George_o/c

Net Framework 4 - Χρειάζεται;

Recommended Posts

Ναι για 24/7 πάντα μιλάω. Απλά ρε συ αφού ανοίξει, κάνει κάμποση ώρα να δει το δίκτυο, καθυστερεί να ανοίξει προγράμματα κ.τ.λ. Με το που το κάνω disable, ανοίγει το PC και όλα τρέχουν ρολόι - καμία καθυστέρηση.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι το .NET 4 που ανοίγει ( φαντάζομαι λες αυτά τα 2 services που βλέπεις ρυθμισμένα ως "Delayed Startup" στο Services.msc

Αυτά είναι τα optimization processes τα οποία όταν είναι idle το PC κάνουνε optimize & compile τον πυρήνα του .NET ( αν το αφήσεις το PC το κάνει 1 φορά και τέλος, δεν ξανακάνουνε κάτι, αν τα κάνεις και manual start θα δείς ότι ξεκινάνε και κλείνουνε μονομιάς ).

Link to comment
Share on other sites

απενεργοποίησε απο τα services net framework 2 και τα 2 καντα disable και τα 2 framework 4 απο κάτω κανε τα αυτόματα με καθυστέρηση έναρξης και λογικά θα εισαι οκ...

Link to comment
Share on other sites

Μα όταν τα κλείνω αυτά τα 2 services το PC δεν καθυστερεί καθόλου αφού ανοίξει...

Αν εννοείς ότι τα 2 αυτά services σου καθυστερούνε πάνω από 1-2s το full boot του PC σου κάτι δεν πάει καθόλου καλά man.

Link to comment
Share on other sites

Σε ένα μηχάνημα που τρέχει 24/7 αργά η γρήγορα πιστεύω πως θα σου χρειαστεί για κάποια εφαρμογή. Δεν ξέρω τι κάρτα γραφικών έχεις πάνω αλλά αν είναι ΑΤΙ το Catalyst Control Center τρέχει σε .NET framework , εγώ χρησιμοποιώ το ο&ο defrag 14 που το επίσης το χρειάζεται.

Link to comment
Share on other sites

Σε ένα 24/7 PC τι σε ενδιαφέρει εαν μια στο τόσο που κάνεις reboot αργεί λίγο παραπάνω στην εκκίνηση; Το πως να επιταχύνεις τις επιδόσεις π.χ. στο Web Browsing πρέπει να σε ενδιαφέρει πρωτίστως.

Link to comment
Share on other sites

Λίγο δύσκολο να χρειαστείς το 4. Συνήθως μέχρι και 3.5* sp1 απαιτείται απο γνωστές εφαρμογές. Είχα και γώ θέμα πρίν μερούλες με XP machines και έφτεγε αποκλειστικά το 4 στην καθυστέρηση. Συγκεκριμένα το Client Profile Update του νετ 4 από τα windows update. Με disable services ή uninstall όλα τζιτζι.

Link to comment
Share on other sites

Αντικαθιστά και σβήνει κάποια αρχεία του 4 που ήταν υπέυθυνα για restarts...

Installing the .NET Framework 4.5

The .NET Framework 4.5 replaces the .NET Framework 4. When you install the .NET Framework 4.5 on a system that has the .NET Framework 4 installed, the assemblies are replaced.

Uninstalling the .NET Framework 4.5 also removes pre-existing .NET Framework 4 files. If you want to go back to the .NET Framework 4, you must reinstall it and any updates to it. (See Installing the .NET Framework 4.)

You must have administrative credentials to install the .NET Framework 4.5.

Link to comment
Share on other sites

Γιώργο τα έκανα disabled όλα και το 2 και το 4, τίποτα δεν άλλαξε πάλι κάνει ώρα να αναγνωρίσει πληκτρολόγιο ποντίκι κ είναι κ σε διαφορετικές θύρες της μητρικής συνδεδεμένα μπας και φταίει το λογισμικό τους..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now