Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/15/2017 in all areas

  1. Aχ τι διαβάζουν τα ματάκια μου Αυτεπάγγελτα πως κινήθηκε ο εισαγγελέας? Εφόσον ο διαχειριστής και ιδιοκτήτης του χώρου απέκρυψε TO ONOMA ΣΟΥ η νομική ευθύνη του χώρου που σε ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ σταματά εκεί. Η δική σου όμως ευθύνη έγκειται στο να προσκομίσεις τα απαραίτητα έγγραφα τόσο σε μας για να αποκατάστησεις το όνομα σου ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΝΕΠΛΕΞΕΣ στην εφορία για συναλλαγές στην εισαγγελία και στα αρμόδια δικαστικά όργανα οπότε άσε τις φαμφάρες και πάρε έναν καλό δικηγόρο...και μακάρι να έχεις κάποια πράγματα στο όνομα σου ώστε να αποζημιωθούν τα άτομα που υπέστησαν βλάβη (υλική και ηθική) από το άτομο σου
    6 points
  2. Πραγματικά μας έπρηξες με τις μηνύσεις σου και το μπλά μπλά άνευ ουσίας. 7 μήνες δεν έχεις αποζημειώσει τους πελάτες σου... ποιά ασφαλιστική και κουραφέξαλα ?
    5 points
  3. Άραζα ταρατσα τις προάλλες, είχα την κάμερα στο μπαλκόνι απο κάτω και έβγαλα αυτές τις δυο. Το edit προσωπικά μαρέσει, but you know, opinions are opinions
    3 points
  4. Αυτεπαγγελτα... Ε ναι μπαίνει ο εισαγγελέας hwbox να περασει η ωρα και λέει οπα...εδώ πρέπει να επέμβω... Γελάνε οι πέτρες... Με τόσα παραβολα για μυνησεις πάντως πιο φτηνά θα έβγαινε να γυριζε τα λεφτά
    3 points
  5. Καλά μάγκες μην μασάτε με αυτά που λέει και τις ωρολογίες του. Και αν σας καλέσει ο εισαγγελέας (αυτεπάγγελτα πάντα... μάλλον ο φίλος δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη και την έγραψε για δείξει πιο ψαγμένο το ποστ του... γελάω) στην απολογία ας του καταθέσετε τα καταθετήρια,την δήλωση της πυροσβεστικής από την Γενική Ταχυδρομική καθώς και ζητήστε την απόφαση της ασφαληστικής η οποία είτε έχει βγει ήδη είτε δεν υπάρχει καν claim σε κάποια ασφαληστική.Επίσης δηλώστε ότι ότι είπατε στο κάνατε εν βρασμώ ψυχής και πως η "συκοφαντική δυσφήμιση" (καλά μιλάμε για μεγάλο drama queen) είναι αποτέλεσμα όλων αυτών που καταθέσατε και είναι απολύτως δικαιολογημένη. Θα σας αφήσει να φύγεται (πιστέψτε με έχει πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί) και ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ο εισαγγελέας θα ενεργήσει αυτεπάγγελτα και θα ερευνήσει την απάτη του κυρίου για αυτά που δηλώσατε.Εγώ ευχαρίστως να έρθω μάρτυρας υπεράσπισης εννοείται γιατί πραγματικά θέλω να γελάσω λίγο γιατί με τόσο πήξιμο αυτόν τον καιρό το έχω ξεχάσει. Κύριε με το κωδικό όνομα τραμπάκουλας αν χρειαστείς κάτι το ξέρεις και το τηλέφωνο μου και τα λοιπά στοιχεία επικοινωνίας μου.
    3 points
  6. Από τη κυκλοφορία των Ryzen 7, η ονοματολογία της AMD άφηνε νύξεις για πιθανότητα κυκλοφορίας κάποιων ακόμη πιο μεγάλων κυριολεκτικά chip τα οποία θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την HEDT πλατφόρμα της Intel. Μπορεί οι Ryzen 7 να χτυπούν σε multithreaded εφαρμογές αρκετά HEDT CPUs της Intel, όμως η AMD φαίνεται να ετοιμάζει και πιο μεγάλα μοντέλα για να προσπεράσει και τους επερχόμενους 12-πύρηνους Skylake X. Το leak περιλαμβάνει και ολόκληρο το φημολογούμενο lineup των επεξεργαστών, πολλοί εκ των οποίων φέρουν την κωδική ονομασία Threadripper, την οποία είχαμε ακούσει και στο παρελθόν. Το socket που θα τοποθετούνται θα είναι ελαφρώς διαφορετικό μιας και λέγεται ότι θα οι επεξεργαστές έχουν μεγαλύτερο μέγεθος από τους τωρινούς Ryzen 7. Το γεγονός ότι θα απαιτούν και νέο socket σημαίνει ότι θα χρησιμοποιούν και νέο chipset, ονόματι X399. Τα μοντέλα θα έχουν 10, 12, 14 και 16 πυρήνες με τον διπλάσιο αριθμό threads ελέω του SMT της AMD. Παράλληλα το TDP του σε σύγκριση με αντίστοιχους Intel δείχνει μικρότερο κατά 5 με 10 Watt αποτελώντας έτσι αρκετά αξιοπρεπή λύση για κάθε enthusiast. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  7. Ρίγη συγκίνησης για τους απανταχού ιντελάδες, θα αγοράζουμε φτηνούς intel επεξεργαστές.. μπράβο μωρή amd πίεσε τους κι άλλο!
    2 points
  8. Δεν την άνοιξε άγνωστος όμως. Αν εγώ έβλεπα αγγελία από τον agnostos7890 θα την προσπέρναγα. Αν έβλεπα από τον yanni, μπορεί και να μην την προσπέρναγα. Πόσο μάλλον όταν η αγγελία αυτή δεν ανέφερε ότι έμπαινε για λογαριασμό κάποιου άλλου. Υποθέτω στο pm που θα έστελνα θα ενημερωνόμουν σχετικά, αλλά θα ήμουν ήδη μισοψημένος για την αγορά. Αυτό βέβαια μια απλή προσωπική άποψη/εκτίμηση. Επιπλέον η επαφή μου με τις αγγελίες, ιδίως στον τομέα της αγοράς μεταχειρισμένων, είναι πρακτικά ανύπαρκτη, μιας και είμαι μόνιμα στην θέση του πωλητή, οπότε δηλώνω και άσχετος όσον αφορά τους πιθανούς κινδύνους που κρύβει μια τέτοια αγγελία. Anyway. Μακάρι να ξεκαθαριστεί η όλη παρεξήγηση και να πάνε όλα καλά.
    2 points
  9. Η Ubisoft μαθαίνοντας από τα λάθη της, αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος το επόμενο Assassin's Creed, δύο χρόνια μετά το τελευταίο χωρίς βιαστικές κινήσεις. Οι φήμες για το επόμενο μέρος όμως κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό στον κύκλο των gaming websites και τελευταία γίνεται λόγος για την τοποθεσία που θα λαμβάνει χώρα το παιχνίδι. Αρκετές πηγές αναφέρονται στην Αίγυπτο και στη Δυναστεία των Πτολεμαίων (φήμη) κατά την Ελληνιστική περίοδο το 300 περίπου π.Χ. Ο χάρτης θα είναι κατά κύριο λόγο η αρχαία Αίγυπτος όμως δεν αποκλείεται να δούμε και τμήματα άλλων γειτονικών περιοχών - μαζί και της Ελλάδας, αφού σημειώνεται πως το game θα έχει και έντονες σκηνές ναυμαχίας. Παράλληλα λέγεται πως το παιχνίδι θα ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση στον τομέα της ανάπτυξης του παίκτη με τις πηγές να δηλώνουν πως είναι πιο κοντά στα πρότυπα του Skyrim της Bethesda. Τέλος, η πηγή θεωρεί πως το game θα είναι αρκετά προσεγμένο σε αντίθεση με τις πρόσφατες απόπειρες της εταιρίας ενώ βρισκόταν σε ανάπτυξη για μερικά χρόνια τώρα. Η κυκλοφορία του αναμένεται το Φθινόπωρο του 2017. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  10. Πολλά και ισχυρά chips για servers και embedded συστήματα ετοιμάζει η AMD για τα επόμενα δύο χρόνια και το roadmap που εμφανίστηκε επιβεβαιώνει ακριβώς αυτό μαζί με πλήθος από slides. Αρχικά, πολλά από αυτά ήταν εδώ και μερικούς μόλις μήνες αλλά μόνο σε συνεργάτες και επενδυτές της AMD. Στο roadmap βλέπουμε την ύπαρξη ενός CPU με το όνομα Starship, που αποτελεί ίσως την κορυφαία υλοποίηση της εταιρίας για τον high performance computing που περιλαμβάνει datacenters και workstations μεγάλου βεληνεκούς. Ο επεξεργαστής με τη κωδική ονομασία Starship έρχεται με 48 πυρήνες και 96 threads, σε ένα πακέτο με TDP που δε θα ξεπερνά τα 180W ενώ θα είναι από τους πρώτους που θα κατασκευάζονται στη λιθογραφία των 7nm FinFET της GlobalFoundries. Όλα αυτά για το 2018 όμως. Η AMD έχει και φέτος στα σκαριά ένα CPU υψηλών επιδόσεων και για server καταστάσεις με 32 πυρήνες και 64 threads. Ο επεξεργαστής θα βρίσκεται στη λεγόμενη και Naples πλατφόρμα όπου και μέσω ενός ειδικούς interconnect θα συνδέει υποσυστήματα του server αλλά κυρίως, περισσότερους ίδιους επεξεργαστές για άμεση επικοινωνία. Στα slides εμφανίζονται επίσης και πολλές embedded πλατφόρμες των οποίων η χρήση είναι σχεδόν απεριόριστη, σε συστήματα ιατρικού περιεχομένου, αλλά και πολλούς άλλους τομείς. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  11. Οι μοναδικές Torque αποτελούν ότι νεότερο έχει να δείξει η Corsair στον χώρο των μνημών και η εταιρία δείχνει παράλληλα και μια τροποποιημένη έκδοση ενός Bulldog με hot rod αμφίεση! Η Corsair καλεί όσους θέλουν να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία των βραβευμένων Dominator Platinum της έχοντας αυτή τη φορά ανανεωμένο look. Οι Dominator Platinum Torque είναι τύπου DDR4 και έρχονται με ελαφρώς "καμμένη" τη πάνω πλευρά, όπως σε πολλά racing αυτοκίνητα δείχνοτας έτσι πως πρόκειται για ένα kit που δίνει έμφαση στις κορυφαίες επιδόσεις που αγγίζουν τα όρια. Οι ισχυρισμοί της εταιρίας μπορεί να ισχύουν ως ένα βαθμό, όμως σίγουρα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός τόσο στη συγκεκριμένη συχνότητα όσο και υψηλότερες. Οι μνήμες όμως έρχονται σε διαφορετικά configs, όπως για dual channel συστήματα με τη χρήση δύο 16GB DIMMs χρονισμένα στα 3200MHz έχοντας διαλεγμένα IC και 10 layer PCB με πολλαπλά χάλκινα επίπεδα για καλύτερη ψύξη. Η εταιρία αναφέρει συμβατότητα με X99, 100 και 200 Series συστήματα, όμως θα τρέξουν κανονικά και σε Ryzen, πιθανόν όμως σε χαμηλότερη συχνότητα. Οι προτεινόμενες τιμές τους βέβαια, είναι αντάξιες ενός special προϊόντος, αγγίζοντας και τα 499 για την quad channel έκδοση και τα 449 για την dual channel έκδοση. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  12. ......ένα έντονο κόκκινο χρώμα.... μαμάει!! @sofos1990 Πλέον λέγεσαι μικρός Τορέτο
    1 point
  13. Μου φαίνονται υπερβολικά πολλά τα χρήματα για mouse. Ελεύθερη αγορά έχουμε, όποιος θέλει τα δίνει βέβαια, απλά κουβέντα να γίνεται Εκτός αν το είπες ειρωνικά, που σε αυτή την περίπτωση τζάμπα πληκτρολογώ
    1 point
  14. Ζήλεψαν από τους Gigabyte Marines @sofos1990
    1 point
  15. Η 'αγάπη' της Microsoft προς το Linux είναι υπαρκτή εδώ και αρκετό καιρό, όμως πόσοι από εσάς περιμένατε να δείτε διανομές εντός του Windows Store; Καλά καταλάβαμε! Διανομές όπως η Fedora, το Ubuntu το SuSE θα γίνουν διαθέσιμες μέσα από το Windows Store σύντομα όπως ανέφερε και η Microsoft στο Build 2017 keynote της. Σκοπός είναι οι power users ή και οι developers που θέλουν να τρέξουν ένα Linux εντός των Windows 10 χωρίς την ανάγκη για κατέβασμα κάποιου άλλου VM προγράμματος. Η Microsoft θέλει να κάνει τη διαδικασία όσο πιο ανώδυνη γίνεται για όλες τις πλευρές και έτσι θα δίνει τη δυνατότητα για εγκατάσταση και σε ξεχωριστό partition για dual boot μέσω του GRUB bootloader. Παράλληλα, Linux διανομές χρησιμοποιούν και αρκετά σχολεία οπότε η κίνηση έρχεται για να δέσει με την ανακοίνωση των νέων Windows 10 S που προορίζονται κυρίως για αυτόν τον σκοπό. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  16. 7 μήνες τεστ1234 (διότι δεν γνωρίζω ποιος είσαι) δεσμεύεις χρήματα παιδιών που πάσχισαν-ύδρωσαν να τα μαζέψουν και επιτίθεσαι στην δικαιολογημένη τους αγανάκτηση. Εύχομαι να μετανοήσεις μέσα σου πριν ζητήσεις συγγνώμη.
    1 point
  17. Χαίρεται και από εμένα! Εδώ θα σας παρουσιάσω την δουλειά μου πάνω σε έναν διαγωνισμό της Cooler Master που είναι σε διαδικασία ψηφοφορίας τώρα! Εδώ είναι το worklog! http://community.coolermaster.com/topic/21804-project-half-life-2-gordon-freeman-edition/ Και εδώ το topic για την ψηφοφορία! http://makerhub.coolermaster.com/portfolio-item/mod-gallery-half-life-2-gordon-freeman-sotiris-lagopatis/ Θα χαρώ πολύ να συζητήσουμε οτιδήποτε αφορά το πρότζεκτ ή να ανταλλάξουμε απόψεις!
    1 point
  18. Η Microsoft ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες το επόμενο μεγάλο update της για τα Windows 10 το οποίο εκτός από τα νέα features θα ενσωματώνει και ολοκαίνουρια εμφάνιση! Το Fluent design όπως θα ονομάζεται αποτελεί στρατηγικής ίσως σημασίας αλλαγή μιας και φέρνει το λειτουργικό πιο κοντά σε όσους χρησιμοποιούν smartphones με πιο materialized εικονίδια και μενού θυμίζοντας μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις και macOS. Δίνοντας βασίζεται σε 5 πυλώνες, φως, βάθος, κίνηση, material και scale, στοιχεία που θα ολοκληρώσουν την συνύπαρξη με το λειτουργικό σύστημα. Πολλά από τα features τα δανείζεται η Microsoft από το Android και το iOS μιας και οι χρήστες έχουν αναμφίβολα κάποια εξοικείωση με τα smartphones. Τα features συνεχίζονται βέβαια και η Microsoft ετοιμάζει και ένα μικρό time machine βλέποντας ουσιαστικά ποιες εφαρμογές χρησιμοποιήσαμε μια συγκεκριμένη ημέρα. Έπειτα θα δούμε οι γραμμές μεταξύ online και offline αρχείων να λεπταίνουν αφού και οι δύο τύποι αρχείων θα φαίνονται από τον file explorer. Μερικά ακόμα features εμφανίζονται στα παρακάτω screenshots αλλά και στο επίσημο blog της MS. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  19. Πολύ ουσιώδες τα πολλά lanes Πρώτα είχαμε τους ιντελάδες, τώρα τους AMDάδες... σηκώστε χέρι όσοι πραγματικά πιστεύετε πως εκμεταλλεύεστε και χρειάζεστε πολλά lanes. Επίσης ονομάστε εφαρμογές και games που κερδίζεις κάτι από 8+ cores ( ανεξαρτήτως Intel AMD ).
    1 point
  20. Μη ξεχασετε να ζητησετε και το υλικο απο τις καμερες του καταστηματος που ο ιδιος παραλαμβανει τα δεματα με τις υπογραφες του..Αλλα για ενα πραγμα αναρωτιεμαι.. Τι αποζημιωση θα δωσει η μεταφορικη, οταν με δικια του ευθυνη παραλαμβανει τα δεματα πισω.
    1 point
  21. https://www.tenforums.com/customization/8705-how-change-fileexplorer-windows-explorer-background-grey-3.html https://www.tenforums.com/tutorials/6051-add-personalize-classic-context-menu-windows-10-a.html
    1 point
  22. Oculus Rift αλλά η τσέπη μου φτάνει μέχρι τα Νήπια Cardboard για smartphones απο το διπλανό νηπιαγωγείο οπότε βολεύομαι με αυτά.
    1 point
  23. Προβλέπω να κάνω disable το Windows update... όχι, δεν θέλω να μου θυμίζει Android το PC μου.
    1 point
  24. Εγώ επένδυσα σε Vive και δεν το μετανιώνω: +Καλύτερο room scale -Λιγότερο καλά motion controllers από Rift, να λέμε του στραβού το δίκαιο +Υποστήριξη Oculus Rift exclusives μέσω Revive.
    1 point
  25. Ελπίζω να φτιάξουν κ αυτό το χαζό σφάλμα brakepoint που γράφει όταν έχεις αφήσει ανοιχτά apps και κλείνεις το pc...λες και θα κολλήσει πχ και πρέπει να τα κλείνεις ένα ένα... ουστ! Να ρωτήσω κάτι άσχετο αλλά σχετικό με το λειτουργικό, μπορώ να έχω άλλο φόντο στους φακέλους πέρα από το άσπρο που μου βγάζει τα μάτια στα 4k?
    1 point
  26. Αλλαγή στα ανεμιστηράκια με SP Corsair ή ότι άλλο μας αρέσει ....και φύγαμε. Μου άρεσε και εμένα πολύ και η θεωρία υλοποίησης με ένα και μοναδικό καλώδιο ( sleeveed) να φεύγει από αντλία ( ωραίο logo Νυφάδας).. επιλογή silent ή όχι ...επεκτασιμότητα...σχετική και καλή εγγύηση. Γενικά φαίνεται πολύ καλή υλοποίηση και για 1η φορά σκέφτομαι να περάσω σε υδρόψυξη ( φανατικός της αερόψυξης και της ανεμελιάς που προσφέρει )
    1 point
  27. Αρκεί να είναι καλή η προέκταση pci-e γιατί φίλος μου έχει αγοράσει 4 μέχρι τώρα.....ωραίο κουτί αλλά δεν ξέρω αν ήθελα να βλέπω την κάρτα έτσι.. χμμ
    1 point
  28. Ήδη με τους προηγούμενους Ryzen κάτι πάει να γίνει. Να δω όμως τρελό comeback από την AMD και μιλάμε δεν θα το πιστεύω Μετά από τόσα χρόνια! Κι ας είμαι intelάς.
    1 point
  29. http://wccftech.com/amd-ryzen-9-lineup-threadripper/
    1 point
  30. Μιλας με γρίφους γέροντα...
    1 point
  31. 27 Ιουλίου θα κλαίει η Intel
    1 point
  32. Κρίμα για όσους έχασαν τα λεφτά τους γιατί τόσους μήνες μετά μόνο χαμένα μπορώ να τα θεωρώ. Πάντως σαν εντελώς απ' έξω από αυτό...πρωτίστως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχουν οι αγοραστές. Δεν θα έβαζα ποτέ λεφτά σε κάποιον που δεν ξέρω. Ούτε καν αγγελία με δικό του account δεν έχει βάλει.
    1 point
  33. Οι μνήμες super όπως και το build - στο τελευταίο θα ήθελα κάρτα με backplate...
    1 point
  34. Και αυτό hardware είναι.
    1 point
  35. Το HwBox δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες. Είναι από τους βασικούς κανόνες του marketplace μας. Το post καλά κάνει και υπάρχει για να το δουν όσοι είναι και να επικοινωνήσουν μαζί σου για λεπτομέρειες και τα σχετικά, αλλά οι administrators του site δεν έχουν κάποια δουλειά με αγγελίες που ανεβάζουν απλά μέλη. Οπότε ας μη γίνονται συσχετίσεις.
    1 point
  36. Ποιος χρειάζεται το κορυφαίο chipset σε μια ITX μητρική; Κανείς (σχεδόν) είναι η σκέψη της ASUS και πολύ σωστά, αφού οι δύο νέες προτάσεις της φέρουν τα H270 και B250 chipsets. Για κάποιον που θέλει όλα τα μοντέρνα features όπως το RGB, το καλαίσθητο design και πιο σημαντικό, τις μικρές διαστάσεις τύπου ITX δεν έχει και πολλές επιλογές όσον αφορά στο hardware. Οι περισσότερες ITX της αγοράς βασίζονται στο μεγάλο chipset της Intel το Z270, χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Οι δύο Strix H270I Gaming και B250I Gaming βρίσκονται και επίσημα στο portfolio της ASUS και ενσωματώνουν πολλά από τα features ακριβότερων μοντέλων. Αρχικά έρχονται με Aura Sync RGB lighting, ένα must για κάθε build του 2017. Παράλληλα δε ξεχνούν να δώσουν έμφαση και στον ήχο μέσω της SupremeFX και των features της, Sonic Studio III και Sonic Radar III για ποιοτικό ήχο 7.1 καναλιών. Στη περίπτωση της H270 μάλιστα συναντάμε και δύο θύρες δικτύου gigabit ethernet αν και αμφότερες υπόσχονται ποιοτικό ασύρματο σήμα WiFi με ταχύτητες που φτάνουν και τα 867Mbps. Onboard υπάρχουν και δύο M.2 υποδοχές που συνδέονται στον δίαυλο του CPU με PCIe gen3 x4 λωρίδες για ταχύτητες μέχρι και 32Gbps. Παράλληλα η ποιότητα κατασκευής της ASUS βρίσκεται σε κάθε πτυχή του PCB με διαλεγμένα υλικά, ψηφιακό κύκλωμα τροφοδοσίας Digi+ PWM καθώς και QLED που πληροφορούν τον χρήστη για το πρόβλημα, όταν υπάρχει. Για να τις αποκτήσετε θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι και τα τέλη Μαΐου με τιμές που στην Αγγλία κυμαίνονται από 119 μέχρι 129 λίρες. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  37. Το design δείχνει πετυχημένο, ειδικά αν σκεφτείς ότι δεν έχεις και πολύ χώρο για "δοκιμές".
    1 point
  38. Σημείωση συντάκτη: Θα πρέπει να είσαι τουλάχιστον ο @Jason για να το κάνεις.
    1 point
  39. Ο Έλληνας overclocker της HwBox Hellas O/C είναι και ο πρώτος που σπάει το φράγμα των 8500 πόντων στο συγκεκριμένο benchmark με τη χρήση τετραπύρηνου επεξεργαστή. Με τη βοήθεια ενός Core i7 7700K καθώς και μιας μητρικής ASUS Maximus IX Apex με το Z270 chipset ο $@39@ σημείωσε τη πρώτη θέση με 8514.5 πόντους με τον επεξεργαστή του να τρέχει μια ανάσα πριν τα 7 GHz! Το επίτευγμα πραγματοποιήθηκε φυσικά με τη χρήση υγρού αζώτου, ενώ από την φωτογραφία του setup βλέπουμε πως το session διήρκεσε αρκετή ώρα μέχρι να βγει το πολυπόθητο score. Κάπως έτσι με τα πρόσφατα αποτελέσματά του ο $@39@ βρίσκεται στη κορυφή της κατάταξης των overclockers της HwBox Hellas O/C team αλλά και του extreme league. Μαζί με το παραπάνω αποτέλεσμα, ανάρτησε και μερικά ακόμα στο wPrime 32/1024m και στο GPUPI for CPU 1B παίρνοντας σε όλα χρυσά κυπελλάκια. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  40. Ο δράκος της MSI επιστρέφει και πάλι στην high end αγορά με τη μορφή της GTX 1080 Ti Sea Hawk η οποία φέρει ένα full cover waterblock της EK Water Blocks μαζί με καλαίσθητο backplate. Το PCB της νέας GeForce GTX 1080 Ti Sea Hawk EK X παραμένει το ίδιο με την GAMING X υλοποίηση που είδαμε μάλιστα πρόσφατα, οπότε έχουμε να κάνουμε με τα αρκετά ποιοτικά military class components και το μεγάλο πλάτος του που κάνει τη κάρτα να ξεχωρίζει. Σε συνεργασία με την EK, η MSI δημιουργεί μια διαφορετική κάρτα με ενσωματωμένο waterblock που καλύπτει ολόκληρο το PCB, αλλά και όμορφο backplate, παρόμοιο με αυτό που βρίσκουμε στην GAMING X παραλλαγή. Φυσικά για να τη χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να έχετε κάποιο custom κύκλωμα υδρόψυξης στο PC σας, όμως το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει και με το παραπάνω. Αρχικά, οι χρονισμοί της σε base και boost αντίστοιχα βρίσκονται στα 1569/1683 MHz με τις μνήμες να τρέχουν στα 11120 MHz, μόλις 1% πάνω από τις προτεινόμενες τιμές της NVIDIA. Όσον αφορά το ίδιο το waterblock, επάνω του βλέπουμε τα λογότυπα τόσο της MSI όσο και της EK Water Blocks αλλά και τον δράκο χαραγμένο επάνω στο επινικελωμένο κάλυμμά του. Τέλος, το waterblock έχει τα κλασικού τύπου fittings G1/4 κάτι που το κάνει συμβατό με πλήθος κομματιών υδρόψυξης από διάφορους κατασκευαστές της αγοράς. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  41. Βόλτα στην Φιλοθέη. Το ηλιοβασίλεμα κάθε μέρα από τα Τουρκοβούνια απλά ονειρεμένο, σύντομα και από απέναντι ψηλότερο σημείο.
    1 point