Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/20/2017 in all areas

  1. 3 points
  2. Η RX 580 βρίσκεται στην αγορά εδώ και λίγες ώρες πρακτικά και ήδη κάποιος φλάσαρε την 480 του με το BIOS μιας 580, με αρκετή επιτυχία! Είναι γνωστό πως οι δύο κάρτες μοιράζονται τον ίδιο πυρήνα, με την 580 να δείχνει βελτιωμένη στα σημεία σε σχέση με την απλή 480 που κυκλοφόρησε πριν από έναν περίπου χρόνο. Ο πρώτος χρήστης που κατάφερε το επιτυχές φλασάρισμα προέρχεται από τα φόρουμς του TechPowerUp ενώ υπάρχουν ήδη αναφορές από άλλα φόρουμς της Ασίας. Πιο ειδικά, σε μια RX 480 με rerefence clocks στα 1266 MHz ο χρήστης κατάφερε να την κάνει να τρέξει επιτυχώς στα 1411 MHz, με μια απλή αλλαγή BIOS, κάτι που σημαίνει πως και τα voltage tables είναι πειραγμένα στις νέες κάρτες γραφικών, επιτρέποντας έτσι στην AMD να αυξήσει τους χρονισμούς. Στη πρώτη περίπτωση που δοκιμάστηκε, η κάρτα απέδωσε κανονικά χωρίς προβλήματα στην εν λόγω συχνότητα και σε μερικά παιχνίδια, όπως Witcher 3 και Furmark. Αξίζει να τονίσουμε βέβαια πως η αλλαγή του BIOS μιας κάρτας με αδύναμα VRM με ένα BIOS από μια GPU με σαφώς υψηλότερης ποιότητας VRM ίσως είναι επικίνδυνο και θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να γίνει με δική σας ευθύνη. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    3 points
  3. Ναι και σαν θύμα καταναλωτής επιβεβαιώνεται ότι αν βγει μεγάλο cpu θα τρέξεις να το πάρεις !! Θύμα!!
    3 points
  4. σιγα μην χασουμε και τον υπνο μας.....!! ΠΡΩΤΑ τα μπανια και μετα βλεπουμε για τους επεξεργαστες...!!
    3 points
  5. Καλά σου κάνω!! Πάρε amd πρώτα και μετά μπορείς να πεις ότι θέλεις
    2 points
  6. i know man. Είπα να κάνω λίγο humor(αν και ήταν λίγο κακό).
    2 points
  7. Πολύ χλωμό.Μονο σε όσα αξιοποιούν όλα τα cores.
    2 points
  8. Ωραία όλα αυτά αλλά θα είναι καλύτερος από τον 7700κ στα παιχνίδια?!?
    2 points
  9. Μην κοροιδευομαστε δεν πρόκειται να είναι πιο γρήγορος από τον 7700κ ίσως στα ίδια επίπεδα.Απλα με 4 παραπάνω threads.Θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη αν όντως πρόκειται για κάτι πιο ουσιώδες.Απλα θα φέρουν x99 επεξεργαστές με μικρότερη cache και λιγότερα lanes.
    2 points
  10. Γκουχου...γκουχου... επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά το προηγούμενο ρητό μου με το αυγό και τον λοκώ.
    2 points
  11. Η G.Skill προχωρά ένα ακόμη μεγάλο βήμα στον τομέα της ανάπτυξης μνημών για PC και παρουσιάζει τις νέες της Trident Z που τρέχουν στα 4333 MHz ενώ προορίζονται φυσικά κυρίως για dual channel πλατφόρμες. Έχοντας ένα υπερπλήρες portfolio, η G.Skill είπε να το... παρακάνει δείχνοντας ένα kit που στοχεύει κυρίως στους enthusiasts του χώρου. Έτσι γεννήθηκαν οι DDR4 4333 MHz 2x8GB Trident Z μνήμες DDR4 που με το γνώριμο πλέον heatsink τολμούν να μπουν στην mainstream αγορά, εκεί όπου βρίσκουμε Skylake και Kaby Lake επεξεργαστές. Αν και η συχνότητα είναι αρκετά ιδανική για τις συγκεκριμένες πλατφόρμες, χρήστες Ryzen συστημάτων θα πρέπει να tweakάρουν τις μνήμες τους ελαφρώς για να πάρουν αξιοπρεπή νούμερα ενώ το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα τρέχουν στην εγγενή τους συχνότητα, για την ώρα. Η G.Skill δοκίμασε το εν λόγω kit σε μια Maximus IX Apex της ASUS παρέα με έναν Core i5 7600K τετραπύρηνο επεξεργαστή. Εκτός αυτού, έδειξε και ένα proof of concept τρέχοντας το kit στα DDR4-4500MHz εντελώς σταθερά με CL19-19-19-39 timings και bandwidth που ξεπέρασε τα 55 GB/s ε ανάγνωση και τα 65 GB/s σε κατάσταση εγγραφής, νούμερα που συναντούσαμε στο X99 πριν καιρό. Για την ώρα δε γνωρίζουμε τις προτεινόμενες τιμές τους όμως η εταιρία ανέφερε πως ετοιμάζει και το πρώτο της 4400MHz kit και θα το δούμε σχετικά σύντομα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  12. Η Apple δεν εγκαταλείπει την οικογένεια των iMac και όπως είχε αναφερθεί πρόσφατα, θα λανσάρει μια νέα γενιά που θα αποτελείται από high end, server grade υποσυστήματα. Εκτός από τους Xeon που λένε οι αναφορές πως θα περιλαμβάνονται στο βασικό πακέτο των μελλοντικών iMac, η ύπαρξη ECC μνημών επισφραγίζει το γεγονός πως θα πρόκειται για επαγγελματικής φύσης μηχανήματα για χρήστες με υψηλές απαιτήσεις... και με με μεγάλο πορτοφόλι! Η πηγή είναι και πάλι το DigiTimes και 'επιβεβαιώνει' πως στο εσωτερικό των επόμενων iMac θα δούμε Intel Xeon E3-1285 επεξεργαστές και έως 64 GB ECC μνήμη RAM. Αν και τα υπόλοιπα υποσυστήματα δεν έχουν αναφερθεί από τη πηγή, η κίνηση της NVIDIA να δώσει Pascal drivers πριν από μια περίπου εβδομάδα ίσως σημαίνει πως στο εσωτερικό των iMac επόμενης γενιάς θα συναντήσουμε κάποια αντίστοιχη. Η ανακοίνωση των πρώτων μοντέλων αναμένεται να γίνει κάποια στιγμή μέσα στον Ιούνιο. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  13. 4096 το home σας για εταιρείες!!
    1 point
  14. Πανέμορφο πάνελ με πολύ ανταγωνιστική τιμή !! Έχει φτάσει πολύ μπροστά η AoC
    1 point
  15. Δεν πειράζει, καλύτερα καταναλωτής βόδι παρά κομπλεξικός με απωθημένα
    1 point
  16. ειναι και οι καταναλωτές μουυυυυυυυ...οχι οι δικοι μου...τα βοδια παιδι μου
    1 point
  17. Ακόμη ένα ξεχωριστό build βασισμένο σε ένα όχι τόσο διαδεδομένο κουτί στη κοινότητα των modders με την υπογραφή του MisterT.Design. Η σκούρα απόχρωση αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες του build το οποίο στήθηκε σε ένα Dark Base της BeQuiet. Με προϊόντα της Alphacool και της EK Water Blocks στον τομέα της υδρόψυξης, ένα high end setup με διπλές κάρτες γραφικών της NVIDIA, το project Bane εντυπωσιάζει καθώς έχει σκούρα εμφάνιση με βαθύ πράσινο ψυκτικό υγρό που κρατά αρκετά καλή ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και cool αισθητικής. Από το build φαίνεται να λείπουν οι έντονοι φωτισμοί που συναντάμε τις περισσότερες φορές, μιας και δεν αρέσκονται όλοι οι χρήστες σε ένα RGB, ή γεμάτο με LED σύστημα, κάτι που βλέπουμε στις παρακάτω εικόνες. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  18. Με επιμονή και υπομονή... Μετά από αλλεπάλληλα απειλητικά μηνύματα στα στελέχη, δεκάδες μηνύματα στο offtopic, 2 emails στο tapatalk, μια απόπειρα απαγωγής του Λουκά με λύτρα το tapatalk ...έγινε το θαύμα. Επιμονή και υπομονή. Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 point
  19. Η πιο πιστή ίσως συνεργάτης της AMD, Sapphire λανσάρει τις δικές της κάρτες γραφικών βασισμένες στον νέο Polaris πυρήνα έχοντας παράλληλα νέας σχεδίασης heatsink με αφαιρούμενους ανεμιστήρες. Συγκεκριμένα η εταιρία λανσάρει τόσο την κορυφαία της σειράς RX 580 όσο και την RX 570 στην NITRO+ παραλλαγή τους με χρονισμούς πάνω από τα 1400MHz (1411 MHz για την απλή έκδοση), ενώ η Limited edition αγγίζει και τα 1450 MHz στη Boost συχνότητα. Παράλληλα είναι διαθέσιμες με έως 8GB μνήμη για gaming που καλύπτει μέχρι και την 1440p ανάλυση σε πολλές περιπτώσεις. Στο επίκεντρο με τις νέες κυκλοφορίες μπαίνει το σύστημα ψύξης Dual X με την Sapphire να στοχεύει στην ίδια θερμική συμπεριφορά όμως με 12 dbA θορύβου λιγότερα. Επίσης στη Limited edition κάρτα η Sapphire δίνει τη δυνατότητα αλλαγής των stock μαύρων ανεμιστήρων με τους παρεχόμενους ημιδιαφανείς ανεμιστήρες της οι οποίοι συνοδεύονται από ένα απαλό μπλε LED και αφαιρούνται εύκολα χωρίς να χαθεί η εγγύηση του προϊόντος. Βέβαια, στο πλάι τους υπάρχει και ένα RGB LED ενώ μέσα από το StriXX πρόγραμμα της εταιρίας μπορούμε όχι μόνο να παραμετροποιήουμε τον φωτισμό, αλλά και να υπερχρονίσουμε την κάρτα γραφικών σε ακόμη υψηλότερα MHz. Τέλος, η κυκλοφορία τους αναμένεται άμεσα στην αγορά. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  20. Τα α λα πλαϊνά που θυμίζουν... lambo doors του συγκεκριμένου Mastercase 5 Pro της Cooler Master δείχνουν πολλά για τον χαρακτήρα του ενώ στο εσωτερικό κρύβεται το hardware που ονειρεύεται κάθε gamer! Στο αρκετά δουλεμένο σύστημα του Mhike, συναντάμε αρκετά προσεγμένο hardware το οποίο με τη βοήθεια μιας custom υδρόψυξης. Η μητρική του συστήματος είναι μια Z170 Sabertooth μαζί με έναν Core i5 6600K και δύο GTX 970 σε διάταξη SLI. Ο επεξεργαστής ψύχεται από μια Eisberg 120 με custom υδρόψυξη ακρυλικών σωληνώσεων που περνά και τις δύο κάρτες γραφικών. Όπως καταλαβαίνετε το Eisberg block ήταν το μόνο κομμάτι της υδρόψυξης της Cooler Master που απέμεινε και ο χρήστης απλά μόνταρε τους σωλήνες για το δικό του σύστημα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  21. Αρκετά ισχυρό θα είναι το επόμενο smartphone της OnePlus και λεπτομέρειες σχετικά με αυτά εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο. Το εν λόγω smartphone θα προστεθεί σύντομα στο lineup της OnePlus και θα βρεθεί στη κορυφή της λίστας των flagship τηλεφώνων του 2017. Το υπ' αριθμόν "5" έχει στη κατοχή του έναν Snapdragon 835 με κάμερα ανάλυσης 23 megapixel και οθόνη QHD 5.5 ιντσών με τη τελευταία σύμφωνα με πληροφορίες να εντυπωσιάζει με τα λεπτά bezels της. Με βάση πιο πρόσφατες φήμες, η συσκευή πιθανόν να φέρει edge to edge οθόνη και έως 256GB αποθηκευτικού χώρου μαζί με 8GB RAM και τη τελευταία έκδοση του Android να ολοκληρώνει το πακέτο των features. Αν και για την ώρα έχουμε μόνο renders που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο η συσκευή αναμένεται ίσως μέσα στο καλοκαίρι, όπως και συνηθίζει η εταιρία με τις αποκαλύψεις της. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  22. Ο Έλληνας overclocker της HwBox Hellas OC Team κατάφερε τη πρώτη θέση στο μετροπρόγραμμα HWBOT Prime με τη χρήση ενός Core i7 7700K χρονισμένο κοντά στα 7GHz! Ο overclocker χρησιμοποίησε μαζί με τον ταχύτερο στο single thread επεξεργαστή της Intel και την επίσης δημοφιλή στον χώρο των overclockers μητρική ASUS Maximus IX Apex μονωμένη με αρκετή έμφαση στη λεπτομέρεια. Από την εικόνα του testbench, βλέπουμε πως το session διήρκεσε μπόλικη ώρα, μιας και ο πάγος έχει υπερκαλύψει μεγάλο μέρος του δοχείου του υγρού αζώτου. Οι μνήμες του συστήματος έτρεχαν στα 4GHz με timings 12-12-12-28-180-1T, ένας ακόμη λόγος που οδήγησε στο αποτέλεσμα των 8507,65 πόντων, όπου είναι και η κορυφή της κατάταξης αυτή τη στιγμή. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  23. Ο Γερμανός overclocker Der8auer δοκίμασε τον εν λόγω επεξεργαστή σε υγρό άζωτο επάνω στην Crosshair VI Hero και με μνήμες της G.Skill που έτρεχαν στα ιλιγγιώδη 3050MHz με CL10! Ο γνωστός overclocker έτρεξε τα δύο δημοφιλή Cinebench benchmarks καθώς και ένα CPU Frequency validation δείχνοντας τις δυνατότητες του συγκεκριμένου chip σε extreme καταστάσεις. Και πάλι το overclocking γίνεται εύκολα μιας και δεν υπάρχει εμφανές cold bug, όμως η θερμοκρασία δείχνει να επηρεάζει τη συχνότητα των μνημών και κατ' επέκταση του Data Fabric (περισσότερα εδώ). Φεύγοντας από τα πολύ τεχνικά, ο Der8auer ανάρτησε πρώτα το Frequency validation του στα 5905.64 MHz έχοντας όλους τους πυρήνες του CPU ανοιχτούς, μαζί και το SMT, ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Φυσικά η συχνότητα είναι για showoff και μόνο. Στη συνέχεια τα Cinebench έτρεξαν σε συχνότητα μέχρι και 5440 MHz επιστρέφοντας αποτελέσματα 20.21 και 1837 πόντων στα R11.5 7 R15 αντίστοιχα, τα οποία στέκονται στη κορυφή της κατάταξης τόσο του 1600X, όσο και γενικότερα των 6πύρηνων αποτελεσμάτων του HWBOT. Πηγή. Πηγή. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  24. Ένα ξεχωριστό scratch build φτιαγμένο σε μια μινιατούρα μονοθεσίου της Fomula 1 και σε ένα AMD σύστημα με έναν Ryzen 7 1700X καθώς και μια RX 480. Το μοναδικό αυτό σύστημα έχει κατασκευαστεί από το Suchao Modding & Design και το σκαρί του μονοθεσίου - κουτιού αποτελείται από πολλά ακρυλικά κομμάτια βαμμένα σε μαύρο χρώμα και πολλά βινίλια να στολίζουν εμφανισιακά το σύστημα. Φαίνεται πως έχει δοθεί έμφαση στη λεπτομέρεια, αφού ακόμη και τα ελαστικά δείχνουν αληθινά, ενώ φέρουν το λογότυπο της AMD. Η κάρτα γραφικών έχει τοποθετηθεί σε ειδική στάση, οριζόντια και δένει όμορφα με το υπόλοιπο κομμάτι του μονοθεσίου. Η υδρόψυξη είναι η Thermaltake WATER 3.0 RING με RGB ανεμιστήρες, ενώ οιι μνήμες είναι οι TEAM GROUP T-Force DDR4 NIGHT HAWK τοποθετημένες επάνω σε μια μητρική MSI X370 Gaming Pro Carbon. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  25. Disturbing μάι ας. Για αρχή βγάζεις νέα πλατφόρμα. Που διάολο είναι ο 12πυρηνος; 10πύρηνο έχουμε ήδη. Θα μου ανεβάσεις 100Mhz τα ρολόγια και θα ζητήσεις άλλα 1800€. Έλεος δηλαδή. Και οι άλλοι σε κάνουν πάρτυ με 8πυρηνο με το 1/3 των χρημάτων.
    1 point