p_under

Windows 8 Consumer Preview: Η πρώτη γεύση των Windows 8

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Windows 8 Consumer Preview: Η πρώτη γεύση των Windows 8]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354e0b3c641f0e1.jpg[/NEWS_IMG]Η Microsoft είναι έτοιμη να παρουσιάσει το νέο λειτουργικό σύστημα για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, Windows 8, και μας δίνει μια πρώιμη γεύση με το Windows 8 Consumer Preview. Σε αυτή την σελίδα μπορείτε να κάνετε λήψη ενός setup αρχείου, το οποίο θα ελέγξει εάν ο υπολογιστής σας πληρεί τις προϋπόθεσης λειτουργίας του ανερχόμενου Operating System και θα σας δώσει την δυνατότητα να το κατεβάσετε για δοκιμαστικούς σκοπούς. Περιέχει ενσωματωμένα tools για την δημιουργία ISO αρχείων ή bootable FLASH drives και υποστηρίζει λειτουργικά συστήματα Windows ( XP και προγενέστερα).

Επίσης εδώ μπορείτε να δείτε τα system requirements και περεταίρω πληροφορίες για τα Windows 8. Σημειώστε ότι η έκδοση αυτή δεν αποτελεί την βασική έκδοση που θα γνωρίσουμε σύντομα και επίσης ότι η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση. Τέλος, εφόσον επιθυμείτε μπορείτε να εγγραφείτε στο Windows 8 news, για να λαμβάνεται χρήσιμες πληροφορίες και προσφορές στο προσωπικό σας mail.

[img_ALT=Windows 8 Consumer Preview: Η πρώτη γεύση των Windows 8]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11204f4e6126d93a6.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Windows 8 Consumer Preview: Η πρώτη γεύση των Windows 8]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11204f4e6126e1cb8.png[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, επειδή τα είδα σε φίλο που τα πέρασε, έχω να πω ότι ίσως είναι ότι πιο αντιπαραγωγικό και inconsistent έχω δουλέψει EVER. Και λέω ασυνεπές, γιατί συνεχώς μεταφέρεσαι από classic desktop σε metro. Κατανοώ τον λόγο ύπαρξης του metro UI σε τάμπλετς, αλλά όχι σε ένα σταθερό μηχάνημα, καθώς το metro είναι κατ' εξοχήν touch-friendly και mouse unfriendly. Είχα δει την developer αλλά δεν σχολίασα καθώς προοριζόταν περισσότερο για metro developers.

Δυστυχώς αν μείνουν έτσι πάνε για μεγάλο fail.

Επιφυλάσσομαι για τα λαπτοπ, δεν ξέρω πως συμπεριφέρεται με το touchpad. Ελπίζω αύριο που θα έχω dsl να τα δοκιμάσω στο netbook και να δω overall experience και αν είναι πιο ελαφριά σε σχέση με τα 7.

Last but not least: Άθλιο το καινούριο logo.

Edited by Astalavista
Link to comment
Share on other sites

Άλλος κανείς που τα δοκίμασε; Μην τα κατεβάζω τζάμπα :P

Πάντως στου Αristidi του κλοκά το σπίτι που τα είχα δει, δεν με εντυπωσίασαν... Άσε που ο Άρης τα έβριζε γιατί τον εκνεύριζε το καινούριο UI :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά παίζει σε vmware. Κλοτσιές το metro, τελείως άχρηστο για desktop user.

No go τελικά....πάρτε το ψαράκι!

1354f4f8ce9379ee.jpg

To remote desktop είναι γελοίο...

Edited by WebHunter
Link to comment
Share on other sites

τελικα τα περασα σημερα το πρωι αλλα δυστυχως δεν προλαβα να ασχοληθω αρκετα μαζι τους.

η μονη παρατηρηση ειναι ο χρονος εγκαταστασης στο μηχανημα της υπογραφης ηταν 15', αρκετας καλος θεωρω.

το βραδακι θα εχει ξεζουμισμα σε συμβατοτητα με προγραμματακια-drivers-κανα παιχνιδακι ισως αν και σιγουρα λογω εκδοσης θα υπαρξουν δυσκολιες... για να δουμε...

Link to comment
Share on other sites

Το έχει δοκιμάσει κανένας σε arm based μηχανάκι; Έχω βάλει ένα toshiba ac 100 στο μάτι, το οποίο έρχεται με android, και λέω μπας και δουλεύει τα 8 (αν και έχει 512 ram).

Link to comment
Share on other sites

Είχα δοκιμάσει τ developer preview κ δεν μ αναγνώριζε τους δίσκους (και τελικά τ έβαλα vm) αλλά ούτε κ προγράμματα..τώρα τ consumer μ λένε ότι δεν θα παίζει τ kaspersky...καλά τ μετρό είναι οτι να ναι..

Link to comment
Share on other sites

Γιατι δεν περιμενει κανενας στον πλανητη την αγαπητη Microsoft :P

να βγαλει τουλαχιστον την SP2 ή την Ultimate ή την Professional εκδοση

και βιαζεστε ολοι ????

Αφου ο Bill ολο μαλ/ιες κανει στις 1ες κυκλοφοριες Λειτουργικων

και αφου το φαμε το φυστικι μετα μας πεταει και το σωστο

Link to comment
Share on other sites

Εγω τα εβαλα στο λαπτοπ για δοκιμη και παιζανε μια χαρα,συμφωνω ομως με αυτο που ανεφερε καπιος παραπανω οτι σου σπανε τα νευρα με το desktop--> metro και πισω ολη την ωρα.Οτι προγραμμα και παιχνιδι εβαλα επαιξε κανονικα.Απο οδηγους δεν δοκιμασα πολλα πραγματα.

Link to comment
Share on other sites

Αν το μοτίβο επιτυχία-αποτυχία (Windows XP, Vista, Windows 7) συνεχιστεί, τότε ναι, τα Windows 8 θα είναι μούφα. Windows 7 και τα μυαλά στα κάγκελα λοιπόν.

Link to comment
Share on other sites

No way, δεν παίζει να είναι failure. Μιλάμε για ένα full ενοποιημένο λειτουργικό, ίδιο στο PC, στο tablet, στο Smartphone. Εδώ θα είμαστε και θα με θυμηθείτε :)

Link to comment
Share on other sites

στα smartphone η ms ειπε οτι δεν θα εχει win 8

που το ειχα δει......

και οτι ελεγε κατι μπαρουφες για τις ιντσες, οχι οτι θα ειναι size aware αυτο ναι θα ειναι εκπληξη :hehe: :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now