''Vagos''

Να αγοράσω H70 CORSAIR?

Recommended Posts

Παιδιά γιατί βλέπω αρκετές μεγάλες θερμοκρασίες στον επεξεργαστή μου,λέτε να πάρω την H70? Είναι καλή? Θα δω αρκετή διαφορά??

Τώρα στο prime95 με πάει 90c με 4.0ghz με vcore 1.375 και 4.2ghz vcore 1.40625 98c!!!! Με την H70 θα πέσει στους 78c?? Η τζάμπα την πάρω?

Link to comment
Share on other sites

εγω δεν σου προτεινω να παρεις h70 καθως υπαρχουν αλλες επιλογες οι οποιες ειναι πιο οικονομικες και το ιδιο αποδοτικες.η h70 απο οσο ξερω κραταει στην πλατφορμα 1156 κατα 1 βαθμο τον επεξεργαστη σου σε σχεση με την megahalems.βεβαια αν αγορασεις μια meghalems και βαλεις δυο ανεμιστηρες πιστευω οτι θα εχει τις ιδιες θερμοκρασιες με την h70 μπορει και καλυτερες,

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά γιατί βλέπω αρκετές μεγάλες θερμοκρασίες στον επεξεργαστή μου' date='λέτε να πάρω την H70? Είναι καλή? Θα δω αρκετή διαφορά??

Τώρα στο prime95 με πάει 90c με 4.0ghz με vcore 1.375 και 4.2ghz vcore 1.40625 98c!!!! Με την H70 θα πέσει στους 78c?? Η τζάμπα την πάρω?[/quote']

Μηπως ειναι πολλα τα ρευματα για τα 4.2; Δεν παιζει με λιγοτερα ρευματα;

Link to comment
Share on other sites

Πατάει καλά η ψύκτρα παιδιά...! Στα τέρματα!! Δεν κουνιέται καν!

Αν βάλω 1.40 vcore ακριβώς βγάζει error.. Μόνο με 1.40625 τρέχει κανονικά αλλά από 5 λεπτά σβήνει επειδή πατάει στους 90 +++++++++ βαθμούς...! Πριν είχα κάτι ανεμιστήρες που ο ένας είχε 140cfm και είχα 2 τέτοιους....Τώρα έβαλα κάτι ENERMAX APPOLISH που δίνει ο ένας 72cfm είμαι στα μισά από πριν....Το έκανα για λόγους ομορφιάς!!!

Η ροή κοιτάξτε πως είναι :

Οι δύο μπροστά στην πρόσοψη βάζουν...ο επάνω στο κουτί βγάζει...Το τροφοδοτικό που είναι πάνω και αυτό βγάζει προς τα επάνω για μη βάλει μέσα ζεστό αέρα...ο πίσω πίσω ανεμιστήρας βάζει και μετά δίνει αέρα στον άλλο ανεμιστήρα στην ψύκτρα και ο άλλος ανεμιστήρας της ψύκτρας βγάζει τον αέρα της ψύκτρας και τον δίνει κάτω αριστερά για να τον διώξει τον αέρα! Ο κάτω δεξιά βάζει αέρα για να πάρει πιο πολύ ακόμα και να δώσει και αυτός κάτι για την ψύκτρα..!!!

Πιστεύω είναι ότι πιο τέλειο Airflow!!! Φταίνε οι ανεμιστήρες..!!

Άμα πάρω τελικά το H70 θα το βάλω πίσω πίσω αλλά να βγάζει προς τα έξω και οι δυο enermax Θα τους βάλω κάτω να βάζουν και οι δύο για να δίνουν αρκετό αέρα μέσα για να πάρουν οι ανεμιστήρες Corsair...

Θα ομορφήνει μετά πιο πολύ γιατί οι δύο enermax θα φένονται πιο καλά άμα είναι έτσι....και οι corsair ανεμιστήρες δεν θα φαίνονται καλά έτσι πίσω όπως είναι και θα μπορέσω να βάλω και άλλες μνήμες μετά γιατί τώρα δεν χωράνε με τίποτα!!!

Η corsair νομίζω είναι πολύ ανώτατη από την meghalems και ποιο αποδοτική! Τι να πω...Θα κοιτάξω review να δω!

Review εδώ με την H70 δεν βάλατε!!!! Μόνο H50! Πως και έτσι???? Είχε πει κάποιος αν δεν κάνω λάθος, θα βάλει...αλλά δεν βλέπω...

Link to comment
Share on other sites

Τώρα που είδα τα πάει καλά...!

HEXUS.net - Review :: Corsair Hydro Series H70 CPU cooler review : Page - 6/7

Αλλά οι corsair ανεμιστήρες δίνουν μόνο 62cfm ο καθένας! Άρα θα βάλω τους άλλους εγώ τους δικούς μου που δίνει ο ένας 140cfm... Ή παίρνω άλλους 2 enermax που δίνει ο ένας 72cfm με 15dba..Για να συνδιάζει και τα δύο...

Τι λέτε και εσείς?

Link to comment
Share on other sites

to H70 είναι κορυφή ειδικά αν βάλεις 2 δυνατούς ανεμιστήρες και δεν σε ενοχλεί ο θόρυβος! αν σου περισσεύουν πάρτο και πες μας αποτελέσματα. ανυπομονώ :)

Link to comment
Share on other sites

Θα το πάρω λογικά...Θα μου άρεσε να είχε διπλό ψυγείο πιο πολύ...! Δεν θα φαίνονταν τίποτα άμα το έβαζα από κάτω...! Τώρα αναγκάζομαι να το πάρω...Στα παιχνίδια δεν έχει πρόβλημα μόνο όταν τρέχει 100% Το H90 Του χρόνου ε? Που θα έχει και διπλό....Θα το σκεφτώ καλά.....

Link to comment
Share on other sites

4ghz το έχω τώρα...Γιατί 4.2ghz ανεβάζει πολύ...Κοιτούσα στο Perfomancepcs για να βάλω υδρόψυξη και βγαίνει πολλά λεφτά,με αυτά που θέλω να βάλω....δηλαδή ακριβό cpu waterblock ψυγείο και τέτοια...έβγαινε κάπου στο 600? με διπλό ψυγείο...Σκέφτομαι να βγάλω από τον αδερφό μου το ψυγείο που έχει και να το βάλω στο δικό μου....Να δω τι θα κάνει από θερμοκρασίες....Είναι διπλό, λεπτό,από μάρκα δεν ξέρω,έχει ένα σαν Z περίπου και είναι όπως είναι το corsair H50,απλώς αυτό έχει διπλό ψυγείο...Θα κάνει τίποτα?Τώρα για ssd του χρόνου λέω να πάρω ένα καλό με pci-express...

Link to comment
Share on other sites

4ghz το έχω τώρα...Γιατί 4.2ghz ανεβάζει πολύ...Κοιτούσα στο Perfomancepcs για να βάλω υδρόψυξη και βγαίνει πολλά λεφτά' date='με αυτά που θέλω να βάλω....δηλαδή ακριβό cpu waterblock ψυγείο και τέτοια...έβγαινε κάπου στο 600? με διπλό ψυγείο...Σκέφτομαι να βγάλω από τον αδερφό μου το ψυγείο που έχει και να το βάλω στο δικό μου....Να δω τι θα κάνει από θερμοκρασίες....Είναι διπλό, λεπτό,από μάρκα δεν ξέρω,έχει ένα σαν Z περίπου και είναι όπως είναι το corsair H50,απλώς αυτό έχει διπλό ψυγείο...Θα κάνει τίποτα?Τώρα για ssd του χρόνου λέω να πάρω ένα καλό με pci-express...[/quote']

Παντως με εναν ssd θα δεις μεγαλυτερη διαφορα απο οτι με 200mhz. Δοκιμασε του αδερφου σου και βλεπεις...

Link to comment
Share on other sites

Παντως με εναν ssd θα δεις μεγαλυτερη διαφορα απο οτι με 200mhz. Δοκιμασε του αδερφου σου και βλεπεις...

...αυτό ακριβώς, χτύπα ssd θα είναι η καλύτερη αναβάθμιση που έχεις κάνει!!!

Link to comment
Share on other sites

Σε μια βδομάδα φεύγω για φαντάρος και λέω να περιμένω για ssd.Όταν θα πάρω θα πάρω έναν με μεγάλες ταχύτητες πάνω 500mb read και write με pci express..Πιστεύω το καλοκαίρι που θα απολυθώ θα έχουν βγει πολύ πιο γρήγοροι από τώρα...αλλά μπορεί να πάρω και τα χριστούγεννα κανένα ssd pci-express για δωράκι...Όσο να ναι χριστούγεννα θα είναι,ένα δωράκι,σε ανανεώνει.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δύσκολο μου φαίνεται να πάρω το ψυγείο γιατί δεν θέλει να αλλάξουμε.....τώρα άμα τον πείσω.....Πάντως άμα το πάρω θα δω διαφορά? Ή τζάμπα το πάρω και μου τα κάνει χειρότερα???? Είναι διπλό,αλλά λεπτό..τι λέτε? Το airfow το έψαξα καλά,απλώς πριν λίγο καιρό είχα στην ψύκτρα 2 140cfm γι'αυτό δεν είχα θερμοκρασίες! 78c max prime95 1.40625 και 4.4ghz με 1.42vcore το είχα πάει και πήγαινε 88c!

Η ψύκτρα είναι πολύ δυνατή...απορροφάει την θερμότητα,αλλά δύσκολα την διώχνει,και οι ανεμιστήρες οι συγκεκριμένοι είναι γι'αυτή την δουλειά....!

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.

Εκμεταλλεύομαι το πρώτο μου post μπας και σώσω το παληκάρι από περιττές διαδικασίες.

Το Η70 είναι ότι πρέπει για να πετάξεις τα λεφτά σου και να καταλήξεις αργότερα σε πιο ολοκληρωμένη υδρόψυξη. Είναι μαζί με πολλά προϊόντα στην αγορά για να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να βγάζουν παραδάκι σε κάθε μας λάθος. Προτείνω να τα βάλεις κάτω να κοιτάξεις να επενδύσεις σε ένα κυκλωματάκι με 13μμ στην καλύτερη ή 10mm στην χειρότερη (ΠΟΤΈ 7mm στο CPU όπως έχει το Η70) και να επενδύσεις 200-300? μόνο μία φορά και για πάντα! και ΔΕΝ χρειάζεται να γίνει τώρα γιατί δεν πιστεύω οτι αυτή είναι η λύση σου.

Το Η70 θα σου δώσει ίδιες θερμοκρασίες με πολύ καλό αέρα. ο λόγος που δεν έχεις καλές θερμοκρασίες CPU πιστεύω πως είναι τα εξής.

1) βελτίωσε την ροή του αέρα στο κουτί. Η φιλοσοφία είναι οτι ο ζεστός αέρας πάει επάνω. άλλαξε τον ανεμιστήρα πίσω από το CPU να βγάζει προς τα έξω γιατί έτσι όπως το έχεις το τροφοδοτικό σου απάγει τον δροσερό του αέρα αντί να παίρνει τον ζεστό του CPU και των MOSFETs.

2) εδώ πιστεύω είναι το πρόβλημά σου.

ξαναβάλε την Ψυκτική στον επεξεργαστή. αφαίρεσε την ψύκτρα και μετά τον επεξεργαστή, εξάφάνισε κάθε ίχνος ψυκτικής και βάλε από την αρχή.

Πρέπει να προσέξεις (πράγμα που πιστεύω οτι έχει συμβεί στον υπολογιστή σου) να ΜΗΝ βαλεις πολύ από δάυτη. H Ψύκτρα σου όταν σφίξεις τις βίδες κολλάει επάνω στον επεξεργαστή με κενό ανάμεσα τους λιγότερο του χιλιοστού. Υπολόγισε πόσο λιγότερη πρέπει να βάλεις έτσι ώστε όταν γίνει η συμπίεση να μην ξεπεράσει την επιφάνεια του επεξεργαστή. Δύσκολος υπολογισμός γιατί μπορεί και να βάλεις λιγότερη απ'οτι πρέπει ... Υπολόγισε οτι μπορεί να χρειαστεί να το ξανακάνεις μέχρι να "νιώσεις" την κατάλληλη ποσότητα.

2β) προτίμησε Aftermarket Ψυκτική, συνιστώ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ την Arctic Silver 5

2γ) προτίμησε την X-method όπως δείχνει το παρακάτω video. έχω δει τρομερά αποτελέσματα με Αrctic σε Χ-method.

[media]

[/media]

3) Cable management- cable management- cable management. υπάρχει ΠΑΝΤΑ περιθώριο βελτίωσης των καλωδίων.. για την περεταίρω βελτίωση του Airflow σου...ΠΑΝΤΑ!

αν το μελετήσεις λίγο σου εγγυώμαι τις μισές θερμοκρασίες από αυτές που βλέπεις.

Καλή ψύξη φίλε μου..

Link to comment
Share on other sites

Επίσης .. ρε παιδιά, with all due respect ... ο άνθρωπας ψήνει τοστ στον επεξεργαστή του και του προτείνετε να βάλει έναν SSD αντί για ψύξη;; τί να τον κάνει τον SSD με επεξεργαστή σε συνθήκες πυρηνικού ολοκαυτώματος!?

Τρομερή και εύκολη αναβάθμιση ο SSD αλλά ουδε μία σχέση με το εν λόγω θέμα.

Piece! :Q..

Link to comment
Share on other sites

πολλή τάση και ψηλά ο επεξεργαστής χωρις λόγο .για μένα η θερμοκρασίες μου φαίνονται αυτες που πρέπει να ειναι εκει πάνω εφόσον τρέχεις τοσο βάρη μετροπρογραμμα!ο Ευκλείδης φίλε μου του ειπε να πάρει ssd απο οτι καταλαβαίνω και συμφωνώ απόλυτα μαζι του για να κατεβαση τον cpu πιο κάτω(ταση,bclk) για να αποφύγει ολα αυτά περι temps και να δει και διαφορές ..

δεν βλέπω το λόγο σε καθημερινό pc να ανεβάζεις την συχνότητα στα 4 απο τα 3.και τη θα δεις δηλαδή?για μενα δεν υπάρχει λόγος εκτός και αν κάνεις Bench και κυνηγάς μερικά καρέ στα 3D ακομα και κάποια δεύτερα στο super pi και δεν σε νοιάζει.....

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.

Εκμεταλλεύομαι το πρώτο μου post μπας και σώσω το παληκάρι από περιττές διαδικασίες.

Το Η70 είναι ότι πρέπει για να πετάξεις τα λεφτά σου και να καταλήξεις αργότερα σε πιο ολοκληρωμένη υδρόψυξη. Είναι μαζί με πολλά προϊόντα στην αγορά για να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να βγάζουν παραδάκι σε κάθε μας λάθος. Προτείνω να τα βάλεις κάτω να κοιτάξεις να επενδύσεις σε ένα κυκλωματάκι με 13μμ στην καλύτερη ή 10mm στην χειρότερη (ΠΟΤΈ 7mm στο CPU όπως έχει το Η70) και να επενδύσεις 200-300? μόνο μία φορά και για πάντα! και ΔΕΝ χρειάζεται να γίνει τώρα γιατί δεν πιστεύω οτι αυτή είναι η λύση σου.

Το Η70 θα σου δώσει ίδιες θερμοκρασίες με πολύ καλό αέρα. ο λόγος που δεν έχεις καλές θερμοκρασίες CPU πιστεύω πως είναι τα εξής.

1) βελτίωσε την ροή του αέρα στο κουτί. Η φιλοσοφία είναι οτι ο ζεστός αέρας πάει επάνω. άλλαξε τον ανεμιστήρα πίσω από το CPU να βγάζει προς τα έξω γιατί έτσι όπως το έχεις το τροφοδοτικό σου απάγει τον δροσερό του αέρα αντί να παίρνει τον ζεστό του CPU και των MOSFETs.

2) εδώ πιστεύω είναι το πρόβλημά σου.

ξαναβάλε την Ψυκτική στον επεξεργαστή. αφαίρεσε την ψύκτρα και μετά τον επεξεργαστή, εξάφάνισε κάθε ίχνος ψυκτικής και βάλε από την αρχή.

Πρέπει να προσέξεις (πράγμα που πιστεύω οτι έχει συμβεί στον υπολογιστή σου) να ΜΗΝ βαλεις πολύ από δάυτη. H Ψύκτρα σου όταν σφίξεις τις βίδες κολλάει επάνω στον επεξεργαστή με κενό ανάμεσα τους λιγότερο του χιλιοστού. Υπολόγισε πόσο λιγότερη πρέπει να βάλεις έτσι ώστε όταν γίνει η συμπίεση να μην ξεπεράσει την επιφάνεια του επεξεργαστή. Δύσκολος υπολογισμός γιατί μπορεί και να βάλεις λιγότερη απ'οτι πρέπει ... Υπολόγισε οτι μπορεί να χρειαστεί να το ξανακάνεις μέχρι να "νιώσεις" την κατάλληλη ποσότητα.

2β) προτίμησε Aftermarket Ψυκτική, συνιστώ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ την Arctic Silver 5

2γ) προτίμησε την X-method όπως δείχνει το παρακάτω video. έχω δει τρομερά αποτελέσματα με Αrctic σε Χ-method.

[media]

[/media]

3) Cable management- cable management- cable management. υπάρχει ΠΑΝΤΑ περιθώριο βελτίωσης των καλωδίων.. για την περεταίρω βελτίωση του Airflow σου...ΠΑΝΤΑ!

αν το μελετήσεις λίγο σου εγγυώμαι τις μισές θερμοκρασίες από αυτές που βλέπεις.

Καλή ψύξη φίλε μου..

Καλημέρα φίλε και καλώς σε βρήκαμε :) ,

Δυστηχως αυτό που λές για την υδρόψυξη ισχύει για το 5% των καταναλωτών, το άλλο 95% θέλει να έχει μια υδρόψυξη που θα την βάζει και θα την βγάζει σε 1 λεπτό, χωρίς να χρειάζεται να καθαρίζει το κύκλωμα ανα τακτά χρονικά διαστήματα και να συμπληρώνει νερά.

2. Γιατί την λές ψυκτική την θερμοαγώγιμη σιλικόνη ? :D

PS. Τα παιδιά λένε να πάρει ο φίλος μας SSD αντί να Overclockάρει τον CPU του και να έχει τεράστιες θερμοκρασίες γιατί θα δεί πολύ μεγάλες διαφορές με SSD αντί με 200MHz παραπάνω στον CPU, αλλά μάλλον δεν διάβασες όλο το θέμα, ούτε έιδες πώς έιναι η τελευταια απάντηση απο τον Νοέμβριο του 2010 :D

Piece

Link to comment
Share on other sites

PS. Τα παιδιά λένε να πάρει ο φίλος μας SSD αντί να Overclockάρει τον CPU του και να έχει τεράστιες θερμοκρασίες γιατί θα δεί πολύ μεγάλες διαφορές με SSD αντί με 200MHz παραπάνω στον CPU, αλλά μάλλον δεν διάβασες όλο το θέμα, ούτε έιδες πώς έιναι η τελευταια απάντηση απο τον Νοέμβριο του 2010 :D

οκ, δεν πρόσεξα αρκετά ίσως.. απλά κατ'εμε όταν κάποιος ρωτάει πως θα ψύξω το PC μου στα <όσα Mhz θέλω εγώ> δουλειά μας είναι να λέμε πως μπορεί να το κάνει και ΟΧΙ να προτείνουμε άλλες λύσεις γιατί αυτό δεν γίνεται..

ο άλλος μπορεί να έχει βάλει στοίχημα για θερμοκρασίες με φίλο του, αν θέλει γενικότερη συζήτηση περί bottlenecks στον υπολογιστή του δεν θα έκανε το post σε άλλη ενότητα;;

δεν μπορεί, κάποιος θα συμφωνει με την παρατήρηση μου...

anyhow, πάμε παρακάτω..

2. Γιατί την λές ψυκτική την θερμοαγώγιμη σιλικόνη ? :D

Φίλε μου σου έχω απάντηση !!! ακριβως για τον ίδιο λόγο που λέω το Ακετοσαλυκιλικό οξύ ασπιρίνη !! :victory:...

Δυστηχως αυτό που λές για την υδρόψυξη ισχύει για το 5% των καταναλωτών, το άλλο 95% θέλει να έχει μια υδρόψυξη που θα την βάζει και θα την βγάζει σε 1 λεπτό, χωρίς να χρειάζεται να καθαρίζει το κύκλωμα ανα τακτά χρονικά διαστήματα και να συμπληρώνει νερά.

έχεις απόλυτο δίκιο.. απλά είμαι ένας απ'τους άλλους που λέει οτι εκει βασίζονται για να πουλάνε σκάρτα πράγματα (μα καλά.. 7mm σωλήνα στο CPU?) Μόνο η Corsair και η Thermaltake το έχουν σκεφτεί.. και άλλες το σκέφτηκαν αλλά ντράπηκαν να το πουλήσουν (αν το έβγαζε έστω με 10mm σωλήνα δεν θα έλεγα τα ίδια! 7mm = καλύτερα να κάθεσαι από πάνω και να φυσάς στα benchmarks!! )

γενικά η υδρόψυξη τρομάζει αλλά δεν είναι τόσο δύσκολη. Προσωπικά πριν τον ένα χρόνο δεν έχω συμπληρώσει ποτέ νερό στα PC μου (αν και ποτέ δεν φτάνουν στον χρόνο γιατί βαριέμαι γρήγορα και τα λύνω αλλά αυτός είμαι εγώ, όχι όλοι)

Πάντως ο κανόνας κατ'εμε είναι :

Η σωστή υδρόψυξη κρατάει για πολυ καιρό χωρίς καθαρισμούς ή συμπληρώματα υγρών,(αν προσέξεις τα υλικά) αν δεν μπορείς μόνος σου δεν τρέχει τίποτα, βρες ένα φιλαράκι και δώσε τα λεφτά ΜΙΑ μόνο φορά και να πιάσουν τόπο, όχι να πετάς το Η70 και να το κάνεις τότε. Και για συμβουλές όλοι εδώ είμαστε ..

http://techgage.com/article/corsair_h70_cpu_cooler_follow-up_tests/2

http://www.corsair.com/cooling/hydro-series/hydro-series-h70-cpu-cooler.html (1. τα mm του σωλήνα παραδόξως ξεχάστηκαν να ανεφερθούν στο επίσημο site αλλά δείτε 2. θερμοκράσίες που διαφημίζει η corsair.

Προσθέστε ένα +7, +8C για να είστε μέσα στην πραγματική θερμοκρασία του δικού σας επεξεργαστή

όποιος θέλει αυτές τις θερμοκρασίες ας το αγοράσει ! I rest my case!

Corsair H70 (κατ'εμε) = Υδρόπνιξη !!

Καλώς σας βρήκα και πάλι και εγώ και οι εν(σ)τάσεις μου

Νο Hard Feelings yall

Απόψεις !

Link to comment
Share on other sites

Δυστηχως αυτό που λές για την υδρόψυξη ισχύει για το 5% των καταναλωτών, το άλλο 95% θέλει να έχει μια υδρόψυξη που θα την βάζει και θα την βγάζει σε 1 λεπτό, χωρίς να χρειάζεται να καθαρίζει το κύκλωμα ανα τακτά χρονικά διαστήματα και να συμπληρώνει νερά.

Τότε αυτό το 95% δεν πρέπει να σκέφτεται νερά και υδροψύξεις αλλά να μείνει στον αέρα που είναι εύκολος και γρήγορος. Όχι όμως να πετάει τα λεφτά του σε π@π@ριες...

Και εγώ θα ήθελα ένα μονοβάθμιο χωρίς μονώσεις, υγροποιήσεις, compressor, θόρυβο και ζέστη στο δωμάτιο... Αλλά δεν μπορώ... Φταίει το μονοβάθμιο ή εγω που έχω τρελές απαιτήσεις?

Link to comment
Share on other sites

Αρα συμπεραινουμε οτι ειναι προτιμοτερη μια καλη αεροψυξη με 2 αποδοτικους ανεμιστηρες παρα το H70 της corsair? Με ολοκληρωμενο συστημα υδροψυξης θα ειναι καλυτερα αποτελεσματα?

Link to comment
Share on other sites

Αρα συμπεραινουμε οτι ειναι προτιμοτερη μια καλη αεροψυξη με 2 αποδοτικους ανεμιστηρες παρα το H70 της corsair? Με ολοκληρωμενο συστημα υδροψυξης θα ειναι καλυτερα αποτελεσματα?

Ε ναι, αν κάνεις καλό custom νερό, καμιά αερόψυξη δεν έχει ελπίδα μπροστά του ;)

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου πρόσφατα αντικατέστησα την Asus Triton 88+2 Noctua 120 με την Corsair H70. Η λύση της Corsair μου δίνει 23 βαθμούς σε idle κατάσταση ενώ δεν ξεπερνάει τους 30 ποτέ στον AMD 940. H διαφορά που δίνει σε σχέση με την απερχόμενη αερόψυκτρα αγγίζει και τους 10 βαθμούς και διατηρεί μια σταθερή θερμοκρασία ακόμα και ύστερα από ώρες χρήσης.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now