ghost

Ενα καλο σετακι 2x2GB DDR2 ?

Recommended Posts

Προσωπικά είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις A-DATA 800+ cl4 -> http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1175831&Manufacturer=Adata&HYMNIMIMEGETHOS=2+x+2GB&category=69977727&catalog=20

Παίζουν μια χαρά στα 1066 με cl5.

Όταν τις είχα πάρει ήταν από τις πιο φθηνές και με είχαν εντυπωσιάσει. Τώρα βέβαια οι τιμές έχουν πέσει.

Πάντως, γενικά, οι μνήμες στην AMD πλατφόρμα είναι μάλλον ασήμαντο κομμάτι από θέμα ταχύτητας εδώ και πολύ καιρό. Πάντα υπήρχαν επιλογές για διαιρέτες κλπ που δεν εμπόδιζαν το overclocking και ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για Black Edition τότε είναι ακόμα πιο εύκολη η επιλογή μνημών.

Κατά τη γνώμη μου, πάρε τις πιο φθηνές 1066 γιατί η διαφορά συχνότητας από τις 800άρες (266ΜΗζ) δίνει περισσότερο από timmings. Δε χρειάζεσαι όμως τις super-duper wow μνήμες με φοβερά chipάκια αφού θα κλοκάρεις κυρίως μέσω multiplier.

Αν πάλι βάλεις 64-bit λειτυργικό, προτείνω να βάλεις 4x2GB και να τις αφήσεις stock.

Link to comment
Share on other sites

Είχα πετύχει μία πολύ καλή προσφορά Kingston μνήμες 8GB στο e-shop ... Νομίζω 119? είχαν, 800άρες βέβαια αλλά ... τα άξιζαν τα χρήματά τους και με το παραπάνω. Τώρα τις έχουν βάλει 135?, εκτός και αν είναι διαφορετικές.

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας παιδια,

ειδα οτι μου απαντησατε μαζικα αλλα μετα απο 5 μερες...

Στο μεταξυ πηρα τις Adata που λεει ο JimmyFox, αλλα σε 800ρες.

Χρονισμοι 4-4-4-12, τιμη τοτε 46 αλλα μετα απο 2 μερες επεσε στα 41.5 !

Aρχικα ηθελα να παρω τις crucial του Winters με τα ιδια χαρακτηριστικα, αλλα δεν τις ειχαν εκεινη τη στιγμη. Οποτε μετα οι μόνες διαθεσιμες ηταν οι Adata.

Απ οτι ακουσα, δεν υπηρχε λογος να βαλω 1066άρες.

Eχω Win XP32.

Link to comment
Share on other sites

Οι Dominator θα έπαιζαν και 1000MHz με 5άρια σε περίπτωση που ήθελες να ανεβάσεις λιγάκι τον 720. Τα άξιζαν τα 80? αλλά, δεν πειράζει αφού πήρες τελείωσε ;)

Link to comment
Share on other sites

Για σας παιδιά. Είμαι καινούργιος στην κοινότητά σας. Με αφορμή το συγκεκριμένο thread θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιο σετ μου προτείνετε από τα δύο ακόλουθα.

Mushkin

ή

Crucial

Η μητρική μου είναι η Gigabyte x38 dq6.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Καλώς μας όρισες Greydas :T: ,

Στα χαρακτηριστικά οι μνήμες είναι ακριβως οι ίδιες με διαφορά πώς οι Mushkin πάιζουν με 2.1V και οι Crucial με 2.2V .

Ουσιαστικά είναι ολόιδιες, όποια σου κάθετε καλύτερα στο αυτί ή το μάτι πάρε :T: Διαφορά δεν θα δείς πάντως !

Μπορείς όμως με 11? πιο πολύ να πάρεις 8GB 800άρες με 5άρια... (2 τέτοια κιτάκια).

Link to comment
Share on other sites

Καλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!

Φίλε Gorillakos φαίνεται καλή η πρόταση σου...αλλά ούτως η άλλως για 8 γίγα πάω. Απλά επειδή είναι σίγουρο ότι θα τις έχω overclocked θα ήθελα με 4άρια και με ψύκτρες. Πάντως την 100αρού θα την σκάσω οπότε μέχρι αυτή την τιμή δεν υπάρχει πρόβλημα. Εν τω μεταξύ τις crucial τις έχω ήδη παραγγείλει από την Πέμπτη αλλά σε κάποια φάση στην πρόοδο της παραγγελίας μου έβγαλε ότι είχαν εξαντληθεί. Και επειδή τις τελευταίες μέρες με έχει πιάσει μία μανία δεν μπορώ την αναμονή για τις crucial :). Γι αυτό και το post. Αξίζει να περιμένω τις crucial ή να πάω αύριο σφαίρα στο πλαίσιο και να πάρω τις mushkin (οι οποίες φαίνεται να έχουν καλύτερες ψύκτρες, φαίνεται δεν ξέρω αν όντως είναι)? Είμαι σε αναμμένα κάρβουνα. Αλήθεια ποιες κλοκάρουν καλύτερα? Έχετε προσωπικές εμπειρίες?

Link to comment
Share on other sites

Γιατί ρε συ, έχω δει Crucial Ballistix με D9GTR (4x1) να πηγαίνουν αρκετά καλά, με μέτριες μνήμες των 8 GB δεν είναι απαραίτητο να μείνει στα 800 MHz, μπορεί να πάει και πιο ψηλά ;)

Link to comment
Share on other sites

4gb d9 ddr2 οχι ddr3 που παραθετεις φιλε JC_Denton εχω κ εγω κ τις εχω 1186 με 5-5-5-15 κ με 2.4 . αλλα 8 νομιζω πως ειναι πολλα για να ανεβουν . οταν του λεω αν το ξεχασει δεν εννοω να ξεχασει τα 820 mhz πχ . αλλα τα πιο πανω . α και ακομα οι δικες μου ανεβαινουν πολυ πιο πολυ οταν εχω 2 gb .

Link to comment
Share on other sites

Μεταξύ των 2, θα έπερνα τις crucial. Τις mushkin είχα αυτές, αλλά σε 1066, δεν ανέβαιναν μια. Εν αντιθέση με τις crucial που αν θυμάμαι καλά είχε ο crio, που πήγαιναν τέζα!:D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now