Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/05/2017 in Posts

  1. Εννοείς ότι θα έκανε παπάδες ο Τσίπρας με το συγκεκριμένο στα χέρια του?
    3 points
  2. Καλησπερα σε ολους ες σας ο υπολογιστης στηθηκε βημα βημα προσεκτικα με την δικη μ συνθηκη παραπανω. Οριστε να δειτε φωτογραφιες πως τον εστησα βημα βημα κομματι κομματι με τα δυο μου τα χερακια: Πρωτα εβαλα ενα Celeron που ειχε εκει το παιδι για να μπορεσω να κανω αναβαθμιση το BIOS μου για να μπορεσει να μπει πανω ο επεξεργαστης της 7ης γενιας και να τον υποστηρηξη η μητρικη μου πλακετα. Σας το λεω για να μην παρεξηγηθω οτι πηγα σε celeron.
    2 points
  3. Μέσα από μια τυπική αγορά μερικών αναμνηστικών από παιχνίδια της Blizzard τα οποία αγόρασε από το eBay, ο Khemist49 βρήκε κάτι αρκετά κάτι σημαντικό για την ίδια την Blizzard. Ανάμεσα στα πράγματα που του ήρθαν βρισκόταν και ένα CD με τον πηγαίο κώδικα του παιχνιδιού που αποτελεί ιδιοκτησία της Blizzard και συνήθως περιλαμβάνει με απλή και μη εκτελέσιμη μορφή όλο το παιχνίδι. Μετά από πολλές σκέψεις και συνομιλίες με άλλους redditors, ο Khemist49 αποφάσισε να το επιστρέψει στην Blizzard μιας και εκτός του ότι δεν του ανήκει, θα πρέπει να το κάνει compile με κάποιον τρόπο για να το παίξει. Όπως αποφάνθηκε η κίνηση κάθε άλλο παρά κακή ήταν, αφού η Blizzard μετά την επικοινωνία του του έδωσε μια δωρεάν κόπια του Overwatch μαζί με $250 in game credit από το Blizzard Store. Αρκετά καλά για κάτι που ούτως ή άλλως δε μπορούσε να αξιοποιήσει! Βέβαια, τα καλούδια δεν ήταν μόνο αυτά, αφού η Blizzard του έστειλε και μερικά περιφερειακά της Razer για να χαρεί όσο το δυνατόν περισσότερο το νέο του παιχνίδι. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  4. Η AMD προτείνει τη χρήση μνημών με b-die chips της Samsung, όπου σε πολλές περιπτώσεις μπορούν να τρέξουν μέχρι και τα 3700 MHz σε ορισμένες μητρικές, κάτι που επιβεβαιώνει και η TeamGroup. Στον λογαριασμό της στο Twitter ανάρτησε ένα αποτέλεσμα ενός χρήστη της κοινότητας που επιβεβαιώνει πως χρησιμοποίησε τις T-Force Xtreem, σε διάταξη 2 x 8GB επάνω σε μια μητρική ASUS Crosshair VI Hero με το X370 chipset. Παράλληλα, αυτές τις μέρες η εταιρία τρέχει αρκετές προσφορές σε kit για DDR4 και DDR3 πλατφόρμες στο Newegg. Η AMD προ λίγων ημερών, είχε δεχτεί επισκέψεις στα γραφεία της στο Austin του Texas όπου άνθρωποι κλειδιά της εταιρίας είχαν αναφέρει τις βελτιώσεις που θα δούμε σύντομα να έρχονται με τη μορφή νέων BIOS στις μητρικές. Μάλιστα το νέο AGESA microcode 1.0.0.6 θα κυκλοφορήσει σύντομα στις συνεργαζόμενες εταιρίες και στόχο έχει να βελτιώσει την υποστήριξη σε μνήμες με συχνότητα πάνω από τα 2666 MHz ενώ παράλληλα έχει βλέψεις για περαιτέρω μείωση του latency μεταξύ του CPU. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  5. Μεγειά φίλε καλορίζικο!!
    1 point
  6. Καλοριζικο και καλοδουλευτο.
    1 point
  7. Η Apple δέχεται επιθέσεις σε πολλά μέτωπα και οι εταιρίες που πιστεύουν πως δεν "φέρεται δίκαια" σε πρώην και νυν συνεργάτες της, όπως για παράδειγμα την Imagination Technologies. Η τελευταία μάλιστα ξεκίνησε τις σχετικές νομικές διαδικασίες στις οποίες αναφέρει πως η Apple ενδέχεται να κλέψει IP της αφού δε θα μπορέσει να αναπτύξει μόνη της τη GPU για τις συσκευές της μέσα στο διάστημα των 2 ετών που έχει θέσει. Οι ισχυρισμοί της IT μπορεί να μη πείσουν από νομικής πλευράς, όμως δεδομένης της δυσκολίας που περιέχει η σχεδίαση και κατασκευή μιας GPU από το μηδέν, οι μηχανικοί της Apple είναι πιθανό να χρησιμοποιήσουν κάποια από τα... μυστικά που έμαθαν δίπλα στην Imagination Technologies όλα αυτά τα χρόνια. Βέβαια υπάρχουν και πληροφορίες που δηλώνουν πως η Apple ίσως δανειστεί την τεχνογνωσία κάποιου άλλου τρίτου κατασκευαστή για τα πρώτα της βήματα. Η Imagination Technologies από την άλλη ξεκαθάρισε τη θέση της στην Apple λέγοντας πως θα κάνει ότι είναι δυνατό για να προστατέψει τη τεχνογνωσία και τα μυστικά της από μη εξουσιοδοτημένη χρήση. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  8. με γες και καλη απόλαυση
    1 point
  9. Δεν θέλω να μου αγχώνονται. Σε 1-1,5 έτος που θα έχει τελειώσει το CB-testing (consumer beta testing) ή αλλιώς RW testing (real world testing) και θα έχουν διορθωθεί οι περισσότερες "παιδικές ασθένειες", θα αγοράσουμε.
    1 point
  10. Δωρεάν εξ αποστάσεως μαθήματα από το Κέντρο Ανοικτών Διαδικτυακών Μαθημάτων Mathesis Εισαγωγή στην Python http://mathesis.cup.gr/courses/course-v1:ComputerScience+CS1.1+2017_T2/about
    1 point
  11. Όσοι κάνατε υπομονή και δε πήρατε την digital deluxe ή legacy έκδοση του Infinite Warfare θα ανταμειφθείτε μιας και η Activision θα διαθέτει το Modern Warfare σε standalone μορφή. Το παιχνίδι που εκτός του ότι έχει μικρή βάση δεδομένων αφού δινόταν με τις ακριβές εκδόσεις του Infinite Warfare, είχε και το Variety Map Pack DLC που κόστιζε άλλα 15€ με χάρτες που στο orginal παιχνίδι ήταν δωρεάν. Όσοι λοιπόν ήθελαν την remastered έκδοση θα έπρεπε να διαθέσουν ένα μεγάλο ποσό για την απόκτηση του Infinite Warfare με το Modern Warfare συν τα επιπλέον 15€ του DLC για την ολοκληρωμένη εμπειρία. Για άλλη μια φορά, πηγές αναφέρονται στην standalone μορφή του παιχνιδιού που θα κυκλοφορήσει σύντομα, κάτι που αποτελεί μονόδρομο για την Activision ούτως ώστε να αποφύγει και τις κακές κριτικές - για άλλη μια φορά. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  12. Η εταιρία λανσάρει δύο χαμηλών επιδόσεων κάρτες γραφικών με μνήμη 2GB και αυξημένα ρολόγια ενώ εκτός του ότι είναι από τις λίγες που κυκλοφορούν, δεν απαιτούν και εξωτερική τροφοδοσία από το PSU. Η Radeon RX 550 κυκλοφόρησε για όσους χρησιμοποιούν ακόμα την ενσωματωμένη GPU του επεξεργαστή τους, είτε πρόκειται για κάποιον Intel, είτε για κάποιον APU της AMD. Η εταιρία έτσι ευελπιστεί να δώσει κίνητρο σε αυτούς τους χρήστες να τρέξουν παιχνίδια σε χαμηλές μεν ρυθμίσεις, αλλά σαφώς καλύτερα από τις iGPUs των επεξεργαστών τους. Η GIGABYTE λανσάρει δύο τέτοιες υλοποιήσεις που έρχονται με το Windforce cooler το οποίο προσφέρει μέχρι και 23% χαμηλότερες θερμοκρασίες από το reference χάρη στο Blade Fan design ενώ διαθέτει και semi passive λειτουργία. Οι χρονισμοί τους φτάνουν μέχρι και τα 1,219MHz για την OC έκδοση και τα 1195 MHz για την απλή ενώ συνοδεύονται από 2GB μνήμη VRAM συνδεδεμένη σε έναν δίαυλο 128-bit. Το PCB τους είναι επίσης custom με ποιοτικά υλικά της GIGABYTE ενώ οι προτεινόμενες τιμές τους στην αγορά δε θα ξεπεράσουν τα 90€ σε πολλές περιπτώσεις. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  13. Αυτά παθαίνεις άμα γράφεις από το κινητό και έχεις εμπιστοσύνη στο τ9.
    1 point
  14. Δεν εχω δει ουτε ενα
    1 point
  15. Πάρα πολύ όμορφο ,λεπτό και με καλύτερα noise levels σε σχέση με το razer blade.Ακομα έχει και δυνατότητα για αλλαγή των μνημων και των 2 σκληρων.Αντιστοιχα λάπτοπ δεν κυκλοφορούν στην αγορά!
    1 point
  16. Ισως αλλα Δεν θυμαμε ακριβως..το ψαχνω και θα σε πω
    1 point
  17. μου φαίνεται καλό ντήλ. https://www.you.gr/telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-xiaomi-redmi-4a-32gb-2gb-grey?ref_a=11983102&ref_b=389007
    1 point
  18. Ένα μικρό review μετά από 24 ώρες εχω να πω ότι καμία σχέση με τα προηγούμενα galaxy πολύ διαφορετικό, το fingerprint είναι όντος περίεργο εκεί πάνω αλλά το iris είναι spot on. Και η μπαταρία του απλά τερας
    1 point
  19. Πόσο πήρες την κάρτα?Τι μεταφορικά πλήρωσες?
    1 point
  20. Phanteks Enthoo Pro, το είχα αγοράσει από τον Οκτώβρη αλλά το έστησα το Σάββατο επιτέλους, να βρει ο 5960Χ σπίτι από 'δω και πέρα Δεν είχα αγοράσει ποτέ κάτι της Phanteks και το είχα βρει 110€ τότε στο eshop. Στιβαρό κουτί, έρχεται με τον 200άρη μπροστά και έναν 140άρη πίσω. Ο πίσω 140άρης μαζί με δύο 140άρηδες aerocool πήγαν πάνω και πίσω μπήκε push-pull 140mm με την Nepton 140XL. Καλό και αθόρυβο air flow. Δίπλα η Logitech G27 η οποία προσέφερε αρκετές ώρες assetto corsa σε εμένα και όλη την παρέα, ένας ένας όποιος ερχόταν σπίτι την τιμούσαν δεόντως Σήμερα την ξέστησα να φυλαχτεί και από Οκτώβρη πάλι.
    1 point
  21. ZENFONE 2 ZE551ML από τους κινέζους του Gearbest! Αν και το μοντέλο των 4 γιγαβάητ έχει των επεξεργαστή των 1.8 δις. κύκλων! Ελληνικη τιμή όχι κάτω από 280 ευρωπουλα το πήρα 128 το συγκεκριμένο έχει 120 και το μοντέλο με τον z3580 2.3 gHz στα 32 γιγαβαητ εσωτερικής μνήμης έχει 135! Δεν κολλάει για κανένα λόγο (μέχρι στιγμης με νορμαλ χρήση) και το βασικότερο οτι οι 2 SIM είναι dual active! (πήρα τηλέφωνο απο το ένα νούμερο στο άλλο και θα δοκιμάσω να μιλάω στο ένα και να πάρω τηλέφωνο απο το σταθερο στο άλλο)
    1 point
  22. επιτελους χρονια την εψαχνα κουτατη παρακαλω
    1 point
  23. Δεν είμαι καλός στην περιγραφή, λοιπόν απο εικόνα στα κανάλια της digea ειδικά σε τόσες μεγάλες ιντζες φαίνονται οι ατέλειες, απο default η TV εχει 100% φωτεινότητα και αντίθεση, έπρεπε να τα ρίξω λίγο για να φέρω την εικόνα σε ικανοποιητικό επίπεδο. Οι αρετές της φυσικά ξεδιπλώνονται σε 4k, εκεί σου πέφτει το σαγόνι στο πάτωμα απο την ποιότητα, φυσικά δεν ειχα καμία ταινία σε 4k αλλά κατέβασα κανα 2 demo. Λίγο το μενού με παιδεψε μέχρι να το συνηθίσω, δεν θα το έλεγα και το πιο εύκολο μενού που έχω δουλέψει, σε σύγκριση με το μενού της 40αρας samsung που έχω μου φάνηκε πιο δύσκολο. Οι ιντσες τελικά συνηθίζονται πολύ εύκολα, απο 40" σε 55" πάθαμε πλάκα με την γυναίκα μου την πρώτη μέρα, αλλά αμέσως την συνηθίσαμε με αποτέλεσμα απο την επομενη κι ολας να μη μας φαίνεται ο όγκος. Σε wifi δεν την έχω συνδέσει ακόμα, απ ότι είδα έχει και firefox μέσα. Θέλω κάποια στιγμή τώρα να συνδέσω και το pc να δω τι παίζει, αν και η 290 θα κλάσει μέντες σε 4k.
    1 point
  24. 1 point
  25. Τα reebok που προτεινα(τρομαρα μου) σε προηγουμενες σελιδες ''χαλασαν'' μολις σε 1.5-2 μηνες.Ελπιζω αυτα να κρατησουν 3.
    1 point
  26. Παναλαφρος σκελετος. Καθησαν γάντι στο χοντροκεφαλο μου.
    1 point
  27. Σάββατο σήμερα κάναμε λίγα ψώνια... Κολλητηρι USB hub Set καλώδια usb σε Micro USB Adruino pro micro Ποτενσιομετρο συρόμενο 10Κ Χαλκοσωληνα 1/2" και ένα ρακορ ekwb για δοκιμή.
    1 point
  28. Για να θρυματισω τον fx-4100 τωρα που θα βγουν νεοι
    1 point
  29. My new eyefinity setup!!! Σας αρεσει παιδες?
    1 point
  30. Αχαχαχα ε ναι υπαρχουνε αγροτικά και λιμο-αγροτικά Mazda του 97 σκυλι Επί του θέματος... Μέχρι να ρθει η 1080ti
    1 point
  31. Δύο 5870 reference ράτσας gigabyte. Και waterblocks μαζί, οπότε όλο και κάτι θα κανομεν
    1 point
  32. Βαρεθηκα να περιμενω την 1080ti (αν βγει ποτε) και πηρα αυτην γιατι θεωρητικως εχει καλυτερο συστημα ψυξης (ψυχει και τις VRM) και 4 χρονια εγγυηση.Για να δουμε..
    1 point
  33. ηρθε και το shifter....αυριο φτανει και το χειροφρενο....
    1 point
  34. Πολυ καλο wrist για γυμναστικη παιδια για τα λεφτα του 24 ευρω ειναι τελειο.. Σύνδεση με κινητό εύχρηστη εφαρμογή κρατάει ιστορικό, έχει δόνηση για τις ειδοποιήσεις, τραβάει φωτογραφίες καλή μπαταρία (2ημέρες) συμβατό με android & IOS.
    1 point
  35. σεσουαρ too weak... πρεπει να εισαι απο πανω και τρως τη καπνα... με αυτο καθομαι αραχτος στα 2 μετρα και κανω πυροτεχνηματα... καπου εχω και φωτο... επι του θεματος... για τα λεφτα του πολυ καλο... αντε να ρθει λεβιες και χειροφρενο να αρχισω το καψιμο...
    1 point
  36. Πήρα μερικά πραγματάκια σήμερα... Έχουμε και λέμε..λέμε και έχουμε... 1. Χειριστήριο xbox γιατί το ηρωικο logitech rumblepad 2 πέθανε σε ατύχημα... 2. Ups cyberpower 1500 γιατί η ΔΕΗ και ο καιρος μας μαμησε. 3. Φυσητηρας γιατί το παλιό που είχα κοντά 10 χρόνια και πρέπει να το χα πάρει 10 ευρα..το σπάσε η μάνα μου 4. θερμό πιστολο για να βρίσκετε... 5. Παστα για επικείμενη συντήρηση στη λουπα. Bonus το ρουτερ του οτε που στείλανε για να το βλέπω...γιατί ένα μήνα περιμένω μια 50αρα...φεεεεττταααααα.....
    1 point
  37. μετα απο χρονια παλι στο τιμονι...
    1 point