ThodorisF

CoolerMaster ATCS-840 Review

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/782493c1dbe70a0f.jpg[/wrapleft]Ίσως για τους περισσότερους το όνομα της Coolermaster ως κατασκευαστή κουτιών για υπολογιστές έχει συνδυαστεί με τα εντυπωσιακά Cosmos RC, Cosmos S και Stacker! Από τα αγαπημένα των gamers αλλά και των modders για την δυναμική τους εμφάνιση, την ποιότητα και τους εργονομικούς χώρους ικανούς να φιλοξενήσουν μέχρι και τις πιο απαιτητικές υδροψύξεις! Όμως η Coolermaster δεν περιορίζεται (όπως θα διαπιστώσετε και εσείς!) στην παραγωγή μόνο φουτουριστικών full tower κουτιών και το αποδεικνύει προσθέτοντας ξανά στην γκάμα της την σειρά ATCS, γνώριμη σε αρκετούς από το παρελθόν, και το μοντέλο 840! Το αγαπημένο σε πολλούς εξολοκλήρου αλουμινένιο(!) mid tower ΑTCS 201 από το 2001 δίνει την σειρά του στο μεγαλύτερο και νεότερο 840 να υποστηρίξει την ”ομάδα”!

Στο logo του κουτιού αναφέρεται ως “Full Tower Classic” προδιαθέτοντας για το τι θα ακολουθήσει!

782494eb707199b5.jpg

Αλλά αυτό που ακολουθεί δεν είναι καθόλου “κλασσικό”! Στις φωτογραφίες ίσως να μοιάζει έτσι, αλλά στην πρώτη οπτική επαφή ο πρώτος χαρακτηρισμός είναι αναπόφευκτα ΤΕΡΑΣ!

Ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός δεν αναφέρεται σε καμία περίπτωση στο φινίρισμα ή το αισθητικό αποτέλεσμα! Με λιτές γραμμές, ή όπως αναφέρει η εταιρία στις διαφημίσεις της ʽʼnostalgic aluminum case designʼʼ, καταφέρνει να παραμένει στιλάτο παρά τον όγκο του και με την χρήση αποκλειστικά μετάλλων, κυρίως αλουμινίου, δίνεται το αίσθημα της πολυτέλειας και ποιότητας.

Σημαντικό ρόλο παίζει και η τιμή του η οποία αναμένεται να κυμανθεί γύρω στα 250 ευρώ (καθώς οι πρώτες ενδεικτικές τιμές είναι περίπου 250 δολάρια) που απομακρύνει αμέσως τις απαιτήσεις, πολύ πέρα από την πρώτη ʽʽκαλήʼʼ εντύπωση! Ίσως για ένα full tower κουτί η τιμή να είναι σε λογικά πλαίσια αλλά το σημαντικότερο είναι αν αξίζει έστω και αυτή την λογική τιμή?!

Οι προηγούμενες full tower προτάσεις της CM έγιναν κυριολεκτικά best seller θα καταφέρει το 840 να σταθεί απέναντι στον σκληρό ανταγωνισμό ή ακόμα και στα άλλα μοντέλα της εταιρίας? Αυτό και πολλά άλλα θα προσπαθήσουμε να διαπιστώσουμε μέσα από το review μας! Μείνετε μαζί μας.....

Ευχαριστούμε θερμά τη Coolermaster για την παραχώρηση του ATCS-840 για τις ανάγκες του review:

782493c24aa6750f.png

Μια αναλυτική κατάσταση των χαρακτηριστικών του ATCS-840:

782493daba6f2439.jpg

[bREAK=Το σύστημα της δοκιμής]

78249556f9875f51.jpg

Για την ολοκλήρωση της παρουσίασης χρησιμοποιήθηκαν:

782495571b6c674a.jpg

[bREAK=H συσκευασία του 840]

Η συσκευασία του 840

H Coolermaster έχει επιλέξει σαν συσκευασία ένα απλό χαρτόκουτο χωρίς χρώματα αλλά διακοσμημένο με ιδιαίτερα σχέδια να πλαισιώνουν το σκίτσο του κουτιού. Επίσης στα πλαϊνά και στο πίσω μέρος αναγράφονται τα χαρακτηριστικά και τα μέρη του, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία! Ενώ τα συνηθισμένα, απαραίτητα φελιζόλ και μία νάιλον σακούλα για την καλύτερη προστασία του κουτιού από φθορές, τα οποία όμως αυξάνουν τον ήδη μεγάλο όγκο απαιτώντας σε περίπτωση μεταφοράς του αξιοσέβαστο χώρο!

782493bfcb581f22.jpg

[bREAK=Εξωτερική εμφάνιση]

Εξωτερική εμφάνιση:

Οι φωτογράφιση του εξωτερικού απέτυχε αρχικά και μόνο ορισμένες φωτογραφίες ήταν ικανές να παρουσιαστούν ώστε να φαίνεται κάτι, έτσι προτιμήσαμε να χρησιμοποιήσουμε και μία από την ίδια την CM όπου διακρίνεται ξεκάθαρα το κουτί από μπροστά!

Το μπροστινό μέρος του κουτιού:

7824955250318616.jpg

Μια ακόμα άποψη:

782494ec9a7ef537.jpg

Το πιο χαρακτηριστικό σημείο του κουτιού η επάνω πλευρά:

782494ebb934af13.jpg

Και η πίσω πλευρά:

782494eccbd40129.jpg

[bREAK= Λεπτομέρειες εξωτερικού Μέρος 1ο]

Λεπτομέρειες εξωτερικού Μέρος 1ο

Η ποιότητα της κατασκευής είναι ευδιάκριτη σε όλο το κουτί και μια αναλυτική ματιά δείχνει πως η CM έχει επιμεληθεί προσεκτικά την εμφάνιση σε όλα τα σημεία!

Το όμορφο κουμπί power. Να σημειώσουμε πως ελέγχθηκε η ποιότητα του ως κουμπί πατώντας το συνεχόμενα για παραπάνω από 10 δευτερόλεπτα! Αποτέλεσμα της ειδικής επιστημονικής μεθόδου ήταν άριστο αφού δεν κόλλησε σε καμία περίπτωση!

782494ed21361092.jpg

Πίσω από τα κουμπιά βρίσκεται το πάνελ άμεσης πρόσβασης που φιλοξενεί τέσσερις(!) usb θύρες, μία firewire, μια E-Sata και τις θύρες ήχου Phono και Mic. Λειτουργεί με μηχανισμό ελατηρίου και ανοίγει ή κλείνει με μικρή πίεση στο επάνω μέρος.

782493bfcb5d7092.jpg

Το 840 στηρίζεται σε τέσσερα πόδια και όχι ροδάκια κάτι που ταιριάζει με το ύφος του αλλά δεν διευκολύνει την μετακίνηση του, για οποιοδήποτε λόγο, σημείο σημαντικό μιας και το βάρος του άδειο ξεπερνά τα 13 κιλά!

782493c00c58cb4e.jpg

Στο κάτω μέρος υπάρχει και ένα αφαιρούμενο φίλτρο σκόνης:

782493c00c5721e4.jpg

Ενώ στην επάνω πλευρά του πίσω μέρους βρίσκονται οι απαραίτητες, όλο και περισσότερο, τρύπες για σωληνώσεις υδρόψυξης:

782494edaef94f15.jpg

[bREAK= Λεπτομέρειες εξωτερικού Μέρος 2ο]

Λεπτομέρειες εξωτερικού Μέρος 2ο

Επιστρέφοντας στην οροφή πιθανόν να διακρίνατε σε προηγουμένως την σχάρα που υπάρχει, βασικό μέρος της εξωτερικής σχεδίασης αλλά και της εσωτερικής ροής αέρα αφού κρύβει από κάτω της δύο ανεμιστήρες των εικοσιτριών εκατοστών!!! Για την πρόσβαση στο σημείο για πιθανές τροποποιήσεις είναι αφαιρούμενη ξεβιδώνοντας μόνο δύο βίδες στο πίσω μέρος της!

782493c001520d47.jpg

Αποκαλύπτοντας τους δύο τεράστιους αλλά αρκετά αθόρυβους ανεμιστήρες!

782493bfeb50574d.jpg

Τελευταία αφήσαμε την πρόσοψη για να την αναλύσουμε λίγο περισσότερο. Αποτελείτε, παρότι δεν φαίνεται, πάλι από δύο κολώνες που πλαισιώνουν της θήκες των 5,25ʼʼ συμβαδίζοντας με την γνώριμη τακτική της Coolermaster από παλαιότερα κουτιά όπως τα Stacker. Χαρακτηριστικό είναι πώς στις κολώνες το βούρτσισμα είναι πολύ πιο βαθύ από το υπόλοιπο κουτί χωρίς προφανή λόγο μετατρέποντας τες σχεδόν σε λίμες με αποτέλεσμα να ʽαρπάζουνʼ τα πάντα!

Την σχεδιαστική διαφορά κάνει η πλάκα που φέρει το σήμα της CM που είναι παράλληλα και αεραγωγός για την είσοδο του αέρα στο κουτί καθώς από πίσω της βρίσκεται ο τρίτος εικοσιτριάρης ανεμιστήρας του κουτιού!

782494ebb9329fdc.jpg

Ο αεραγωγός μπορεί να αφαιρεθεί σχετικά εύκολα και από πίσω του, για την αποφυγή εισόδου μαζί με τον αέρα και σκόνης, υπάρχει και το απαραίτητο φίλτρο. Να σημειωθεί πως και αυτό όπως όλα τα άλλα φίλτρα του κουτιού ικανό να πλυθεί!

782493bfcb5b9fd1.jpg

[bREAK=Στο εσωτερικό του 840]

Στο εσωτερικό του 840

Ένα πολύ θετικό στοιχείο που δημιουργεί άμεσα καλή εντύπωση είναι ότι το κουτί συνοδεύουν μια αρκετά μεγάλη ποσότητα παρελκόμενων!

Πρώτα το εγχειρίδιο χρήσης με αναλυτικές οδηγίες για το στήσιμο του συστήματος, τα μέρη του κουτιού, τις διάφορες επιλογές πχ. Πάνω ή κάτω τροφοδοτικό, ενώ υπάρχει και σχεδιάγραμμα για την τοποθέτηση ψυγείου στο επάνω μέρος!! Το πρώτο διάγραμμα που συναντάμε με τα μέρη που αποτελείται το 840.

78249541c3c0dc4a.jpg

Ανοίγοντας το κουτί βρίσκουμε δύο κουτιά με τα παρελκόμενα και έναν ʽχάρτηʼ τοποθετημένο στο motherboard tray με τις επιλογές των κατάλληλων βιδών για την τοποθέτηση σε κάθε περίπτωση ανάλογης μητρικής, αρκετά εξυπηρετικό και για τους πιο έμπειρους καθώς ο χώρος είναι μεγάλος και εύκολα γίνεται λάθος.

782494fe0bf76594.jpg

Το πρώτο κουτί είναι δεμένο πίσω από τις θέσεις των δίσκων και περιέχει τον εξωτερικό αεραγωγό για την βελτίωση της ψύξης της κάρτας γραφικών.

Ενώ το δεύτερο κουτί είναι γεμάτο με όλα τα απαραίτητα:

  • Βίδες

  • Αποστάτες για τη τοποθέτηση της μητρικής

  • Σφιγκτήρες λευκοί μικροί και μεγάλοι (5+5)

  • Μία προστατευτική σχάρα ανεμιστήρα

  • Δύο στηρίγματα για την μετατροπή 5,25 bay σε 3,50

  • Τέσσερα στηρίγματα για την τοποθέτηση ψυγείου στην οροφή(!)

  • Μία βάση στήριξης για την τοποθέτηση τροφοδοτικού στο επάνω μέρος

  • Μία προέκταση για το 8πινο

  • Ένα ηχείο (για σύνδεση με την μητρική)

Όλα μαζί σε παράταξη:

782493bfcb59b3b8.jpg

Όμως το συγκεκριμένο κουτί δεν βγαίνει από την θέση του αν δεν ξεβιδωθούν τέσσερις βίδες! Στην πραγματικότητα είναι άδικος κόπος, ξεβιδώνεις υποχρεωτικά το καπάκι της επάνω θέσης του τροφοδοτικού για να βγάλεις τα συνοδευτικά…. Η δικαιολογία είναι προφανώς για να μην ʽπαίζειʼ κατά την διάρκεια της μεταφοράς του!

[bREAK= Λεπτομέρειες Εσωτερικού(Μέρος 1ο)]

Λεπτομέρειες Εσωτερικού(Μέρος 1ο)

Μέσα στον πολύ μεγάλο χώρο παρατηρούμε αμέσως το σύστημα ασφάλισης των συσκευών 5,25ʼʼ. Παραμένοντας πιστή στην τακτική της η CM βάζει και σε αυτό το κουτί το tool free σύστημα της κατασκευασμένο από γυαλιστερό μαύρο πλαστικό που πέρα από την ευκολία που προσφέρει είναι και εμφανίσιμο. Προσφέροντας χώρο για 6 συσκευές καλύπτει τις αναμενόμενες προσδοκίες ενώ η μία μπορεί να μετατραπεί και σε θέση για 3,5ʼʼ, για την τοποθέτηση δίσκου ή οδηγού δισκέτας χρησιμοποιώντας τις δύο βάσεις που συνοδεύουν το κουτί.

782494fdf8caf189.jpg

Ακριβώς από κάτω υπάρχει το σύστημα τοποθέτησης σκληρών δίσκων. Το σύστημα είναι τοποθετημένο πλάγια με ʽπρόσωποʼ προς τον χρήστη για ευκολία στην τοποθέτηση.

782493bfeb4d2144.jpg

Η συγκεκριμένη διαρρύθμιση θεωρείται από πολλούς μη αποδοτική στο τομέα της ψύξης των δίσκων, όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια στην βελτίωση της ροής αέρα με πολλές τρύπες στο μεταλλικό σκελετό. Ο ανεμιστήρας των εικοσιτριών εκατοστών αποδίδει πολύ ικανοποιητικά αλλά για τους πιο απαιτητικούς υπάρχει πλαστική βάση με θέσεις για δύο ακόμα ανεμιστήρες δώδεκα εκατοστών. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής χρησιμοποιήθηκαν τρείς δίσκοι για να αυξηθεί η θερμοκρασία χωρίς αποτέλεσμα, η μέγιστη μέτρηση ήταν 30 βαθμοί με θερμοκρασία δωματίου στους 21 βαθμούς!

Η τοποθέτηση των δίσκων γίνεται με ειδικά πλαστικά συρτάρια που συγκρατούν τους δίσκους με πύρους μέσα σε αντικραδασμικό υλικό. Συνδυάζοντας την πρακτικότητα με την αποφυγή συντονισμών το μόνο που μπορεί να θεωρηθεί ως αρνητικό είναι η ευκολία που φθείρετε το αντικραδασμικό υλικό! Απρόσεκτη χρήση θα οδηγήσει στην καταστροφή του και δεν υπάρχουν ανταλλακτικά στην συσκευασία.

782494cd0ef87ca0.jpg

Στην πίσω μεριά υπάρχει αρκετός χώρος που δεν επηρεάζει το κλείσιμο του πλαϊνού ακόμα και χωρίς cable management.

782494cd0efa6c92.jpg

[bREAK= Λεπτομέρειες Εσωτερικού (Μέρος 2ο)]

Λεπτομέρειες Εσωτερικού (Μέρος 2ο)

Συνεχίζοντας με το εσωτερικό στην βάση του κουτιού υπάρχουν δύο θέσεις η μία για την τοποθέτηση τροφοδοτικού ενώ η άλλη για την τοποθέτηση συστήματος ψύξης ή έστω ενός ανεμιστήρα δώδεκα εκατοστών.

Η βάση για το τροφοδοτικό είναι καλυμμένη με ειδικό αντικραδασμικό υλικό ενώ είναι υπερυψωμένη και από κάτω της υπάρχει αφαιρούμενο φίλτρο σκόνης.

782493bfcb56d708.jpg

Μια πιο κοντινή ματιά στο αντικραδασμικό υλικό. Παρά το πάχος του είναι πλήρως αποδοτικό.

782494ffb7e52d81.jpg

Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι τα διάτρητα καπάκια στο σημείο που κουμπώνουν οι κάρτες! Πέρα από την εμφάνιση εξυπηρετούν και την αποβολή ροής ζεστού αέρα από τους δίσκους.

782493bfdf0a409f.jpg

Τέλος στο επάνω μέρος του 840 υπάρχει άπλετος χώρος για την τοποθέτηση δεύτερου τροφοδοτικού ή ψυγείου υδρόψυξης. Είναι τόσο μεγάλο το κενό που το χοντρό τριπλό δωδεκάρι ψυγείο χωρούσε με μεγάλη άνεση! Άρα η τοποθέτηση διπλού ψυγείου δεκατεσσάρων εκατοστών είναι εφικτή το μόνο που χρειάζεται είναι custom βάσεις!

782493c037accecd.jpg

[bREAK=Το Motherboard Tray]

Το Motherboard Tray

Σειρά έχει το motherboard tray το οποίο είναι αφαιρούμενο για την διευκόλυνση της τοποθέτησης του συστήματος. Ξεβιδώνοντας τέσσερις βίδες και τραβώντας το από το ειδικό χερούλι αφαιρείται με μεγάλη ευκολία.

782495003ecdeae1.jpg

Το σύστημα που κινείτε αποτελείτε από δύο οδηγούς (επάνω και κάτω) και μικρές μπίλιες ρουλεμάν. Είναι αρκετά καλό ενώ ακόμα και φορτωμένο το tray κινούνταν με ευκολία ( ίσως και με μεγαλύτερη απʼ ότι άδειο!)

782495008dc613ec.jpg

Επίσης διαθέτει την απαραίτητη τρύπα για την άμεση πρόσβαση στο backplate της ψήκτρας του επεξεργαστή, αρκετά μεγάλη με πρόβλεψη προφανώς για μεγαλύτερες ψήκτρες ή μεγαλύτερα chipset όπως το s1366.

782493c037aee1f7.jpg

[bREAK=Η τοποθέτηση του συστήματος]

Η τοποθέτηση του συστήματος

Και έφτασε η ώρα να τοποθετήσουμε τον υπολογιστή μας στο εσωτερικό του 840. Το αφαιρούμενο tray κάνει την διαδικασία σχεδόν παιχνίδι.

Μόλις το επαναφέραμε στην θέση του τα καλώδια του τροφοδοτικού ʽκούμπωσανʼ στην μητρική μέσα από τις ειδικές τρύπες που υπάρχουν για το 24πινο και το 8πινο. Να σημειωθεί πως οι τρύπες έχουν γίνει για να εξυπηρετούν τις E-ATX μητρικές έτσι το 24πινο καλώδιο διανύει μια σχετική απόσταση από την τρύπα έως την μητρική (κάτι που ίσως προβληματίσει τους φανατικούς του cable management) ! Το ίδιο συμβαίνει και στο 8πινο αλλά με την χρήση της προέκτασης που παρέχεται, καθώς και την θέση του στο επάνω μέρος δεν φαίνεται ούτε δημιουργεί πρόβλημα!

78249551c7cc9af4.jpg

Πίσω από το tray υπάρχει χώρος για την ʽεξαφάνισηʼ καλωδίων χωρίς να εμποδίζουν το κλείσιμο του πλαϊνού και με μια γρήγορη προσπάθεια το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον ευπαρουσίαστο.

782494cd0efbef48.jpg

Παρά το μέγεθος της κάρτα γραφικών και της ψήκτρας του επεξεργαστή ο χώρος μοιάζει άδειος. Φυσικά πέρα από το ʽψυχολογικόʼ θέμα που δημιουργείται αρχικά λόγω του κενού, μόνο θετικά είναι τα αποτελέσματα. Η ροή αέρα γίνεται απροβλημάτιστα και η μικρή συμπύκνωση των υλικών επιτρέπουν την αποβολή της θερμότητας στον χώρο και όχι πάνω στα άλλα μέρη. Αποφεύγοντας τα γνωστά προβλήματα όπου η θερμοκρασία πχ. της κάρτας γραφικών, επηρεάζει αρνητικά τα υπόλοιπα μέρη του συστήματος.

Προς την ίδια κατεύθυνση συμβάλει και το πλάτος του κουτιού. Χαρακτηριστικά η Coolermaster αναφέρει στο διαφημιστικό της: ʽʼNote : CPU cooler installed should be less than 200mm (7.84 inches) in the heightʼʼ. Δεν είναι λοιπόν δύσκολο να αντιληφθούμε το μέγεθος όταν το ύψος της Thermalright True Black 120, μίας από τις ψηλότερες ψήκτρες CPU, είναι μόλις 160,5mm!!

Κλειστό μετά την εγκατάσταση του συστήματος όπως θα ήταν στημένο σε ένα γραφείο.

782494cd0efe6408.jpg

[bREAK=Συγκριτικό θερμοκρασιών]

Συγκριτικό θερμοκρασιών

Το συγκεκριμένο συγκριτικό ίσως να ενδιαφέρει περισσότερο τους κατόχους midi κουτιών που σκέφτονται την μετάβαση σε full tower.

Χρησιμοποιώντας ένα πλήρως αλουμινένιο midi tower, το ATCS-840 και την ίδια ακριβώς σύνθεση, μελετήσαμε τις διαφορές στις θερμοκρασίες δύο από τα πιο βασικά εξαρτήματα. Για το stressing του επεξεργαστή έγινε χρήση του Orthos Prime 95 και για το stressing της κάρτας γραφικών το GPU test του Crysis.

Πρώτα λοιπόν το CPU test

782494ce6e4eec77.jpg

Αμέσως παρατηρείται η μικρή διαφορά στις θερμοκρασίες ανάμεσα στα δύο κουτιά! Όμως η πραγματική διαφορά δεν είναι στις θερμοκρασίες κατά την διαδικασία καθώς είναι λογικό ο επεξεργαστής να φτάνει σε κάποιο επίπεδο και στιγμιαία η ψήκτρα παίζει μεγαλύτερο ρόλο. Η διαφορά είναι στον χρόνο που διατηρείται η θερμοκρασία αυτή, ωστόσο δεν είχαμε στην διάθεση μας αξιόπιστο τρόπο μέτρησης του. Υπολογιστικά και μόνο ξεπερνά το 20%.

Και το GPU test

782494ce6e4d65f3.jpg

Το ίδιο συμβαίνει και εδώ. Όμως η διαφορά στο idle είναι προφανής λόγω της καλύτερης ροής αέρα. (Να σημειώσουμε πως στις δοκιμές δεν χρησιμοποιήθηκε το εξωτερικό σύστημα ψύξης που συνοδεύει το 840.)

Σαν συμπέρασμα των δύο μετρήσεων και σε συνδυασμό με τις θερμοκρασίες των δίσκων που αναφέραμε παραπάνω, είναι πως το air flow κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα χωρίς όμως να εντυπωσιάζει.

[bREAK=Συμπεράσματα-Επίλογος]

Συμπεράσματα-Επίλογος

7824955659872367.jpg

Η Coolermaster επέλεξε να επαναφέρει την σειρά ATCS και με το 840 να μεγαλώσει την γκάμα της στα full tower κουτιά.

Και αν θέλετε την γνώμη μας, έκανε πολύ καλά!

Τολμώντας έναν αρκετά διαφορετικό σχεδιασμό από αυτόν που μας έχει συνηθίσει, με μεγάλες επιφάνειες χωρίς έντονα σχέδια κατάφερε να ξεπεράσει την καλή αρχική εντύπωση και να αποδείξει ότι αξίζει έστω την προσοχή μας!

Φυσικά αυτό είναι και το μεγάλο ρίσκο καθώς οι φανατικοί της έχουν συνηθίσει πολύ πιο ʽʼδυναμικάʼʼ towers, αλλά εκεί εμπλέκονται το γούστο και οι απαιτήσεις του καθένα. Ίσως σε ορισμένους η εμφάνιση, η οποία παίζει και το μεγαλύτερο ρόλο στην επιλογή ενός κουτιού για την πλειοψηφία του αγοραστικού κοινού, να μην αρέσει. Όμως πέραν αυτής το 840 παραδίδει μαθήματα εργονομίας, ευρυχωρίας και ποιότητας κατασκευής.

Η λογική τιμή που είχαμε προαναφέρει στην εισαγωγή μας έρχεται να ολοκληρώσει διευρυμένη λίστα θετικών, με την σχέση τιμής απόδοσης να ξεπερνά άνετα το 8 στα 10.

Σαν τελική σκέψη η προσωπική μου άποψη. Εάν σας αρέσει εμφανισιακά, αντέχετε τα 13+ κιλά του και τα 200+ ευρώ του αποκτήστε το, αξίζει!

HwBox Recommended

Link to comment
Share on other sites

Όπως σου πα και στο msn, τα σπάει απλά το Review. Πολύ όμορφη ανάλυση, μ'άρεσαν πολύ τα διαγραμματάκια με τις θερμοκρασίες, πολύ καλή δουλειά :D :D :D

Και το κουτί φυσικά...δεν είναι άσχημο...;)

Αν δεν είχα ήδη...3 διαφορετικά (<- ψυχάκιας) ίσως έμπαινα στον πειρασμό...;)

Link to comment
Share on other sites

:D

Αναλυτικότατη παρουσίαση Θοδωρή :T:

Πολύ όμορφο το κουτί όπως είπες αλλά δεν μοιάζει καθόλου για CM.

Φέρνει αρκετά σε Silverstone μπορώ να πώ με τις ευθέιες γραμμές του και το επιβλητικό look του :D

Η photo που όλα είναι μέσα, δείχνει πώς το σύστημα είναι μικρό μέσα του, και μετά απο την πίσω πλευρά του backplate, υπάρχει το χάος με τα καλλώδια :P

Link to comment
Share on other sites

Ωραίος ρε μαν :T:

Πολύ μου αρέσει αυτό το κουτί και θέλω να αλλάξω κάποια στιγμή.

Αν μέχρι τότε(την στιγμή που θα παρθεί αυτή ή απόφαση :P ) δεν έχει βγεί κάτι άλλο,μάλλον θα το προτιμήσω

Well Done :D

Link to comment
Share on other sites

νομίζω τα κάλυψες όλα κ με τον καλύτερο τρόπο, το κουτάκι μου αρέσει κυρίως για τα χρηστικά του καλούδια, προσωπικά θα το έπαιρνα μόνο με τον όρο να του έκανα πολύ δουλειά στη μούρη κυρίως.

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους! Τα λόγια σας με κάνουν να ανυπομονώ για το επόμενο review! :)

νομίζω τα κάλυψες όλα κ με τον καλύτερο τρόπο, το κουτάκι μου αρέσει κυρίως για τα χρηστικά του καλούδια, προσωπικά θα το έπαιρνα μόνο με τον όρο να του έκανα πολύ δουλειά στη μούρη κυρίως.

Και εμείς τι κάνουμε εδώ.....Εκτός απο τις κολλήσεις μπρικιών έχουμε επεκτείνει τις δραστηριότητες μας! Οτι θέλετε λοιπόν κύριε βούδα εδώ είμαστε..! ;P..

Link to comment
Share on other sites

αν κ θα στα πω κ από κοντά, μου άρεσε κ το προσωπικό στοιχείο (1-2 ατάκες humor) καθώς ξεφεύγει από τα strict όρια μιας παρουσίασης κ γίνεται πιο ευχάριστο... (γιαυτό κ στα δικά μου γράφω κάμποσες μαλακίες:hehe:)

Link to comment
Share on other sites

Πανεμορφο κουτι αλλα η παρουσιαση ακομα καλυτερη. ;)

Μπραβο και παλι.

To ζαχαρωνω οταν ερθει( μηπως ηρθε και δεν το πηρα χαμπαρι?)

μιας εχω ηδη ενα ATCS στη ακρη , απο τα πρωτα μοντελα .

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!

πολυ ομορφη παρουσιαση και ομορφο κουτι! καλοριζικο το κουτακι σου φιλε!

Δυστυχώς όμως το κουτί δεν είναι δικό μου! Το είχα μόνο για την παρουσίαση!

Δικό μου είναι το midi case που έκανα το συγκριτικό! :)

Link to comment
Share on other sites

Πολυ καλο review..Μπραβο..!!

Το κουτι ειναι πολυ ωραιο αλλα θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες..πολυ silverstone..

Μου αρεσαν οι κομψες του γραμμες και η εσωτερικη σχεδιαση..(πολυ καλο cable management και ανετοι χωροι...)

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ!

@jois21: Καλύτερες σέγες υπάρχουν! Αν και εγώ δεν έχω αυτή!

Αλλά το πρόβλημα παραμένει πάντα το ίδιο! Όσο καλή και αν είναι, μόνη της δεν πάει!:whistling:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now