MetallicGR

Κερδίζουν αργά έδαφος τα Windows 10

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Κερδίζουν αργά έδαφος τα Windows 10]http://www.hwbox.gr/images/news_images/microsoft2a.jpg[/NEWS_IMG] Το μερίδιο αγοράς των Windows 10 αυξάνεται με πιο ήπιους ρυθμούς όμως συνεχίζει να είναι μικρότερο των Windows XP.

Το λειτουργικό σύστημα που έχει δημιουργήσει θετικές γενικά εντυπώσεις, με μικρές εξαιρέσεις σχετικά με την ιδιωτικότητα των χρηστών του αλλά και με την "επιμονή" του να αναβαθμίσει κατόχους με παλιότερο OS, κατέχει αυτή τη στιγμή περίπου 7,94% του συνόλου. Τα Windows 7 είναι το λειτουργικό σύστημα που εξακολουθεί να βρίσκεται στη πρώτη θέση με ποσοστό 55,71% ενώ ακόμα και τα Windows 8.1/XP συγκεντρώνουν 10,68% και 11,68% αντίστοιχα.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα OS, το MacOSX συνολικά κατέχει περίπου το 8% του συνόλου ενώ τα "άλλα" βρίσκονται στο 5,81% του συνόλου.

[img_alt=Κερδίζουν αργά έδαφος τα Windows 10]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture54560.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Τα Win 7 έχουν ακόμα μεγάλο μερίδιο λόγο των εταιρικών υπολογιστών (Business PCs).

Στην Gaming κοινότητα τα Win 10 64bit (26,63%) είναι ήδη πολύ κοντά στα Win 7 64bit (36,32%) στο Steam Hardware Survey και δεν έχουν περάσει ούτε 6 μήνες από τo επίσημο release.

Μέσα στο 2016 το μεγαλύτερο ποσοστό των Gamers θα έχει Win 10 64bit.

Link to comment
Share on other sites

Παρολο που τα 8.1 ειναι πολυ καλα για μενα δε θα πρεπε να εχουν βγει καθολου.

Απο τα 7 να πηγαιναν κατευθειαν στα 9, με νεα χαρακτηριστικα (πχ. filesystem)

και καλυτερο optimization. Οχι οτι τα 10αρια δεν ειναι καλα, αλλα...

Link to comment
Share on other sites

Τι να σου πω, για μένα είναι η πρώτη φορά που έχω τόσους μήνες με το ίδιο λειτουργικό χωρίς να μου κάνει κιχ..και ότι χρησιμοποιώ λειτουργεί τέλεια :) Δεν νομίζω, δοκίμασε τι έχεις να χάσεις? Κάνε ένα back up και αν δεν σου κάνουν ξανά γυρνάς!

Link to comment
Share on other sites

Πάντως κι εγώ θα κάνω τελικά την μετάβαση στα 10, αλλά όχι ακόμα γιατί τα 7 τα έχω στήσει για bench στον SSD και δεν θέλω να τα formάρω πάλι. Άντε με έπεισες [MENTION=1118]venisk[/MENTION]! Ελπίζω να μην έχω προβήματα με photoshop, dreamweaver και τα games μου, κανόνισε, δεν θα κατηγορήσω την μητέρα AMD για την θεόσταλτη 290X, εσύ θα φταις να το ξέρεις :hehe::hehe:

Link to comment
Share on other sites

Έχω Windows 8.1 μόνο για Gaming. Θα περιμένω να βγει το Vulkan και ανάλογα τι απήχηση θα έχει, θα το σκεφτώ πολύ για το αν θα πάω σε 10. Ιδιαίτερα τώρα που ακούγονται πολλά "αμφιλεγόμενα" πράγματα γύρω από αυτά.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now