Recommended Posts

[NEWS_IMG=GIGABYTE GeForce GTX TITAN X]http://www.hwbox.gr/images/news_images/gigabyte2.jpg[/NEWS_IMG] Η GIGABYTE λανσάρει και αυτή τη δική της πρόταση της TITAN X με 12GB GDDR5 RAM μένοντας στους reference χρονισμούς που προτείνει η NVIDIA.

Ο GM200 πυρήνας της NVIDIA με τους 3072 CUDA πυρήνες Maxwell αρχιτεκτονικής χρονίζεται στα 1002MHz base και 1089MHz σε κατάσταση boost, ενώ η μνήμη τρέχει και αυτή στα εργοστασιακά 7012MHz. Η GV-NTITANXD5-12GD-B εφοδιάζεται όπως και κάθε άλλη κάρτα με το εργοστασιακό NVTTM σύστημα ψύξης της NVIDIA, το οποίο είναι blower style με τις γνωστές επιδόσεις. Η κάρτα θα έρθει από σήμερα στην αγορά με προτεινόμενη τιμή τα $999.

[img_alt=GIGABYTE GeForce GTX TITAN X]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture43219.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Προσπαθώ να καταλάβω την εμμονή της nVidia με το blower-type design της ψύξης. Συμφωνία με τις εταιρίες που βγάζουν δικές τους "εκδόσεις" με διαφορετική ψύξη έχουν;

Τι λέτε, θα δούμε στα κοντά και μια 980Ti με αντίστοιχο του GM200;

Link to comment
Share on other sites

Αυτοκόλλητο και χρονισμούς αλλάζουν οι κατασκευαστές νομίζω. Εχει να πέσει γέλιο. Βγαίνουν οι 980 custom και μετά από λίγο Titan X. Στην Computex κοντά 390X και λογικά η NVIDIA θα βγάλει την 980ti μετά από λίγο. Φάση android phones μου κάνουν πλέον οι GPUs.

Edited by sofos1990
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now