Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/18/2016 in all areas

  1. Σύμφωνα με νέα πληροφορία, ο πρώτος 8-πύρηνος επεξεργαστής Zen αρχιτεκτονικής της AMD έρχεται σύντομα. Μετά την αποκάλυψη της ονοματολογίας που θα φέρουν οι παραπάνω επεξεργαστές της εταιρίας, στο φως έρχεται και η πιθανή ημερομηνία αποκάλυψης ή διάθεσης του πρώτου 8-πύρηνου Zen, ο οποίος θα δώσει το έναυσμα για τη κυκλοφορία και των υπόλοιπων μέσα στο έτος. Συγκεκριμένα η ημερομηνία που ακούγεται τις τελευταίες ώρες είναι η 17η Ιανουαρίου. Αν και ακόμη πρόκειται για φήμη, είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι προέρχεται από τη Maxsun, μια εταιρία - συνεργάτη στην ευρύτερη περιοχή της Κίνας. Ο 8-πύρηνος επεξεργαστής που αναφέρεται θα φέρει 16 συνολικά threads επεξεργασίας και θα τοποθετείται στο νέο AM4 socket που θα αποκαλύψει με το νέο έτος η AMD. Πηγή.
    2 points
  2. Η εταιρία συνεργάζεται για άλλη μια φορά με την NVIDIA και θα διαθέσει στην αγορά μια έκδοση του MasterCase Pro 5 με τα διακριτικά της! Το κουτί εφοδιάζεται και με τους γνωστούς ανεμιστήρες MasterFans, με διαγώνιους 120 και 140mm, εκτός από τη modular σχεδίαση που γνωρίσαμε στην απλή του έκδοση που κυκλοφορεί. Έτσι η Cooler Master δίνει την επιλογή μέσω του FreeForm σχεδίου για προσθήκη ή αλλαγή πολλών panels (πάνω, πλαϊνά) και έτσι ο καθένας μπορεί να βάλει τη προσωπική του πινελιά στο κουτί. Τα υπόλοιπα specs του παραμένουν τα ίδια με την έκδοση που ήδη βρίσκεται στην αγορά δίνοντας έμφαση στη παραμετροποίηση, το airflow και την ολοκληρωμένη υποστήριξη για hardware. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Cooler Master έχει ξαναπαρουσιάσει και στο παρελθόν κουτιά στα χρώματα της NVIDIA. Μερικά από αυτά εάν κοιτάξουμε την ιστορία της είναι τα Stacker 830, CM 690 (II) και HAF-X. Πηγή.
    2 points
  3. Ψεύτη...άμα σου χαρίζανε ένα καινούριο macbook pro θα σου τρέχαν τα σάλια στο πάτωμα!! Για όλα τα άλλα το δέχομαι... Γιατί δεν έχεις θήκη στο s7 edge? Μια καλή spigen του αξίζει ρε συ..
    2 points
  4. Κάναμε λάθος...δώστε μας 150$ να το φτιάξουμε...μου θυμίζει την κυβέρνησή μας αυτό
    2 points
  5. -Γιάννη, αυτό το γκομενάκι το κούμπωνες; -Άνετα! -Και αυτό ρε Γιάννη; -Και αυτό άνετα!! -Και αυτό ρε μ%$#%α Γιάννη; -Ε ναι και αυτό άνετα!!! Γιάννης Ανετοκούμπο...
    2 points
  6. Η Xiaomi φαίνεται πως θα παρουσιάσει και μια μικρότερη έκδοση του ολόφρεσκου Mi Mix της σχετικά σύντομα. Το smartphone που κέντρισε το ενδιαφέρον μερικές εβδομάδες πριν θα επανέλθει στο προσκήνιο με μια νέα παραλλαγή με μικρότερη οθόνη διατηρώντας όμως τον bezel less χαρακτήρα του. Αν και το πρώτο Mi Mix των 6.4 ιντσών ίσως προβλημάτιζε μερικούς σχετικά με το μέγεθος, τα μικρά όρια που άφηνε η οθόνη ή καλύτερα, ο μεγαλύτερος λόγος οθόνης προς το σώμα της συσκευής, αποτελούσε μια σχετικά άνετη στη χρήση συσκευή και η μικρότερη έκδοση των 5.5 ιντσών θα μοιάζει πρακτικά με ένα τυπικό smartphone 5.2 με 5.3 ιντσών. Η διαρροή έρχεται απευθείας από τη Κίνα και ανάμεσα στα specs του αναμένεται και πάλι ο Snapdragon 821 να έχει τα ηνία ενώ ο εσωτερικός χώρος του θα είναι ελαφρώς μειωμένος από τη πρώτη έκδοση. Πηγή.
    1 point
  7. Η εταιρία λανσάρει ένα ακόμα mainstream τηλέφωνο για όσους θέλουν υψηλές επιδόσεις με χαμηλή τιμή. Το νέο smartphone ονομάζεται OnePlus 3T και έρχεται με διαστάσεις και εμφάνιση που είναι παρόμοια με αυτή του αμέσως προηγούμενου μοντέλου, που είναι το OnePlus 3. Περιλαμβάνει επίσης πολλά κοινά όσον αφορά το hardware, με τη USB-C στη θέση της, όπως και η οθόνη των 5.5 ιντσών και τεχνολογίας AMOLED για ζωντανά χρώματα, βαθύ μαύρο και ανάλυση 1080p. Παράλληλα, ενσωματώνει 6GB RAM για κάθε εργασία ενώ και ο Snapdragon 821 της Qualcomm συμβάλλει καθοριστικά στον σκοπό αυτό. Συνεχίζοντας η κάμερα έχει ανάλυση 16MP και καλύπτεται σύμφωνα με τη OnePlus από ένα αντιχαρακτικό γυαλί από ζαφείρι. Το OnePlus 3T θα πωλείται και σε ένα νέο χρώμα, το gunmetal (γκρι για όσους δε γνωρίζουν) ενώ η "soft gold" έκδοση είναι επίσης διαθέσιμη. Το smartphone τρέχει Android 6.0 Marshmallow όμως θα δούμε επίσημα Nougat στο επόμενο διάστημα. Πάνω στο λειτουργικό υπάρχει το OxygenOS και η τελευταία έκδοση υπόσχεται βελτιώσεις τη ταχύτητα αλλά και νέα features. Το OnePlus 3T βγαίνει και επίσημα στην αγορά με τιμή που φτάνει τα $439, περίπου $40 παραπάνω απ' ότι το "απλό" 3άρι. Σημειώνεται ότι η εν λόγω τιμή δεν αναφέρεται στο μοντέλο με ενσωματωμένη χωρητικότητα 128GB, η οποία θα έρθει με 40 δολάρια επιπλέον ($479). Πηγή.
    1 point
  8. Ποσες φορες κατα τη διαρκεια overclocking λογω μη σταθεροτητας του συστηματος, μας πεταει μπλε οθονη? (bsod) Ορίστε λοιπόν μια λίστα με το τι πρεπει να κανουμε αναλογα με τον κωδικο που εμφανιζεται στην μπελ οθονη. (Το παραθέτω οπως το διάβασα στο xs...) BSOD codes for overclocking 0x101 = increase vcore 0x124 = increase/decrease QPI/VTT first, if not increase/decrease vcore...have to test to see which one it is on i7 45nm, usually means too little VVT/QPI for the speed of Uncore on i7 32nm SB, usually means too little vCore 0x0A = unstable RAM/IMC, increase QPI first, if that doesn't work increase vcore 0x1A = Memory management error. It usually means a bad stick of Ram. Test with Memtest or whatever you prefer. Try raising your Ram voltage 0x1E = increase vcore 0x3B = increase vcore 0x3D = increase vcore 0xD1 = QPI/VTT, increase/decrease as necessary, can also be unstable Ram, raise Ram voltage 0x9C = QPI/VTT most likely, but increasing vcore has helped in some instances 0x50 = RAM timings/Frequency or uncore multi unstable, increase RAM voltage or adjust QPI/VTT, or lower uncore if you're higher than 2x 0x109 = Not enough or too Much memory voltage 0x116 = Low IOH (NB) voltage, GPU issue (most common when running multi-GPU/overclocking GPU) 0x7E = Corrupted OS file, possibly from overclocking. Run sfc /scannow and chkdsk /r BSOD Codes for SandyBridge 0x124 = add/remove vcore or QPI/VTT voltage (usually Vcore, once it was QPI/VTT) 0x101 = add more vcore 0x50 = RAM timings/Frequency add DDR3 voltage or add QPI/VTT 0x1E = add more vcore 0x3B = add more vcore 0xD1 = add QPI/VTT voltage “0x9C = QPI/VTT most likely, but increasing vcore has helped in some instances” 0X109 = add DDR3 voltage 0x0A = add QPI/VTT voltage Oρίστε και το εν λόγω θέμα: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=266589 Ανανεώνεται με περισσότερες γνώμες.
    1 point
  9. Ο Samy Kamkar, γνωστός στον κύκλο των hacker, πραγματοποιεί μια επίδειξη σε ένα κλειδωμένο υπολογιστή με τη χρήση ενός Raspberry Pi! Τα μοντέρνα συστήματα χαρακτηρίζονται για την ασφάλειά τους, όμως κατά τον Samy Kamkar αυτό είναι σχετικό μιας και κατάφερε να εισέλθει σε ένα προστατευμένο από κωδικό υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα και μόνο Raspberry Pi Zero, μια συσκευή που κοστίζει το πολύ 5 δολάρια στην αγορά! Ο προγραμματιστής και hacker ανέπτυξε για τον σκοπό αυτό μια ειδική εφαρμογή την οποία ονόμασε PoisonTap και πραγματοποιεί εξομοίωση ενός Ethernet controller μέσω μιας USB και έτσι έχει ουσιαστικά πρόσβαση μέσω τοπικού δικτύου. Ο υπολογιστής έπειτα ζητά μια IP από το PoisonTap και έτσι πραγματοποιείται άμεση σύνδεση με το σύστημα. Το Raspberry Pi μπορεί ουσιαστικά να λειτουργήσει σαν εναλλακτικός προσαρμογέας δικτύου. Ο τρόπος απαιτεί από τον hacker να έχει προσωπική επαφή με το σύστημα για την επιχείρηση του σκοπού και έτσι μειώνει τις πιθανότητες να συμβεί στους περισσότερους, όμως αποκαλύπτει έναν εναλλακτικό τρόπο για τη παραβίαση ενός κλειδωμένου κατά τα άλλα συστήματος. Πηγή.
    1 point
  10. Και όμως ούτε έτσι δεν γίνεται δουλειά....ένα φλασάκι που πήγε βόλτα σε ένα βιβλιοπωλείο μπορεί να σε καταστρέψει...
    1 point
  11. Εγώ το έχω ξαναπεί ο πιο σωστός τρόπος για να μη τη πάθεις είναι να μην είσαι στο Internet όσο είσαι όλα μπορούν να γίνουν. Εδώ προσπερνάνε firewall εταιρειών που στοιχίζουν ένα σκασμό χρήματα εκεί θα κολλήσουν. Άμα τη πάθεις βράστα...
    1 point
  12. ακομα και το box αλλαξε ! ο venisk θεουλης ακομα εκει !!!!
    1 point
  13. Όπως και στο παλιό, η προεπιλογή είναι: απόκρυψη των ονομάτων εκτός εάν επιλέξουμε το αντίθετο κατά τη δημιουργία του poll.
    1 point
  14. Ο οδηγός διορθώνει το πρόβλημα των συχνοτήτων στις μνήμες που αντιμετώπιζαν αρκετοί κάτοχοι GTX 10 Series καρτών γραφικών. Η άμεση απάντηση της NVIDIA στο πρόβλημα των συχνοτήτων που εμφανίστηκε με τη διάθεση του GeForce 375.86 driver λίγες ημέρες πριν είναι υποδειγματική όμως αυτό δεν επικαλύπτει το γεγονός πως ο driver προκαλούσε κάθε λογής προβλήματα όπως χαμηλές επιδόσεις σε παιχνίδια ενώ χρόνιζε τις μνήμες σε χαμηλή ταχύτητα έως και ~800 MHz. Ο νέος driver ονομάζεται 375.95 και έρχεται για να διορθώσει τα παραπάνω θέματα καθώς και πλήθος ακόμη που μπορείτε να διαβάσετε από εδώ. Πηγή.
    1 point
  15. Και επειδή και τα laptop έχουν ψυχή, ο κάτοχος του συγκεκριμένου G752 Jengki Wmp το τροποποίησε παίρνοντας ιδέες από το παιχνίδι Forza Horizon 3. Ποιος είπε ότι το case modding περιλαμβάνει μόνο τα towers και τα λιλιπούτεια συστήματα τύπου NUC που βρίσκουμε στην αγορά. Υπάρχει και η κοινότητα όσων ασχολούνται με τα φορητά συστήματά τους όπως στη περίπτωση του Jengki Wmp ο οποίος πήρε το πανίσχυρο ROG G752 του και το μετέτρεψε σε ένα αριστούργημα με κίνητρο το νέο racing τίτλο Forza Horizon 3 που κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες για PC και Xbox One. Εκ πρώτης όψεως το notebook έχει μια επιφάνεια από carbon (πιθανώς απλό αυτοκόλλητο) κρύβοντας κάθε ασημένια λεπτομέρεια που βλέπουμε στην εργοστασιακή εκδοχή του. Ανοίγοντας το κάλυμμα βρίσκουμε τις πρώτες λεπτομέρειες που θυμίζουν το νέο Forza. Οι κίτρινες γραμμές στις άκρες του πληκτρολογίου και τις γρίλιες του εξαερισμού στο πίσω μέρος. Παράλληλα το επάνω μέρος του καλύμματος θυμίζει (θα λέγαμε αρκετά) το καπό του featured αυτοκινήτου του παιχνιδιού που δεν είναι άλλο από τη Lamborghini Centenario. Πηγή:
    1 point
  16. Η Apple σκέφτεται το ενδεχόμενο μεταφοράς της γραμμής παραγωγής των iPhone στις Ηνωμένες Πολιτείες - και η Foxxconn συμφωνεί. Η Αμερικάνικη εταιρία με έδρα του Κουπερτίνο έχει ζητήσει από τους συνεργάτες της, Foxxconn και Pegatron τη μεταφορά της γραμμής παραγωγής των iPhone στις ΗΠΑ, αναφέρει το μέσο Nikkei που επικαλείται άγνωστες μέχρι στιγμής πηγές της βιομηχανίας. Η Foxxconn, μια από τις βασικές εταιρίες που παράγουν τη γνωστή συσκευή της Apple φαίνεται πως είναι σύμφωνη με την ιδέα όμως η Pegatron εμφανίζεται διστακτική και δεν επιθυμεί να "φύγει" σε άλλη Ήπειρο κυρίως λόγω οικονομικών ανησυχιών. Φυσικά η μεταφορά έχει ήδη συζητηθεί από πολλά μέσα που εικάζουν πως εάν όντως η Apple μεταφέρει τη παραγωγή στις ΗΠΑ, θα αντικαταστήσει το ανθρώπινο δυναμικό με ρομπότ και δε θα βοηθήσει την οικονομία καμίας χώρας. Η φήμη έρχεται, όχι τυχαία επισημαίνουν πηγές, λίγο μετά την "απειλή" της Κίνας πως θα βάλει εμπάργκο στα προϊόντα της Apple λόγω της εκλογής του νέου Προέδρου Trump και των πολιτικών σχετικά με το ελεύθερο εμπόριο. Πηγή.
    1 point
  17. Με λίγα λόγια όταν γίνει αυτό το απλό μικρό iphone θα κοστίζει γύρω στο 1000ρικό
    1 point
  18. Το πρώτο κέντρο της θα ανοίξει τις πόρτες του στην Αγγλία όπως δήλωσε ο CEO Elon Musk με κύριο στόχο τη βελτίωση της τεχνογνωσίας. Η δήλωση έγινε μετά την ανακοίνωση της Tesla σχετικά με την εξαγορά της Γερμανικής σιδηρουργικής εταιρίας Grohmann. Συγκεκριμένα, στόχος της Tesla είναι να εισπράξει μέρος της Αγγλικής τεχνογνωσίας στον χώρο του αυτοκινήτου δημιουργώντας παράλληλα μια βάση/αντιπροσωπεία στην Ευρώπη. Η Γερμανική εταιρία Grohmann που εξαγόρασε η Tesla σχετίζεται με σιδηρουργικές κατασκευές κάτι που ίσως συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας κατασκευής των μελλοντικών οχημάτων. Στο μέλλον, η Tesla ετοιμάζει να διαθέσει και mainstream οχήματα και δε θα μείνει μόνο στη κυκλοφορία πολυτελών οχημάτων όπως σήμερα. Μάλιστα, ο Elon Musk δήλωσε πως η παραγωγή οχημάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί και στη γηραιά Ήπειρο, η οποία θεωρείται μια στιβαρή αγορά για την εταιρία. Η δημιουργία του κέντρου θα βοηθήσει στη μείωση των εξόδων του τελωνείου, μιας και περισσότερα οχήματα θα κατασκευάζονται και θα πωλούνται απευθείας στην Ευρώπη σε σχετική γραμμή παραγωγής. Πηγή.
    1 point
  19. Αναφορές κάνουν λόγο για σημαντική αναβάθμιση σε έναν τομέα που η Apple παραδοσιακά ρίχνει μεγάλο βάρος. Η απαθανάτιση της κάθε στιγμής μας είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό που κοιτάζουν οι περισσότεροι στην αγορά μιας νέας συσκευής και η Apple φαίνεται πως το γνωρίζει και μάλιστα αρκετά καλά. Τα επόμενα smartphones της εταιρίας σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στο φως θα εφοδιάζονται και πάλι με διπλούς αισθητήρες όμως ενδέχεται να είναι feature που δε θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις παραλλαγές, όπως για παράδειγμα την έκδοση των 4.7 ιντσών. Η dual-lens camera που θα βρίσκεται στο πίσω μέρος των iPhone θα βοηθήσει εκτός από τις ποιοτικότερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού όπως στη περίπτωση του iPhone 7 Plus, αλλά θα "ωθήσει" την εταιρία στην ενσωμάτωση οπτικού σταθεροποιητή και στους δύο αισθητήρες (και όχι μόνο στον έναν όπως τώρα) εξαλείφοντας πρακτικά τις κουνημένες φωτογραφίες. Πηγή.
    1 point
  20. Καλησπέρα, το k55 δεν είναι μηχανικό πληκτρολόγιο, νομίζω ότι είναι σημαντικότερο το feeling και η απόδοση στο γράψιμο παρά τα φωτάκια...σε αυτά τα λεφτά παίρνεις ένα k70
    1 point
  21. Σε μας τους καταναλωτές το λέει αυτό ή στις εταιρείες που φτιάχνουν antivirus? Γιατί αν το λέει σε μας τι προτείνει..να βγάλουμε τα antivirus και να προσέχουμε που πατάμε κλικ? Και όταν μπει κανένα ransomware και κρυπτογραφήσει/κλειδώσει τα πάντα θα έρθει ο κύριος bb να μας το φτιάξει? Όλοι οι λογικοί άνθρωποι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει τίποτα απροσπέλαστο..αλλά κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι ακριβώς γίνεται στα pc μας κάθε στιγμή όσο είμαστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο..γι αυτό έχουμε τα antivirus και ότι κάνουν..τουλάχιστον θα πούμε ότι προσπαθήσαμε
    1 point
  22. Σύμφωνα με την εταιρία η κονσόλα έχει αρκετά κοινά με τα Xbox One και PlayStation 4 όσον αφορά την αρχιτεκτονική τους. Πριν περίπου έναν μήνα, η Nintendo πραγματοποίησε και επίσημα τα αποκαλυπτήρια της νέας της κονσόλας με την οποία θα πορευτεί το 2017. Η εταιρία εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να κρατάει τα χαρτιά της κλειστά ενώ θα δώσει περισσότερες πληροφορίες τον Ιανουάριο του 2017. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως το chip που θα τροφοδοτεί τη κονσόλα θα κατασκευάζεται από την NVIDIA η οποία μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες αναφέρθηκε στις ομοιότητες με τις κονσόλες της Microsoft και της Sony. Συγκεκριμένα, δια στόματος του CEO Jen-Hsun Huang, η κονσόλα είναι θεμελιωδώς παρόμοια με αυτές των δύο παραπάνω κατασκευαστών. Χρησιμοποιεί μια μοντέρνα GPU για το rendering αλλά και programmable shading κάτι που σημαίνει και υποστήριξη για νέα APIs κάνοντας τη "ζωή" των developers αρκετά πιο εύκολη για τη δημιουργία παιχνιδιών για πολλές πλατφόρμες. Πηγή.
    1 point
  23. ας με πουνε hater... etc... δε προκειται να βαλω στα χερια μου οποιοδηποτε προιον εχει το μηλαρακι... και τσαμπα να μου το δινουν...και ας βγαλει και iphone που να ειναι 10 χρονια μπροστα απο τους αλλους(λεμε και καμια μαλακι@ να περασει η ωρα ) καλυτερα να βγαλω απο το συρταρι το 3310 PS μου επεσε το s7 edge και χτυπησε στο volume down κουμπι το οποιο στραβωσε και σφήνωσε μεσα...μου το φτιαξανε τσαμπε επειδη ητανε στην εγγυηση(με λιγη αλχημεια)
    1 point
  24. Το PowerShell παίρνει τη σκυτάλη και γίνεται η προεπιλεγμένη κονσόλα στη νέα Preview 14971 build των Windows 10! Η Microsoft έχει προχωρήσει σίγουρα σε αρκετές αλλαγές με τα Windows 10 με σκοπό να διορθώσει ότι έκανε στη κοινότητα με τη κυκλοφορία των Windows 8. Στη νέα preview build του λειτουργικού που δίνεται στους insiders του αντίστοιχου προγράμματος η εταιρία έχει αντικαταστήσει το commad prompt (cmd.exe) με τη κονσόλα PowerShell. Η νέα κονσόλα/framework περιλαμβάνει αρκετές επιπλέον επιλογές και επιτρέπει όχι μόνο την εκτέλεση εντολών αλλά και τη δημιουργία scripts που χτίζονται με βάση το .NET της Microsoft. Επισημαίνεται ότι φέτος το καλοκαίρι έγινε open source, όπως και το .NET Framework. Φυσικά υπάρχει τρόπος να επαναφέρουμε το παλιό-καλό cmd από το μενού Settings > Personalization > Taskbar. Πηγή.
    1 point
  25. AMD Users και δη όσοι ασχολείστε με νέους τίτλους, αναβαθμίστε στη νεότερη έκδοση για υψηλότερες επιδόσεις. Βελτιώσεις, πολλές από τις οποίες κανείς δεν είχε συναντήσει ισχυρίζεται πως διόρθωσε η AMD με τους νέου drivers Radeon Software Crimson Edition 16.11.4 με τον τελευταίο αριθμό να δηλώνει πως είναι ο τέταρτον οδηγός που κυκλοφορεί για τον μήνα Νοέμβριο. Οι drivers δεν φέρουν τη πιστοποίηση WHQL της Microsoft και προσφέρουν βελτιώσεις στα παιχνίδια Civilization VI και Titanfall 2 ενώ διορθώνει προβλήματα που αποτρέπουν τους χρήστες από τη θέαση ενός online video την ώρα που παίζουν κάποιο game! Πηγή.
    1 point
  26. Η εταιρία επεκτείνει την οικογένεια των κουτιών της με το M25-W/V το οποίο ενσωματώνει και μια κάρτα ήχου 7.1 καναλιών! Το κουτί υποστηρίζει μητρικές τύπου ATX και μικρότερες ενώ εφοδιάζεται με πλήθος εύκολα αφαιρούμενων φίλτρων σκόνης. Το πλαϊνό παράθυρο επιτρέπει τη θέαση του εσωτερικού κατά βούληση ενώ στο πίσω μέρος, η Sharkoon έχει τοποθετήσει και έναν ανεμιστήρα 120mm με μπλε LED. Το τροφοδοτικό καλύπτεται από ένα ειδικό κάλυμμα το οποίο μπορεί να κρύψει και τον όγκο των καλωδίων που ενδέχεται να "ξεμείνει" από ένα build. Στο εσωτερικό υπάρχει επίσης άφθονος χώρος για εγκατάσταση καρτών γραφικών μήκους έως και 40cm, θέσεις για τρεις δίσκους 3.5" στη περιοχή του PSU και δέκα θέσεις για SSD 2.5". Το M25-W παρέχει και αρκετές επιλογές υδρόψυξης στους χρήστες αφού στο front panel υπάρχει χώρος για ψυγείο έως 280mm και στη κορυφή έως 360mm ενώ στο πίσω μέρος μπορεί κάλλιστα να εγκατασταθεί ένα με διάμετρο 120mm. Το ενδιαφέρον είναι η ενσωματωμένη virtual surround κάρτα ήχου και μαζί με το επιπλέον software προσφέρει μερικές έξτρα λειτουργίες, όπως για παράδειγμα ενίσχυση του μικροφώνου, equalizer ενώ συνδέεται με τον υπολογιστή μέσω ενός USB internal header. Η έκδοση M25-W με το πλαϊνό παράθυρο βρίσκεται στην αγορά με τιμή 54,90€ ενώ η απλή M25-V κοστίζει μόλις 44.90€. Πηγή.
    1 point
  27. Παραλίγο να χτυπήσει αυτός που την άλλαξε ήταν σε τριφασικό πίνακα και έβαλε μεγαλύτερη από τότι έπρεπε και πέταξε φωτιά σα το΄ξο στην ευθεία. Οκ όμως δε χτύπησε κανείς. Μη πειραματίζεσαι με το ρεύμα φώναξε έναν άνθρωπο επαγγελματία να σου πει τι να κάνεις για να λύσεις το θέμα σου.
    1 point
  28. Φίλε μου αν η εγκατάσταση καλωδίων στους τοίχους του σπιτιού σου δεν είναι σωστή μπορεί να έχεις θέμα. Τραβηγμένο μεν αλλά συμβαίνει να ζεσταίνονται ολόκληροι τοίχοι από τα καλώδιο που υπάρχουν μέσα τους. Καλύτερα πάρε την γνώμη ενός επαγγελματία ή αν σε τρώει τόσο δοκίμασε τον σύστημα σου στην πρίζα ενός άλλου δωματίου (συνήθως της κουζίνας) που έχει πιθανότατα μεγαλύτερη ηλεκτρική ασφάλεια.Αν εκέι δεν έχεις πρόβλημα τότε φταίει σίγουρα η ασφάλεια που αφορά το δωμάτιο που έχεις το pc.
    1 point
  29. Εχουμε και δουλείες ρε δεν είμαστε όλοι φραγκάτοι ιντελαδες καπιταλες . μέρα.
    1 point
  30. Όπως αποκαλύπτει και ο τίτλος, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις με τον @MetallicGR και τον @Sinuk ώστε να κάνουμε άλλο ένα ωραίο session, χρησιμοποιώντας cascade και single stage extreme cooling. Η main attraction ήταν η MSI Gtx 750 Ti, η οποία είχε ήδη 2 πρώτες θέσεις από προηγούμενο δικό μου session και ελπίζαμε να κατακτήσει και κάποιες άλλες. Επίσης χρησιμοποιήθηκαν ένας G3258 , ένας 6700Κ πάνω στην Maximus VIII Impact από την Asus, καθώς και ένας 5960x. Τελικά, χρησιμοποιήσαμε το single stage γιατί το cascade δεν ήθελε να παγώσει το evap..... Ο Pentium δεν ήθελε να μείνει σε αρνητικούς βαθμούς όσο benchαραμε, λόγω κάποιου θέματος με την μητρικη(υποψοιαζόμαστε) ενώ ο 6700Κ έπαιζε σε διάφορες ταχύτητες για περίπου 3 ώρες+. Ο 5960x από την άλλη, δεν κατάλαβε τίποτα και έπαιζε στα 4625MHz με την βοήθεια μίας Nepton 240M. Παρόλο που δεν ήταν και το καλύτερο session μας, προσωπικά πέρασα τέλεια, έριξα το γέλιο της ζωής μου, και έμαθα έναν τόνο πράγματα σχετικά με Vmoding, μόνωση μητρικής και tweaks σε μετροπρογράμματα. Ευχαριστώ και τους δύο για την παρέα και για όσα κάναμε. Sinuk: Sinuk`s 3DMark - Fire Strike score: 4921 marks with a GeForce GTX 750 Ti MetallicGR: MetallicGR`s 3DMark - Fire Strike Extreme score: 2393 marks with a GeForce GTX 750 Ti http://hwbot.org/submission/3312364_metallicgr_catzilla___720p_geforce_gtx_950_15926_marks/ GreekPhantom: GreekPhantom`s XTU score: 2389 marks with a Core i7 5960X GreekPhantom`s 3DMark Vantage - Performance score: 31019 marks with a GeForce GTX 750 Ti (First Place) Και βέβαια κάποιο φωτογραφικό υλικό: * δύο είναι screenshots από το video που έβγαλα, δεν προλαβαίναμε να βγάζουμε και φωτό *
    1 point