Astalavista

Microsoft Windows 8: A new era begins!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Microsoft Windows 8: A new era begins]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354e0b3c641f0e1.jpg[/NEWS_IMG] Από την Παρασκευή 26/10/2012 ξεκίνησε και επισήμως η εμπορική διάθεση των Windows 8, του νέου λειτουργικού συστήματος της Microsoft. Τα Windows 8 είναι πλέον διαθέσιμα τόσο μέσω των καταστημάτων λιανικής όσο και από το Download page της Microsoft, σε 140 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανόμενης και της Ελλάδας.

Τα Windows 8 σηματοδοτούν μια νέα εποχή στον χώρο της πληροφορικής, καθώς είναι η πρώτη προσπάθεια της Microsoft ως προς την αλλαγή στον τρόπο που χρησιμοποιούμε τους υπολογιστές στην καθημερινότητά μας. Έτσι, ενσωματώθηκε στα Windows 8 μια σωρεία αλλαγών στο User Interface, το Modern UI (πρώην γνωστό ως Metro UI), όπως η Start Screen με τα Tiles, η οποία αντικαθιστά το γνωστό Start Menu, σήμα κατατεθέν των Microsoft Windows εδώ και 17 χρόνια. Οι αλλαγές αυτές έχουν στόχο την φιλικότερη διεπαφή με τον χρήστη, ενώ παράλληλα το νέο UI διευκολύνει την χρήση μέσω touch panels. Παρόλα αυτά, το παραδοσιακό Desktop είναι ακόμα παρόν στα νέα Windows. Επίσης, στο νέο λειτουργικό σύστημα ενσωματώθηκαν περισσότερες λειτουργίες Cloud Computing και Cloud Storage μέσω του Windows Skydrive, ενώ η απόκτηση και εγκατάσταση εφαρμογών έγινε ακόμα πιο εύκολη μέσω του Microsoft Store.

[img_ALT=Microsoft Windows 8: A new era begins]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/3682508b0b7f6644f.jpg[/img_ALT]

H κυκλοφορία των Windows 8 δίνει το έναυσμα για μια "καταιγίδα" νέων Τablets και Ultrabooks, όπως το Microsoft Surface, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στο διάστημα που ακολουθεί. «Με το λανσάρισμα των Windows 8, η Microsoft αποκαλύπτει τα Windows σχεδιασμένα από την αρχή. Σε tablet ή PC, για εργασία ή διασκέδαση, για κατανάλωση περιεχομένου ή ακόμα και για δημιουργία νέου, τα Windows 8 προσφέρουν μια εξατομικευμένη εμπειρία που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες και στο προσωπικό σας στυλ», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Hellas, Ernst-Jan Stigter.

[img_ALT=Microsoft Windows 8: A new era begins]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/3682508b0b7f7d392.jpg[/img_ALT]

Όσον αφορά τους οικιακούς χρήστες, το νέο λειτουργικό θα διατίθεται μόλις σε δυο εκδόσεις: Windows 8 και Windows 8 Pro, ενώ παρελθόν αποτελούν οι πολλαπλές εκδόσεις (Basic, Home Premium, Enterprise και Ultimate) που είχαμε συνηθίσει από τα Windows Vista & 7. Παράλληλα, για επιχειρηματικούς πελάτες υπάρχει μια ειδική έκδοση, τα Windows 8 Enterprise τα οποία ενσωματώνουν εργαλεία όπως το Windows To Go, το DirectAccess, και το BranchCache, καθώς και ενισχυμένη ασφάλεια με το BitLocker και το AppLocker.

Τέλος, η Microsoft έδωσε ιδιαίτερη σημασία και στην ARM αρχιτεκτονική επεξεργαστών, αναπτύσσοντας τα Windows 8 RT, τα οποία θα έρχονται προεγκατεστημένα σε ΑRM-based συσκευές, αλλά δεν θα έχουν την δυνατότητα εγκατάστασης και εκτέλεσης x86/x64 εφαρμογών.

Μέχρι την 31η Ιανουαρίου η Microsoft προσφέρει σε χρήστες που διαθέτουν υπολογιστές με Windows XP, Windows Vista ή Windows 7 την δυνατότητα να αγοράσουν τα Windows 8 Pro με προτεινόμενη τιμή λιανικής ?29,99, ενώ για όσα συστήματα που αγοράστηκαν μεταξύ 2 Ιουνίου 2012 και 31 Ιανουαρίου 2013 υπάρχει η προσφορά της αναβάθμισης στα Windows 8 Pro στην τιμή των ?14,99.

[img_ALT=Microsoft Windows 8: A new era begins!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/3682508b0dd467ba2.jpg[/img_ALT]

Edited by Astalavista
Link to comment
Share on other sites

παλια μου φερνανε φιλοι λαπτοπ που ειχανε xp για να τους βαλω 7αρια τωρα θα μου φερνουνε λαπτοπ με 8αρια να τους βαλω 7αρια α ρε microsoft δεν ειναι ολος ο κοσμος facebook και twiter ολη μερα , ακου εκει να θελουν προγραμμα για να εμφανισουν το start button ελεος

Link to comment
Share on other sites

Αυτά συμβαίνουν όταν μια εταιρεία είναι παγκόσμιο μονοπώλιο (και μάλιστα εφαρμόζοντας επί σειρά ετών παράνομες πρακτικές). Σου πλασάρει μια μ@λ@κία, την ονομάζει innovation, θα πουλήσει τρελά ούτως ή άλλως (π.χ. υποχρεωτική εγκατάσταση στα laptop) , και στο τέλος μετά από 1-2 χρόνια θα το βάλεις και εσύ κορόιδο χρήστη για λόγους support ή άλλους (π.χ. θα βλέπεις σε κάθε forum threads του τύπου : "Microsoft Windows 8: A new era begins!" - Ναι η M$ δε χρειάζεται καν να πληρώνει για να διαφημίζεται... )

Ευτυχώς έχω καταφέρει να φύγω από το μαντρί εδώ και αρκετά χρόνια και είμαι ευτυχής γι' αυτό :-)

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω παιδιά εγώ την είχα ένα μήνα έστω και beta και σίγουρα θα τα ξαναβάλω κάποια στιγμή γιατί είχα ένα πρόβλημα με τους drivers της marvel και δεν έβλεπε πάντα τους 2 σκληρούς μου στο raid,Είναι ποιο γρήγορα από τα 7 είναι ποιο smooth!;)

Δεν είναι κ τόσο τραγικά όσο τα παρουσιάζεται απλά είναι διαφορετικά. Δυστυχώς οι περισσότεροι λέγαν για τα xp το καλύτερο λειτουργικό που υπάρχει, και μέναν 10 χρόνια με το ίδιο λειτουργικό με dx9 μέχρι ακόμα κ τώρα χωρίς καν να δοκιμάσουν κάτι άλλο απλά από ένα video στο youtube..:P

Δοκιμάστε το και αν δεν σας αρέσει βγάλτε το, έτσι ναι μετά ρίξτε όλη την λάσπη του κόσμου, αλλά δεν δέχομαι κάποιον που τα κρίνει χωρίς να τα έχει δοκιμάσει..:P

Link to comment
Share on other sites

Πάει σιγά σιγά το κλασικό desktop computing ε; :/

Δεν μπορώ να το πω, υπάρχει και το Linux. Η απόφαση όμως της Microsoft για το Windows Store ταρακούνησε αρκετούς που πήραν τις αποφάσεις τους...το Steam έρχεται για Linux και Ubuntu.

Apply To Be Part Of The Valve Linux Beta

[Phoronix] Apply To Be Part Of The Valve Linux Beta

Why the closed distribution model of Windows 8 must be changed for the sake of developers, consumers, and Microsoft itself.

Critical Detail

Link to comment
Share on other sites

Επειδή βλέπω επικρατεί μια σύγχυση, να πω και γω την δική μου γνώμη. Να αρχίσουμε όμως από μία βάση. Χρησιμοποιώ τα windows 8 rtm εδώ και ενάμιση μήνα.

Η αρχή του τέλους.
Πάει σιγά σιγά το κλασικό desktop computing ε; :/

Πρωτού μεταβείς στο cloud computing, θα πρέπει πρώτα να μπορέσεις να λύσεις το πρόβλημα του bandwidth. Για να μπορεί να υποστηριχτεί περισσότερο το cloud πρέπει να υπάρχουν και οι κατάλληλες υποδομές, μέχρι κοινώς η πλειοψηφία, το mainstream κοινώς, αποκτήσει FTTH. Not happening soon.

btw, δες και τι συσκευές έρχονται:

[media]

[/media]

Έβλεπα κάποτε το minority report και έλεγα "Πσσσσσσ, σιγά μην το ζήσω". Τι να κάνουμε, η τεχνολογία πρέπει να προχωρήσει, και δυστυχώς στον χώρο του desktop δεν έχει πολλά παραπάνω να δώσει η παρούσα μορφή. Τις επιδόσεις τις έχουμε, τα λειτουργικά είναι efficient.

παλια μου φερνανε φιλοι λαπτοπ που ειχανε xp για να τους βαλω 7αρια τωρα θα μου φερνουνε λαπτοπ με 8αρια να τους βαλω 7αρια α ρε microsoft δεν ειναι ολος ο κοσμος facebook και twiter ολη μερα , ακου εκει να θελουν προγραμμα για να εμφανισουν το start button ελεος

Πίστεψέ με, περισσότερος είναι ο κόσμος που τους νοιάζει το Facebook και μια συγκεκριμένη εφαρμογή, και τίποτα περισσότερο. Το start screen πιστεύεις σε χαλάει? Γιατί έμένα εδώ και κάποιο καιρό είναι μια πολύ βολική launch screen που μπορείς να αναζητήσεις τα πάντα με το πληκτρολόγιο. Είδες μερικά βίντεο για το πως δουλεύουν?

[media]

[/media]

Αν αυτό θεωρείται δύσκολο, λυπάμαι αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα της MS.

[...] ...kαι στο τέλος μετά από 1-2 χρόνια θα το βάλεις και εσύ κορόιδο χρήστη για λόγους support ή άλλους (π.χ. θα βλέπεις σε κάθε forum threads του τύπου : "Microsoft Windows 8: A new era begins!" - Ναι η M$ δε χρειάζεται καν να πληρώνει για να διαφημίζεται... )

Επειδή το σχόλιό σου με θίγει κάπως προσωπικά, Ας τα πάρουμε από την αρχή. Θα μπορούσα να βάλω τίτλο "δώθηκαν στην κυκλοφορία" ή κάτι τέτοιο. Ο λόγος για τον οποίο έβαλα τον συγκεκριμένο τίτλο είναι γιατί πολύ απλά, δεχτείτε το, τα windows 8 και το touch ήρθαν για να μείνουν, αρέσει δεν αρέσει σε μερικούς. Τώρα αν πιστεύεις ότι η Microsoft έχει ανάγκη να διαφημιστεί από έναν τίτλο σε μια είδηση (φαντάσου να ήταν και δελτίο τύπου), πλανάσαι.

Το θέμα είναι ότι κανένας δεν σε αναγκάζει να πάρεις.

Ευτυχώς έχω καταφέρει να φύγω από το μαντρί εδώ και αρκετά χρόνια και είμαι ευτυχής γι' αυτό :-)

Δείξε τον δρόμο λοιπόν, και στο λέει ένας άνθρωπος ο οποίος έχει φάει χρόνο για να στήσει διανομές (από debian μέχρι arch), bleeding edge vs stable, deb rpm και διάφορους package managers, και φροντίζει σε κάποιο μηχάνημα να έχει έστω και dualboot ένα distro (πλέον ubuntu). Αλλά! Το linux έχει πολλά θέματα να λύσει μέχρι να μπει στο μέσο pc. Θέματα όπως υποστήριξης συσκευών, ΤΤ fonts, το να φοβάσαι να περάσεις κάποιον driver μπας και διαλύσει ο Χ, το ότι θα παίξουν μόνο τα atheros wlans κοκ. Ακόμα και στο επίπεδο του user friendlyness που έχει φτάσει τώρα. Ταυτόχρονα όμως, αν αυτός που απλά θέλει να μπαίνει internet, να τσεκάρει mail και να γράψει ένα κείμενο, ναι γιατί να μην το κάνει με μια distro.

Μακάρι και εύχομαι να στραφεί ο κόσμος προς το GNU/linux. Με το μπάσιμο όμως που κάνει η MS ανοίγει περισσότερο την αγορά των των touch friendly συσκευών, τα οποία κάλλιστα μπορούν να γίνουν και mainstream. Σας αρέσει ή όχι λοιπόν, με τα θετικά της και τα αρνητικά της, μια νέα εποχή ξεκινά. Oh, Wait.........

Στο main PC μου έχω ακόμα XP! no kidding :hehe:

Στα υπόλοιπα όλα 7!

Εσυ πήγαινε ανάποδα, γύρνα το στα Win ME :hehe:

[...]Δοκιμάστε το και αν δεν σας αρέσει βγάλτε το, έτσι ναι μετά ρίξτε όλη την λάσπη του κόσμου, αλλά δεν δέχομαι κάποιον που τα κρίνει χωρίς να τα έχει δοκιμάσει..:P

FUD, FUD everywhere

Σοβαρή δοκιμή θα γίνει άμεσα στο laptop, το θέμα είναι ότι για να το φέρεις στα μέτρα σου θα πρέπει να εγκαταστήσεις αρκετά 3party progs.

Στήσε το σε ένα partition σε έναν ssd, πιστεύω αξίζει. Και να σου πω και τι έχω κάνει. Το μηχανάκι είναι ένα pentium g630. 2GB DDR3 @ 1066, IGP, Intel SSD 330 320 GB. Ε μπορώ να σου πω πως το σύστημα απλά το νιώθω πολύ πιο snappy σε σχέση με το bench-main rig 2500k. Snappy και πολύ γρήγορο boot, όλοι οι drivers περάστηκαν με την μία μέσω win update, αν λείπει κάτι κάνουν και οι drivers για Vista/7. Τα πέρασα κάποια φάση στο netbook, και εκεί έτρεχαν μια χαρά, αλλά θέλουν ανάλυση >1024*768 οπότε δεν έπαιζαν οι metro apps ή έπρεπε να το χακάρεις. Too bad but no deal for me.

Δεν μπορώ να το πω, υπάρχει και το Linux. Η απόφαση όμως της Microsoft για το Windows Store ταρακούνησε αρκετούς που πήραν τις αποφάσεις τους...το Steam έρχεται για Linux και Ubuntu.

To MS Store-only ισχύει μόνο για τα windows rt. Αν και θα θελε πολύ να το κάνει και στο x86, με τέτοιο πλήθος εφαρμογών εκεί έξω, better not.

Nα βγουν και οι σωστοί drivers από την nV και την AMD πρώτα. Αρκετά περιορισμένοι και πίσω σε ανάπτυξη σε σχέση με τις αντίστοιχες εκδόσεις για windows.

================

Αν δεν θέλετε, δεν παίρνετε. Επιλογές έχετε. Τα 7 θα συνεχίσουν να υπάρχουν, το ίδιο και το linux.

Edited by Astalavista
Link to comment
Share on other sites

Υποδειγματική απάντηση Γιώργη, ωραίος μαν :T:

Δυστυχώς από τώρα έχω αρχίσει να ακούω από κόσμο που ΔΕΝ γνωρίζει, ότι τα Windows 8 είναι ότι και τα Vista και ότι τα 7 είναι καλύτερα κ.τ.λ. Οι περισσότεροι από αυτούς απλά το διάβασαν κάπου στο internet και το διατυμπανίζουν, ούτε καν μπήκαν στον κόσμο να κατεβάσουν την consumer preview ή κάποια άλλη έκδοση. Όσο για τα Vista, ναι στην αρχή είχαν προβλήματα. Αλλά με το SP2 βελτιώθηκαν απίστευτα και ήταν μια χαρά λειτουργικό. Τα είχα πολύ καιρό, όμως με το που κατέβασα την 7600 των Windows 7, τα ξέχασα :P Δεν έπαψα όμως να λέω ότι με το SP2, τα Vista ήταν μια χαρά λειτουργικό.

Απ' την άλλη, οι εμπειρίες μου μέχρι στιγμής δείχνουν ότι ο κόσμος δύσκολα ξεσυνηθίζει από αυτά που έχει μάθει τόσα χρόνια. Σε αυτό τους συμμερίζομαι γιατί ακόμα και ο πιο άσχετος, ξέρει ότι κάτω αριστερά είναι το κουμπάκι που λέει Έναρξη. Οπότε το να του το βγάζεις φαίνεται ως η αρχή του τέλους :hehe:

Παίδες, δεν γίνεται να μην έχετε παρατηρήσει που οδεύει η αγορά τα τελευταία 2 χρόνια... Αυτό ακριβώς πάει να πιάσει η Microsoft με τα Windows 8. Το ταμπλετοειδές στυλ που συναντάμε σε smartphones και tablets, μαζί με αρκετά γ@μάτα χαρακτηριστικά για να γουστάρουν οι desktop users.

Αυτά τα λίγα από μένα :)

Link to comment
Share on other sites

Παίδες, δεν γίνεται να μην έχετε παρατηρήσει που οδεύει η αγορά τα τελευταία 2 χρόνια... Αυτό ακριβώς πάει να πιάσει η Microsoft με τα Windows 8. Το ταμπλετοειδές στυλ που συναντάμε σε smartphones και tablets, μαζί με αρκετά γ@μάτα χαρακτηριστικά για να γουστάρουν οι desktop users.

Δε γίνεται να μην καταλαβαίνεις ότι αυτό το tablet-οειδές στιλ που συναντάμε σε smartphones και tablets έχει συγκεκριμένο λόγο ύπαρξης. Απευθύνεται μόνο στο δέκτη της πληροφορίας (aka πρόβατο).

(Θα μπορούσα να επεκταθώ και στη νέα τάξη πραγμάτων που θέλει να ελέγξει μεταξύ άλλων και το internet, αλλά όλοι εσείς που είστε έξυπνοι και μοντέρνοι θα με πείτε "γραφικό", συνωμοσιολόγο κτλ. Σκεφτείτε μήπως ο στόχος τους είναι να ποστάρουμε όλοι στο facebook σχόλια της μιας γραμμής, γιατί παραπάνω με αφή δε γίνεται).

Κλείνοντας την παρένθεση, σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να παράγεις πληροφορία, αν δεν έχεις κατάλληλο μέσο διεπαφής. Θα μπορούσε να είναι η αφή, ΑΛΛΑ σε συνδυασμό με τρομερά εξελιγμένες δυνατότητες αναγνώρισης φωνής, που σήμερα απλά δεν υπάρχουν. . Άρα το να περάσεις το "tablet-οειδές" στο desktop είναι imo απλά χαζό, τη στιγμή που η καλύτερη δυνατότητα που έχεις για παραγωγή πληροφορίας είναι το πληκτρολόγιο / ποντίκι κτλ.

Όσο για τις συσκευές που θα έχουμε στην κουζίνα, στο σαλόνι, στο κρεβάτι, στον καμπινέ (αλίμονο!!! ), αυτές ναι, θα μπρούσαν να είναι αλά windows 8, ubuntu unity, android κτλ. Το να προσπαθείς όμως να επιβάλεις αυτό το στιλ στο desktop είναι ύποπτο. Ή μήπως θα ήταν πρόβλημα π.χ. ένα windows 8 desktop edition με αλλαγμένο UI ώστε η διεπαφή να είναι διαφορετική για τον desktop χρήστη; Εδώ στο linux που ο astalavista λέει ότι είναι ανώριμο, βάζεις ό,τι UI θέλεις. Ολόκληρη M$ δε θα μπορούσε να το κάνει;

Think!!!

Υ.Γ. @ astalavista. Μέρος της επιχειρηματολογίας σου χρησιμοποιούσαν και οι υπερασπιστές των vista, που κατάπιαν τις γλώσσες τους τελικά, μέχρι να βγει το sp2

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα εφόσον είσαι hater δεν πρόκειται ποτέ να τα δοκιμάσεις να δεις πόσο smooth είναι κτλ, απλά κάνεις θεωρίες διαβάζεις άρθρα βλέπεις youtube και γράφεις θεωρίες συνωμοσίας..ευτηχώς τα λες και μόνος σου.:D

Τα 8 μπορούν να δουλέψουν μια χαρά και με πληκτρολόγιο και ποντίκι..απλά από κάπου έπρεπε να γίνει η αρχή για να βελτιωθεί σιγά σιγά.

Κ εγώ συχαίνομαι το ios και τα πρόβατα που το αποκαλούν λειτουργικό αυτό το παιχνιδάκι για παιδιά κάτω των 5 αλλά το δοκίμασα πριν το κρίνω.:harhar:

Link to comment
Share on other sites

το δοκημασα και δεν με βολεψε καθολου . αν στο sp βαλουν επιλογες ωστε να μπορεις να εμφανισεις start button και να απενεργοποιησεις αρχηκη οθονη (αυτην με τα παραθυρα ) και αν ειναι πιο γρηγορα απο τα 7αρια τοσο οστε να αξιζει η αλλαγη τοτε γιατι οχι θα τα βαλω και εγω .ειχα και xp και vista και συμφονω οτι τα svista ηταν χαλια μεχρι να βγει το sp2 .

Link to comment
Share on other sites

το δοκημασα και δεν με βολεψε καθολου . αν στο sp βαλουν επιλογες ωστε να μπορεις να εμφανισεις start button και να απενεργοποιησεις αρχηκη οθονη (αυτην με τα παραθυρα ) και αν ειναι πιο γρηγορα απο τα 7αρια τοσο οστε να αξιζει η αλλαγη τοτε γιατι οχι θα τα βαλω και εγω .ειχα και xp και vista και συμφονω οτι τα svista ηταν χαλια μεχρι να βγει το sp2 .

πως γίνεται να τα δοκίμασες και να μην ξέρεις αν είναι ή όχι πιο γρήγορα από τα Windows 7? εκτός και αν δεν έπιασα τα συμφραζόμενα

Link to comment
Share on other sites

πραγματικά δεν βλέπω το πρόβλημα στο να πρέπει να παραμετροποιήσεις το desktop ώστε να το έχεις όπως σου αρέσει.

Πραγματικά είναι πιο σβέλτα, πιο smooth και δείχνει σαν λειτουργικό πιο ελαφρύ. Μου αρέσει πάρα πολύ ο νέος explorer (δεν μιλάω για τον iexplorer) και το task manager. Tα tiles όχι δεν μου αρέσουν αλλά μπορώ να τα βγάλω.

Το πρόβλημα ίσως είναι σε αυτούς που δεν ξέρουν δεν θέλουν να ασχοληθούν και το βασικότερο σε αυτούς που δεν έχουν το χρόνο να κάτσουν να μάθουν.

Μπορείς όμως να τα φέρεις στα μέτρα σου σε 5-10 λεπτά. Άρα δεν βλέπω κανένα πρόβλημα, τουλάχιστον εγώ.

Φτηνότερες τιμές για το λειτουργικό της microsoft θα ήθελα αλλά αυτό μάλλον δεν είναι κάτι για να πούμε εδώ.

Link to comment
Share on other sites

σορρυ λαθος μου . εχω 7αρια και τα 8αρια τα δοκιμασα σε virtual box . απο θεμα ταχητητας δεν καταλαβα πολλα (λογο vb) αλλα δεν με βολευει η αρχικη οθονη και η ελειψη σταρτ μπουτον . ειπα οταν υπαρξει επιλογη τα απενεργοπιησω την αρχηκη οθονη και να εμφανισω το σταρτ μπουτον χωρις προγραμματα τοτε θα τα δωκημασω . απλα εχω βολευτει με τα 7αρια και βαριεμε τα φορματ :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Είχα δοκιμάσει πρώτα σε virtual box και μετά για ένα ολόκληρο μήνα κανονικά..δεν υπάρχει επαφή ανάμεσα στα 2..δοκίμασε το λειτουργικό κανονικά για ν καταλάβεις πόσο καλά πάει :)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

αποτι ειδα μεσο regedit μπορεις να απενεργοποιησεις το metro ui οποτε ειμαι οκ σε αυτο .ποια εκδοση να βαλω για να αντικαταστισω 7αρια 64bit ultimate? με games ειναι οκ να υποθεσω

Link to comment
Share on other sites

Οποιαδήποτε..παίζει τέλεια όσα παιχνίδια έπαιζα στην enterprise max Payne 3 crysis 2 και άλλα! Θα δω αν διόρθωσε η Asus τους drivers της marvell και θα τα ξαναβαλω κ εγώ..ίσως να ήταν θέμα κ του λειτουργικού..

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα εφόσον είσαι hater δεν πρόκειται ποτέ να τα δοκιμάσεις να δεις πόσο smooth είναι κτλ, απλά κάνεις θεωρίες διαβάζεις άρθρα βλέπεις youtube και γράφεις θεωρίες συνωμοσίας..ευτηχώς τα λες και μόνος σου.

Και τα 7άρια μου είναι smooth και το ubuntu 12.10 ακόμα πιο smooth. Τα "κτλ" που γράφεις ποια είναι; (εσύ που το δοκίμασες και δεν είσαι hater ούτε συνωμοσιολόγος, γιατί εγώ ξέρω πολύ καλά τι γράφω - ξέρω πώς θα με χαρακτηρίσετε, αλλά πιστεύω αυτά που γράφω. Δε σημαίνει ότι ο στόχος του συστήματος δεν είναι να μας κάνει ακόμα πιο προβατα. Δε θες να με πιστέψεις; Κοίτα γύρω σου)

Τα 8 μπορούν να δουλέψουν μια χαρά και με πληκτρολόγιο και ποντίκι..απλά από κάπου έπρεπε να γίνει η αρχή για να βελτιωθεί σιγά σιγά.

Το ξέρω. Εγώ γράφω ότι το UI / "innovation" είναι άθλιο και απαράδεκτο για desktop χρήση. Δεν ισχυρίστηκα ότι δε συνεργάζονται με πληκτρολόγιο / ποντίκι.

Κ εγώ συχαίνομαι το ios και τα πρόβατα που το αποκαλούν λειτουργικό αυτό το παιχνιδάκι για παιδιά κάτω των 5 αλλά το δοκίμασα πριν το κρίνω

Έχω απαιτήσεις συγκεκριμένες από ένα OS και προϋποθέσεις για να το βάλω στο μηχάνημά μου. Αν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις, πρέπει αναγκαστικά να το δοκιμάσω, ή δεν μπορώ να εκφέρω άποψη; Και τα ναρκωτικά δεν τα έχω δοκιμάσει. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να είμαι κατά; Ή μήπως μου αρνείσαι και το δικαίωμα να έχω συγκεκριμένα standards και να επιλέγω το OS που χρησιμοποιώ; Ούτε τα ΜΕ έβαλα ποτέ στο μηχάνημά μου, ούτε τα ΜΕ ΙΙ. Μέχρι τώρα το ένστικτό μου αποδείχθηκε αλάθητο. Αλλά δεν κατηγορούσα τίποτα στην τύχη. Είχα συγκεκριμένα δεδομένα.

Link to comment
Share on other sites

Τα έχω στη δουλειά σε test pc εδώ και 2 εβδομάδες περίπου.

Σίγουρα θέλουν χρόνο εξοικίωσης, κάτι που ο περισσότερος κόσμος δεν έχει και δεν θέλει να διαθέσει.

Από εκεί και πέρα όμως, δουλεύουν καλύτερα απ'ότι τα 7αρια σχεδόν σε όλα.

Και ένα λινκ για να δείτε αν είστε έτοιμοι για τα 8αρια.

http://www.dotnetweekly.com/games/win8challenge/

Edited by jax7480
Link to comment
Share on other sites

Έχω απαιτήσεις συγκεκριμένες από ένα OS και προϋποθέσεις για να το βάλω στο μηχάνημά μου. Αν δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις, πρέπει αναγκαστικά να το δοκιμάσω, ή δεν μπορώ να εκφέρω άποψη; Και τα ναρκωτικά δεν τα έχω δοκιμάσει. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορώ να είμαι κατά; Ή μήπως μου αρνείσαι και το δικαίωμα να έχω συγκεκριμένα standards και να επιλέγω το OS που χρησιμοποιώ; Ούτε τα ΜΕ έβαλα ποτέ στο μηχάνημά μου, ούτε τα ΜΕ ΙΙ. Μέχρι τώρα το ένστικτό μου αποδείχθηκε αλάθητο. Αλλά δεν κατηγορούσα τίποτα στην τύχη. Είχα συγκεκριμένα δεδομένα.

Πραγματικά τώρα βάζεις να συγκρίνω κάτι που σε στέλνει στον θάνατο με ένα λειτουργικό και περιμένεις να σου απαντήσω? Σε παρακαλώ πάρα πολύ που για να βρεις κάπου δίκιο επειδή δεν θα τα δοκιμάσεις θα μου βάλεις μέσα ζωή και θάνατο.

Τα "κτλ" που γράφεις ποια είναι;

Η μετονομασία ενός αρχείου που εκτελείτε την ίδια στιγμή, το φορματ που δεν χάνεις τίποτα, η αναζήτηση που είναι ακαριαία και είναι παντού και πάντα απλά πληκτρολογώντας αυτό που ψάχνεις, ότι και να συνδέσεις το βρίσκει πολύ ποιο γρήγορα!Απλά πράγματα που κάνουν την ζωή σου ποιο εύκολη!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now