Astalavista

Turbo-X Iron 17 & Oculus Rift Gaming Notebook Review

Recommended Posts

Το καλύτερο που θα μπορούσε να κάνει το πλαίσιο θα ήταν να αφήσει πίσω του τη μάρκα turbo x που όλοι την έχουν συνδέδει με κακές εμπειρίες και να προχωρίσει με μια καινούργια μάρκα η οποία θα χτίσει την αξιοπιστία στην ελληνική αγορά.Αλλιώς το μόνο πράγμα που θα φέρνει η turbo x θα είναι γέλια.

Link to comment
Share on other sites

Το συγκεκριμένο laptop είναι...laptopάρα. Το κουβάλησα μαζί μου ουκ ολίγες φορές, έπαιζε τέλεια τα πάντα όποτε "του ζητήθηκε". Είναι βαρύ, αλλά στην κατηγορία αυτή έχω πιάσει πολύ πιο βαριά laptop από άλλες εταιρίες του χώρου. Όταν

πας για τέτοιο laptop, πραγματικά η μπαταρία δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σε απασχολεί θαρρώ.

Ο κόσμος κράζει ότι βλέπει να έχει το logo Turbo-X θεωρώντας πως είναι όλα μάπα ή χαμηλότερης ποιότητας ή θα έπρεπε να τιμολογηθούν πολύ χαμηλότερα επειδή έχουν επάνω την στάμπα μιας ελληνικής εταιρίας. Νομίζω πως είναι περισσότερο προκατειλημένοι μιας και όλοι οι κατασκευαστές στην Κίνα φτιάχνουν τα προϊόντα τους και στο κάτω κάτω ότι πληρώνεις παίρνεις. Υπάρχει Turbo-X ακριβό, υπάρχει και Turbo-X φθηνό. Δεν είναι όλα ίδια. Το ίδιο ισχύει για όλες τις προϊόντικές κατηγορίες και για όλες τις μάρκες.

 

Link to comment
Share on other sites

Στην κατοχή μου έχουν πέσει 4 laptop.

Ένα acer (2004), ένα HP (2011), ένα TurboX (2008) και ένα Lenovo (2016 ), όλα intel και φθηνά.

 

Όλα εκτός του TX δουλεύουν ακόμα. Το δε ΤΧ την πρώτη μέρα (μέσα σε 2 ώρες επεστράφη για αλλαγή καθώς κάηκε η ΜΒ) και μετά από 3 έτη αρχίσαν τα προβλήματα στην gpu η οποία παρέδωσε πνεύμα. Σε συζήτηση με συνάδελφο την ίδια εποχή μου είπε πως ένα δικό του ΤΧ laptop σχεδόν έπιασε φωτιά. Άλλοι συνάδελφοι με λέγανε πως δεν είχαν πρόβλημα. Το δείγμα ήταν μικρό

 

Με την παραπάνω εμπειρία, για να ξαναπάρω laptop TX θα το σκεφτώ και θα το ψάξω πολύ. Είναι δυνατόν να μην είσαι προκατειλημμένος?

Link to comment
Share on other sites

Nvidia ήταν (δεν θυμάμαι μοντέλο) και όντως είχα διαβάσει για τα προβλήματα υπερθέρμανσης που είχαν. Όμως εκτός της gpu η ΜΒ κάηκε σε 2 ώρες λειτουργίας.

Δηλαδή όσοι είχαν αγοράσει laptop το 2008 με nvidia είχαν πρόβλημα?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now