MetallicGR

Η πρώτη ίσως φωτογραφία της NVIDIA GTX 1060 διαρρέει

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η πρώτη ίσως φωτογραφία της NVIDIA GTX 1060 διαρρέει]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia2.jpg[/NEWS_IMG] Σύμφωνα με το TechPowerUp το οποίο και μεταδίδει την είδηση, η κάρτα εμφανίστηκε σε καταστήματα του Hong Kong.

Η NVIDIA GTX 1060 θα αποτελέσει τη μικρότερη υλοποίηση που θα φέρει η NVIDIA στην αγορά μετά τις GTX 1080 και 1070 που προορίζονται για την high end αγορά καταναλωτών. Η νέα φωτογραφία που διέρρευσε εμφανίζει μια κάρτα με διαφοροποιημένο σύστημα ψύξης όμως με πολλά κοινά στοιχεία που εντοπίζονται στις μεγαλύτερες παραλλαγές της εταιρίας. Η κάρτα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την RX 480 που ετοιμάζει το αντίπαλο στρατόπεδο της AMD για κυκλοφορία σε λίγες ώρες.

[img_alt=Η πρώτη ίσως φωτογραφία της NVIDIA GTX 1060 διαρρέει]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums570-picture66547.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

You get what you pay, εδώ και χρόνια.

Έτσι πάει δεν γίνεται με 200 ευρώ να ψάχνεις επιδόσεις καρτών που κάνουν 500...λέγε με 1070 παράδειγμα!!! Γύρω στο 300ρι θα κάνει όπως όλες οι *60 κάρτες και θα περνάει λογικά την φτηνότερη 480.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now