρενική. Όσοι το πάρουν δεν πάει να πει πως δεν μπορούσαν να κάνουν την δουλειά τους με τα μισά χρήματα (ή το 1/10 στην προκειμένη περίπτωση), αλλά απλά θέλουν το μοδάτο λαπιτόπι και να'τους για το αν πεινάνε οι άλλοι. Το ίδιο γίνεται και με τα iPhone, και με τα Prada, και με τις Ferrari. Απλή ανθρώπινη φύση, τίποτα παράξενο, παράλογο ή περίεργο στο όλο σκηνικό.

Link to comment
Share on other sites

Τα 380.000 ντάλαρς μου φαίνονται πολλά αλλά θα το δεχθώ. Ας το πάρει το ρίβερ.

Μάλλον όταν ρίχνανε ιδέες στο μήτινγκ για την προώθηση και το πως θα κάνουν "ντόρο" για το νέο δημιούργημά, οι ιδέες του τύπου: πιο ελαφρύ, πιο ισχυρό,

με νέο σύστημα ψύξης κτλ, δεν φαινόντουσαν πρωτότυπες.

Ίσως όταν κάποιος είπε να βάψουμε τα usb να ταιριάζουν με τα χρώματα της εταιρίας ακούστηκε "ουάου".

Το "Fail" της ιστορίας είναι ότι πλασάρουν σαν σπουδαίο το ότι έδωσαν τόσα χρήματα για να βάψουν κάτι το οποίο δεν είναι χάι τεκ εξάρτημα, ούτε και ακριβό σαν εξάρτημα.

http://www.stathisnet.gr/ProductDetails/f73e02c4-513a-43e1-9c3a-c13362ae28ba.aspx?family=%CE%97%CE%9B%CE%95%CE%9A%CE%A4%CE%A1%CE%9F%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%91&group=%CE%9A%CE%9F%CE%9D%CE%95%CE%9A%CE%A4%CE%9F%CE%A1%CE%95%CE%A3

Βέβαι στο μάρκετινγκ έχουν δει τα ματάκια μας και έχουν ακούσει τα αυτάκια μας πολλά.

marketing-reality_zps5b57cc4d.jpg

Πιο λογικό μου φαίνεται να δώσανε 380.000 δολάρια Ταϊβάν που αντιστοιχούν σε 12.500 made by Ομπάμα.

:smile-new:

Edited by p55
Link to comment
Share on other sites

Εντάξει μην τρελαθούμε τώρα! Για το hype βγήκε αυτή η είδηση και μόνο!

Το νουμεράκι μπορει να είναι και τυχαίο ή να βγήκε "επίτηδες" από στόμα σε στόμα και από στόμα

δημοσιογράφου για να μαζέψει κίνηση ο δημιουργός του θέμματος.

Το πράσινο έιναι ωραίο χρώμα...και όπως το έχουν ματσάρει με όλο το υπόλοιπο super ακριβό laptop

είναι ακόμα πιο ωραίο...αλλά τα 380K δεν ισχύουν με την καμία!

Εκτός αν μέσα στο νούμερο είναι περασμένη ακόμα και η παραγγελία για τα ίδια τα USB για όλα τους

τα laptop :P

Link to comment
Share on other sites

Ε προφανώς δεν μπορούσαν να πληρώσουν μόνο για όσα laptop ήθελαν να φτιάξουν. Δεν μπορούν να στείλουν στην γραμμή παραγωγής ένα τόσο συγκεκριμένο νούμερο, οπότε έπρεπε να πληρώσουν για ολόκληρη την παρτίδα, που είναι μεγάλη παραγγελία. Θα τους ξεμείνουν και για άλλα προϊόντα τους!

Αλλά ναι, hype η είδηση. Το ότι πήγαν μηχανικοί, έλεγχαν το χρώμα και αν ξεθωριάζει μετά από κάθε χρήση, δεν μου φαίνεται ότι αξίζει τόσες γραμμές είδησης όσες το original άρθρο...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now