Recommended Posts

Βασίλη το checksum είναι αποτέλεσμα των πράξεων ενός αλγορίθμου που ελέγχει το SuperPi calculation time και κάθε loop-a ξεχωριστά, ΟΧΙ όμως σε σχέση με τα MHz του επεξεργαστή. Ουσιαστικά βασιζόμαστε μόνο στην τιμιότητα και τα @@ του καθενός στα Low Clock Challenges, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ υπάρχει τρόπος να ελέγξουμε αν κάποιο score έγινε σε υψηλότερα MHz.

Δύο τρόποι υπάρχουν μόνο, αλλά είναι κομματάκι δύσκολο. Ο ένας είναι να γίνει το score live... Και εκεί δεν χωράνε λαλακίες του στυλ "Εεεε, σε όλα τα προηγούμενα που post-αρα είχα τυχαία fluctuations", γιατί τότε θα φας πολύ ντομάτα :hehe:. Ο άλλος, είναι video που δείχνει το setup, boot, bios settings, tweaking, run, τα πάντα. Μέχρι που θα βγει το screenshot.

Η μυστικοπάθεια πολλές φορές κάνει κακό. Για αυτό καλύτερα να μοιραστείς το τρομερό σου tweak και να τα έχεις καλά με όλους, παρά να το κρατάς για τον εαυτό σου και να δημιουργείται παρεξήγηση. Ποιος θυμάται το Multiprocessor tweak του Ricky; Όλοι τον θυμούνται και τον δοξάζουν σαν έναν από τους καλύτερους. Την Team Japan με τα Maxmem values, τις θεωρίες περί CopyWaza και τα ERam drives; Όλοι την θυμούνται και την δοξάζουν, επειδή πάντοτε μοιραζόταν τα tweaks και ήταν πρόθυμη να βοηθήσει. Ποιος θυμάται το Super-Duper-Trouper-Fucking-Abnormal CDT-IV tweak του OPB, που του έδινε 10 - 15sec στο 32άρι σε σχέση με ένα καλό CopyWaza, το οποίο μετά από ΑΠΕΙΡΑ παρακάλια μοιράστηκε με μεμονωμένα μόνο άτομα; Όλοι τον θυμούνται σαν cheater, λακαμά, εγωπαθή, καμένο και σαν ένα από τα χειρότερα παραδείγματα προς μίμηση. Το ποιος θέλετε να είστε, είναι καθαρά προσωπικό θέμα.

P.S. Άλλος ένας τρόπος να ελεγχθεί ότι το score είναι νόμιμο, είναι η παρουσία του SetFSB στο screenshot με τα MHz του επεξεργαστή προς τα κάτω. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης δεν άνοιξε το SetFSB και δεν αύξησε την συχνότητα της CPU. Δείτε αυτό το run για να καταλάβετε τι εννοώ. Και μην πεταχτεί να πει κάποιος ότι είναι πανεύκολο μέσω mspaint να edit-άρουμε και το SetFSB, το ξέρω. Απλά παρουσιάζω πιθανούς τρόπους αντιμετώπισης του συγκεκριμένου προβλήματος.

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

λοιπον επειδη βαρεθηκα και καλα κλεβω και ξερω εγω δεν με ενδιαφερει καθολου μα καθολου ,αλλα δεν ειδα κανεναν απο εσας οταν εβγαλε κανα σκορ τα μεγαλα ονοματα να πειτε το ιδιο,γιατί αυτό?

εγω οτι εκανα το εκανα μόνος μου και με δικα μου πράγματα εκτος απο μια φορα με μια 260 που μου δανεισε ο θανασης!

τωρα εγω οσο λετε για την εκθεση εγω δεν εχω να αποδειξω σε κανεναν τιποτα θα παιξω επειδή το γουσταρω εγω και μονο και οχι για να αποδείξω σε κανενανε κατι.

και κατι ακομα δεν καταλαβαινω γιατη πειραζει επειδη ήμουνα πριν λιγο καιρο πιο νεος και τωρα ανεβηκα ξαφνικα αφου ασχολουμαι και τρώω χιλιαδες ωρες πανω σε αυτα λογικο δεν ειναι? ,εχω βρει και εγω καποια δικα μου μυστικα στο θεμα αυτο και δεν καταλαβινω γιατη πρεπει να τα αποδειξω κιολας!

δεν ειδα κανεναν hipro,tsan,stelara να πει αυτη που το κατεχουνε το θεμα κατι γιατη εγω με τα παιδια εκτος απο τον στελιο μιλαω και μου λενε αστους να λενε οτι θελουνε!και ειδικα στο τελευταιο μου run τον στελιο δεν μπορουσα να τον πιασω με τιποτα και για αυτο με εχει περασει και το δεχτηκα κανονικα και μπραβω του οπος ανεφερα!

τι να πω τετοιο πολεμο δεν εχω ξανασυναντησει πουθενα ημαρτων ποια ρε παιδια δηλαδη να βαλω και μια καμερα για να αποδειξω τα run Μου σε εσας οτι ειναι σωστα?

η κλιμακα μου στο bot νομιζω τα αποδεικνύει ολα τι εχω καταφερει αλλα τελικα αυτο το αποτομα ανεβαζμα καπιους πειραξε τελικα!

και οσο για αυτο που λες για το setfsb για αυτο το λογο βαζω το evga eleet αλλα τελικα καποιοι δεν πείθονται!

και οσο για τα run στο bot δηλαδη το 6,36,125 δεν ειναι δυνατο run?εγω ξεκινησα με πανω κατω τα ιδια mhz με 07,127 και σιγα σιγα εφτασα εκει.ουτε αυτο δειχνει κατι?δεν νομίζω!

το δηλώνω εγω στην εκθεση θα παω για να κανω το κεφι μου και οχι να αποδείξω κατι σε κάποιον!

δεν με ενδιαφερει τη σκέφτεται ο καθενας ουτε με ταιζουνε ουτε με ποτιζουνε ουτε φιλοι μου ειναι εκτος και αν ειναι να μην ερθω καθολου. Και το λεω αυτο οχι οτι φοβαμαι κάτι αλλα ολο αυτο το θεμα με κούρασε απιστευτα και μου εχει ριξει ολη την ψυχολογία!τι να πω ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Link to comment
Share on other sites

Εγω σου ειπα man τι ακουω και ειλικρινα, αρχιζει και με κουραζει. Στο χέρι σου είναι να τους αποδείξεις ότι δεν είναι έτσι και πίστεψέ με, θα τους μείνει γερό μάθημα και σφαλιάρα για το μέλλον αν δείξεις δημόσια ότι κατάφερες ότι αυτοί δεν μπορούσαν.

Βέβαια, στο χέρι σου είναι όλο αυτό, εσύ αποφασίζεις - εάν μπορείς να το ξανακάνεις το σκορ, για μένα κάντο!

Εγώ πάντως προσωπικά θέλω να μπει ένα τέλος στο όλο θέμα γιατί κατάντησε γελοίο κατ' εμέ να κάνουμε σαν παιδάκια.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως προσωπικά θέλω να μπει ένα τέλος στο όλο θέμα γιατί κατάντησε γελοίο κατ' εμέ να κάνουμε σαν παιδάκια.

QFT! ;)

Tony, αυτά που έγραψα παραπάνω δεν αναφέρονται σε εσένα συγκεκριμένα, αλλά γενικότερα για κάθε παρόμοια περίπτωση. Όσες φορές κι αν με ρώτησαν τι έχω να πω για τα runs, απάντησα "Δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν έχω i7 και δεν γνωρίζω".

Αν με ρωτούσες όμως στην θέση σου τι θα έκανα... Ελάτε μια μέρα από 'δω να δείτε ότι τα κάνω αυτά τα runs και να τους φάμε όλους στο 32άρι. Σοβαρά είναι ΠΟΛΥ γρήγορο run. Όλα αυτά τα λέω σαν spectator και τίποτα παραπάνω. Και η αλήθεια είναι ότι θα γούσταρα ρε παιδί μου να λήξει αυτή η κατάσταση μιας και κουράζει όλους μας τόσο πολύ, να βγει το run σου 100% legit, να ξεμπερδεύουμε. Και μετά να μας πεις πως έφτασες σε αυτά τα clocks, τι tweaks χρησιμοποίησες να ενημερωθούμε λιγάκι προς το καλύτερο :T:

Εγώ τα runs θα τα ανεβάσω κανονικά στα rankings πάντως. Δεν γίνεται όλοι οι Έλληνες να φωνάζουν και όσους ξένους ρώτησα να μου είπαν ότι το run θα μπορούσε να είναι εφικτό. :)

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Γιώργο για να δεις την διαφορά απλά!

Το παρακάτω το κάναμε με τον pastel δοκιμάζοντας το cpu του στο ss.

Πραγματικά το λειτουργικό το βάλαμε και δεν πειράξαμε τίποτα(μα γιατί λέω ψέματα;;Απενεργοποιήσαμε μόνο το screensaver:hehe:)

Oύτε reg tweaks, ούτε CW, ούτε services δεν κλείσαμε, ούτε τον explorer...τίποτα μα τίποτα:D

Mόνο LSC=1, το οποίο είναι από μόνο του.

Ακόμα ένα καλό είναι ότι κατά την ώρα που παίζαμε μόνο μια φορά "φάγαμε¨μπλε οθόνη:P

[ATTACH]3147[/ATTACH]

Ναι, το ξέρω ότι δεν είναι ότι το καλύτερο( 1, 2 ), αλλά το cpu δοκιμάζαμε και κάναμε runs το ένα μετά το άλλο για να βρούμε max συχνότητα.

P.S: Χμμμ ρε Χρήστο δεv κάναμε και ένα 7,12,ΧΧΧ σε 20Mhz παραπάνω;;; Δεν βρίσκω το screenshot:mad:

DSC00492 [].JPG

57fd074ab5709_DSC00492.JPG.a854a93424f08

Link to comment
Share on other sites

δεν μας εκατσε βλεπεις με τον αντωνη αυτο που περιμεναμε και ειχαμε και καμερα λογο θερμοκρασιών λογο ψυκτρας,τουλαχιστον ο αντωνης (crusty) ειδε αν μπορω η οχι το παλικαρη με το λειτουργικο αυτο!και το παραδέχτηκε στην ερώτηση που του εκανα!

λετε να τον πληρωσα !

και κατι ακομα ολο αυτο γινεται επειδη δεν το πιστευει ο παστελιδης?ετσι ξεκινησε τι να πω παστελ εισαι ήρωας man μπράβο!

με εχεις βαλει στο ματι για τα καλα !

δεν σημαινει επειδη δεν μπορεις να το βγαλεις εσυ δεν μπορει και κανενας αλλος η επειδη δεν εχουμε γρηγορο pp!

κια μια επισημανση που κραταω μεσα μου και θα το πω οσο αφορα το bot και το report που έγινε ας βγει αυτος που το έκανε να το πει αμα εχει τα @δια όπως μου ειπανε πολλη συμφορουμιτες γιατη μόνο για μενα λενε μερικοί αλλα τελικά αυτη που με βάλανε στο ματι φανηκανε ποιοι ειναι και για τη είχανε λογους να το κάνουνε που φαντάζομαι, και συνεχιζουνε ακομη.εγω το ειχα τελιωσει το θεμα αλλα δεν μπορει να ειναι ολα ΡΟΔΙΝΑ για καποιους και να μην λεει κανένας τιποτα και για μένα πηγαδάκια απο πίσω!

αυτος που το εκανε σου λεει ενταξει μωρέ ποιος θα το καταλάβει τωρα που θα βρούνε αποδείξεις αλλα ελα που ολα φαίνονται σιγά σιγά,τοσο φτωχό μυαλό ειχε και να ειναι σιγουρος οτι θα με βρει μπροστα του επειδή δεν εγινε ποτε μικροπρεπής αλλα με εχει αναγκάσει!

αρκετα ασχοληθηκα !

δεν άντεξα το ειπα!

Link to comment
Share on other sites

Ναι...

Τέσπα, έκανα update το ranking. Συγχαρητήρια στον TONY για τα καλά ranks.

Και πολλά μπράβο επίσης στον kintaro, που τι να πω, σε σχέση με τα πρώτα-πρώτα runs που ανέβαζε, πλέον έχει γίνει μάστορας στο θέμα :T:

:respekt:

Link to comment
Share on other sites

Ναι...

Τέσπα, έκανα update το ranking. Συγχαρητήρια στον TONY για τα καλά ranks.

Και πολλά μπράβο επίσης στον kintaro, που τι να πω, σε σχέση με τα πρώτα-πρώτα runs που ανέβαζε, πλέον έχει γίνει μάστορας στο θέμα :T:

:respekt:

Ευχαριστω για τα καλα σου σχολια George_o/c.

εαν οι μνημες που θα μου δωσει ο crio ειναι καλυτερες απο τις δικες μου οταν βρεθει χρονος θα προσπαθησω με αζωτο να πλησιασω το απαιχτο αποτελεσμα του hipro στο 10χχ 653fsb στο XS.

θα προσπαθησω και για βιντεακι γιατι βλεπω υπαρχει μια κριση εμπιστοσυνης.

θελω και πιστευω οτι δεν υπαρχει Ελληνας overckloker απατεωνας.

Link to comment
Share on other sites

Γιωργη τα windows ειναι πολυ ομορφα...πολυ σταθερα...πολυ καλα...μαθαμε και κινεζικα σημερα...

Καλα ρε γαμωτο αυτοι οι ανθρωποι πως τα διαβαζουν αυτα τα πραγματα....

πSofo να ειχαμε 7.12 αλλα δεν κρατησαμε screenshot...στα 5035 καπου εκει...

To cpu φαινεται καλο...αυτη τη βδομαδα στο αζωτο...!

Link to comment
Share on other sites

Για πάμε πάλι να μην παρεξηγηθούμε...

-οντως πήγα στου Αντώνη

-όντως μου έδειξε ότι προσπαθεί

-όντως έχει μία πολύ γρήγορη έκδοση για superpi

-όντως έκανε 10,02,3χχ μπροστά μου (ήταν το μόνο ολόκληρο run τα προηγούμενα δεν ήταν τόσο καλά και τα σταματούσε))

-αυτό το run έγινε με 19*202,5 και μνήμες 1010 7-7-7-20

-όντως με γόμα γύρω στο cpu είχε προβλήματα θερμοκρασίας

ΑΛΛΑ

Για να κερδίσει αυτά τα 6 δεύτερα που τον χωρίζει από το καλό του το run και μάλιστα με 7-8-6 θέλει πάρα πάρα πολύ ψάξιμο και tweaking.Δεν ξέρω αν είχαμε παραπάνω χρόνο αν θα έβγαζε καλύτερο χρόνο (πολύ πιθανό) ή αν θα έφτανε τα 9,56 ( ? ).Το μόνο σίγουρο είναι ότι είπα στον Αντώνη όποτε θα είναι έτοιμος 100% να πάω από εκεί να τραβήξουμε ολόκληρο το run.

Αυτά,ειρήνη

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ θέλω να το πιστεύω ,απλά η εμπιστοσύνη κερδίζεται και δεν εξαγοράζεται.

Και στην ερώτηση του Tony γιατί όταν κάνουν καλά score τα μεγάλα ονόματα δεν ρωτάμε για

video και αποδείξεις είναι πώς έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μας.

Αν θυμάσαι και εσύ, όταν πρωτοεμφανίστηκε ο Tony έκανε μόνο photochoped scores και απο το bot του τα κατεβάζανε.

Μετά πήγε στο pct και έκανε ένα θέμα με GoriLLo-Pot και έλεγε πώς είναι δικό του (μην αναφέρω τις δικαιολογίες που διάβασα σε πμ) και σαν μην έφτανε αυτό, δεχόταν και τα συγχαρίκια σαν να μην συμβαίνει τίποτα και έγραφε και για τον κόπο του.(δεν το έχω αναφέρει πουθενά, αλλά με εχει πειράξει πολύ αυτή η ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ που έκανε)

Μετά απο όλα τα παραπάνω, προσωπικά για να εμπιστευτώ αυτόν τον άνθρωπο , θέλει υπερπροσπάθεια. . . και μην μου πέιτε πώς αν είσασταν στην θέση μου θα είσασταν μια χαρά cool !

Ο κύκλος μας είναι μικρός και όλα μαθαίνονται . . .

Link to comment
Share on other sites

ΑΛΛΑ

Για να κερδίσει αυτά τα 6 δεύτερα που τον χωρίζει από το καλό του το run και μάλιστα με 7-8-6 θέλει πάρα πάρα πολύ ψάξιμο και tweaking.Δεν ξέρω αν είχαμε παραπάνω χρόνο αν θα έβγαζε καλύτερο χρόνο (πολύ πιθανό) ή αν θα έφτανε τα 9,56 ( ? ).Το μόνο σίγουρο είναι ότι είπα στον Αντώνη όποτε θα είναι έτοιμος 100% να πάω από εκεί να τραβήξουμε ολόκληρο το run.

Αυτά,ειρήνη

To λογισμικο δεν ηταν ετσι οπως το αφησε?

Και αν το περασε ξανα γιατι δεν εβαλε ολα τα tweaks του...?

Το 10,02 απεχει παρα πολυ απο το 9,56...Aποψη μου? 6 secs δεν τρογονται με τις μνημες...δεν γινεται με 7-8-6-18 να εχει 9,56 και με 7-7-7 να εχει 10,02, αντε πες α-tweak-αριστος θα επρεπε να ειχε 10,00,χχχ με βαση το 9,56...

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ θέλω να το πιστεύω ,απλά η εμπιστοσύνη κερδίζεται και δεν εξαγοράζεται.

Και στην ερώτηση του Tony γιατί όταν κάνουν καλά score τα μεγάλα ονόματα δεν ρωτάμε για

video και αποδείξεις είναι πώς έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μας.

Αν θυμάσαι και εσύ, όταν πρωτοεμφανίστηκε ο Tony έκανε μόνο photochoped scores και απο το bot του τα κατεβάζανε.

Μετά πήγε στο pct και έκανε ένα θέμα με GoriLLo-Pot και έλεγε πώς είναι δικό του (μην αναφέρω τις δικαιολογίες που διάβασα σε πμ) και σαν μην έφτανε αυτό, δεχόταν και τα συγχαρίκια σαν να μην συμβαίνει τίποτα και έγραφε και για τον κόπο του.(δεν το έχω αναφέρει πουθενά, αλλά με εχει πειράξει πολύ αυτή η ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ που έκανε)

Μετά απο όλα τα παραπάνω, προσωπικά για να εμπιστευτώ αυτόν τον άνθρωπο , θέλει υπερπροσπάθεια. . . και μην μου πέιτε πώς αν είσασταν στην θέση μου θα είσασταν μια χαρά cool !

Ο κύκλος μας είναι μικρός και όλα μαθαίνονται . . .

αλλη μια αποπειρα για να με κανεις ρεζιλι γοριλλα και μην μου πεις οτι και αυτο εσενα σε πειραξε προσωπικά και δεν θα κατσω να αναλυσω τι και πως εγινε τα εξηγησα μια φορα αλλα εσεις ρεσυ πρεπει να εχετε φαει πολλη δουλεμα στη ζωη σας!

ειστε πολλη κακοι άνθρωποι ρε συ εσεις και δεν φτάνει αυτο μου το παιζετε και αλλανθαστοι ολοι και παναγιες, για προσγιοθηται και λιγο και δεν ζηταω την εμπιστοσυνη καθενος !

george oc σβηστα ολα ρε φιλε ολα ειναι cheetarismena :mad:και δεξου αυτον που εχουνε ονομα μονο και κερδισανε την εμπιστοσυνη σας και ειναι φιλαρακια του forum και του γοριλλα αλλα δεν ειδα κανενανε το ξαναλεω να πει κατι απο τα ονοματα!τι νομιζετε οτι σας εχουμε αναγκη ?να κατσετε με τον παστελ και του υπολοιπους που ειναι μονο λογια και πραξεις καμια ,βρεθηκε ενα ενεργο μελος και κοιταξατε ρε να τον φατε!

αρκετα μαζι σας αντε να μην σας πω τιποτα χειροτερο !:@....και δεν πατε να με κανατε και 100 ban δεν με ενδιαφερει καθολου !

Link to comment
Share on other sites

Το παρελθόν, είναι παρελθόν...πάει...πέαρασε......μην το σκαλίζετε.

ΤΟΝΥ από ότι κατάλαβα σήμερα δεν μπόρεσες να αποδείξεις στον crusty ότι μπορείς να κάνεις 9,56. Να αποδείξεις δεν έχεις τίποτα και σε κανέναν...ας πούμε να του δείξεις πως!

Μan σου είπα...θες κανείς να μην σου λέει τίποτα και μετά να σου δίνουν και μπράβο και να σου ζητάνε και συγγνώμη; Παίξε την έκθεση κάνε έστω λίγο παραπάνω από το 9,56 και όποιος σε ξαναμφισβητήσει, θα του το χτυπάς το καταρθωμά σου αυτό και θα του λες...ΟΡΙΣΤΕ!!!!

Link to comment
Share on other sites

Το παρελθόν, είναι παρελθόν...πάει...πέαρασε......μην το σκαλίζετε.

ΤΟΝΥ από ότι κατάλαβα σήμερα δεν μπόρεσες να αποδείξεις στον crusty ότι μπορείς να κάνεις 9,56. Να αποδείξεις δεν έχεις τίποτα και σε κανέναν...ας πούμε να του δείξεις πως!

Μan σου είπα...θες κανείς να μην σου λέει τίποτα και μετά να σου δίνουν και μπράβο και να σου ζητάνε και συγγνώμη; Παίξε την έκθεση κάνε έστω λίγο παραπάνω από το 9,56 και όποιος σε ξαναμφισβητήσει, θα του το χτυπάς το καταρθωμά σου αυτό και θα του λες...ΟΡΙΣΤΕ!!!!

σοφο με 90 βαθμους cpu παιξαμε σημερα μην τρελαθουμε τελειως και παλι καλα χασαμε 2 με 3 run ακομα καλυτερα και ζηταμε το ιδιο σκορ!

εγω βλεπω κακια και μονο τιποτε αλλο και σιγονταρισμα!

Link to comment
Share on other sites

Tony, άμα ψάχνεις για μαλακες πήγαινε σε άλλο φόρουμ, αδιάφορο μου είναι.

Αλλά όλα αυτά που μου είχες πέι προφανώς και δεν τα πιστέυω.

Σου ξαναλέω, πώς συζητάμε, άμα ήθελα να σε κάνω ρεζίλι θα έλεγα άλλα πράγματα, όχι γιατι δεν σε εμπιστέυομαι και δεν θα σε εμπιστευτώ ξανα.

Link to comment
Share on other sites

Γινεται απο 10,02 να πας 9,56 ?

καλα αστα εσυ παστελ εσενα σε νοιαζει μονο το pp και σκαλωσες στο 10,02 που αφησαμε με τον αντωνη λογο θερμοκρασιας για το γαμώτο!

για μαλακες δεν ψαχνω και αν η συζητηση ειναι το να χτυπας και καλα αυτο που εχει κανει καποιος πιο παλια νομιζο ανηκει στον ξεφτιλισμο και οχι σε μια απλη συζητηση!

την αποφαση μου εγω την εχω παρει!

καληνυχτα σας!

Link to comment
Share on other sites

Man μη μου λες τι έγινε σήμερα....δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Έλα στην έκθεση 1-2 ώρες πριν, στήσε με την ηρεμία σου τα πράγματά σου, προετοιμάσου, κάνε ότι είναι να κάνεις και παίξε και δείξε σε όλους ότι μπορείς να το κάνεις.

Το 9,56 μπορέις να το κάνεις μπροστά σε όλους; Δυστυχώς είναι μόνος τρόπος να λυθεί η όποια παρεξήγηση/απορία.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now