Recommended Posts

Να κάνω μια ερώτηση μιας και έχουμε φτάσει στα μισά;;;;

Γίνεται να ανεβάσετε τους συνολικούς βαθμούς που έχει μαζέψει ο καθένας να έχουμε μια εικόνα του τι γίνεται?

Καταλαβαίνω ότι είναι κάπως παλούκι αυτό που ζητάω αλλά νομίζω ότι έτσι θα υπάχει μια πιο δυνατή κόντρα μεταξύ μας... :)

Το ίδιο σκεφτόμουν

Link to comment
Share on other sites

Εύγε στους admin & moderators που κατάφεραν εδω και 3 μέρες να εξαφανιστούν τα άκρως ενοχλητικά μηνυματάκια του τύπου: "ευκολάκι", "το βρήκα σε 5 λεπτά", " βάλτε τίποτα πιο δύσκολο βρε παιδιά", κ.τ.λ.

Well done! :T:

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Του-του-τουρου-ρουυυυυυυυυ

Σάλπισαν οι σάλπιγγες για την λήξη της σημερινής διαδικασίας!

Με χαρά να σας διαβεβαιώσω ότι οι περισσότεροι συγχύστηκαν με την διατύπωση της ερώτησης, οπότε μετά σχετικής βεβαιότητος μπορώ να πω ότι... την πατήσατε!!!

Η σημερινή διαδικασία δεν ήταν ακριβώς ερώτηση, αλλά γρίφος. Πήραμε πολλές απαντήσεις του στυλ Fujitsu PRIMERGY RX100 ή QNAP TS, αλλά κάθε άλλο παρά αναφερόμασταν σε σημερινό hardware!

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ. Αυτή ήταν και η λέξη-κλειδί που χρειαζόσασταν για να απαντήσετε! Αγγλιστί, Meditation και κατά συνέπεια, Guru Meditation. Guru Meditation είναι η αντίστοιχη BSOD που συναντούσαμε στα μηχανάκια της Commodore, τα Amiga! Οπότε σωστές είναι οι απαντήσεις "Commodore", "Amiga" αλλά και "Varnish" και "VirtualBox" που είναι μεταγενέστερο software που κράτησε αυτή την ονομασία!

Guru Meditation - Wikipedia, the free encyclopedia

Σας κάψαμε αρκετά ε;;;;;;;

Αναμείνατε για την ανακοίνωση των συμμετοχών!

Μα τι σύστημα εκτελεί χρέη server για το site μας;

Η απάντηση που θα θεωρηθεί σωστή είναι μια σύντομη εκτίμηση του συστήματος server του site μας,

Έχω δώσει τίπ στο ποστ 677! Πόσο πιο πολύ να βοηθήσω?
Συντομη περιγραφη του υλικου εννοουμε και οχι τι προβλημα ειχε, σωστα;

post 677

Ναι.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο, πάρα μόνο ότι ήταν fail κατά την γνώμη μου το σημερινό... διότι δεν είναι παγίδα απλά, είναι ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ!

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω να πω κάτι άλλο, πάρα μόνο ότι ήταν fail κατά την γνώμη μου το σημερινό... διότι δεν είναι παγίδα απλά, είναι ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ!

Βασικά, να κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου, μάλλον πρέπει να διαβάζετε πιο προσεκτικά την ερώτηση. Μόνο που λέει ότι "πήγε στο υπόγειό του", είναι προφανές ότι δεν μιλάμε για τον πραγματικό server αλλά για κάποιο υποθετικό σύστημα που θα πέταγε το error. Ακόμα και στο thread που λέει για τον Primergy, το λέει ξεκάθαρα πως είναι στην Γερμανία σε Datacenter ο πραγματικός.

"Υλικό" είναι και η Amiga, και το Commodore. Ακόμα και software (Virtualbox) που χρησιμοποιεί τους ίδιους όρους βλέπω τα παιδιά το παίρνουν σωστό. Και εγώ που δεν είχα ιδέα για τι πράγμα μιλάνε, πέταξα ένα "meditation error" στο Google και άρχισα να ψάχνω. Μήπως το ήξερα κι από χθες; Εγώ ρώτησα γιατί φοβήθηκα μην τυχόν είχαν πει τίποτα για συγκεκριμένο error (5ΧΧ) και έπρεπε να ψάξω όλο το forum για να βρω ποιό ήταν!

Εντάξει, δύσκολη ήταν, αλλά μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Ο σκοπός είναι να περάσουμε καλά και να κάνουμε πλάκα. Αν τώρα είναι να σφαχτούμε επειδή δεν ξέραμε μία ερώτηση, κι εγώ έκανα λάθος στην πρώτη και πιο εύκολη, να πάρω αν είναι ένα όπλο να σας κυνηγάω!

Με δουλεύεις Orfea έτσι; Δεν είναι θέμα σύγχυσης αλλά γεγονός πως αν δεν ήσουν της ηλικίας/εποχής δεν θα το έβρισκες... απλά τα πράγματα!

Κι αυτό λάθος είναι. Το Varnish και Virtualbox χρησιμοποιούνται σήμερα κατά κόρον. Από την άλλη, κι Amiga να είχες, άντε να σου είχε πετάξει ένα error μία φορά πριν 30 χρόνια (κι αν είχε πετάξει) και να το θυμάσαι σήμερα! Μην τρελαθούμε. Κι εγώ δεν είχα ποτέ ούτε Amiga ούτε Commodore, αλλά από το Google το βρήκα.

Link to comment
Share on other sites

Να πω την αλήθεια δεν θα έπρεπε να δίνουμε εξηγήσεις, αλλά και γω εκ μέρους μου αισθάνομαι λίγο άσχημα για τις αντιρρήσεις που υπάρχουν, αλλά από την άλλη υπάρχει και δικαιολόγηση.

@NOP$TRIM Ρε συ, ειλικρινά δεν έχουμε κανένα λόγο να σε αποπροσανατολίσουμε για να χάσεις την συμμετοχή. Αν διάβαζες λίγο καλύτερα την ερώτηση και έμπαινες στην λογική, όπως σου είπε και ο Gr_God, το έβρισκες σε δευτερόλεπτα. Αν χάθηκες λίγο από την απάντηση του Gorillakou νομίζω πως μόνο η φράση με τα μαύρα γράμματα ήταν κάπως άστοχη. Κατά τα άλλα, διευκρινήσεις επί διευκρινήσεων για ποιο λόγο; Δεν ήταν ορθά διατυπωμένη η απάντηση; Γρίφος ήταν, και μάλιστα πολύ έξυπνος, τι έπρεπε να κάνουμε, να γράψουμε "ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΕΙΝΑΙ ΓΡΙΦΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ"? :hehe: Και όμως υπήρξαν άτομα που απάντησαν σωστά, αυτοί πως το κατάλαβαν? Γι' αυτό το λόγο διαβάζουμε καλά τις ερωτήσεις, όσο και περίεργες να είναι.

Εμείς εδώ σαν HwBox έχουμε σκεφτεί αυτόν τον τρόπο διαγωνισμού για να δώσουμε την ευκαιρία στους πραγματικά άξιους να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο. Θέλαμε να αποφύγουμε όσο το δυνατόν περισσότερο την διαδικασία της τυχαίας κλήρωσης. Θεωρητικά στις μεγαλύτερες κατηγορίες υπάρχει δυνατότητα ανάδειξης νικητή ακόμα και χωρίς κλήρωση! Και τότε, για μένα προσωπικά, όχι άξιος, αλλά ΠΑΝΑΞΙΟΣ θα είναι.

Θα μπορούσαμε να σας ζητήσουμε να κάνετε ένα ποστ και ο πιο κ....τυχερός ας κερδίσει. Το θεωρείτε δίκαιο; Δεν θέλουμε να κάνουμε έτοιμη προκάτ κατεψυγμένη την διαδικασία και με ένα απλό search να βρίσκετε την απάντηση, σας δώσαμε λίγο αυτό το "δικαίωμα" στις αρχές, αλλά κλιμακωτά η δυσκολία του διαγωνισμού αυξάνεται και θα συνεχίσει να αυξάνεται. Αλλά στόχος μας είναι να επιβραβεύσουμε αυτούς που προσπαθούν.

Crystal Clear?

Εντάξει, το google με trollαρει....

Και η πλάκα είναι ότι αν πατήσω το εναλλακτικα, 2ο site ειναι η απάντηση! Damn meeeee

Ahem- κρύο, κρύο :hehe:

Είπαμε, η λύση ήταν meditation error και όχι mediation server! Με το πρώτο το βρίσκεις γρήγορα, με το δεύτερο δεν πάει το μυαλό σου σε αυτό γιατί μπορεί και να την θεωρήσεις άσχετη απάντηση! ;)

Edited by Astalavista
Link to comment
Share on other sites

Ahem- κρύο, κρύο :hehe:

Είπαμε, η λύση ήταν meditation error και όχι mediation server! Με το πρώτο το βρίσκεις γρήγορα, με το δεύτερο δεν πάει το μυαλό σου σε αυτό γιατί μπορεί και να την θεωρήσεις άσχετη απάντηση! ;)

Ναι, απλά ο φίλος λέει ότι αν βάλεις "Meditation server" στο Google, το αυτο-διορθώνει σε "Mediation server" και σου βγάζει άσχετα πράγματα. :o.. Εκεί πήγα κι εγώ να την πατήσω. Ήταν troll-άρισμα καλό από την Google.

Link to comment
Share on other sites

@astalavista

Δεν είναι πρόβλημα ούτε θέμα να χαθούν μία ή δύο και τρεις συμμετοχές, άλλωστε αυτό διατηρεί την όλη διαδικασία ενδιαφέρουσα και μας κρατάει σε εγρήγορση. Αν μη τι άλλο διαφοροποιεί τον φετινό διαγωνισμό από τον περσινό, που απ' ό,τι παρατήρησα ανταποκρίνεται σ' αυτό που περιγράφεις.

Το θέμα, λοιπόν, δεν είναι ο βαθμός δυσκολίας, αυτός είναι καλοδεχούμενος, μόνο που στη συγκεκριμένη δοκιμασία "γρίφο", το τραίνο της σκέψης του ποιητή ήταν σχετικά δύσκολο να ακολουθηθεί. Εν πάση περιπτώσει, κεεπ 'εμ καμινγκ.

----

Btw, η σημερινή δοκιμασία δεν έχει προστεθεί στο αρχικό ποστ.

Link to comment
Share on other sites

caution μπραβο ρει πολυ καλος γριφος

τωρα θα σας βαλω κι εγω εναν

ο κυρ γιαννης ερχεται στα τεπ με πιεση 200 με 130

απο τι πασχει?

οπιος απαντησει σωστα κερδιζει αμεσα

2 μασημενες τσιχλες

δωρεαν τρολλαρισμα για ολο τον χρονο

εφ οπου ζωης μπαν απο το φορουμ

και το μεγαλο δωρο τονξ κυρ γιαννη με την πιεση

Edited by subzero
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now