Recommended Posts

dsc01483ix.jpg

Καλησπέρα και πάλι, μετά από αρκετό καιρό αποχής από το "άθλημα" πιστεύω ήρθε η ώρα να φτιάξω ένα σύστημα και αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας το Worklog του Project! Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν οι κατασκευές..!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εταιρίες Phobya και Bitspower για την παραχώρηση υλικού για τo Project!

phobyalogox.jpg bitspower.jpg

Φιλικά, Γιάννης

Link to comment
Share on other sites

Hardware

MOBO: MSI Big Bang Marshal B3

CPU: 2600k

RAM: 8GB Corsair Dominator GT 2133

GPU: 2 x MSI NGTX560 Ti Hawk

SSD: OCZ Agility 3

HDD: WD Raptor 74 GB RAID 0

Watercooling

Pumps: 2 x Swiftech MCP655 on Dual Serial Bitspower Top

Radiators: 2 x Phobya Xtreme 400

Fans: 4 x Phobya G-Silent 180

Fittings: Compression 13mm-19mm Bitspower Fittings

CPU Waterblock: EK Supreme HF Full Copper

GPU Waterblock: -

RAM Waterblock: Bitspower 4 DIMM Waterblock

MOBO Waterblock: Bitspower Full Cover Block

Δεν νομίζω ότι ξέχασα κάτι.. πέρα από τα block για τις VGA που ακόμα δεν έχω καταλήξει όλα τα άλλα πιστεύω τα έχω κανονίσει! Όσο για το όνομα.. το όνομα προέκυψε απο το πάντρεμα της MSI με την Nvidia.. Πώς λέμε Σκορδά - Λιάγκας = Σκορδαλιάγκας.. Έ... έτσι λέμε και Msidia! Θέμα Μαύρο με Γαλάζιο.. αυστηρή δυχρωμία, αφού ψάχνω να βρώ που μπορώ να φτιάξω αυτοκόλλητο για τον Agility σε γαλάζιο χρώμα, μιας και θα είναι σε κοινή θέα μην είναι πράσινο!

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη αν και ένας πακιστανός (χωρίς να είμαι ρατσιστής..) μπηκε εχτες το βράδυ στο σπίτι μου και μας ... γ@μησε την ψυχολογία..

Παρόλαυτα δεν μπορεί ένας ταπινός πακιστανός να κρατήσει πίσω τον Heinekened!

Λίαν συντόμος θα ξεκινήσουν οι κατασκευές.. περιμένω διάφορα πραγματάκια απο διάφορες πηγές και αυτα με κρατάνε λίγο πίσω αλλα που θα μου πάει θα ξεκηνίσω..!

@Barfastic Mike δεν μίλησα με κάποιον συγκεκριμένο.. απλά μίλησα με έναν τύπο απο το αρμόδια τμήμα για τα Sponsorships και τα κανόνισε όλα αυτός.. ούτε το όνομα του δεν μου είπε.. αφου δεν είπε εκείνος, δεν ρώτησα ούτε εγώ.. μην φανώ αγενής! :-P

@Mortis Δεν θα χρειαστούν βάψιμο γιατί δεν θα τα χρησιμοποιήσω.. θα τις βάλω στο νερό.. σίγουρα όμως σκέφτομαι να αλλάξω τα κόκκινα αυτοκόλλητα με μπλέ.. θα δοκιμάσω το zazzle.co.uk που ανέφερε ο Mike!

Link to comment
Share on other sites

Θέλω για τους ανεμιστήρες, για τον Agility και για τις Dominator. Το logo μου το έφτιαξε ο Γιώργος ( Κοπρίτης ) και έκανε τρομερή δουλειά.. Στους ανεμιστήρες θα βάλω το Logo του Project στον Agility θέλω ακριβώς το ίδιο sticker που έχει τώρα αλλά αντί για Μαύρο-Πράσινο το θέλω Μαύρο-Γαλάζιο και για την RAM το ίδιο.. ακριβώς ίδιο Sticker με το Logo της εταιρίας και με τα χαρακτηριστηκά των DIMMS αλλά πάλι σε Μαύρο-Γαλάζιο!

Link to comment
Share on other sites

Εάν χρειαστείς κάτι (γενικά & ειδικά) και πιστέυεις πώς το hwbox μπορεί να σε βοηθήσει (με οποιοδήποτε τρόπο) στείλε μου πμ να μου πέις !

Hwbox Supports Modding :T:

Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους τους είδους σου (barf/argi/και όποιον ξεχνάω) :T:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Μόλις παρέλαβα rads και fans..! Θα βγάλω τις φτερωτές από τους ανεμιστήρες (τελικά βγαίνουν!) να τους πάω στον Γιώργο και θα αρχίσω να ασχολούμαι με το κουτί και τα ψυγεία! Σύντομα φωτογραφίες!

Link to comment
Share on other sites

Αντε με το καλο να το δουμε ολοκληρωμενο και φυσικα ξεκινα να βαζεις φωτο !!

Ξερεις πως ειναι οταν το διαβαζεις στην αρχη, ανυπομονεις καθε μερα για να δεις

και κατι νεο ! :)

Link to comment
Share on other sites

Ισχύει αυτό που λες Έλληνα, το έχω νιώσει.. και μάλιστα για να πω την αλήθεια, όταν παρακολουθώ ένα Worklog και βλέπω ότι έχουν περάσει αρκετές μέρες χωρίς update σκέφτομαι απο μέσα μου.. "Τι κάνει ο μ@λ@κας.. ακόμα να βάλει φωτογραφίες?" και με πιάνει η τρέλα μου να δω το update! Θέλω φωτογραφίες..! Θα ανεβάσω τώρα μερικές με μερικά κομμάτια έτσι να σας ρίξω λίγο στάχτη στα μάτια!

Φιλικά, Γιάννης

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now