George_o/c

Razer Venom: Παίξτε το αγαπημένο σας PC Game ασταμάτητα για 1 ολόκληρη εβδομάδα!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Razer Venom: Παίξτε το αγαπημένο σας PC Game ασταμάτητα για 1 ολόκληρη εβδομάδα!]http://reviews.hwbox.gr/news/razer.jpg[/NEWS_IMG]Πόσες φορές σας έχει συμβεί να θέλετε να πάτε νωρίς για ύπνο και να καταντάτε ξενύχτηδες (με μάτι γαρίδα) παίζοντας το αγαπημένο σας παιχνίδι στον υπολογιστή; "Ακόμα μία αποστολή, ακόμα ένας γύρος, ακόμα ένα quest"... Η συνέχεια από 'κει και πέρα είναι γνωστή. Πλέον όμως μπορείτε να παίζετε απροβλημάτιστα μέρα-νύχτα εκμεταλλευόμενοι τις απίστευτες δυνατότητες του Razer Venom! Μετά από επιστημονικές έρευνες πολλών ετών μπορείτε πλέον να τονώσετε τις αισθήσεις σας, να αγνοήσετε παντελώς την οποιαδήποτε κούραση, αίσθηση πείνας, δίψα, βιολογική, κοινωνική ή ορμονική ανάγκη και εν τέλει να αφιερωθείτε στο PC Game που θέλετε.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βάλετε την βελόνα του Razor Venom μες σε κάποια από τις φλέβες σας. Το μαγικό πράσινο υγρό που έρχεται μες στην σακουλίτσα 300ml θα διαρκέσει για μία ολόκληρη εβδομάδα. Μετά τα πρώτα 5 λεπτά που θα κυκλοφορήσει μέσα σας, αυξάνει την αυτοπεποίθηση στο maximum, ενώ τα αντανακλαστικά σας θα είναι ίδια με αυτά μιας θανατηφόρας κόμπρα. Στις πρώτες 24 και 48 ώρες θα είστε πραγματικά μια πολεμική μηχανή. Για να καταλάβετε με ακρίβεια το πόσο πολύ θα αγγίζετε την τελειότητα, συνδυάστε όλες τις ταινίες των Στίβεν Σιγκάλ, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ και Σιλβέστερ Σταλόνε (εκτός από την οικογενειακή κωμωδία/περιπέτεια που παίζει και η μητέρα του) και πολλαπλασιάστε τα επί 10. Τα πρώτα ρεκόρ θα αρχίσουν αδιαμφισβήτητα να καταρρέουν.

Στις 96 ώρες θα περάσετε δύσκολη φάση γιατί πολύ απλά δεν θα μπορείτε να παίξετε σε κανένα server. Δυστυχώς, πολλοί από τους αντιπάλους σας είτε βαρέθηκαν να πεθαίνουν και έφυγαν, είτε αυτοκτόνησαν που δεν μπορούσαν να σας σκοτώσουν, είτε κουράστηκαν να ακούν συνεχώς τις λέξεις "Όξω ωρέ κ*λό-noob-ο", είτε αναλώθηκαν σε κοσμητικά επίθετα ή απλά ξεκίνησαν να χρησιμοποιούν aimbots, wallhacks και άλλα cheats αλλά τους έπιασαν οι υπεύθυνοι και έφαγαν perma ban. Στις 120 ώρες υπάρχει περίπτωση να αισθανθείτε την ανάγκη να πιείτε λίγο νερό. Αν σας έρθει να πάτε για ύπνο, παρακαλούμε βάλτε την άλλη άκρη της βελόνας μες στην επόμενη σακουλίτσα. Καείτε άφοβα για παραπάνω από 4 μέρες, με το Razer Venom. Έρχεται σύντομα στην Ευρώπη, στην τιμή των 100?.

Razer Venom OFFICIAL SITE - CLICK ME!

[img_ALT=Razer Venom: Παίξτε το αγαπημένο σας PC Game ασταμάτητα για 1 ολόκληρη εβδομάδα!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614bb707aa7498b.png[/img_ALT]

[img_ALT=Razer Venom: Παίξτε το αγαπημένο σας PC Game ασταμάτητα για 1 ολόκληρη εβδομάδα!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614bb707aa92dce.png[/img_ALT]

[img_ALT=Razer Venom: Παίξτε το αγαπημένο σας PC Game ασταμάτητα για 1 ολόκληρη εβδομάδα!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614bb707aaa1930.png[/img_ALT]

[img_ALT=Razer Venom: Παίξτε το αγαπημένο σας PC Game ασταμάτητα για 1 ολόκληρη εβδομάδα!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614bb707aab0e38.png[/img_ALT]

[img_ALT=Razer Venom: Παίξτε το αγαπημένο σας PC Game ασταμάτητα για 1 ολόκληρη εβδομάδα!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614bb707aac275e.png[/img_ALT]

[img_ALT=Razer Venom: Παίξτε το αγαπημένο σας PC Game ασταμάτητα για 1 ολόκληρη εβδομάδα!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614bb707aad022e.png[/img_ALT]

Καλό μήνα να έχετε! Δεν έλεγε να το κάνουμε την πρωταπριλιά, οπότε σας την φέραμε σήμερα. :drinks::drinks:

.

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

αν θελεις να πας στην τουαλετα εχει και αλλο σακουλακι η εχεις φροντισει απο πριν να μην πας?

lol!!!

στην αρχη το πιστεψα και μου ηρθε στο μυαλο ενα παλικαρι που θα το αγοραζε σιγουρα!

καλη ανασταση να εχουμε!!

Link to comment
Share on other sites

Το ειδικό αυτό υγρό πρωτοπορεί αφού όπως ανέφερα και στο κείμενο σε κάνει να αγνοείς παντελώς τα πάντα.

Στο benching δεν ξέρω Αντρίκο... Τώρα αν μου λέει ο hipro ότι αντέχει και 50 ώρες χωρίς ύπνο bench-άροντας, φαντάσου να πάρει και τούτο.

//EDIT: Ποιος έβαλε αυτά τα tags;

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Για να καταλάβετε με ακρίβεια το πόσο πολύ θα αγγίζετε την τελειότητα, συνδυάστε όλες τις ταινίες των Στίβεν Σιγκάλ, Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ και Σιλβέστερ Σταλόνε και πολλαπλασιάστε τα επί 10.

Chuck_Norris_Energy_Drink_by_Smashinator.jpg

απειρως καλυτερο κ πιο φτηνο.. ^^

:hehe::hehe::hehe:

Link to comment
Share on other sites

μαγκες πολυ πετυχημενο...............τα πιστεψα ολα απο την πρωτη στιγμη που το ειδα!!!!!!!!!αυτο ομως δεν ξερω γιατι εγινε,ή επειδη πει8ομαι ευκολα, ή επειδη ειχα μια κρυφη ελπιδα μεσα μου να κυκλοφορησει ενα τετοιο ντοπινγκ-σταιλ προιον............χεχεχεχεχεχ :):):):P):):):):):):)

Link to comment
Share on other sites

tags rullez

Χαχαχα :hysterical:

Είχα πει του Αντρέα ότι ήθελα να κάνω ένα πρωταπριλιάτικο και είχα ετοιμάσει κάτι ακόμα, αλλά τελευταία στιγμή έκατσα και έγραψα αυτήν την είδηση :hehe: Χαίρομαι που τελικά σας άρεσε :D Σοβαρά πάντως ήταν της τελευταίας στιγμής :drinks:

Σπύρο, τον έχω βαρεθεί τον Τσακ για αυτό δεν τον ανέφερα :hehe:

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

χαχαχαχαχαχαχα αμα υπηρχε αυτο πραγματακι θα χρειαζομουνα τετοια μπουκαλακια για ολη μου τη ζωη.. :D ωραια πλακα και tags.. :P αντε καλο μηνα και καλη ανασταση σε ολους.. ;)

Link to comment
Share on other sites

πολυ καλο Γιωργη μπραβο, παντως παιδια πλακα-πλακα καποια στιγμη θα βγουν και τετοια προιοντα μπορει οχι για gaming αλλα για αλλες δραστηριοτητες...

Link to comment
Share on other sites

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΧΧΑ.......ΑΠΙΘΑΝΟ!!!!! Μιλάμε έψαχνα το link για να παραγγείλω........τώρα με το BFBC2 TO ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ....ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ.........μπράβο παιδιά Χριστός Ανέστη!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now