HwBox

HwBox 1st O.M.G. Event 2012: Overclocking - Modding - Gaming

Recommended Posts

να συγχαρώ και εγώ με την σειρά μου τα άτομα μου έτρεξαν για να διοργανωθεί αυτό το event. Tα δώρα πραγματικά ήταν υπερβολικά - σκεφτείτε ότι κάποια στιγμή ο Gorillakos κατεβαίνοντας τις σκάλες μοίραζε random δώρα!

Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τα WRs και επίσης μπράβο στην σχολή Όμηρος για την υποδειγματική φιλοξενία.

Πραγματικά χάρηκα που γνώρισα πολλούς από κοντά, και ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα!!

Link to comment
Share on other sites

Αν και εν τέλη ήρθα μόνος μου,γνωρίστηκα με διάφορα παιδιά και πέρασα αρκετά ωραία,κέρδισα,γέλασα,έφαγα,ήπια,όλα ήταν τέλεια,απλά αν ήξερα πως οι τύπισες θα σαρώσουν τα πάντα,θα έφερνα και εγώ όλες μου τις γνωστές και φίλες να μαζέψουμε κάνα δώρο :P

'Οσο για το event πάντα τέτοια εύχομαι παιδιά και σιγά σιγά με μεγαλύτερη ανταπόκριση.

Υ.Γ:Κάποιοι (για να μην πως κάποιος) φάνηκε να δυσανασχέτησαν με την πάρτι μου γιατί είπα πως δεν γράφω εδώ,και πως απλά διαβάζω οπότε δεν έχω κρατήσει τόσο τα ψευδώνημα του box.Νομίζω το event ήταν για όλους όμως,σωστά?Anyway δεν μπορεί να αρέσουμε σε όλους.

Και πάλι μπράβο παιδιά,πάντα τέτοια!Περιμένουμε να μάθουμε που θα παίξουν οι φάτσες μας,είτε σε φωτό είτε σε βίντεο!

Link to comment
Share on other sites

επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κοπρίτης ο οποίος με ιδιαίτερη προθυμία απάντησε σε όλες μου τις ερωτήσεις σχετικά με το modding και να τον συγχαρω κ πάλι για τις δημιουργίες του που για πρωτη φορά είδα απο κοντα.

Λυπούμαι ιδιαιτέρως που συμμετέχοντες στο διαγωνισμό κ μη έχουν παράπονα ως προς τη διεξαγωγή του και το αποτέλεσμά του και θα παρακαλούσα να γίνουν πιο συγγεκριμένοι οσο αφορά σε πρόσωπα , καταστάσεις κτλ. Ας πούμε τα πράγματα με το όνομα τους γιατί νιώθω πως κάποιες από τις δυσαρέσκεις και κατηγορίες για το αποτέλεσμα ίσως αφορούν κ εμένα όντας δεύτερος στην κατάταξη.

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Kαποιος μπορει να μας πει επιγραματικα ποια WR καταριφθηκαν και απο ποιους benchers??

Aκομα νομιζω δεν υπαρχει σαφης εικονα απο εμας που δεν ημασταν εκει!!

ΕDIT...Απο αυτα που διαβαζω αληθινα στεναχωριεμαι που δεν μπορεσα να παρευρεθω!!

Πολλα συγχαριτηρια σε ολους τους διοργανωτες, και ευχομαι να ξαναγινει του χρονου!

Edited by NIKOSE
Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια σε όλους παιδιά. Δυστυχώς το διαβασμά είναι πολύ και δεν μπόρεσα να ξεκλέψω χρόνο. Άντε και του χρόνου διήμερο!!!

Link to comment
Share on other sites

Kαποιος μπορει να μας πει επιγραματικα ποια WR καταριφθηκαν και απο ποιους benchers??

Aκομα νομιζω δεν υπαρχει σαφης εικονα απο εμας που δεν ημασταν εκει!!

ΕDIT...Απο αυτα που διαβαζω αληθινα στεναχωριεμαι που δεν μπορεσα να παρευρεθω!!

Πολλα συγχαριτηρια σε ολους τους διοργανωτες, και ευχομαι να ξαναγινει του χρονου!

OMG Aristidis`s 3DMark03 score: 214257 marks with a Radeon HD 7970

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και από εμένα.

Πρώτα να δώσω και εγώ πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και χορηγούς του Event.

Η προσπάθειά σας πιστεύω ήταν εμφανέστατη και άκρος επιτυχημένη.

Πραγματικά δεν περίμενα τόσο καλή οργάνωση, σχεδιασμό, μέγεθος, παλμό, κόσμο από μια πρώτη προσπάθεια ιδιαίτερα στους καιρούς που ζούμε.

Ήταν μια γενναία κίνηση από τους διοργανωτές και μπράβο τους που κατάφεραν να μαζέψουν τόσους χορηγούς. Μπράβο και στους δυο που η χορηγίες δεν καταναλώθηκαν μεταξύ τους αλλά ουσιαστικά δόθηκαν στον κόσμο. Έχω πάει σε tuning events στο εξωτερικό και πραγματικά αυτό που γινόταν στο O.M.G. με τα δώρα δεν έχει προηγούμενο.

Μπράβο λοιπόν, στους διοργανωτές, στους χορηγούς, στους συμμετέχοντες, στο κόσμο που ανταποκρίθηκε.

Ελπίζω το event να γίνει ετήσιο και κάθε χρόνο να αναπτύσσεται να κερδίζει σε μέγεθος και κόσμο.

Και εις ανώτερα! Άριστοι!

Link to comment
Share on other sites

Ξεκινώντας, να ευχαριστήσω Το HwBox, τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ, το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και ΟΛΟΥΣ τους ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.

Τα παιδιά έκαναν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δουλεία. ΕΤΡΕΧΑΝ πάνω από 15 ΩΡΕΣ για να εξυπηρετήσουν τους πάντες. Κουραστήκαν αρκετές μέρες και ώρες για αυτήν την επιτυχημένη διοργάνωση. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

Πέρασα φανταστικά, χάρηκα πραγματικά βλέποντας την μεγάλη προσέλευση του κόσμου.

Εύχομαι να ξαναγίνει.

Σας Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και από εμένα! Να πω κατ' αρχήν ότι είμαι σχετικά νέο μέλος εδώ.

Να δώσω και εγώ και εγώ με τη σειρά μου πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και χορηγούς του Event!!! Πραγματικά ήταν εξαιρετική η ιδέα σας και ελπίζω να την επαναλάβετε πολύ σύντομα!

Δυστυχώς δεν κατάφερα να παρεβρεθώ, κατάφερα όμως να πάρω μια μικρή ιδέα για το Event μέσω του Live Streaming. Ήταν πολύ τυχεροί αυτοί που παραβρέθηκαν και χαίρομαι που βλέπω τόσο καλά σχόλια εδώ.

Link to comment
Share on other sites

Τα συγχαρητηρια και απο εμενα σε ολους οσους συνεβαλαν για να γινει πραγματικοτητα αυτο το πρωτοποριακο για τα δεδομενα της Ελλαδας event.

Τα ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ,το HWBOX,οι χορηγοι και οσοι συμμετειχαν,εδωσαν τον καλητερο τους εαυτο.Ευχομαι να γινει θεσμος.

Και μιας και δεν σας βλεπω να ανεβαζετε ακομα φωτος,ας βαλω εγω την μια και μοναδικη που τραβηξα.

Μη χαιρεστε.Δεν ειναι οι κοπελες απο το bodypainting:D

Ειναι ο γοριλλας στο τελος του event :P

264fe7712ad79fd.jpg

Link to comment
Share on other sites

Στο Βασίλη και σε όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν με την οργάνωση αξίζουν πάρα πολλά ΜΠΡΑΒΟ... Πολύ γέλιο με όλα τα παιδιά,πολύ καλά σκορ αρκετός κόσμος έμαθε και είδε τι κάνουμε και γούσταρε κιόλας απ'ότι κατάλαβα,κάτι πολύ σημαντικό για να πάει το overclocking μπροστά.Τα δώρα άπειρα και δινόταν με τρελή ευκολία.Οι σπόνσορες πιστεύω ότι ευχαριστήθηκαν με τον κόσμο και το promo που έγινε.Το modding τράβηξε πολύ κόσμο και το gaming με τις live μονομαχίες τα πήγε περίφημα... Και του χρόνου με υγεία!!!

Link to comment
Share on other sites

Από το ύφος του Στέλιου κατάλαβα τι έλεγε μέσα του. :D

Ρίξε μπόλικο να αρχίσει να τρέχει.

Από το ύφος του George OC

Τώρα, τώρα θα σου πω εγώ.

Link to comment
Share on other sites

[img_ALT=omg]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11204fe803a53aa44.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=omg]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11204fe803a554c39.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=omg]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11204fe803a563a94.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=omg]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11204fe803a56cb0e.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=omg]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/11204fe803a57c8ee.jpg[/img_ALT]

ένα ακόμα teaser, οι εικόνες είναι πάρα πολλές και σύντομα θα γίνει thread που θα τις δείτε.

Link to comment
Share on other sites

11204fe803a56cb0e.jpg

A ρε Αριστο..

Εισαι ο πατερας μας!!!

EDIT....ο φιλος στον αριστερο ωμο του Α7Ν ποιος ειναι?? Μονο αυτον δεν ξερω! ΕΕεε καλα και τα κοριτσια εννοω!!

Edited by NIKOSE
Link to comment
Share on other sites

Ένα μεγάλο μπράβο κι’από μένα στα παιδιά που έκαναν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για να γίνει πραγματικότητα αυτό το πρωτοποριακό event.

Πρέπει να ομολογήσω ότι περάσαμε καταπληκτικά και ειδικά στον τομέα του overclocking όλοι δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας με πολύ καλά αποτελέσματα και με αρκετό ενδιαφέρον από τον κόσμο που παρακολουθούσε.

Άντε και του χρόνου διήμερο και φυσικά με πολύ περισσότερο κόσμο

Μπράβο σε όλους και φυσικά στα ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και σε όλους τους χορηγούς που βοήθησαν να πετύχει αυτό το event.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σε όλους!

Επιτέλους μετά απο 6 ημέρες μπάινω στο hwbox :D

Μετά απο 5 μήνες που ξεκίνησε η ιδέα του event επιτέλους ολοκληρώθηκε! Οι προετοιμασίες τα έιχαν όλα! Χαρά, γέλιο, δημιουργικότητα, διαλόγους επι ώρες, νέυρα, απογοήτευση μερικές φορές που πήγαιναν όλα στραβά (but when nothing goes right, go left :P)! Την Παρασκευή κάναμε εσωτερικό facelift σε όλο το κτήριο και μετά απο πολλές δυσκολίες κυρίως στο gaming φύγαμε στις 01:30 το βράδυ! Το Σάββατο που για εμάς ήταν ημέρα γιορτής τρέχαμε απο τις 08:00 το πρωί αλλα τελικά η ώρα πέρασε τόσο γρήγορα που δεν καταλάβαμε τίποτα! Την Κυριακή πάλι την "ξοδέψαμε" να μαζέυουμε αλλά ήταν χαρά μου να το κάνω μαζί με τόσους φίλους :)

Θα ήθελα να πώ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Τίμο (Timoleros) για όλα και που απο την αρχή μέχρι το τέλος κυριολεκτικά τρέχαμε παρέα (την Πέμπτη μεταφέραμε πράγματα στον ΟΜΗΡΟ απο τις 11 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ :D), όλο τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό «ΟΜΗΡΟΣ» για την φιλοξενία του, την βοήθεια του σε όλα και την άριστη συνεργασία όλων των

ανθρώπων του και πιο πολύ τον κ.Γιώργο Μακρυπλίδη που πίστεψε σε εμάς και με την βοήθεια του - που χωρίς αυτή δεν θα έιχε γίνει το event - έκανε τα όνειρα μας πραγματικότητα γιατί πραγματικά έιναι δύσκολο να βρείς ανθρώπους να σε υποστηρίξουν στις πράξεις και όχι μόνο στα λόγια και είναι λίγες οι φορές που δίνεις τα χέρια με έναν άνθρωπο και νιώθεις πραγματικά χαρα! Θέλω να ευχαριστησω όλα τα παιδιά που βοήθησαν στο στήσιμο του event και ξενυχτήσαμε παρέα την Παρασκευή - τον Κωστή/Mortisboy που μαζί με τον Γιώργο/Astalavista στήσανε όλα τα PC στο gaming (με πολλά νεύρα όταν όλα πήγαιναν στραβά :P), τον Vouda/Κώστα για τα PC που μας έδωσε, τον sinister_evil απο το callofduty.gr που έκατσε μέχρι αργά να στήσει τον cod server, τον airborner/Νίκο απο το netcups.gr για το livestream του, τον uniqze/Δήμο από τους X9 Syndrome για την συνολική του βοήθεια και το προσωπικό ενδιαφέρον(σε κάποια φάση νόμιζα πώς αυτός το διοργάνωνε το event και εγώ τον βοηθούσα :)) που έδειξε απο την αρχή της διοργάνωσης καθώς και τον "μικρό" Jetix/Χρήστο poy έκατσε και πέρασε το CoD σε όλα τα PC και όλα τα παιδιά που δεν τα ξέρω όλα και ήρθαν να στήσουν το gaming και όσους ακόμα ξεχνάω!!!

Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω όλη την ομάδα του hwbox τόσο για το support τους και τις ιδέες τους απο την αρχή, και ξεχωριστά έναν έναν για το λιθαράκι που έβαλε ο καθένας. Mortisboy, George_O/C, Webhunter, Caution, AN7, JC_Denton, Boton, Astalavista, sofos1990, AMDNord, elhariz21, jax7480, barfastic, Jason, aRkA$ , p_under, Samaritan, Nickzzz, pastalidis.n.s καθώς και όσους άλλους έχουν περάσει κατα καιρούς απο διάφορα πόστα σας ευχαριστώ ειλικρινά και απο καρδίας διότι χωρίς εσάς δεν θα έιχαμε φτάσει εδώ που έιμαστε τώρα :) Το ίδιο ισχύει και για τους "κλοκάδες" μας που ήρθαν να δείξουν πώς μια τόσο μικρή χώρα στις δύσκολες ημέρες που περνάει μπορεί να κάνει πολλά... Άρη, Στέλιο, Ευριπίδη(φίλε μου :P), Ντίνο, Φίλιππα, Κώστα, Μιχάλη, Τίμο καθώς και όσους άλλους πέρασαν και έπεξαν λίγο και πολύ με άζωτα σας ευχαριστώ πάρα πολύ και εσάς! Πιστέυω σύντομα να πάμε στο Top 3 παγκοσμίως!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους modders της παρέας μας που ήρθαν να δείξουν τα έργα τους αν και ο χρόνος που τους δόθηκε ήταν μικρός! Barfastic, Pinwredbull, Jason, mofori, Divo σας ευχαριστώ ρε παιδιά για το support σας, τα κουτιά σας ήταν όλα υπέροχα και σίγουρα με τις 8 ώρες που κράτησε το event δεν θα προλαβαίνατε ούτε να εξηγήσετε σε κάποιον πόσες εργατώρες, χρήμα και κόπο έχετε ξοδέψει! Του χρονου σας χρωστάμε τον όροφο με το καλύτερο air-condition και διαφορετικές διαδικασίες για όλα! Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Κοπρίτη - Γιώργο - Slacker και τον αδερφό του (τον παλιοΑΕΚτζή :P )που ήρθε στο event και μέχρι και τελευταία στιγμή έφτιαχνε με αερογράφο το hot wheels case του :D Θέλω το πουκαμισάκι που φορούσες φίλε :P

Πιστέυω ήταν έκπληξη για όλους που δεν είχαμε γραφίστες του Εκπαιδευτικού Οργανισμού «ΟΜΗΡΟΣ», αλλά γραφίστριες που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κάνανε κάτι που δεν έχει ξαναγίνει παγκοσμίως πουθενα :T:

Θέλω επίσης να πώ ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που ήρθαν να πάιξουν CoD4, δεν σας ξέρω με τα μικρά σας ούτε με τα nickname σας πάιδες οπότε σας ευχαριστώ όλους! Θέλω να πιστέυω πώς το απολάυσατε όσο και εμείς αν και μάλλον είστε πιο καμμένοι απο τους overclockers :hehe: Έχουμε κάτι φωτογραφίες πλήρους αφοσίωσης στις οθόνες σας :D

Θέλω επίσης να πώ άλλο ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλες τις εταιρίες που πίστεψαν σε εμάς και μας υποστήριξαν απο την αρχή μέχρι το τέλος, τόσο με υλικά για την διοργάνωση του event όσο και με τα άπειρα δώρα τους !!!!

Την Intel, μέγα χορηγό του Modding Floor και εμπνευστή του live σχεδιασμού των cases, σας ευχαριστούμε Κ.Ζορμπά και Κ.Ριμική (δεν σας πειράζει να σας λέω Γιώργο και Κώστα έτσι? :P) αλλά και για τα SSD, τους επεξργαστές και τους controller του Overclocking Floor. Παρέα με την Intel θα ήθελα να ευχαριστήσω και την Oktabit για τα κουτιά και τα PC Parts που θα γεμίσουμε τα cases και θα πάνε στον ΜΚΟ Φροντίδα!

Την Samsung για όλες τις οθόνες, την Gigabyte για τις μητρικές και τα άπειρα διαφημιστικά που κάνανε όλο τον κόσμο χαρούμενο (Σπύρο σου χρωστάω φαγητό για το προσωπικό σου τρέξιμο :D)!

Την Kingston για τα SSD, τις μνήμες και τα redheads που γίνανε άφαντα! Μίνα και Οδυσσέα :T:

Την Corsair για τα τροφοδοτικά, τα SSDs και τα mouse!

Την Logitech για τα άπειρα βραβεία για το Gaming Floor!

Την MSI για τις κάρτες γραφικών!

Την Sapphire επίσης για τις κάρτες γραφικών!

Την Coolermaster για τα κουτιά της, τα τοφοδοτικά της και τα benchtable!

Την Xilence και τους ανθρώπους της Sunelectronics για τα κουτιά, τα τροφοδοτικά και τα fan της!

Την OCZ για το Revodrive!

Την SuperCase για τα πραγματικά άπειρα δώρα που έστειλε, Νίκο και Διονύση σας ευχαριστούμε πολύ, πιστέυω πώς οι photos με την μικρή μας καλεσμένή - την Μαρία θα κυκλοφορήσει παντού :)

To ntl.gr του mortisboy για τα δωράκια του!

Την avermedia και το cpuwars για τα δωράκια του!

Το Msystems για το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού και όλο του το support!

Καθώς και όσους άλλους έδωσαν πράγματα και βοήθησαν στην διεξαγωγή του event!

Τελευταίο άφισα τον φίλο μου Δημήτρη Καρέτσο και παρουσιαστή του event - μερικοί τον ξέρετε ως Dimcar - για όλο το τρέξιμο που έριξε στο event, για την άριστη παρουσίαση του και για όλα όσα έκανε το Σάββατο!

Δημήτρη, σου χρωστάω ένα ζευγάρι παπούτσια γιατί τα έλιωσες το Σάββατο :P:T:

Θέλω να πώ πώς ήταν το πρώτο μας event ότι και αν συνεπάγεται αυτό, είδαμε και εμείς τις ατέλειες που ξεπρόβαλλαν τελευταία στιγμή, τις σημειώσαμε και δεν μένει παραμόνο στο 2ο O.M.G Event να κάνουμε τις σημειώσεις μας πράξη για κάτι ακόμα πιο καλό!

Τέλος, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ήρθε και μας έδειδε έμπρακτα την υποστήριξη του και μας έκανε να σκεφτόμαστε σοβαρά να θεσμοθετήσουμε το O.M.G Event!

Γενικά αλλά και ειδικά, σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ :T:

54fe840055a5fc.jpg

PS. Οι photos έιναι πάρα πολλές και θα είναι έτοιμες άυριο-μεθάυριο που θα σηκώσουμε και μια απολυστική είδηση με τα πάντα :T:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now