Recommended Posts

τόσο καιρο που τσεκάρω το τοπικ αυτο δεν είχα πετύχει καθόλου γαλάζιο. πριν λίγο εριξα μια ματιά και στις 10 πρωτες σελίδες για 1η φορά και το είδα το γαλάζιο!

μ'αρέσει γιατι ειναι πρωτότυπο!

κατα τη γνώμη μου όμως το χρώμα αυτο δείχνει πολύ πλαστικούρα γιατι είναι θαμπό . τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται απο τις λίγες φωτογραφίες. μ'ενα βερνικι πιστευω θα εδειχνε απιστευτο

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα να δεις .. αρχικά να σου πω πως το χρώμα χάνει πολύ από τις φωτογραφίες μου, στην πραγματικότητα δείχνει πολύ όμορφο αν σου αρέσουν οι ματ αποχρώσεις. Δεύτερο και σημαντικότερο, δεν μου αρέσουν καθόλου τα γυαλιστερά χρώματα, οπότε δεν υπήρχε καμία περίπτωση να το κάνω γυαλιστερό. Το χρώμα είναι πολύ παλ - ματ και για καλή μου τύχη η απόχρωση έπεσε πάρα πολύ κοντά σε αυτό που είχα στο μυαλό μου, κάθε άλλο παρά "φτηνιάρικο" δείχνει, δεν ήθελα να τραβάει το μάτι, για αυτό και δεν υπάρχει πουθενά γυαλιστερό χρώμα στο project, μου αρέσουν τα "low-profile" project.. δεν είμαι πολύ της υπερβολής και του ΜΠΑΜ.. αν με πιάνεις!

Link to comment
Share on other sites

δεν είπα πως το χρώμα ειναι φτηνιάρικο , αλλά πως ετσι δείχνει πλαστικούρα. γενικα δεν είμαι υπέρ του βαψίματος των πλαστικών διότι οταν βαφεις ενα πλαστικο, κ κυρίως με ανοιχτό χρώμα ,τότε αναδεικνύεται (με την κακη εννοια) το πλαστικο . γι'αυτο συνηθως τα πλαστικα μερη βαφονται μαυρα.δεν ξερω αν με καταλαβαινεις ...

οπως ειδες μέχρι τωρα δεν ηξερα τι κουτι κ σε τι χρωματα ειναι το project σου , ειχα δει μονο τη δουλεια που εχεισ κανει μεσα στο κουτι η οποια είναι αξιέπαινη και ειχα την ιδεα πως θα χρησιμοποιουσες καποιο πολυ κυριλε κουτι.

Link to comment
Share on other sites

Ναι ρε.. κατάλαβα πως το είπες! :D Όταν είπα φτηνιάρικο μίλαγα για το αποτέλεσμα.. ότι κάθε άλλο παρά φτηνιάρικο δείχνει.. όταν με το καλό αναλάβει ο Mike να το φωτογραφίσει πιστεύω ότι θα μπορέσει να "δείξει" καλύτερα το πραγματικό χρώμα του...

Link to comment
Share on other sites

Όπως λέει και ο Athene ( ένας τρελός τύπος από WoW ) "You are Pro - Or you are Noob! Thats life!" Ε.. εγώ σε ότι έχει να κάνει με την φωτογραφία είμαι Beyond Noob Like! Οπότε αφήνω την φωτογράφιση στα χέρια του Mike που θα κάνει το χρώμα από μάπα να φαίνεται τούμπανο :D

Πέρα από την πλάκα.. είμαι υπερευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της βαφής.. και όσο αναφορά την ποιότητα της βαφής αλλά και την απόχρωση του γαλάζιου που πετύχαμε!

Όσο αναφορά το πορτοκαλί σου Mike.. πραγματικά το ζηλεύω.. μήπως για αυτό κιτρινίζει? :D

Link to comment
Share on other sites

Πωπω ζημια...

Ειχα καιρο α παρακολουθησω το θεμα κι εφαγα μια ωρα μαζεμενη!

Πολυ update, Μιλαμε για αλματα!

ελυσες και το θεμα των ψυκτρων, και καλωδια και 24πινα,

ευγε Γιαννη, νομιζω οτι το deadline του τριχωτου ανθρωποειδους απεδωσε καρπους...

Και συγχαρητηρια κι απο μενα για την επιμονη σου στο να κανεις αυτο που εχεις στο μυαλο χωρις συμβιβασμους!

τρωει χρονο και χρημα που πολλοι δεν φανταζονται,

αλλα εσυ ξερεις τι ικανοποιηση προσφερει!

Οσο αφορα το χρωμα, το ταιριασμα της αποχρωσης φυσικα και δεν οφειλοταν στην τυχη

αλλα ηρθε μετα απο αλλεπαληλες δοκιμες με τα δειγματα σου στον βαφεα

(εαν θυμαμαι καλα παιζει και να χες ερθει δυο φορες μονο γι'αυτο)

Σχετικα με το φινιρισμα, προσωπικα το ματ σε αυτην την εκτελεση μου αρεσει αλλα εαν στο τελος δεις οτι θελει λιγη λαμψη παραπανω, ενα βερνικι υποθεση ειναι. δεν ειναι δα και κατι τραγικο!

και παλι μπραβο κι ανυπομονω να δω το επομενο update!

και φυσικα ανυπομονω και για eye-candy-barfastic pics....

και btw αυτο το χαιδευτικο barf αντι του barfastic παραπεμπει αλλoυ

Μike πες τους να το κοψουν!

Link to comment
Share on other sites

Μα το παρατσουκλι μου ειναι BARF, και οχι barfastic. Απλα επειδη στα περισσοτερα forum το username Barf κρινεται ακαταλληλο γιατι σημαινει εμετος. οποτε αναγκαστηκα και το εκανα barfastic.... :P

Link to comment
Share on other sites

Μα το παρατσουκλι μου ειναι BARF, και οχι barfastic. Απλα επειδη στα περισσοτερα forum το username Barf κρινεται ακαταλληλο γιατι σημαινει εμετος. οποτε αναγκαστηκα και το εκανα barfastic.... :P

ακριβως λογω του "εμετου" το ειπα κι εγω ρε

δεν ειχα δει πουθενα ως username σκετο το barf ,παρα μονο ως barfastic,

οποτε δεν καταλαβα οτι απο εκει προερχοταν...

in that case ακυρη η προτροπη!

Link to comment
Share on other sites

Γιώργο σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Για το χρώμα είχα έρθει 2 φόρες, καλά θυμάσαι, θα ερχόμουν και 10 φορές, το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά απόλαυση! Το θέμα της ψύκτρας λύθηκε και μάλιστα ΠΑΡΑ πολυ οικονομικά! Όσο για το "My way or NO Way" πραγματικά.. αν δεν μπορώ να το κάνω με τον τρόπο που θέλω ή θα φέρω το κόσμο τούμπα για να το κάνω με τον τρόπο μου ή δεν θα το κάνω καθόλου! Το αποτέλεσμα είναι αυτό που με κάνει να ξεχνάω τα λεφτά που δίνω! Περιμένω πώς και πώς για την ώρα που θα κολλήσω το Logo στο Front Panel ( έχω δώσει όρκο ότι αυτό θα γίνει όταν τελειώσει ΟΛΗ η δουλειά :D) και θα δω από όλες τις οπτικές γωνίες αυτό για το οποίο παιδεύομαι εδώ και 5 μήνες!

Mike.. σοβαρά.. το Barfastic σημαίνει εμετικός ? :crack: Δεν πειράζει.. εγώ θα σε λέω Mike :D

Link to comment
Share on other sites

αν και νεος (εγω) στο άθλημα καταλαβαίνω την τρελα που κουβαλάτε όλοι με το πεισμα για να φτιάξετε αυτο που θέλετε με όποιον τροπο και αδιαφορία για τον κοπο και το κοστος.

ευγε!!

δε μ'αρεσουν τα builds , μ'αρέσουν τα mods

Link to comment
Share on other sites

Ξεκουραστικες; Εχεις δουλιες σημερα! ;)

Βρηκες τελικα μαγαζι για αυτοκολλητα; Βρηκα εγω ενα εδω στο φαληρο, αλλα δεν νομιζω να καταλαβε τι του ελεγα στο τηλ.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς δεν πρόλαβα να ξεκουραστώ ρε Mike! Μέχρι να τσιμπήσω κάτι να κάνω και ένα μπανάκι κοιμήθηκα 2:30.. σηκώθηκα στις 7:30 να πιω καφεδάκι και να ετοιμαστώ για δουλειά.

Έκανα αρκετές δουλίτσες σήμερα, δεν βρήκα μαγαζί για αυτοκόλλητα αλλά πήγα όλα τα αλουμίνια για ηλεκτροστατική, πήγα στον Γελαδάκη του άφησα το side panel , μετά πήγα σε έναν τύπο που κάνει Tig κολλήσεις ( ο τύπος κάνει παπάδες.. σταβροβελονιά σου λέω ) για να μιλήσουμε για μια δουλειά στο Side Panel και μετά συνέχισα την δουλειά μου μέχρι τις 4μισή που γύρισα σπίτι, έπεσα για ύπνο και σηκώθηκα τώρα..

Θα βγάλουμε άκρη λες με το μαγαζί που βρήκες? Έχω βρει και εγώ ένα μαγαζί, θα πάω αύριο να ρωτήσω και θα σου πω εντυπώσεις!

Link to comment
Share on other sites

Πήρα τα κομμάτια από την ηλεκτροστατική, καλό το αποτέλεσμα αλλά πέσαμε έξω στην απόχρωση του μαύρου.. δεν ξέρω τι να κάνω.. μάλλον θα ξεπριτσινώσω το κουτί να το βάψω όλο ξανά..

Link to comment
Share on other sites

εγω θα πας απο βδομαδας να ρωτησω... αλλα η κοπελα με την οποια μιλησα μου φανηκε λιγο οτι ναναι...

Ποσο εξω επεσε? ναι, αυτο επρεπε να κανεις εξαρχεις... πολλεσ διαφορεσ υαπρχουν απο μαυρο σε μαυρο... εκτος αν πας με κωδικο RAL, αλλα και παλι, δεν ξερεις ποιο εβαλε η ακτασκευαστρια..

Link to comment
Share on other sites

Γύρισα πριν λίγο.. ξεπριτσίνωσα το κουτί και το πήγα για ηλεκτροστατική.. να είναι καλά το παλικάρι που είπε να πάω αύριο να τα πάρω οπότε μέσα στο σ/κ θα έχουμε μεγάλο update..

Εγώ Mike δεν πρόλαβα να πάω ούτε σήμερα στο μαγαζί που έχω βρει.. θα πάω αύριο να δω αν είναι ανοιχτά, αν είναι κλειστά θα πάω την Δευτέρα.

Link to comment
Share on other sites

Μιας και δεν έχω τίποτα άλλο στα χέρια μου για να προχωρήσω αποφάσισα να ασχοληθώ με το top panel. Το αποτέλεσμα είναι αυτό.. (ίσως κάνω και μια προσθήκη στο πάνω panel.. το σκέφτομαι ακόμα..)

Πως σας φαίνεται..

dsc02168r.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ναι Mike, όπως τα λες! Στείλε μου αν θέλεις τα στικερ σου, θα παω σε 2-3 μαγαζια σημερα, αν βρω κατι καλό να στα εκτυπωσω και τα δικα σου!

Link to comment
Share on other sites

Έχω όλα τα πράγματα (σχεδόν) στα χέρια μου και έχω ξεκινήσει το μοντάρισμα.. είμαι τόσο ενθουσιασμένος που δεν ξέρω με τι να πρωτοασχοληθώ.. πιάνω το ένα το αφήνω πιάνω κάτι άλλο.. γενικά είμαι σε μια υπερένταση.. μετράω ήδη 2 redbull.. i need to chill :crack::D

Θα έχουμε update σήμερα.. και μάλιστα μεγάλο! Stay tunned!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now