esdee

Offtopic Συζητήσεις

Recommended Posts

Ρε παίδες έχω σπαστεί με το αμάξι μου για ρίξτε μια βοηθεια

Όλα ξεκινάνε όταν ένα ωραιο βραδάκι πρόσφατα γυρίζω σπίτι μου κ βλέπω ότι η αριστερή λάμπα πορείας δε λειτουργεί. Ωραία λεω, 5 χρονών το αμάξι, καιρός ήταν να καεί η λάμπα. Πάω και την αλλάζω. Καλά ως εδώ.

Μετά απο λίγες μέρες και αφού όλα δουλευαν κομπλέ, τυχαίνει και παρατηρώ ότι πάλι η ίδια λάμπα δεν ανάβει. $%#% την $%&*%^%^ μου, τη βαράω μια με το χέρι και ανάβει! Κάτι δεν έκανε καλά επαφή λεω, έτυχε. Αμ δε!

Ύστερα από λίγες μέρες βλέπω ότι δεν ανάβει η δεξιά! Και εκει που λεω δεν παίζει να κάηκαν και οι δυο σε τοσο σύντομο χρονικό διάστημα, τη βαράω και αυτή και ανάβει! Όμως τα προβλήματα δε σταματούν εδώ.

Ύστερα, παρατηρώ ότι η μικρή σκαλίτσα, τα διασταυρώσεως τα λεγόμενα, δεν ανάβουν καθόλου! Ύστερα, εναλλαξ και οι δυο λάμπες σε άκυρες φάσεις εναλλαξ άναβαν και δεν άναβαν, για να φτάσω στο αποκορύφωμα χθες το βράδυ να ετοιμάζομαι να βγω και να μην ανάβουν και τα δυο ταυτόχρονα! Ευτυχώς μετά από πολυ γκαπ-γκουπ (και ίσως και τυχαία) τελικά άναψαν.

Και λεω εγω τώρα, είναι δυνατόν για σχετικά καινούριο αμάξι να συμβαίνουν τέτοια πράγματα? Αν βοηθάει, στις αρχές που είχα πάρει το αμάξι δεν δουλευε ο αναπτήρας τους πρώτους μήνες, μετά έφτιαξε από μόνος του και τώρα πάλι δε δουλευει....

Arghhhh

Link to comment
Share on other sites

Ναι είναι δυνατόν κ δεν έχει να κάνει με την ηλικία του αυτοκινήτου..πήγαινε άλλαξε τις ασφάλειες που έχουν να κάνουν με τα φώτα σου..:)

Link to comment
Share on other sites

Επίσης παίζει μεγάλο ρόλο τι χρώμα είναι..άν είναι κόκκινο δεν φτιάχνει..αν είναι μπλέ έχει μικρό κόστος..αν είναι μαύρο είναι στην ιδέα σου δεν έχει τίποτα...:hehe:

Link to comment
Share on other sites

Καλα αμα δεις τι χρώμα είναι... πρασινο τη μέρα και μπλε τη νύχτα :hehe: Αλήθεια κανεις δεν μπορεί να πει με σιγουριά

Μα να είναι θέμα ασφάλειας οκ, το πιο λογικό, αλλά γιατι να το βαρας και να ανάβει????? :hehe:

Ένα mazda 3 έχω...

Link to comment
Share on other sites

Ασφάλεια (μακριά από ΄μας) μου ακούγεται και εμένα.. Το ότι φτιάχνει με το χτύπημα είναι λίγο παλαβό.. Είναι όμως φτηνοδουλειά να αλλάξεις ασφάλειες και δεν χάνεις και τίποτα αν στο τέλος δεν έφταιγαν αυτές.. Αν τώρα δεις ότι αλλάζεις ασφάλειες και συνεχίζουν τα θέματα.. μπορεί να είναι πολλά πράγματα.. μπορεί να φταίει μέχρι και ο διακόπτης.. να έχει κάποιο θέμα το stick. Μην πληρώσεις λεφτά για να αλλάξεις τις ασφάλειες.. είναι κοροϊδία! Το Σάββατο το πρωί θα είμαι Χαλάνδρι για μια δουλειά, αν θες περνάω και στις αλλάζω εγώ! :D

Όλοι καλά παίδες?

Jason εσύ καλά?

Link to comment
Share on other sites

Έκανα unboxing το s4 στο Γερμανό!!Ρωτάω τ κοπέλα αν υπάρχει το s4 και μου κάνει μισό να το ανοίξουμε να το δεις..και βγάζει το κουτάκι...πόσο γαμάτο να ανοίγεις κάτι πρώτη φορά απο το κουτί του :) :) :)

Link to comment
Share on other sites

Astalavista ασφαλεια δεν παίζει να είναι γιατί εφόσον τις κουνούσες και όπως λές άναβαν. Μάλλον κάποιο προβλημα καλωδιακό και δεν κάνουν καλή επαφή αφού με τα χτυπήματα άναβαν.

Link to comment
Share on other sites

Κάθε φορά που σε βλέπω περίοδο έχεις Jason.. πάντα με αυτήν την παραπονεμένη φάτσα να χαζεύεις μαλ**ίες στο κινητό! Anyway!

Καλημέρα παίδες..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now