Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/20/2017 in all areas

  1. μετα απο χρονια παλι στο τιμονι...
    4 points
  2. Το brand της GIGABYTE AORUS κάνει την εμφάνισή του και στον χώρο του PC Modding σε ένα σύστημα με Kaby Lake, και το κουτί HEX GEAR R80 με χειροποίητη υδρόψυξη και επιπλέον κομμάτια της EK Water Blocks. Στο εσωτερικό ζει μια μητρική GIGABYTE AORUS Z270X-GAMING 9 η οποία εφοδιάζεται με waterblock που έχει κατασκευαστεί σε συνεργασία της EK με τη GIGABYTE, μνήμες Corsair Vengeance χωρητικότητας 32GB καθώς και δύο GIGABYTE GeForce GTX 1080 G1 Gaming σε διάταξη SLI! Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Hans Peder, o "χτίστης" του συγκεκριμένου PC σχεδίασε και κατασκεύασε τα watercooling plates του μόνος του, κάνοντας τα σχέδια στο πρόγραμμα Solidworks και μεταφέροντάς τα με ακρυλικό υλικό στη ζωή! Τα κανάλια μπορεί να καλύπτουν τη θέα του hardware όμως προσθέτουν μια διαφορετική αισθητική στο κουτί. Σημειώνεται πως τα watercooling plates περνούν και από ενσωματωμένο waterblock των VRM της μητρικής, ενώ συνδέονται παράλληλα και με τις δύο κάρτες γραφικών. Το βασικό plate ενσωματώνει και δύο κλασικές αντλίες D5. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    3 points
  3. Αν θες να κλοκάρεις τον κλειδωμένο CPU θες Z170 + custom bios, O 6400 είναι native τετραπύρηνος (αν και skylake), ενώ ο pentium που έβαλες είναι 2/4 kaby. Για παράλληλες εφαρμογές ίσως δεις διαφορά, όμως στο gaming μικρότερη. ΥΓ. Ελληνικά
    3 points
  4. Με χρωματικούς συνδυασμούς που θυμίζουν το original PlayStation, η Colorware - μια εταιρία που προσθέτει χρώμα σε συμβατικές οικιακές συσκευές - θα κυκλοφορήσει σύντομα μια περιορισμένης διαθεσιμότητας έκδοση του PlayStation 4 Pro Όταν είπαμε πως η κονσόλα θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα τεμάχια το εννοούμε. Μόλις 25 θα δουν το φως της ημέρας του Colorware, που έρχεται με χρώματα που αντλούν έμπνευση από το πρώτο μοντέλο της εταιρίας. Η Sony δεν έχει κάποια άμεση σχέση με τη κυκλοφορία, όμως μιας και επίσημα δεν υπάρχει κάποιο μοντέλο που να φέρει τα παρακάτω χρώματα η Colorware είπε να αδράξει την ευκαιρία! Τα 25 κομμάτια της retro-looking κονσόλας θα κυκλοφορήσουν με τιμή $899, αρκετά υψηλή για αυτά που προσφέρει όμως σίγουρα θα κινήσουν το ενδιαφέρον μερικών, των 25. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  5. Προσεγμένη δουλειά... Ειδικά τα καλώδια... που έχω κόλλημα Τα ακρυλικα της υδροψυξη με αρέσουν τα μαλα...
    2 points
  6. Πληροφορίες που έρχονται από μεγάλους OEMs του χώρου όπως οι Dell και παραδόξως τη Fitbit, το επόμενο Redstone update της Microsoft για τα Windows 10 θα κυκλοφορήσει κατά τον Απρίλιο. Μέσα από τα επίσημα forums των εταιριών γίνονται γνωστές οι εν λόγω πληροφορίες μιας και οι συγκεκριμένοι OEMs έχουν στη κατοχή τους και δοκιμάζουν το update από τη Microsoft για χρήση σε έτοιμα συστήματα και laptops. Αν και για την ώρα οι πλήρεις αλλαγές που θα φέρει το update δεν είναι ακριβείς, αυτά που έχουν ακουστεί από πλήθος πηγών έχουν να κάνουν με το gaming, με βελτιωμένο DPI scaling, ειδικά σε μεγάλης ανάλυσης οθόνες, το επίσης πολυσυζητημένο χαρακτηριστικό Game Mode που υπόσχεται να αυξήσει τις επιδόσεις στο gaming. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  7. Ξέρω ότι το έκανες για την ταύλα και μόνο αλλά νομίζω δεν άξιζε ρε, για τη χρήση που κάνεις στα PC εννοώ Ωραίο review παίδες
    2 points
  8. Πάρα πολύ ωραίο το άσπρο χρώμα δείχνει ωραίο στο μάτι, και το digital camo επίσης! Δηλαδή με την τοποθέτηση του M2 χάνεις μια θήρα για σκληρό δίσκο? Ο.Ο κάλο αυτό με τον ήχο, όχι ότι πλέον στις μητρικές υπάρχουν τέτοια προβλήματα, και αν ναι, σπανίζουν.
    2 points
  9. Τοθέλω όπως είναι. Απίστευτη δουλειά, κόσμημα είνα!!!!
    1 point
  10. Η εταιρία έχει ήδη διαθέσιμη την εν λόγω μητρική και φέρει το H270 chipset ενώ η κλασική Arctic εκδοχή της έρχεται σε λευκό χρώμα και αρκετά φιλική τιμή για όσους νοιάζονται περισσότερο για την εμφάνιση. Η μητρική φέρει το H270 chipset της Intel και το LGA 1151 socket υποστηρίζει πλήρως όλους τους νέους Kaby Lake επεξεργαστές, μαζί με τους υπάρχοντες Skylake. Παράλληλα, ένα feature που κέντρισε το ενδιαφέρον μας είναι η υποστήριξη DDR4 σε συχνότητες άνω των 3800+ σε κατάσταση OC, που κατά πάσα πιθανότητα θα λειτουργεί σε συνδυασμό με το feature DDR4 Boost που προσπερνά τους περιορισμούς του chipset και θέτει τις μνήμες σε υψηλότερη συχνότητα λειτουργίας. Φυσικά, η μητρική εφοδιάζεται με τα... απαραίτητα πλέον LED με το Ambient LED να προσθέτει σε εμφάνιση ειδικά σε ένα gaming build. Η MSI χρησιμοποιεί την 5η γενιά των Military Class components για μέγιστη προστασία και αποδοτική λειτουργία ανά πάσα στιγμή. Τα μεταλλικά ενισχυμένα PCIe slots υποστηρίζουν έως δύο AMD GPUs σε Crossfire ή μια μονή NVIDIA GPU. Αυτή τη φορά η MSI πήγε με έναν πιο ήπιο τόνο λευκού στα VRM heatsinks με ενσωματωμένα LED που blendάρουν όμορφα με το υπόλοιπο board. Η τιμή της θα φτάνει μέχρι και τα 129 δολάρια σε ορισμένες περιοχές, όμως δεν έχει οριστικοποιηθεί και η τελική προτεινόμενη τιμή ίσως είναι ελαφρώς διαφορετική. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  11. Διαβάστε το review εδώ.
    1 point
  12. @HyperionX Μεγειές ρει! Imho μαλακία της Logitech που πρέπει να αγοράζεις το shifter χωριστά. Κάνει όμως και το shifter από τις προηγούμενες απ' όσο είχα διαβάσει. Μ' είχε πιάσει και μένα τον Οκτώβρη να αγοράσω τιμονιέρα αλλά πολλά τα χρήματα αν δεν τη χρησιμοποιείς ψιλοσυχνά. Τούμπανο πάντως η G29
    1 point
  13. Πως να επαναφέρετε εντελώς το Windows Update (γνωστο ως και παρθενοποίηση) Εάν τα δεδομένα του Windows Update καταστραφεί και το σύνολο των συστατικών της Ενημέρωσης μέσου του Windows Update δεν είναι πλέον δυνατόν ο παρακάτω τρόπος ίσως να είναι η λύση. 1. Ξεκινήστε τη γραμμή εντολών με δικαιώματα διαχειριστή (Εκτέλεση ως διαχειριστής). 2. Πληκτρολογήστε τις ακόλουθες οδηγίες στο παράθυρο της γραμμής εντολών. net stop wuauserv net stop cryptSvc net stop bits net stop msiserver ren C:\Windows\SoftwareDistribution SoftwareDistribution.old ren C:\Windows\System32\catroot2 catroot2.old net start wuauserv net start cryptSvc net start bits net start msiserver Προσοχή: Κάθε εντολή πρέπει να επιβεβαιωθεί από το πλήκτρο Enter. Στη συνέχεια κλείστε το παράθυρο γραμμής εντολών. Προαιρετικά: Στα Windows θα πρέπει να γίνει επανεκκίνηση.
    1 point
  14. 1 point
  15. τα μνημόνια δέρνουν άσχημα
    1 point
  16. καλημερες αλανια
    1 point
  17. Η Κορεάτικη εταιρία έδειξε το συγκεκριμένο μόνιτορ στην έκθεση CES 2017 και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ανάπτυξή του έχει ολοκληρωθεί ενώ θα βρεθεί στην αγορά στις αρχές του Q2. Ο λόγος για την 32UD99, ένα monitor με διαγώνιο οθόνης 32 ίντσες, άφθονη ανάλυση 4K αλλά και μοντέρνα χαρακτηριστικά όπως το HDR10, το νέο standard που έκανε την εμφάνισή του σε πολλά προϊόντα της έκθεσης. Το HDR10 αποτελεί ένα από τα πιο αναμενόμενα χαρακτηριστικά του 2017 κυρίως λόγω των βελτιωμένων χρωμάτων που εκπέμπουν τα συμβατά monitors. Η 32UD99 θα καλύπτει πλήρως το νέο πρότυπο έχοντας ένα IPS panel ενώ θα προορίζεται τόσο για gaming όσο και για επαγγελματική χρήση. Η χρήση συνδέσεων όπως Type C από την οποία μπορούμε να περάσουμε 4K περιεχόμενο είναι και αυτό ένα από τα features του μέλλοντος. Η κυκλοφορία της τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους θα συνοδευτεί και από μια προτεινόμενη τιμή που στην Ευρώπη θα είναι περίπου στα 1100€. Τέλος, έχει επιβεβαιωθεί πως η συγκεκριμένη θα φέρει και υποστήριξη του AMD FreeSync. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  18. Διαβάστε το review εδώ.
    1 point
  19. Διαβάστε το review εδώ.
    1 point
  20. Διαβάστε το review εδώ.
    1 point
  21. Μπράβο για το review ομάδα Αυτή η καταραμένη λογική σου ρε Πλαίσιο...δώσε μου μια φορα στα χρονικά λόγο να μην σε κράξω!! Δεν χωρούσε στα 1600 ευρώ ενας i5 και 16gb DUAL channel μνήμες? Δεν χωρούσε ένας 1tb blue δίσκος των 45 ευρώ? Αν δεν έχει τέτοια βασικά πράγματα ένα pc δεν ξέρω για τι προορίζεται, καλά ξέρω, στον μέσο χρήστη που δεν ξέρει την τύφλα του, δεν πειράζει εγώ εδώ σθεναρά θα υπερασπίζομαι το δίκιο του και ας μην το ξέρει..
    1 point
  22. Διαβάστε το review εδώ.
    1 point
  23. Ενδιαφέρον review αν και άποψη μου είναι ότι με τέτοιο entry level hardware χάνεται αρκετή από την εμπειρία που μπορεί να προσφέρει η αλληλοεπίδραση με VR συστήματα. Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω,στο γραφείο , ένα αρκετά δυνατό σύστημα με το rift,το οποίο προοριζόταν για αρχιτεκτονικό γραφείο. -Σε σύστημα με 6900Κ , 128GB Ram & 1080 είναι στιγμές που νιώθεις ότι χρειάζεται και άλλη επεξεργαστική ισχύς. -Μετά το 20 λεπτο αρχίζει και ζορίζεται η κατάσταση με τα μάτια. - Πιξελιασμα όταν βρίσκεσαι πολύ κοντά σε κάποιο αντικείμενο -Στο εξωτερικό το έχουν πάρει σχετικά ζεστά (πχ http://www.nba.com/vr , http://truvisionvr.com/ κτλ),εδώ σε καμιά 10αρια χρόνια -Κάποια στιγμή ευελπιστώ τo oculus helmet να γίνει wireless ,μπας και εξαφανιστούν τα αναθεματισμένα καλώδια!
    1 point
  24. κατεβαίνει DOOM! Ελπίζω να αξίζει τα 55 του gb
    1 point